Sizce Aşk mıdır imkansız olan, imkansız olduğu için mi aşktır?
İmkansız Aşk diye bir şey var mıdır?
İmkansız Aşk diye bir şey var mıdır?
Aşk imkansızdır palavrası kavuşamayınca diğer aşıklara bakıp içerlenen ve onları kıskanan, kendi acılarını her şeyin üstünde görüp acıyı aşkla karıştıran insanların uydurmasıdır. Aşk sadece karşı tarafa beslenen bir his, duygu, artık adına ne derseniz. Eğer siz karşı tarafın sizin üzerinizde bıraktığı etkilerden bahsediyorsanız bu aşkın kendisi değil aşkın etkileridir. Yani aşk bir his, duygu, olay olarak imkansız yahut imkanlı olamaz, imkansıza ya da imkansıza aşık olunabilir. Bir söz vardır iyiliğini görünce artan kötülüğünü görünce azalan sevgi sevgi değildir diye. Aynı şey bu durum için de geçerli. Ancak genel de tam aksi söylendiğinden İyiliğini görünce yani kavuşunca azalan, uzaklıkta artan aşk aşk değildir diyorum ben de. Biri egoistlik öteki de mazoşistliktir, başka bir şey değil.
Aşk , sırf ALLAH beni seninle imtihan ediyor diye -çok seviyorum seni.
Yani imkansızlıkta güzeldir aşk. Yani aşka aşık olmak.
68.media.tumblr.com/.../...iaRj9E1sk4e5uo1_500.jpg
imkansız oldugu için değil. oyle olsa sevipte kavuşanlar neden birbirine aşık bide şu sezenmıdır serçemidir şahinmdir nasıl dinliyosunuz la gıda zehirlenmesi gibi sesi var kadının
Siz neler dinlersiniz peki? Burdan yaralı kardeşlerimize önerebileceğiz bir parça var mı? Türü ve dili önemli değil..
@MELihCnsvç https://www.youtube.com/watch?v=VaZAYRSj37E
Hmm. Daha önce hiç dinlememiştim. İyi oldu repertuarımı genişlettin. Ama 3 kereden sonra da hayatta dinlemem bir daha..
İmkansız olduğu için aşktır Ferhat şirin ile hemen evlenebilse efsane olurlar mıydı ya sa mecnun leyla için kendini çöllere vurmasa ilahi aşka nasıl ulaşırdı
Cevap
30Cevap
Evet var. Benim başıma geldi. Her gün telefonda saatlerce konuştuğum ve beni görünce yüzüme gülücükler saçan bir kıza aşık olmuşum. Aşık olmuşum diyorum benim başıma ilk defa geldi. Ama o kişinin ben üniversiteye başladıktan sonra erkek arkadaş edindiğini söylemesi ile şok oldum.
Aşk imkansızlığı deler daglari deldirir devleri cüce eder
Bana aşk dediğin şeyi tarif et bende sana cevap vereyim
O zaman imkansız diye bir şey yoktur taki ölüm gerçeği başka
O doğru İşte
İmkansız aşk yoktur.
Uyuşmayan uygun olmayan taraflar vardır.
Bencillik, gurur, yalan birçok şey bir tarafta daha fazladır sevda ise diğer taraftadır aslında bundaki imkansız aşk değil insansız aşktır.
Mantık gerekir birazda kalp yanıltır insanı bilirsin o insanla olmaz yapamazsın mutlu olamazsın mutlu etmez seni bilirsin her zaman derim evlilikle tebliğ asla olmaz.
Kalp hissetmeli akıl onaylamalı ve mantığa uymalı.
Aşk görmekten çok özlemeyi sever,
dokunmaktan çok düşlemeyi...
Ve aşk öyle haindir ki ;
Nerede imkansız varsa gider onu sever...
İmkansız olmasaydı sevilmezdi ki☺️
@Sonra_danGurme mümkün olunca büyüsü mü bozuluyor 😁
Sirkeli suyla yıkanınca büyüsü gidiyormuş😁
@Sonra_danGurme evdeki bütün sirkeleri attirican simdi bana 😁
Ben sirke sevmem zaten😂😂
@Sonra_danGurme 😁😁
😌🌼😌
@Sonra_danGurme ❤❤
@çeyrekgönüll 😘😘😘
aşk imkansız değildir öyle olsaydı sınırlı sayıda aşka saygı duyarak yaşayan ve birlikte yaşlanan çiftler olmazdı
Aşk imkansızmıdır bilmem ama geçici birşey. Ama geçene kadarda akıl mantık bırakmıyor adamda. Önemli olan aşk geçtiğinde sevgi ve saygının kalması
Aşk var mı ki imkansız olsun, imkansız diye birşey yoktur hayatında insanın ki aşk olsun
aşk 3 harflidir vesselam uzak durmak gerekir bence...
aşkın kendisi imkansızlıktır biraz.. birde imkansızlıklar aşkı doğurur haliyle
Ölümden korkan bana aşktan bahsetmsin gercek asik icin ölum gunu dugun gunudur herkes bir gun sevdigine kavusacak
İmkansız diye birşey yoktur mücadele vardır direnmek vardır peşinde koşma vardır aşk vardır aşk
hayat ne kadar imkansizsa aşkta o kadar imkansizdir
Merhaba kardesim sana birşey diyecektim geçen diyemedim haber vermek istedim de
Bu gavurlar ask diye bisey bilmiyolar mi simdi😊
Aşk denen bişey yok..
imkansız olduğu için aşktır
İmkânsız olduğu için aşktır.
Aşk geçici bir duygudur saygı ömürlük
Şarabı azaltın 😀 içip içip konuşuyorlar sonra.
İmkansız olduğu için aşk oluyor
Cok takilma ask iste gelir gecer.
kavusursan aşk degildir o; kavusamayinca baslar
İmkansız olduğu için aşktır
aşk bir sudur iç iç kudur
imkansızlıklara hastayım :)
Aşk mask trek işi
Güzel Şarkı..
İmkansızsa aşktır.
ismin nedir?
baya farklı ve iyi birisin
anlarım
:) :)
:) :) :)
cadı
size geleceği ailecek :)
çeyizini hazırla sen :)
kim?
:) :) bilemiyorum
namazını kılırmısın :)
nerelisin
evet okuyomusun çalışıyomuusn
ne iş yapıyosun bak meslektaş çıkmıyalım :)
aşçıyım deme :)
aa bizim gelin :) :) :)
nasıl ama :)
tabi nişanlın :) :)
iyiler çok şükür gelinlerini soruyolar hep :) :)
dün illa konuşmak istediler gelinleri ile :) :) :) nasıldır diye
:) :) cadı seni
kalbimin :)
Muhabbete gel...
Size iyi eğlenceler
@Hayal_perst hayırdır :)
Aşk yoktur
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar