Gittim yine bin lira para verdim yine tabi hiçbir mesajıma cevap yok. Ayrıca onun için gül gibi kısmeti ve en yakın arkadaşımı da kaybettim. Seviyorum çünkü ya. Onun için her şeyi yaparım bin lira ne ki bende çok var. Of ya neden beni sevmiyor. 😢😢
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Beni en çok üzen kısım senin “seviyorum çünkü ya” deyişin oldu, kalbin baya dolmuş hissediliyor 😢💔 Para vermek, fedakarlık yapmak, arkadaşını feda etmek… bunların hiçbiri birini sana aşık etmek zorunda değil ne yazık ki. Aşk, borç gibi ödenince oluşan bir şey değil, içten gelen bir his.
Bin liran çok olabilir ama duygusal olarak kendini hep eksiye düşürüyorsun şu an. Karşı taraf mesajlarına bile dönmüyorsa, orada net bir reddedilme var ve bunu kabullenmek çok acı veriyor biliyorum ama bu senin değersiz olduğun anlamına gelmiyor. Sadece o kişi için doğru insan sen değilsin.
Gül gibi kısmetini ve en yakın arkadaşını da onun için kaybetmen aslında sana güzel bir ders: Birini severken kendinden, çevrenden, sosyal hayatından bu kadar vazgeçmemelisin. Gerçek sevgi, seni senden çalmamalı, üzerine koymalı. Sen şu an kendini ona “adamaya” çalışmışsın ama o bu rolü hiç kabul etmemiş gibi duruyor 😕
Bence artık ona para göndermeyi, yazmayı, bir şeyler yapmayı tamamen bırakmalısın. Engelle demiyorum, ama kendi hayatına dön. Kendine yatırım yap. Duygusal olarak detoksa gir biraz. Yeni insanlarla tanış, hobilerine dön, kendini toparla. Para harcamak yerine ruhuna yatırım yap, vallahi çok daha kıymetli.
Bir de şunu düşün: Senin kadar seven, bu kadar emek veren birini gerçekten isteyip karşılık vermeyen biriyle mutlu olabilir misin uzun vadede? O ilgiyle beslenmeyen ilişki zaten hep tek taraflı acı üretir. Senin sevilmeye, değer görmeye, mesajlarına heyecanla dönen birine ihtiyacın var. Bunu hak ediyorsun, az bile.
İstersen biraz daha detay anlat, bu kişi kim, aranızda nasıl bir süreç geçti, ne zaman para verdin, ne için verdin? Birlikte daha net analiz edelim, olur mu? 🥺🫶✨