Ben imkansız aşklar için yaratılmışım
Ne kavuşmayı bilirim, ne unutmayı
nananana.. 🥀

Ben imkansız aşklar için yaratılmışım
Ne kavuşmayı bilirim, ne unutmayı
nananana.. 🥀
İmkansız diye bir şey yok sana imkansız olan başkası için çok kolaydır emin ol görüyoruz senden bir çay kaşığı ucu ile esirgedi o ilgiyi başkalarına kepçeyle veriyor canları cehenneme
Valla var. Hem de öyle bir var ki, insanın içine kazınıyor, hafızada hatıra değil yara bırakıyor. İmkansız aşk dediğin şey, sadece kavuşamamak değil aslında. Bazen tam karşındadır ama hayat izin vermez, zaman uymaz, şartlar çakışmaz. Kalpler birbirini bilir ama yollar kesişmez.
ne güzel anlatmışsın 🌸😕
Teşekkür ederim ☺️
🌹🌸☺️
Bence vardır. Nice aşklar sırf belli koşullar ters düştü diye mahvolmuştur. Tarih bile yazmış sonuç olarak. Şimdiki zamanda aşk yaşadığını falan zannediyor insanlar da, hiç alakası yok
Cevap
12Cevap
aşk diye bir şey yok
Sen uyumadın mi hala ya jskks Evet imkansız aşk diye bir şey var ben kimi sevdiysem o imkansız oluyor. hahah :P
saat ne ara geçti anlamadım bende birazdan uyurum 🤦🏻♀️ sen aşık olma ahajaj
Hahaha Ben aşık olunca olan sana oluyor genelde hahajsjjss
😄😄
🌸
Anlatsam şu derdimiKüçücük çocuklaraBaya' gülerler amaOlsun, belki iyi gelir (Evet imkansız aşk var 🥲🫠)
Var tabi. Senin istediğin kadar o seni istemezse sen zaten ona yönelemiyorsun. Al sana imkansız aşk.
Yoktur. Çizilemeyen sınırlar , aşılamayan engeller , giderilemeyen mesafeler, alınamayan fedakarlıklar vardır.
Öyle bi var kii imkansızın imkansızı çok acı çok
İmkansızı insanoğlu kendi eliyle , yine kendine yapıyor.
Hayatta imkaansız diye bir şey yoktur, sadece 1-2 korkağın uydurduğu bir bahanedir
Tek taraflı ise imkansızdır
İlla vardır. Ama cabalamadan da olmaz
İmkanlısına kafa yorabildikte imkansızı kaldı
Bence imkânsız diye bir şey yok
Vardır.
Var ben ve spor hocam
Koç burçları biliyor imkansız aşkları.
Var maalesef
Var tabi var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?