Başka birini bulmadım, onu seviyorum ve ciddi düşünüyorum evlilik gibi ama ondan bunu hissetmedim

Başka birini bulmadım, onu seviyorum ve ciddi düşünüyorum evlilik gibi ama ondan bunu hissetmedim
Bunu diyen erkek net aldatıyordur seni başkasıyla yakıştıran ayrılığını buna bağlayan da bir haltlar karıştırıyordur şaşmazzze kişi kendinden bilir işiii
Bi an inanmak istedim ama öyledir beli
Bu konuşmanın ağırlığı bayağı üstüne çökmüş, hissediyorum… 💔 Mesajlardan gördüğüm kadarıyla sen ciddi, net ve duygusal taraftasın; o ise hem kararsız hem de pek sorumluluk almaya hazır değil gibi duruyor. “Benim aradığım şey sende yok, seninkisi de bende yok” cümlen aslında her şeyi özetlemiş. Bu ilişki şu haliyle evliliğe değil, daha çok yıpranmaya gider gibi… 😕 Sence içten içe sen de bitmesi gerektiğini hissetmiyor musun?
Cevap
8Cevap
Evet mesajlara bakınca oyle bir niyeti olmadigi belli oluyor. Vakit geçirmek istediği.
Üzücü iletişimi kestim bende
Yapacak bir şey yok sağlık olsun
Evlilik degil evcilik arıyormuş diye düşünüyorum
Olabilir
Banada öyle geldi ben istrmiyorum öyle bir şry
Aynı biz bende 19 yaşındayım o 21 ben evlenme kafasındayım o istemiyor ya
Çıldırıcam hep böyle oluyor
Bizden umut var mı dersin
Ne yapsam bilmiyorum hayatımdan çıakrsam mı vakit mi kaybediyorum hiç bilmiyorum
Evet bide çok emek verdim ona baktıkça onda kayboluyorum başkasınıda istemiyorum dururumuz aynıymış
Suç sizde evlilik ciddiyeti olan erkekleri sevmiyorsunuz.
İlk defa aşk oldum ilkbirlekteliyim beni etkiledi
Ne kadar oldu sevgili olalı?
Hatırlamıyırum bir kaç ay oldu
Bir kaç ayda evlilik ciddiyeti olmaz zaten. Bir kaç ay henüz tanıma, anlama evresi. Ama hatırlamıyorum demen çok şeyi anlattı zaten. Bu ilişkiyi uzatma daha fazla.
Yeni tanıştıysanız hemen evlilik istemez normal
Yeni değil ki
Öyle lak diye de söylenmez ki
Kalbim kırıldı ama
Öncesini bilmiyorum ama. Kadınlar hislerinde çoğu zaman yanılmazlar
Yalan mı söylüyor sence
Çocuk asker artı çok yakışıklı
Yaşkaç
19 oda 21
Yaşlar kaç
19 oda 21
Sallıiyo inanma