Ciddi bir ilişki, evlilik ve aile kurmayı isteyen biriyim ama bu konuda çok bahtsızım ne yapabilirim?

Merhaba, daha önce iki uzun ilişkim oldu ama ayrılıkla sonuçlandı. ikisinde de güven problemi yaşadım yalan ve sadakatsizlik gördüm şu an o ikisi de evlendi. Üniversitedeyken aynı sınıfta olduğum kıza aşık olmuştum bana karşı çok iyidi bende daha önce kimseye yapmadığım şeyleri yaptım onun için karşılıklı bir hoşlantı vardı bir kaç defa buluştuk, gezdik konuştuk çok güzel giderken tam açılacağım zamanlar dışarda bizim sınıftan başka bir erkekle gördüm bir şey demeden hayatımdan çıkardım yaklaşık iki yıl sonra aynı kaldırımda yürürken karşılaştık ama birbirimize selam bile vermeden geçip gittik. Daha sonra çocukluk aşkımı buldum 20 yıl sonra ona onu sevdiğimi hoşlandığımı söyledim ama bana "ben iyi biri değilim senin için"dedi sürekli farklı insanlarla takılan ve ciddi ilişki kuramayan birine dönüşmüş. Tüm bunlar beni artık yordu ve yıprattı insanlara güvenim inancım kalmadı. Ailemde evlilik için baskı yapıyor ve bana sürekli kendi istedikleri birilerini buluyor ama ben istemiyorum onların bulduklarını. Gerçekten zor bir dönem geçiyorum tavsiyesi olan var mı?

Ciddi bir ilişki, evlilik ve aile kurmayı isteyen biriyim ama bu konuda çok bahtsızım ne yapabilirim?