AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Bir de soruyorsun adamın bu ilişki ne için istediği belli ayrılmak için neyi bekliyorsun
Laylaylom ilişki istiyorsan devam et, hayatının aşkını arıyorsan ayrıl.
Yani seni asla sevmiyor sevse evlilik düşünür çok açık çok net anlamayan kimse yoktur zaten. Seni sevse senden çok evlenmeye meraklı olur.
Evet 1 yıldır düşündüğünü ima ederken şimdi durduk yere konu açıp bunu söyledi
Güzelim sen böyle ilişkilere layık olmamalısın. Seven erkek valla bak kızdan daha meraklı oluyor. Boşuna zaman harcama bunla. Herkes sevdiğiyle evlenmek ister. Evlilik düşünmüyorum diyen o kişiyi sevmediği geleceğine taşımak istemediği içindir. Bak karşısına şimdi seveceği biri çıksa emin ol evlenir.
Kesinlikle katılıyorum söylediğinize bu bir ayda ne olduysa 360 döndü, miş gibi yapmış demekki gerçekten sevmemiş yoksa evlilik seviyesinde değiliz daha ki pat diye bunu söylesin ama bitsin de demiyor cepte tutma taktiği uyguluyor
Aynen öyle ve bu çok alçaltıcı bence. Seni gerçekten sevip evlenmeye layık görse değerli görse böyle yapamazdı. Ama kimbilir kendi ne boklar yemiştir geçmişi falan nasıldır. Böyleleri iğrenç herifler. Benimde yıllar önce bir sevgilim vardı 2 ay sürmüştü ama hep sevgili gibi konuşmaya devam ettik 4 yıl sürdü gerçi bizim mesele başkaydı engeller vardı aramızda ama sonuç olarak biraz da bu kapıya çıkmış oldu. Evlenmeyi kimseyle düşünmüyorum diyordu. Benimle evlenmeyeceğini biliyordum ama başkasıyla da en azından 29 30undan önce asla evlenmek diyordum. İlk defa konuşmadığımız 2 ayda biriyle tanışıp sevgili olup 9 ay sonra sözlenmiş şimdi 5 yıllık evli 25 yaşında evlendi. İşte karşısına arasında engeli olmayan veya sevdiği biri çıkınca nasıl da o kadar genç yaşa rağmen bile evleniyorlar.
Öyle tabi evlenmeyi düşünmem yalan direk zaten geçmişi fena kısa ilişkiler hep iki ay yaşa ayrıl ama o kadar ısrarcı davrandı ki ilişki başladı yoksa ben istemiyordum birde bu 40 yaşında, yaşıda geçmiş
Oooo yaşı da baya var peki sen kaç yaşındasın?
10 yaş var aramızda ama ben 4,5 yaşta küçük gösteriyorum
Evlenip boşanmış mı peki?
Hayır hiç evlenmemiş maddiyatini kullanıp bir sürü kişiyle çeşitli ilişkisi olmuş
Anladım. İki ihtimal var ya bu yaşına kadar hiç aşık olmamış böyle hayat hep sürmüş ya aşık olmuş onunla olmayınca böyle bir hayatı seçmiş. Pek iyi bir adam değilmiş zaten. Seninle özel ilişkisi oldu mu peki?
Adam açık açık demiş, ben evlenmem diye, sonu yok yani
Evcilik düşün. Bir alt kademe
Yürek yemiş adam. Benimkide istemiyodu biliyodum ama istiyorum diyodu korkudan. Seninki çok açık yürekli be
Eğer ileride üzülür demeseydi anlardım ama öyle diyen bir insanın başka çıkarları vardır başka amaçları vardır benim sevgilimde beni oyalıyor gibi geliyor bana iyi gelecek sunmak istediği için Şu an evlenmek mantıksız olur diyor
Sadakat sorunu vardır da öyle diyordur, kendini bilip bunu önceden söylemesi dürüstçe olmuş. Evlenip de aldatacagina ise böylesi daha iyi
Evlilik düşünmeyen erkek takılıyordur sadece ve genelde cinsellik için. Uzak durulması gereken tipler
Ben de evlenmek istemiyorum de ters köşe yap ve ilgini tamamen çek.
Zaten ben şu an onunla evlenmek istemem ki durduk yere konu açıp söyledi 1 ay önce tam tersini ima yapıyor du nerede yaşayalım filan
Tamam trip yapma ama direkt soğuk yap. Kafadan ayrıl yani adamdan. Ama o ilişki devam ediyor sansın. Gürkan Keçici videolarına göz atmanı tavsiye ederim YouTubeda.
Zaten şu an böyle tuhaf bir durumda kaldık konuşmuyoruz , her tavsiyeye açığım bakacağım dediğiniz videolara, teşekkür ederim
O ne ikili oynama gibi , e ayrılın o zaman ne anlamı var duyguları ilerletmeye
Yani seni takılmalık görüyorum benle ciddi düşünüyosan düşünme demek istemiş
Ayrıl gitsin seninle sadece işini görmek istiyor aklı sende değil
Selam,
Ne güzel işte samimi bir şekilde söylemiş açık açık;)
ne güzel dürüstçe söylemiş bırak gitsin öylesini
Evlenmeyen adam sevmiyordur, ama yinede doğruyu soylemis
Sen evlilik düşünüyorsan devam etme onunla ama yeni sevgılı olduysanız sizi tanıyarak fikri degısebılır ama uzun zamandır yıllardır sevgılıysenız ztn o lafı kullandıysa olmaz.
Senden soğumuştur muhtemelen ya da başkası vardır bence ayrılsan iyi edersin
Bırak gitsin. Sadece zamanını boşa harcar ve sen de pişmanlık duyarsın
Ne güzel kendisi hakkında gerçeği söylemiş allahın sevdiği kuluymuşsun demekki şimdiden yolları ayırman gerektğini göstermiş.. Seni bu kadar ezikleyen birisiyle devam etmiceksin heralde
Arkadaşım ne zaman evleceğiz demişti çocuk da evlilik düşünüyorum diyip bir hafta sonra ayrıldı o bir hafta da özel şeyler yaşandı öyle bitti açık ve net bence
Vermeseydin ayrıl bari belki peşinden koşar
bunu erkek diyorsa ve ciddi olduğunu düşünüyorsan senden başkaları da vardır ama istemiyorum derken isteksizce diyorsa o zaman evlilik istiyor ama engelleri vardır
İkna etmeye çalışırsan seninle hiç düşünmemeye başlar, sende düşünmüyormuş gibi davran seviyorsa konusunu o açacaktır
Ben zaten şu anda istemem evlilik , isterim diye ima edende kendisi şimdi pat diye konu yapıp söyleyen de
O zaman ona gideceğinin sinyallerini ver bakayım ne yapacak
Sende ona senin düsüncelerin böyle ben takılmalık vakit gecirmelik biri degilim de ve ayrıl terket ne demek düsünmüyormus demekki seninle gezip gezip seni bırakıcak sıkıldıgında
Zaten ben takılmalık birisi değilmişim ciddi düşünmesi gerekirmiş ama 1 yıldır istediğini ima yapan kişi şimdi aniden evlilik planı olmadığına karar vermiş
Seni cok sevmiyor cunku senden cok emin. yapman gereken kusura bakma ben ciddi iliski istiyorum deyip bitirmen. o da afallar bisure sonra ciddi olarak gelir
Doğru çok sevmiyor ve çok iyi davrandım beni cepte gördü.1 yıldır istediğini ima ediyordu şimdi pat diye bu
Sen bilirsin ben bu sekilde istemiyorum deyip bitir
Sen de evlilik düşünmüyorsan devam et ama düşünüyorsan yolları ayırmak şart 🌸
Belliki artık eskisi kadar sevmiyor evlilik dusunulmeyen iliski 2 taraftan birinin kendi egosunu veya cinsel ihtiyacini tatmin etmesidir
üzerim ben seni diyen erkek mi hahahhah.
şey de sen beni üzücek kadar önemli olduğunu mu sanıyodun ve ayrıl.
İhtiyacı yoktur. Yani anlamalısın ona göre tercih yap. Senle işim olmaz dememiş ki. Kendini kötü hissetme. Evlilik saçmalık. hele
burada sen eğlenmeliksin bunu kastetmiş işte ne kadar uğraşsanda olmaz demek istiyo benim kafam eğlence de demiş kendini boşa harcama
Durum bu ona göre benden birsey bekleme demiş daha ne desin. evlenmeyi düşünüyorsan evlilik düşünen biriyle olmalısın.
Sekiz yab. Ne yapacağın belli evlenmek istemiyorsa bir güzel oynaş kaynaş aşna fişna sonrası hadi sen yoluna ben yoluma diyecek
Bence ayrılmak için yol yapıyor olabilir, dikkatli ol
Ayrıl bence inan böyle diyenler başka biriyle evleniyorlar yol ver
Sen düsünüyorsun ki o halde yol yakınken çaymalısın.
Adil Yildirimin bir videosu var onu izle
Hangisi izleyebilirim, 1 yıldır düşündüğünu ima ediyordu şimdi 1 ayda durduk yere konu açıp bunu söyledi kafam karıştı çok
https://youtu.be/Jg1gPkkSD7o?si=fhbjc6d7-I3cYkZg
Tamam, teşekkür ederim
Hayirlisi olsun🩷
Evlenip ne b0k yiyecen. Evlenenler hep pişman, bende içinde dahil🤦♀️
@o57h88 al benden de o kadar
Zorla evlenmeye ikna et eğer olmazsa alkollüyken gizlice nikah kağıdı imzalat
Bu neymiş ya
Git ve seni hak eden ilerde yanında olan biri ile görüş
Üzülürsün ileride diyorsa , ilerde üzülmemek için ayrıl sen de...
İleride evlenmek istiyorum ama türk kızıyla değil yabancı kizla
Evlenmeyeceksen ilişki yaşaman saçma boşa zaman kaybı
Bence bişi yapma şayet sen düşünüyorsanda düşünen birisiyle hayatını kutmaya bak
boş ver niyeti seni kullanmak eşin olmayacak birine de kullandırtma kendini derim
Aynı şeyden bende muzdaribim bir kere laf arasında ben kimseyle ciddi düşünmüyorum dedi
Evlilik dusuncen yoksa devam et eger ben evlilik dusunuyorum dersen sevgililikten istifa et
Yaşlarınız kaç?
O 40 yaşında 10 yaşta büyük hem benden ve 1 yıldır istediğini ima ediyordu şimdi 1 ayda durduk yere bunu söylüyor
O zaman kendimi geri çek bırak o adım atsın sen adım atma başkası olsun hayatında. Gelirse zaten seviyordur fakat bence şu an onun kafası karışık nedeni ne olabilir iş hayatı mı yoksa gözüne kestirdiği başka birisi mi var?
Kafası karışık zaten bitsin demiyor bunu söylüyor işleri kötüymüş keyifsizmis ama o bahane bence birisi olduğunu düşünüyorum yeni ve ya eskiden olan birisi ve dört haftadır var bu kişi sordum yok başkası dedi
Genç biri mi yoksa kendiyle mi yaşıt ona göre sende gençsin mesela 40 yaş diyorsun. Bence kendine saygı duy ve mutlu olmadığın bir ilişkiyi bitir ona da söyle madem kafası karışık net değil birlikte olmanızında alemi yok.
Kim olduğunu bilmiyorum ama ben 24 gösteriyorum zaten muhtemel duygu hissettiği eski biri ki kafasını karıştırdı ama en güzeli bitirmek zaten
Aynen bitirdin mi peki mesaj attın mı ya da aradın mı?
Sana benden git diyo çok açık bir şekilde..
Böyle sevgiliye vur tekmeyi gitsin
Ayrılmak en mantıklısıa
30 kusur olmussun git gorucu usuku bul
O zaman sevgililigimizin amaci ne de
O sevişmeye devam derdinde
Bence zamanla fikirlerini değiştirebilirsin tabi bu sağlıklı bir ilişkiye bakar
Tez zamanda sqtr edilmeli
Topukların popona çarpacak şekilde koşarak kaç!
Ayrılmaktan başka çaren yok.
aynı fikirde değilsen ayrlmalısın