Evlilik de istemiyorum kısa vadeli de uzun ilişki nasıl olunur
2 ay
Evlilik de istemiyorum kısa vadeli de uzun ilişki nasıl olunur
uzun vadeli ilişki aslında evlilik gibi bişiy oluyo, ama yüzük yok, aslında iyi bir şey çünkü ayrılmak istedğinde bir sürü sorundan kurtulmuş olursun. ama kötü tarafı erkek bu ilişkiden çok daha kolay kaçabilir.
Tam tersi
Exsim bırakmadı ama aldatida beni
Seks yapmıyorduki o gittiği kız önüne gelenle birlikte olan kızdı ona aşık
Ve onu meze etti
İyi kötü yanları vardır her iki durumunda ama iyi karakterli biri ile ilişki de imza sadece formalite olur imza atılmadan da güzel bir ilişki olabilir
Ama bunun için iyi tanımak gerekir
Evlilik istemeyebilirsin, çok normal bu 👍 Uzun vadeli, ciddi ilişki derken aslında “ortak hayat” istiyorsun, sadece nikah kağıdı olmadan 💍❌ Bunu en başta net söylemen çok önemli, kimseyi oyalamadan.
Karşındakiyle değerlerin, hayat tarzın, gelecek planların uyuyorsa zaten ilişki kendi kendine uzuyor 😌 Peki sen şu an çevrenden mi, uygulamalardan mı birini bulmak istiyorsun? 💬
Cevap
31Cevap
Biriyle aynı eve taşınırsın, resmi nikah olmadan yaşar gidersin. Yay burcuysan zaten evlilik hayal yükselen ve ay da dahil.
Evlilik yolundayiz
Güzel
En kolayı seninki aslında, çoğu erkek hayatında uzun soluklu biri olsun ama evlilik için yatırım yapmıyım istiyor
İstemeyenle daha çok evlenmek istiyorsunuz neden
Ulasılamayan cazip gelir felsefesi belki
Bende oyuzden düşünmüycem ki onlar düşünsün düşündüğümde kullanmak istiyorlar
Dene bakalım sjs
Bu kafayla bulacağın kişiyle fazla sürmez olsa olsa FB olur.
Yooo tam tersi evlilik yolundayız
Seni kullanıp atarlar ancak yapma bunu kendine derim kanka
Kanka böyle daha çok istiyorlar denendi ve onaylandı evlenenlerde bu şekilde evlendi
Nasıl daha çok istiyorlar
Erkek baskı yapmaya gelemez bir kadının onunla evlenmek istemesi demek yamalama olarak algiliyorlar ama evlenmek istemiyorum diyen kızı ise tam tersi daha çok istiyorlar zaten yamalama derdi olsaydı evlenmek istiyorum derdi diye düşünüyor tecrübe konuşuyor
Bu tip erkekler zaten normal değildir normal düşünen bir erkek hem sevdiği hem sevildiği bir insanı ister yanında uzak durun böyle narsist tiplerden kızlar ya
Ee zor değil bu her erkeğin hayali zaten. Düğün dernek masrafın olmayacak fakat düzenli uzun vadeli ilişkin okacak, ee bu nimet nimet. 🤗
Evet yaa bizde o ara geçiş yok. Uzun vadeli ilişki evlilik demek oluyor, arası yok.
Hayır olmuyor uzun süreli ilişkim oldu ama evliliğe dönmedi
Beni bir esc ile aldati ona aşık
Hem sevmek hem cinsel bir şey yaşamamak onun dışında masum olan her şeyi birlikte yapmak evlenmemek can ciğer arkadaş gibi de olmak tam bana göreymiş ya yokk ki böyle birisi işte
Etraftaki erkeklerle göz teması kur, konuşmaya çalış ama ilk başta şartını söyle
ya senin karın bence evlsevgili evlenme bir admala sonsuza kadar sevgili kal
Flört sitelerinin hepsine kayıt ol illa bulursun
Ben de öyle, nasıl bulunacağını bilseydim bulmuş olurdum 😑
Bende istiyorum da milletin odağı başka ya
Ben hayatımda biri olsun istiyorum mutlu anında üzgün anında
Aynısı
Arkadaş olarak tanımaya baslamak istersen konuşabiliriz
FB ilişkisi olur tabiki konuşmak gerekir
Evlilik yolundayiz
kaç yaşındasın
28
nerdensin peki
Bulamazsın çünkü onun sonu evlilik
Değil 6 yıl sevgili kaldığım exsim sonu evlilik olmadi
Uyum olursa kafalar için diyorum neden olmasın
Uzun vadeli arkadaşlık oke ama fazlası beni aşar
En guzeli evleemek sevgili kalmak iyi
Kalbini aç ben girerrim
Zina arkadaşı mi Lazim
İstememenin sebebi ne peki?
Ciddi düşününce erkek düşünmüyor
Çok mantıklı. Onuda anlamiyorum gerçekten doğru insanı bulunca insanlar neden evliliği düşünmüyor
Dusunmeyeni istiyorlar onu anladım
Çünkü evlilik gibi bir sorumluluk işlerine gelmiyor Çünkü bir insana bağlı kalmak bir insanı sevmek bir insanı düşünmek işlerine gelmiyor. Çünkü sevgiden zerre kadar anladıkları yok
Hayır istemeyen kızı istiyorlar evlilik için ters psikoloji var
Anladım. İstemiyorum diyince onlar isteyecek 🙂
Aynen öyle ters psikoloji uyguluycam
Hadi bakalım İnşallah istediğin gibi olur
O nasıl bir durum öyle
Ortak hayat demi
Sonu riskli olabilir
Yok evlilik yolundayız Şu an
Mevlâm bir yastıkta kocaltsın, hayırlı olsun.
tut sev
Bende ya
Benimde aradığım öyle bişey
bende istiyorum bunu ama nedense zor gibi
Beni ara
Verici olursun bulurusn f*ck body misali
Evlenenler öyle evleniyor kclcllfplclc ne yaşıyorsunuz ya ciddiyim diyince erkekler ciddi olmuyor kullanırlar seni bu kafayla
Tam aradığım şey
Ciddi olmaz
Asıl ciddi düşünüyorum diyince kadın erkek olmuyor ters psikoloji diye bir şey var bilirmisin
evet ama burada o olmaz
Buradan değil zaten
Evli arkadaşlarımda söyledi ters psikoloji uyguluycaksin diyr
burada derken ciddi ilişki başlığında
Şehir neresi?
Mantıklı
Fb olunur
Yoooo ciddi olunur
:) ıyı oyle olalım o zaman
İstanbul'da isen
Anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?