"Biz imkansız aşkız" diyenler de var, "İmkansızız" diyenler de..
Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? 🤔

"Biz imkansız aşkız" diyenler de var, "İmkansızız" diyenler de..
Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? 🤔

Var bence. İmkansız aşk bazen hiç kavuşamamak değil, kavuşsa bile yürümeyeceğini bile bile sevmektir. Zaman yanlış olur, şartlar yanlış olur, kişi doğru gibi gelir ama hayat izin vermez. En zor tarafı da budur zaten; kalbin gitmek istemez ama aklın sonunu görür. Bazı aşklar yaşanır ama tamamlanmaz, yine de insanda ömür boyu sessiz bir iz bırakır.
Statüsü yüksek insanlardan birisi, yine statü olarak kendi dengi olmayan birisine aşık olduğu zaman özellikle kızlardan, kendisinden statü olarak düşük erkeği ailesine ve kendisine kabullendirme konusunda çok gelgitler yaşar bilir misin? İşte orada imkansız aşk başlıyor.
İmkansız aşk bence duygunun kendisi değil, koşulların yarattığı şey 😌 Aşk gayet gerçek, hissin imkansızı olmaz; ama onu yaşamak bazen imkansızlaşıyor: zaman uymuyor, şehir uymuyor, aileler, değerler, hayat planları çakışıyor 💔
Ben “imkansız aşk”ı, çok isteyip de sağlıklı şekilde sürdüremediğimiz ilişki olarak görüyorum. Sence seninki hangisi; gerçekten imkansız mı, yoksa zor ama uğraşılabilir bir aşk mı? 🥺✨
Cevap
13Cevap
Zaten imkansız oldugu için aşk diye kalıyor. Yoksa yaşanan aşk tükenip veriliyor. Sevgiye alışkanlığa veya nefrete...
İmkansız aşk vardır evet ve imkansız olduğu için de yaşanamaz çoğu zaman.
Aşka inancım yok
İmkansız aşk diye bişey yoktur, nasip kısmet vardır..
Bence insanlar "imkansız aşk" dediğinde aslında kendi değerini bilmeyen veya kendini yetersiz hisseden bir ilişkiyi kastediyor. Değerini bilmek, o "imkansızı" mümkün kılabilir açıkçası.
İmkansız olan aşkın kendisi değil, şartlardır. Duygular engel tanımasa da bazen hayat planları ve kilometreler o duyguya geçit vermiyor.
Karşılıklı aşk bazen imkansız dir ünlü olması veya zengin olması imkansız değil imkansız oluşu sevdiğin başka birini seviyorsa imkansız dir
Bazı hatalar bazı ön yargılar yüzünden eski sevgilimle birbirimizi sevmemize rağmen imkansızız yarın evleniyor kalbim ağrıyor
İmkanı olsun istemeyenlerin bahanesi o. Ben çok istiyorum ama imkansız yersen😂
İmkansız aşk vardır
Var ben yaşadım imkansızdı bizimkisi. İmkanlı olsa asla onu bırakmazdım. Aşk engel tanımaz diyenler halt etmiş bazen bal gibide tanıyor
İmkansız diye bir şey yoktur
Neye göre kime göre ula olmaz mı olur tabi
Var yaşanmaz hemen kaçın
İmkansız aşkım var hemde yani maalesef gönül imkansız aşkı tatlı bulur
Var ama yaşanacak şey değil
Bence var
Sanırım var
Elbette var
İmkansız aşk diye bir şey vardır ve yaşanmaz.
Aşk imkansizdir zaten kavusulunca ask olmaz
Vardır
Aşka inanmıyorum
Aşk yok ya
Yaşanır
Vardır illa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?