- Aşk İlişkileri konusunda 262,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilinizin evlilik düşünmüyorum demesi, sizin için zor bir durum olabilir. Evliliği düşünüyorsanız, bu durum ilişkinizi sorgulamanıza neden olabilir. Bu durumda, öncelikle sevgiliniz ile neden evlilik düşünmediğini konuşmanız gerekir. Onun evliliğe karşı olan düşüncelerini ve endişelerini anlamanız önemlidir. Sevgilinizin evliliğe karşı olan düşünceleri aşağıdaki gibi olabilir: Henüz hazır olmadığını düşünüyor olabilir. Evlilik, ciddi bir sorumluluktur ve birçok kişinin hazır olduğu bir şey değildir. Sevgiliniz, henüz kariyerine veya kişisel hedeflerine odaklanmak istiyor olabilir.
Evliliğe karşı önyargıları olabilir. Sevgilinizin, evlilik hakkında olumsuz bir görüşü olabilir. Bu durum, geçmiş deneyimlerinden veya aileden gelen baskılardan kaynaklanıyor olabilir. Aslında evlilik istemiyor olabilir. Sevgiliniz, evliliğe hiç ilgi duymayabilir. Bu durumda, sizinle aynı hedeflere sahip olmadığınız için ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Sevgiliniz ile konuştuktan sonra, sizin için neyin doğru olduğuna karar vermeniz gerekir. Eğer evlilik sizin için önemliyse, sevgiliniz ile aynı hedeflere sahip olmadığınızı anlamak önemlidir. Bu durumda, ilişkinizi sürdürüp sürdürmeyeceğinize karar vermeniz gerekir. İşte size yardımcı olabilecek bazı sorular: Sevgilinizin evliliğe karşı olan düşünceleri nedir? Bu düşünceleri neden böyle düşünüyor? Evliliğe karşı olan düşünceleri değişebilir mi? Sizin için evlilik önemli mi? Eğer sevgiliniz evlilik istemiyorsa, ilişkiyi sürdürmek ister misiniz? Bu soruların cevaplarını bulabilmek için sevgiliniz ile açık ve samimi bir konuşma yapmanız gerekir. Bu konuşmayı yaparken, sakin ve anlayışlı olmaya özen gösterin. Sevgilinizin düşüncelerini ve duygularını yargılamayın. Sonuç olarak, sevgiliniz ile evlilik konusunda aynı düşüncelere sahip olup olmadığınız önemlidir. Eğer aynı düşüncelere sahip değilseniz, ilişkinizi sürdürüp sürdürmeyeceğinize karar vermeniz gerekir. Bu karar, sizin için en iyi olanı seçmenize yardımcı olacaktır.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Evlilik zamanla sevgi sonucu kendiliğinden oluşan bir durum hayatınızı bir ömür beraber geçirme fikri, sana karşı böyle diyorsa çok vakit kaybetme derim ama birde durmadan evlilik konusunu açıyorsan sıkmışta olabilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılŞimdiye kadar 1,5 yıldır hiç evlilik konuşmadık o sadece istediğini ima ediyordu şimdi pat diye seninle ciddiyiz ama ben evlilik düşünmüyorum aslında ama bitsin de yok
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEe madem seninle evlilik falan düşünmüyor bir gelecek falan düşünmüyor o zaman ayrılsın gitsin tamamen çıksın hayatından. Yani benimle bir gelecek düşünmeyen adamı ben hayatımda falan tutamam o saatten sonra ne kadar seversem seveyim. Benimle bir gelecek düşünmeyen üstüne üstlük bana sen evlenilecek kız değilsin diyen adamı bir dakika bile tutmam hayatımda.
22 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabiki direk kesmek gerekir ama aniden konu yokken 2 hafta soğuk davranıp bunu söyledi ama bitsin istemiyor, söylemiyor
- +1 yıl
Bitmesini istemiyor ise o zaman konuşmanın bence hiçbir anlamı yok diye düşünüyorum ben. Bence o evlilik düşünen biri değildir seninle düşünen biri olsa bu şekilde hareket etmez.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe istediğini bilmeyen paikolojik sorunları olan klasik erkek önceden nerede yaşayalım diyip şimdi bunu söylüyorsa evlilik onun için bi heves demek ki baktı ki ilişki ciddiyete gidiyor tepkisini koymuş ortaya ayrıl tabi ki kimsenin oyuncağı olma yeter bu kadar üzüldüğümüz
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet düşünmediğimiz şekilde uzun sürdü ve ciddi gitti şimdi pat diye böyle söyledi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
bu ben.. sevdiğim veya sevmediğim, anlaştığım veya anlaşamadığım fark etmeksizin herhangi bir insanla tüm hayatımı geçirebileceğimi düşünmüyorum, daha doğrusu istemiyorum. zaten genel olarak insan sevmeyen ve yalnızlığı seven birisiyim. sürekli yanımda birisinin olma düşüncesi bile korkunç...
toplumun neden "kesinlikle evlenmeliyiz" algısını insanlara aşıladığını da hiç anlamıyorum. bir insan sadece kariyerine, hatta paraya odaklanmış olabilir, tek yaşamak ona daha cazip geliyor olabilir, etrafında sürekli bir insan görmek istemiyor olabilir, bir insanla sadece istediği zaman görüşmek istiyor olabilir, sınırlı sosyallik hoşuna gidiyor olabilir vs.. Bunu onunla konuş biz ne desek boş.11 Yorumla
Soran+1 yılYok siz değil bu 1 yıldır evlilik ima edip pat diye konu yokken ben evlilik istemiyorum seninle de ciddiyiz ya haberin olsun diyen ama bitsin sözü yok
Acı ama gerçek ki, bir zaman bir sevgilim vardı evlilik düşünmüyordu, bunu söylemişti. Herneyse sonra da, 3 buçuk ay süren ilişkiden sonra ayrılmak durumunda kaldık. Sonrasında başka kızla sevgili olmuş, ve bir gün bana benim sevgilim var hatta eşim demişti karakter yoksunu kişi. Yani işlerine gelince evlilik düşünebiliyolar, insanların işi işte belli olmuyor, çok zor bu devirde birine güvenip evlenmek. Allah yukarı da, Allah öyle kişilerden uzak tutsun.
714 Yorumla
Soran+1 yılTabikii yalan söylüyor
Soran+1 yıl@Vivtora Evet bu bir ayda her şey değişti vazgeçti soruyorum ne değişti söylemiyor ama ayrılmıyorda
Soran+1 yıl@prinsess Çok üzüldüm pat diye durduk yere bu oldu 1,5 yıl çöp oldu ama evet ayrılmam şart doğru söylüyorsunuz
Soran+1 yıl@Vivtora Şerefsiz tabikii 1,5 yıldır neredeymiste 1 ayda pat diye bunu söylesin
Soran+1 yıl@drkatil Benim sorum ve konumda her fikrini beyan edene yorum yaparak gereksiz muhalefet yapmayın beyefendi, soru sor butonu var tartışmak niyetindeyseniz
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılO sırada kadında resmen ters psikoloji oluşur ve kadın şunu zihninde kurarak ilişkiyi resmen beklentisiz ve gönüllü sürdürür:" Ben bu adamı evliliğe ikna ederim vay be ne kadınım ama🙄" Akıllı kadın ışık ve özel jet hızıyla olaya son vererek hayatını sürdürmelidir.
63 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden evliliğe yönelik konuşuyordu ilerde nerede yaşayalım filan şu an böyle söyledi
- +1 yıl
@Firuu net ayrılmanı istiyor
+1 yılÖnceden sizi evlenilecek olarak görmüş ama bazı erkekler evlenmeden kadının kendisini erkeğe teslim etmesinden dolayı o kadın hakkında bazı şüpheleri olur buea o kadının evlenilecek kadın değil de öyle ihtiyaçlarımı karşılayan bir araç görmeye başlar erkeklerin fıtratında bu var
20 Yorumla
+1 yılEn azından oyalamadan gerçek hislerini aklından geçenleri söylemiş. Buna göre yolunu çizeceksin elbette. Evlilik düşünen bir insandan evlilik isteyen bir insanla hayatına devam edeceksin. Şu anda hayatında olan ve evlilik düşünmeyen kişiyi ikna edebilirim sanma sakın çünkü edemezsin sadece yorulursun.
12 Yorumla
Soran+1 yılAniden konu yokken söyledi öncesi 2 hafta soğuk davrandı ama bitsin yok kesinlikle, kafasını biri karıştırdı belki anlayamadım
- +1 yıl
Kafasını kimse karıştırmamıştır. Emin ol evlilik isteyen ciddiyet düşünen birinin fikirleri kolay kolay değişmez. O yüzden ikna etmeye falan çalışma açıkça niyetini söylemiş sana
+1 yılDirekt ayrılmalısın, onun gönül oyuncağı olmak istemiyorsan
66 Yorumla- +1 yıl
@__howm_ güzel olmak şart mı peki hocam 🤓
- +1 yıl
@__howm_ nasıl çok fotom var sende
- +1 yıl
@__howm_ hayır degilim. o fotolarimi da sil. Çok rahatsız edici birisin boş yapmakta üstünüze yok
- +1 yıl
@__howm_ bir insanın kendine ait fotolarını izinsiz almak biriktirmek ve yaymak yasal suçtur arkadaşım. Benim fotolarimi biriktirdigini söylüyorsun işte bu boş yapmaktır hala neyi sorguluyorsun. İki cevap verdik mi kurtulamiyoruz ne konuyu idrak edebiliyorsunuz ne de mevzuyu bitirmeyi biliyorsunuz. O yüzden daha fazla uzatma. FOTOLARIMI DA SİL.
- +1 yıl
@__howm_ 🤦♀️ peki tamam iyi akşamlar
+1 yılCanim adam dürüst belli dürüst insanları severim baştan niyetini belli etmiş eğer evlilik niyetinde isen ayrilabilirsin zamanla isticeni falan dusunme bosuna vakit kaybi böyle iyi diyosan bu adamı kaçırma
26 Yorumla
Soran+1 yılYani 1 yıldır düşündüğünu ima ediyordu şimdi konu açılmadan bunu söyledi , bu bir ayda değişti dürüst olsa en başta söylerdi
- +1 yıl
O zaman bitir bu ilişkiyi onun kafası karışık ne istediğini bilmiyo demekki bende en baştan dedi sanıyorum çok seviyorsan biraz daha bekle olmazsa bi gozlemle bakalım bilmiyorum senin kararın artık
Soran+1 yılKafası karışık zaten bitsin de demiyor galiba birisi çıktı geçmişten ve benimde kafam iyice karıştı pat diye 360 döndü
Soran+1 yıl@Vivtora Yok ama birisi kafasını karıştırdı belliki
Klasik sevmeyen erkek bahanesi. şu an maddi durumum el vermiyor biraz daha çalışalım birikim yapalım evlenelim derse anlarım ama ileride üzülürsün diyen aynı sen daha iyilerine layıksın diyenlerle aynıdır kendimden biliyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmediği için doğru yoksa çekinir lafını edemezdi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılkendin için iyi olan seçeceğe odaklanacaksın. yanlış beklentiye girme çünkü karşındaki profil belli sana dürüst olmuş söylemiş. vakit geçirmeye ilgi alakaya bağlı ilişkiye okeyim demiş sana. tek taraflı beklentilere girersen üzülürsün.
16 Yorumla
Soran+1 yılİleride hangi ülkeye yerleşsek diyen kişi şimdi bunu söylüyor
- +1 yıl
insan zaman içinde değişmiyor gibi görünse de düşünceleri değişebilir. bunu çok garip karşılamamak lazım.
daha iyisini daha renklisini daha çeşitlisini görünce , gizli yönlerini kamufle ettiği yönlerini ortaya çıkarabiliyor insanlar. öyle biriyle karşı karşıya olman muhtemel
Soran+1 yılÇözemediğim bir anda değişmesi zaten , fikrin için teşekkür ederim
- +1 yıl
bir anda değişmesine değil kim için değiştiğine odaklan, rica ederim.
Soran+1 yılEvet çok doğru yazmışsınız
- +1 yıl
tabiki , senin iyi en güzel sonucun çıkmasını dilerim, her şey dilediğin gibi olsun
+1 yılÜzülme ama bunu söylemek zorundayım evlilik düşünmediği icin değil seninle evlenmek istemediği için bahane uyduruyor amacı takılmak etmek yani bence onunla ciddi bir niyetin varsa fazla zaman kaybetme
21 Yorumla
Soran+1 yılTabiki öyle geleceği bilemezki ,1 yıldır düşündüğünu ima ederken şimdi durduk yere bunu söylüyor
Evlilik düşündürecek bir kadın ol, göster kendini, neler yapabildiğini, güçlü, özgüveni yerinde biri olduğunu görsün. Sok gözünün içine, sonra başkaları kapmasın diye evlenelim mi sorusuna hazır olur 😌
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bazı erkekler sorumluluk almaktan korkuyorlar evlilik masraflı bir iş düğünü var alınacak eşyalar var bunlara girmek istemiyorlar evlenen arkadaşlarından fikirde almışlardır olumsuz şeyler. duyduysa vazgeçmiştir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe istediğini bilmeyen biri bence. Hem nerede yaşayalım diyormuş hem de evlenmeyi düşünmüyorum falan filan... bana kalırsa yeni birini bulmuş olabilir
13 Yorumla
Soran+1 yıl@drkatil ileride hangi ülkeye yerleşelim diye soracak, ileride ailene bunu anlatırım diyecek sonra pat evlilik düşünmem konu dahi yokken. Erkek dürüst olsa en baştan söylerdi fikrini ve başlamazdık. Karsi taraf yanar döner davranınca fikir almak durumunda oluyorsunuz.
Soran+1 yıl@drkatil Benim sorum ve konumda her fikrini beyan edene yorum yaparak gereksiz muhalefet yapmayın beyefendi, soru sor butonu var tartışmak niyetindeyseniz
+1 yılSevmeyen birisi ise amacı oyun oynamaksa evlenmez evlenmek isteyen birisi ise kalbinizi fethetmek için ne yapacağını şaşıracaktır
Bol şans 😊
20 Yorumla
+1 yılevlenmek istemiyor diye seninle plan yapmayacak değil bence birlikte yaşamak için illa evlenmeye gerek yok ama bu şekilde düşünüyorsa ve sen evlenmek istiyorsan uzaklaş derim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılFilmlerde de gerçekte de hep erkekler evlenmek isteyince kadınlar hayır çekmiş istese bile zoru oynamak için söyledikleri şey madem eşitiz cart curt diyosunuz istiyosan ikna ediceksin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBize niye soruyosun? Neyi soruyosun anlamıyorum 🤔 Çocuk dürüstçe takılır geçeriz bir şey bekleme demiş, bir şey beklemiyorum diyosan devam et veya bırak 🤔 bizmi karar vereceğiz neyi seçeceğine
11 Yorumla
+1 yılBen seninle eğlenir başkasıyla evlenirimin kibarcasi. Eğlenmek istemiyorsan konuyu kapat unut. Banane eğlenmek istiyorum dersen f*ck. olarak devam edersin
00 Yorumla
+1 yılVakit gecirmek eglenmek zaman doldurmak gibi bir niyettedir arkadas kisaca dost hayati daha iyi der. Senden baska 20 tane daha vardir
03 Yorumla
Soran+1 yıl@drkatil Yok dediği doğru o böyle birisi başlarken düzelteceğine söz verdi ama olmuyor demekki
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Adam haklı ülkenin durumu belli kira almış başını gitmiş enflasyon yükseliyor paranın değeri yok bir evlilik en kötü 500 bin masraf adam yazık bunları düşünürdür sadece omu bütün biz erkekler bunu düşünüyoruz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. İstediğini vermişsin o yüzden asıl niyetini belli etti başka çiçekleri koklamaya ya da takılmaya devam etme onun zevk aleti o en kötü durumda senin yanına gelir
00 YorumlaBen de sevgililik sevmiyorum deyip ayrıl madem ciddi düşünmüyor
32 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu hususda sinirim bozuluyor. Neden ilişki = evllik gibi bir zorunlu bağlantı var anlamış değilim. Adam baştan dürüst davranıp söylemiş Kandırsın mı isterdin Bazen gerçekten anlamıyorum sizi
111 Yorumla- +1 yıl
Kandirmaktansa doğruyu söylemiş bencede
Soran+1 yılYani 1 yıldır düşündüğünu ima ediyordu konu açılmadan ki ben zaten şu an hazır değilim ama şimdi durduk yere bunu söyledi. Durust olsa en başından söylerdi ve hiç başlamazdık dürüst değil
Cevap sahibi+1 yılBen yazdığına göre cevap veriyorum. Böyle detayları başta vermen gerek ama yinede çokda farklı değil söylemiş sonuçta Kandırmasından iyidir.
Soran+1 yılSağolsun 1,5 yıldır söylemedi şimdi pat diye konu bişey yok ortada bunu diyor
- +1 yıl
Ne alaka @gizli birader. İlk başta başka şey sonra başka şey söylemiş. Bide ilişki dediğin ciddi bişey yani çocuk oyuncağı mı bu? Takılmalık ilişki diye bişey var o farklı bişey de bu ne oluyoır bu herif herkesle böyleyse gönlünü eğlendiriyor sonra sıkılıyor bb bitti gitti. Madem öyle bir insansın ne diye oyalıyorsun karşındakini? Savunduğun şeye bak ya bende buna sinir oluyorum işte
Soran+1 yıl@Mericeyn10 Artık kimse kimsenin zamanını çalmayı ve ya ciddiyeti önemsemiyor, söylenilenlerinde değeri yok çünkü o da yalan oluyor güvenmemek gerekli maalesef
Cevap sahibi+1 yıl@Mericeyn10 hoş geldin Meriçlik yapan uydu olmaya gönüllü kardeş 🤣 Bak yoruma ne yazmışım "Ben yazdığına göre cevap veriyorum. Böyle detayları başta vermen gerek " Anlamadan dinlemeden atlama istersen 🤣
- +1 yıl
@soran evet öyle maalesef kimseye güvenmemek lazım. @gizli ilk cümlen ne demek öyle ya 🙄 meriçlik yapan uyduymuş 🙄 eyvallah haklısın da çocuk ilk başta farklı sonra farklı şeyler demiş yani umut vermiş ben ona kızdım yoksa dediğin doğru. Ama bunu başında demesi lazım onu anlatmaya çalışıyorum o kalkıp ta 1 sene sonra demiş. Yani senin dediğin şey bu olay için geçerli değil anladın? 😉
Cevap sahibi+1 yıl@Mericeyn10 "Yani senin dediğin şey bu olay için geçerli değil anladın?
" Ben yazdığına göre cevap veriyorum. Böyle detayları başta vermen gerek "
Sanırım ta, sak geçiyorsun ne demek anladın? bu cümleden anlaşılacağı üzere anlaşılması için başta söylemesi gerektiğini ifade ediyorum ki doğru anlaşılsın yani söylediğim başlık altında ki ifade ettiği şey için geçerli ve doğru oluyor. Sende buna binayen beni eleştiriyorsun Bende eleştrine binayen bunları söylüyorum. SamanAdam Safsatası yapma gülünç olur.
Soran+1 yıl@drkatil Benim sorum ve konumda her fikrini beyan edene yorum yaparak gereksiz muhalefet yapmayın beyefendi, soru sor butonu var tartışmak niyetindeyseniz. Ayrica seviyeli olduğu sürece siz de dahil her fikre saygımız sonsuzdur.
Evlenmeden sevgili hayatı istemiş. Normal.
14 Yorumla
Soran+1 yılYok işte onuda istemiyor ben seninle olacaksam ciddi bakmak durumundayım ama ben evlilik istemiyorum diyor
Soran+1 yılEvet uyduruyor seviyormuşta ama ben üzülürmusumde ileride ya kötü olursa saçma sapan
Daha tehlikelisi evleneceğiz diye oyalayıp bir türlü yanaşmayan. Bu en azından tercihini net söylemiş. Karar senin devam ya da tamam...
10 Yorumla
+1 yılben evlenilecek adam değilim diyerek sorumluluktan kaçıyordur
12 Yorumla
Soran+1 yıl@drkatil Benim sorum ve konumda her fikrini beyan edene yorum yaparak gereksiz muhalefet yapmayın beyefendi, soru sor butonu var tartışmak niyetindeyseniz.
+1 yılSeni üzerim diye den kaç net söylüyorum gerçekten üzer uzak dur zorla olmuyor
20 YorumlaBende şimdiden üzülmek istemiyorum deyip ilişkiyi bitirmeyi tercih ederdim
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle evlenmeyi düşünüyor ama seninle değil. Bunu genelde vaktini boşa harcamak için yapan erkek tipi
00 Yorumla
+1 yılEvlilik düşünmeyen birisi NET OLARAK TAKILIP, ZAMAN GEÇİRMEK İSTİYORDUR.
02 Yorumla
Soran+1 yıl@drkatil Benim sorum ve konumda her fikrini beyan edene yorum yaparak gereksiz muhalefet yapmayın beyefendi, soru sor butonu var tartışmak niyetindeyseniz.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKızlarda evleneyim çalışmayım koca bana baksın moduna giriyor sırf bu yüzden erkekler evliliği düşünmüyor yıllarca dırdır bunaltma kim çekecek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani şöyle söyleyim böyle diyen adamlar genelikde ciddi olmazlar diye biliniyor amma böyle söyleyib nişanlananlarıda gördüm o yüzden tam bi şey söyleyemiyorum yani bu durumda her böyle söyleyeninde ciddi olduğu manasına gelmez bide sevglilik zaman var ne kadardır birlikdenisiniz eğer 3 aya yakınsa ayrılın çünki uzun zamandır birlikte olduğunuz halde böyle söylüyorsa zatən ciddi olmadığını burdan anlaya bilirsiniz amma hala yeniyseniz belki irlelide düşüncesini deyiştire bilirsiniz
06 Yorumla
Soran+1 yıl1 yili geçti ve şimdi söyledi bunu ama bitsin istemiyor
Cevap sahibi+1 yılTabi istemez zaman öldürüyor işte senle, 1 yıl boyunca ciddi düşünmeyen adamla olmaz zaten oda söylemiş ciddi olmadığını yani 1yıl birlikde olduğdan sonra böyle söylüyorsa ciddi değilim diyor ve ayrıl gitsin çünki baksana madem evenmiyiceksin benle o zaman benimle neden birlikdesin? Neden hayla sevgiliyiz? Bunu anlamı ne? Ve seven insan sevdiği ile birlikte olmak istemezmi peki seviyorsan neden benle olmak istemiyorsun? bu soruları kendinede onada sor bence ve ayrıl!
Soran+1 yılİnanki hep yuvarlak cevapları, bir yıldır da istediğini ima ediyordu şimdi pat diye konu açıp söyledi aslında düşünmüyorum diye
Cevap sahibi+1 yılEvet yuvarlak cevaplarsa tam bi şey söyleyemiyorsa o zaman ayrıl kardeş, ya bak ayrıl biraz uzak kal zaten onun etkisinden uzaklaşdıkdan sonra kendinde asılında onun seninle zaman öldürmeye ( geçirmeye) çalışdığını açıkca görüceksin
Soran+1 yılEvet haklısın , ayrıldıktan 2 ay sonra flu olan her şey netleşiyor daha objektif bakabiliyorsun ama şimdi uzun süreli birlikteliğin etkisi var arada kalıyorsun tabi ani değişimide birisinin kafasını karıştırmış olabileceğini düşündürüyor o daha da kötü
Cevap sahibi+1 yılEvet çok kötü ayrıl diyorum amma gerisi artık sana kalmış
Gizli Üye(18-24)+1 yılBak canım erkeklerim çoğu kızlarla sevişmek için çıkıyor. Senle de öpüşüyor sevişiyordur yani eğleniyordur. Bunları yaptığı bir kızla asla evlenmek istemez bir erkek. Ben erkekleri çözdüm eğer evlenilecek erkek arıyorsan kendini ağırdan satacaksın öpüşmeyeceksin ancak o zaman evlilik düşünüyorlar
02 Yorumla
+1 yılBeraber olalım ama sorumluluk almayım demenin kırmama versiyonu.
02 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılZorla iyice, boğ adamı böyle, dünyayı burnundan getir, huzur verme, evlenmeyi düşünmediği için aşağıla falan, hakaret et, herkese kötüle,
01 Yorumla- +1 yıl
karşındaki kişinin nefret etmesini istiyorsan bunları yapabilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBunu ağızdan duymak daha çok zoruna gider insanın fikirlerı değişebiliyor çünkü kesin ve net konusuyorsa sen evlılık istiyorsan sürdürmenin manası yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıldemek ki onda oyle buyuk bir ask yok ki evlilik istemiyor ya da maddi veya ailevi bir durumu vardir ondan korkuyorda olabilir guven vermen gerekir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHemen bye bye. 👍🏻 çöpe atılacak vaktiniz yoktur herhalde diye düşünüyorum. 👍🏻
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz 1 yıldır istediğini ima ediyor şimdi durduk yere konu açıp istemiyorum diyor ama bende ciddi ilişkiye layıkmışim üzülürsün falan filan saçmalık hep
- +1 yıl
Şayet herhangi bir cinselliği paylaştıysanız , bir erkeğin ilk akla gelecek kaçış yöntemidir bu. Çok seviyorum ama ben sana layık biri değilim , sen daha iyilerine layıksın. ( yani evlenmeyelim ama cinselliğe devam edelim ) ve şu sözde var ayrıca Ben sadece seninle evliliği değil hiç bir kızla istemiyorum evliliği, yani ben hiç evlenmicem. 3 - 5 sene sonra da annesi kulağından asılır giderler ya çok uzaktan bir akrabasının kızıyla evlendirir ya da çevreye haber verirler oğlana kız bulmak için. 👍🏻😅😅. Bunlar çok basit yenmeyecek numaralar zaten.
Soran+1 yılZaten evlilik adamı değilmiş, ikinci sözde çekilen numaraya yatkın yoksa ben mükemmel adaymışım numara hep saçmalık yani , teşekkür ederim cevabınız için
- +1 yıl
Rica ederim 👍🏻🌷. Kesin hemen ilişkinizi onunla. Herşeyden de engelleyin. Zamanınız çok çok değerli çünkü..
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Lafa söze girmemek gerek
Verdiği kadar alması gerek denge meselesi01 Yorumla
Soran+1 yılFazla iyi davrandım, ilgi gösterdim sonuçta bu oldu işte, haklısınız
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. O zaman sk tr git ne boşuna benim zamanımı çalıyorsun de
02 Yorumla
Soran+1 yıl@drkatil 1,5 yıl zaman değil tabikii, neden her yorumun altında yorum yapma gereği duydunuz? Benim sorum ve konum lütfen gereksiz tartışma yaratmayın fikriniz var ise yorum yapıp çekilirsiniz ve bu yeterli olur.
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. evlilik düşünmüyor olabilir sen düşünüyorsan yanlış insanla berabersin demektir ayrılman lazım yok bana böyle uyar dersen evlilik düşüncesini aklından çıkarıp devam edeceksin
06 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıldır düşündüğünu ima ediyordu şimdi konu açıp durduk yere bunu söyledi
- +1 yıl
belki biraz ağır olacak sözlerim ama kusura bakma ilk başlarken senin evlilik düşünüp ciddi bir ilişki yaşamak istediğini hissetmiş anlamış o yönde bir grafik çizip seninle bir ilişkiye başlamış şimdide sanırım sıkıldım ya da başka bir sebepten ilişkiyi bitirmek istiyor bunu sana söyleyemiyor ama bu şekilde seni kendinden uzak tutmaya çalışıyor
Soran+1 yılYok haklısınız bu bir ayda ne olduysa ki muhtemel birisi aklına girdi ve bunu söyledi ama asla bitsin demiyor benimle olursa ciddi düşünmesi gerekirmiş , ileride üzülürsün falan filan soğutmaya çalışıyor gerçekten
Soran+1 yılKendi şartlarına uyan bir ilişki için zemin hazırlama ve garanti altına almak yani bu da olabilir tabi, teşekkür ederim cevaplarınız için
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen evlilik düşünüyorsan ayrılacaksın, düşünmüyorsan takılmaya devam.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnunla Devam edin çünkü siz böyle tiplerden enerji alıyorsunuz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ben de sevgililik düşünmüyorum de ve ayrıl.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDirek Ayrıl zaman kaybı olur senin için gitsin takılsın özgürce kafasına göre
10 Yorumla
+1 yılEvlilik düşünmeyeni salın demek ki istemiyor işte 😀
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılAdam bile kendine güvenmiyor , bence sende güvenme hiç
10 Yorumla
+1 yılSana çok açık konuşuyorum bak günün sonunda ne diyecek biliyor musun ben sana zaten söylemiştim. Umut etme ve ayrıl önüne bak hak edilmiş bir değeri hak ediyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin amacın aile kurmaksa vakit harcama derim. Ne kadar sevdiğinin bir önemi yok bir gün ne de olsa gidecek ve senden bir çok şeyi alacak bazen kol kesmek gerekir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılGötü başı ayrı oynayan adamdan hiç bir b*k olmaz. Koy popiş*ne rahvan gitsin
00 Yorumla Evlilik düşünüyorsun ayrıl düşünmüyorsun takıl işte
00 YorumlaAyrılacak yer yapıyor, seni evlenilecek biri olarak görmüyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Evlilik düşünüyosan ayrılıp yuva kurmak isteyen birini bulursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkça söylemiş işte. Senle bi gelecek hayal etmiyorum demenin kibarcasıdır bu. Ayrılman gerekiyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Geyik başka bişi olmaz ciddi biri gördün mü yol ver
00 Yorumla
+1 yılDemek ki onda yeterince olgunluk yok yeterince sevgide yok ilişkinizin geleceği yok ayrıl bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Senden sıkılmış muhtemel bir sonraki evre sen daha iyilerine layıksın diyerek ayrılma olur.
00 Yorumla
+1 yılAyrılacaksın ondan bir cacık olmaz baştan söyleseydi de zamanını çalmasaydo bari dengesiz herif
00 Yorumla
+1 yılEvlilik düşünmüyorsa ve sen evlilik düşünüyorsan ayrılmaktan başka bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılNe yapmalı diye sorman hata, direkt bitireceksin iletişimi keseceksin bak bakalım neler oluyor
00 Yorumla- Devamını Gör (155)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat