Düzen istiyorum Anne olmak istiyorum anliyormusunuz ama yokk kahretmesin yoook kimse... Pankartla dışarı çıkıp ben eş istiyom diye bağırmamı gerekiyo arkadaş evlenenler nasil evleniyo? Abi arkadaş desen kalmadı komşulardan öneren kimsede çıkmiyo ee ben napcam şimdi? Lütfen ciddi cevaplar verin şimdiden teşekkür ederim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek istemeniz ve aile kurmak istemeniz son derece normal bir istek. Ancak evlilik, önceden planlanan bir şey olmayabilir ve herkes için farklı bir şekilde gerçekleşebilir. İşte evlilik yolunda atabileceğiniz adımlar:
1. Kendi Kendinize Sorular Sorun: İlk adım, kendi içsel duygusal hazırlığınızdır. Gerçekten bir ilişki ve evlilik istiyor musunuz? Ne tür bir partner arıyorsunuz? Beklentileriniz neler?
2. Sosyal Aktiviteler: Sosyal etkinliklere katılmak ve yeni insanlarla tanışmak için fırsatlar yaratın. Hobi gruplarına katılmak, sosyal etkinliklere gitmek veya yeni arkadaşlar edinmek için çeşitli platformları kullanmak size yeni insanlarla tanışma fırsatları sunabilir.
3. İnternet Arkadaşlıkları: İnternet, potansiyel partnerlerle tanışma fırsatları sunar. Ancak bu platformları kullanırken dikkatli olmalısınız ve güvenliğinizi ön planda tutmalısınız.
4. Arkadaş Çevresi: Arkadaşlarınız ve aileniz, potansiyel partnerlerle tanışmanıza yardımcı olabilir. Onlara niyetlerinizi ve beklentilerinizi açıklamak, sizi tanıştırabilecekler için bir kapı açabilir.
5. İletişim ve Açıklık: İlişkilerde açık iletişim son derece önemlidir. Tanıştığınız kişilerle iyi bir iletişim kurun, beklentilerinizi ve duygularınızı paylaşın.
6. Zaman ve Sabır: Doğru kişiyi bulmak zaman alabilir. Acele etmeyin ve sabırlı olun.
7. Evlilik Danışmanlığı: İhtiyacınız halinde evlilik danışmanları veya terapistlerden yardım alabilirsiniz. Ayrıca, evlilikle ilgili kitaplar ve kaynaklar okuyarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
Son olarak, evlilik için hazır olmanız önemlidir. İçsel olarak hazır hissettiğinizde ve doğru kişiyi bulduğunuzda, bir yuva kurmak daha anlamlı ve mutlu bir deneyim olacaktır. İnsanların hayatları farklı hızlarda ilerler, bu yüzden acele etmeyin ve kendi mutluluğunuz için doğru kişiyi bulana kadar bekleyin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle buna açık ve hazır olman güzel bir şey. Yaş ilerleyince sanıyorum insan daha detaycı seçici oluyor ama ilişkilere aşırı anlam yüklememek ve çok beklenti içinde olmamak gerek. Çünkü evlilik kendi içinde farklı dinamikler barındırır iyi günler kötü günler olur vs. beklendiği gibi tos pembe çıkmayabilir. Bunları bilerek kabul ederek yola çıkmak gerek. Ben varım diyorsan da ruh eşi saçmalıklarına takılmadan her koşulda yanında olacak seni koruyup kollayacak sevgisini ve şefkatini esirgemeyecek merhametli birine gönül ver. Hayatımın aşkı ruh eşim diye arayışa girmek yerine kafa yapının uyuştuğu doğru kişinin seni mutlu etmesine izin ver. Evlilik bir gün değil sonuçta iki yıl sonra aşkım bitti deyip boşanan çok var. Evlenmek kağıt üstünde fiilen işin sadece ekonomik yönü. Önemli olan onu devam ettirebilecek karaktere sahip olmak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende sendenim. 26 yaşındayım ve senin gibi düşünüyorum bu evlenenler nasıl evleniyor? Bende delircem. 20 yaşların altındayken evlenme potansiyeli çok yüksek biriyken 20den sonra bu potansiyel en dibe indi özellikle de 23ten sonra. Tabi hem artık sosyal değil asosyalim hem tahammülsüzüm hem kimseyle konuşmuyorum ve isteğim kalmadı pek. Hemde biriyle tanışıp sevgili olup evlenmek istiyorum. Bende çocuğum olsun çok isterdim. Ama zaman şimdi her zamankinden daha kötü. Artık erkekler sevmedikleriyle hep evlenir olmuş. Gerçekten aşık olduğuyla evlenen bindebir. Kadınlar erkekler yüzünden türlü türlü çileler çekiyor. Bunları görünce de soğuyorum. 26 yaş belki sana göre daha küçük gelir ama asla öyle değil bekar arkadaşım çok az kaldı hepsi evlendi çocuk yaptı. Herkes bana ilk evlenir gözüyle bakarken ben kaldım hepsi gitti. Özellikle 24 yaşından sonra sorun ediliyor bu durum. Seninki daha kötü tabi. Ama olumlu düşünmeye çalış. Demek ki zamanı değilmiş ben biraz daha saldım sende sal. En iyisi inşallah bizim olacak.
62 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirde şunu ekleyeyim artık çok daha seçici insanlarız çünkü yaş ilerliyor eskiden sadece karşımızdakini sevmek ya da bizi sevmesi yeterliyken artık bir sürü kriterimiz oluyor herşeyiyle düşünüyoruz çünkü. Buda büyük etken.
Cevap sahibi+1 yılSende benim gibi aslan burcuymuşsun aslan burcunun yüzü gülmez kolayına
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliyim 2 aylık ve evlilik düşündüğün gibi güzel. birsey değil 2 ayda duymadigim laf söz kalmadı dün mesela öğlen e kadar çalışıyordum işten geldim öğlen cam kapı çamaşır sermek ütü ev sil süpür yaptım saat oldu 4 yemek yapayım dedim geldi beklemedi akşam yeriz dedi tamam dedim akşam oldu yemeği koydum ben yemiycem dedi niye boşuna kudurdun hani bilsem koymazdım dedim sadece cümle bu 2 ev işi yaptın da şakittin sanki de önceden eskiler kocalarına cevap vermezdide sen veriyorsun da veririm dedim eskilerin güvencesi arkası yoktu sakin kalırdı ne çile çektiler dedim ben karşılık vermesem daha beter olcak dedim tan yemek yecem o sırada kahve istedi senin saygın yokmu yemek yecem görmüyor musun dedim ve konuşmuyorum bir ev içinde muhattabım değil kahve yap dese kalkar takmam kendi yapar umrumda değil iki ayda bezdim o yüzden öyle güzel bir şey değil evlilik eğer olcaksa iyi biriyle olsun
121 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılValla 2 aylık evliyim ama boşanmayı düşünüyorum birde bu evliliğe çocuk istiyor sinirden oturup ağladım yediğim yemek zehir oldu saygısı bile yok yemek yecem kahve istiyor birde eskiler cevap vermezmiş veririm dedim ne bu böyle hakaret dedim işten çıktım işleri yaptım pazar günü de annemlere gidicektim cumartesiden halletim ama 2 ev işi yapıp şakittin mi suansa hic konuşmuyorum söylüyor günaydın vs hiç cevap vermiyorum bile sebeklesiyor bana türk kahvesi nescaffe getiriyor akşam önüme gönül alicak uğraşıyor inadına konuşmadım cvp dahi vermedim kendi kendine konuşuyor karşılık alamıyor benden 2 aylık insan boşanmayı aklından geçirirdi kaç defa eşyaları toplayıp gidicek duruma geldim o kadar hakaret edip kahve getirince ne hatri kalıyor hiç birde üstüne hamilemisin birşeyler mi var diyor 2 ayda insan hamile mi kalırmış artı hap kullanıyorum çocuk olmaması için yuvada hayır yok çünkü görüyorum
Cevap sahibi+1 yılSadece bunlar da değil bankaya gider gişe de ki kizin adını bilse hesap ortak girip arama. motorundan bakar araştırır beni çarşıya götürür gezmeye die bir çay bahçesine gitsek hesap ödemeye gider yan tarafta kadın varsa boynunu çevirip girerken de cikarkende bakar herşeyi gözüme baka baka soka soka yapar götürdüğü gezmek zehir olur disarda görenler baktığını görmüyormuş sana inat hakaret olsun diye yapıyor o şiirler 2 3 akrabamdan duydum disarda bakinmiyor oyle sırf sen gör sınır ol diye diyorlar zaten hep öyle hakaret ediyor evdede hep sınır edip sınır boşalmasi oluyor sonra oturup ağlıyorum 2 ay yeni evlilik olmasa bosiycam isim var çalışıyorum ailen e 2 ayda geldi demesinler diye sabrediorum
Cevap sahibi+1 yılÇok az daha sabredip bosiycam aileme.2 ayda geldi denmesin diye idare etmeye çalışıyorum 2 ay 2 sene gibi geldi bana bugün anneme gelirken de bıraktım 2 bardak vardı çamaşırlarında attım yatağın üstüne görsün dağınıklık gözü dedim bende bela atıyorum ama kötüye hiç bir halt olmuyor iyiler hep üzülüyor inan kötü hep kutlu dimdik bosiycam 5 5 ay a yaklasayim da kurtulcam ondan aileme anlattım
Cevap sahibi+1 yılYok düzelmez bende bir ev içinde muhattap olmuyorum ona muhtacligim yok zaten konuştum bak bunları yapmaktan vazgec diye bana senin psikolojin bozuk kafanda kuruyorsun ben bir şey yapmıyorum sen kendi kendine yapıyorsun diyip beni hasta bile yaptı narsist birisi anlaşırım kadarıyla hatalarını hiç kabul etmiyor amin Allah razi olsun
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle bunun bende farkındayım kendi suçlu olmasın diye bende az daha sabredip bosiycam hayirlisiyla kurtulcam
- +1 yıl
Çalışan kadınlsrın eşleri hep kötü ev hanımı olsan değerin bilinirdi işte
Cevap sahibi+1 yılBen babamda da liseyi bitirip ise girdim babamdan bile para istemeye çekinen ben esin elin bakmak istemem ona mecburusun havası katmak istemem yoksa bu denyo nun durumu çok iyi çalışıp çalışmamalı bana bırakmıştı
Cevap sahibi+1 yılBurcu koç
- +1 yıl
Çalışan kadınlar köledir maalesef eşleri para vermiyor çalışan kadınlar birde yük üstüne yük bindiriyor üstüne zaten çalışan kadın hayatını hep ya aldatılırsam ya ezilirsem senaryolarına hazırlık erimiştir kendine bu yüzden de eril enerjisi epey bi yüksektir evde iç çatışmaları olan yorgun bir kadındır çalışan kadın yemek yap temizlik yap çocuk bak çocuğu doğur Eşini mutlu et oooo değeriniz bilinmiyor işte bu kocalarınız neye yarıyor acaba kendinizi avutmaktan başka hiç bir şey değil üzülüyorum o kadınlara kocaları sadece çalışmaktan başka bi şeye yaramıyor o kadınlar herseyini kendileri hallediyor kendilerine yaramayan bi kocaları var sırf yalnız kalmamak adına birliktelik onlarla çok üzücü
- +1 yıl
Çalışmıyorum arkamda dağ gibi babam var 6 tane dairesi var 2m luk arabası var o yüzden de calısmamayı ve rahatlığı değer görmeyi hakediyorum zaten öylede !
- +1 yıl
O yüzden bence kendi adına konuş
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
92Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılbence zamanla çıkar benim daha sevgilim bile olmadı
10 Yorumla
+1 yılBen evde otururken bir adam beni görmüş arkadaşına söylemiş alakasız yani onlarda görücü geldi istediler rbir şey yapmadım evlilik aklımdan geçmezdi eşimi çok seviyorum çok mutlu bir evliliğim var kısaca nasip kismet zamanı geldiyse evde otururken bile buluyor seni
53 Yorumla- +1 yıl
Olaya bak sen. Sizin ki kısmette değil alın yazısı gibi bişi
- +1 yıl
Aynen alakasız yani bende normalde hiç misafir yanına çıkmam o zaman çıkasım geldi nereden nereye işte nasip
- +1 yıl
Bu hikayeyi düzgün bir yere yaz.
Okusun millet. Sadece tesadüflerle ilerlemiyor hayat. Güzel örnek
Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Gez toz turlara katıl , arkadaşın yoksa tek başına bir kafede otur kahve iç , dışarı çık, kendine özen göster, evlilik diye bulduğun kişiye yapışma, rahat bırak bu konuyu, olursa olur de, birde karşındakini anlamaya çalış hemen karar verme. Evlilik şart değil arkadaşın olsun yeter
40 Yorumla
+1 yılSosyal cevrenizi genisletin ya da degistirin. Bu niyetle sadaka verip dua edin. Umarim denginizi bulursunuz.
22 Yorumla- +1 yıl
Nasıl niyet edebilirim mesela örnek verebilirmisiniz lütfen 🙏🏻
- +1 yıl
Gecmiste bu konuyla alakali kalbinizden dahi kotu seyler gecmisse, birini kinadiysaniz onlar icin, kalbini incitecek bir seyler soylediyseniz oncelikle bunlar icin samimi tevbe etmenizi oneririm. Ardindan sadakanizi verirken huzurlu, iki dunyada da bir arada olacaginiz gonul hoslugu bir yoldas icin niyet edebilirsiniz. Sunu da eklemeden edemeyecegim bu surecte dogru insan kalmaya da gayret etmek kiymetli, hatali davranislarimiz, hareketlerimiz varsa bunlari duzeltme cabasinda olmamiz gerekiyor.
+1 yılGerçekten her kadın evlenmek ister ama bunu 30 undan önce yapsan bu kadar zor olmazdı yaşın itibari ile ilişkiden beklentin farklılaşıyor karşına ciddiyetsiz insanlar çıkınca olayın rengide iyice değişiyor birde biz kadınlar gücü seviyoruz belli bir nokta da aradığımız şey güç oluyor erkek yapmalı erkek çekip çevirmeli erkek kazanmalı vs. Vs. Vs. Birde cilve konusu var karşına çıkan kişiye çok sert duruş sergilememelisin 30 dan sonra bir duvar oluşuyor bu çok net ama benim aldığım bir his var söylemeden geçemeyeceğim önümüzdeki yıl yaza doğru ayaklarını yerden kesecek biri olacak ve senin kısmetin dışarda yakın çevrende arama 🙏
13 Yorumla- +1 yıl
alakası yok 23 yaşından beri tanıştığım hiçbir adam evlilik kafasında olmadı 30 yaş üstü adamlar dahil. şu an 25im ve tanıştığım 37 yaşındaki adamdan bile ne evliliği yaaa diye duyduğum oldu. artık erkekler evlenmek istemiyor yani
- +1 yıl
Olabilir evlenmek istememeleri normal değil mi artık evlilik ve yaşam çok pahalı erkeklerde iyi para kazanan kişilerle yaşamayı tercih ediyor olabilir tek sebebi istememek değil bence birazda maddiyat hazır olma durumu 😌
- +1 yıl
23 yaşındaki kız da bulamıyorsa mesele 30 falan değil yani
+1 yılBiraz daha yuvalanıp bir tencereye kapak olman lazım sanırım bende çok istiyorum ama bu işler nasip kısmet Bu yaşa kadar bekar kalacağım hayatta aklıma gelmezdi benim de ama ben de illa ki sevdiğim veya hoşlandığım sevebileceğim biri olsun istiyorum. Sırf evlenmek için evlenip bu yaştan sonra başıma dert almak istemiyorum 🙂🙂
00 YorumlaÖncelikle ya bizim gibi pes edeceksin ya da bende cidden diyorum bir yandan da sabırla dua edeceksin. Açıkçası bunları insan çok daha önce istiyor. Bence kendin konuşmaya çalış. Ailen ile çekinip konuşabilirsin. Ayrıca arkadaş çevrende bu işi ciddiye alacak kişiler ile konuşmalısın. Mutlaka sana yardımcı olacak biri çıkar. Ama hatayıda insan en çok böyle zamanlarda yapabiliyor
00 Yorumla
+1 yılGünaydın mutlu pazarlar saygılar sevgiler sunuyorum
Aman öyle bir şey yapmayin Ataol Behramoglunun Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var şiirinin son mısraları Hayat insana sunulmuş bir armağandır diyor Bende 45. yasindayim bekarım Bende yuva kurmak istiyorum evlenmek istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen varım, benimle evlen, demem gerekirdi ama. Sizlere hiç acımıyorum. Evlenmeyin, evde kalın. Kimse almasın sizi. Bende evlenmiycem. Kadınları cezalandırcam böylece 😄 belki çok iyisindir. Belki kalbin güzeldir. Ama kadın milletinden gına geldi. Bıktım sizlerden ya. Usandım. Nefretim 3 yıldır geçmedi. 3 yılda düşüncemi değiştiren bir kadınla da tanışmadım. Kadınların. Dertleri, acıları, azdırapları. Beni üzmüyor. Geberseniz umrumda olmaz. Kusmak istiyorum size
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. O kadar dilim yandı ki bu ilişki konularında artık hayat felsefem şu: yanlış bir kalpte olmaktansa yalnız olmak iyidir ❤️
51 Yorumla- +1 yıl
O kadar diliniz yanmış madem; sonuç olarak sorunu karşı da bulup kendinizi mi rahatlattınız yoksa sorunu kendi kriter ve arayışlarınızda bulup kendinizi mi muhakeme ettiniz?
+1 yılEvlenenler ya geçmişten birileri ile oluyor
Ya çevre ya da iş ortamı işte. Bir şekilde oluyor yani birileri20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSoruyu sanki ben sormuşum gibi hissettim ama tek eksik ben doğru tesettürlü, namazlı birini bulamadığım için evlenemiyorum. O yüzden evlenmesemde olur kafasındayım artık
20 Yorumla
+1 yılAbla çok istiyorum ama senin gibi düşünüyorum. Bilemem Allah yar ve yardımcın olsun. Yaş ileri sende desem kırılma. Sen zaten 30 kadar kız oğlan kız isen rahim hastası olma riskin çok yüksek. Neyse nasip her şey.
01 Yorumla
+1 yıl32 yaşına kadar evlenme niyetinde olduğun halde evlenemediysen eğer senin bu durumunu bilseydim ben sende bir sorun ararım şahsen, karakterinde falan
02 Yorumla- +1 yıl
Heee çaktım keenks dedim herhalde boş çar bütün hayatını boş geçirmiş falan sonra ağlayan tiplerden. Walla o zaman işin çok kolay değil söyleyeyim, evlilik sitelerinden uygulamalarından uzak dur, hele bu siteden direkt uzak dur 😂
Gerisi tamamiyle arkadaş çevresi kanka
Nasip öyle düşün belki evlenmiş olupta mutsuz olucaktın
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hepimiz istiyoruz ama kime guvenebilecegimizi bilmiyoruz..
10 YorumlaBaşlığı ben sormuşum gibi hissettim ama tek eksik açık seçik, namaz kılmayan birisi bulamadığım için evlenemiyorum. O yüzden evlenmesem de olur kafasındayım. :)
00 Yorumla
+1 yılşu an ki erkekler zehirli kızlarda. Onları görünce böyle daha iyi diyorum. Fakat yinede yalnızlık acı. Bu yüzden taliplerimi bekliyorum 😄😄 ama nerede bilmem
00 YorumlaHer şey nasip neden düşünmeyelim. Nasıl birisisin? Nasıl birisini arıyorsun? Hedefin ne? Evlenmek olamaz. Bebekleri Nasıl büyütürsun? Anne baba yaşıyor mu? Özellikle bana kaynana önemli! Cocuk büyümesi için.
Sigara alkol yoksa yürüyelim bir birimize ne dersin?
00 YorumlaÖncelikle günaydın bence çok kasma akışına bırak. Yeni insanlarla tanış. İllaki seni seven seni anlayan birisi çıkıcaktır karşına evlilik güzel bir şey ama tabiki aceleye gelmez
00 Yorumla
+1 yıl32 yaşında bir kadın erkekler için evlenmek için tercih sıralamasında artık çok geride sıradalar. Ve her yıl yaş ilerledikçe bu sıralama dahada gerilere gitmektedir.
00 Yorumlabuluruz ama senin karakter yaşam tarzı inanç durumun onları bilmek lazım. iyi bir kızsan neden olmasın var senin yaşına uygun tanıdık çocuklar...
00 Yorumla
+1 yılYani bence evlenmek için evlenmemelisin. Elbette anne olmak hayalin olabilir ama sırf anne olucam diye de hayat arkadasini rastgele secmemelisin ama yine de senin kararın
00 Yorumla
+1 yılİlla evlenmek zorunda mısın bir işe gir çalış paranı kazan ne bileyim sosyalleş biri çıkar çıkmıyorsa da zorlama evlilik zor bir şey zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde ailem katıydi. Heo egitim hep egitim. Yüksek bile yaptim. Simdi aday bekliyorlar
Cok aday var. Ama ailem Red ediyor :( en büyük sorun aile. Şu an sevgilim var. Evlenmem istediğimi hemen diyemiyorum. Oyle düşün. Yas ilerliyo
20 Yorumla
+1 yılİstesem şimdi evlenirim zaten annene haber vermen yeterli sabaha gelirler çiçek çikolatayla .
20 Yorumla
+1 yılBen de seninle aynı düşüncedeyim.. ama şu an kariyere öncelik verdim bakalım inşallah biri çıkar bana uygun. Çok istiyorum evliliği
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası benim gördüğüm şu..
İlk etapta sosyalleşmek..
İkinci de evlilik niyetin olduğunu çevrede yaymak..00 Yorumla Bence de ayrıl kurtul. Bi de bebek istiyormuş şaka gibi. Çocuğu da sana bırakır gider sen herşeyle tek başına kalırsın.. ailenle konuş bence
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı seöici olmayın kıstaslarınızı düşürün ve biraz kanaatkar olun. Hakkınızda hayırlısı neyse o olur...
00 Yorumla
+1 yılSeçici olmalısın taliplerin mutlaka çıkıyodur şans ver biraz erkeklere ön yargı bazen çok güzel kalpli insanları kaçırmana sebep olabiliyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Abla bilsemde yardımcı olsam keşke ama sorduklarimiz da beklenmedik bir anda oluyor kuzum diyip geçiştiriyor jdhdj
00 Yorumla
+1 yılArkadaş iş ortamın falan hiç mi yok elbet çıkar bir yerden düzgün birileri şu devirde çok gerek yok ama sen bilirsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİşin çok zor. Saf Türk kalmadı memlekette. Kalanları da kaptılar. Sana da Afgan, Suriyeli, Pakistanlı kaldı.
20 Yorumla Evlilik çok iyi bir şey değil tamamn kafanın uyacak biri bulmak zor
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Gerçekten isteyenin karşısına çıkıyor ama biliyor musun? Bol bol dua et kendin için.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kafayla evlenenler soluğu mahkemede alıyor, sorun çocuk ise biriyle yatıp bunu hallediyor çoğu ama yine yanlış, evlilik hiç de düşündüğün gibi bir şey değil bil de ona göre iste.
10 YorumlaNe güzel kafan rahat evlenip ne yapacan ben evlendim de ne b. o k. yedim
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılnormaldir. erkekler de evrimleşti ve hayatlarının zikilmesine çok da hevesli değiller.
00 Yorumla 30 a kadar çok burun kivirmissindir taliplerine. O yuzden kimse seni onermiyor olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBence çokta hevesli olma pişman olursun. Yinede Allah kalbine göre versin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef ki bazen zor oluyor bir süre sonra ama sosyal medyadan bulabilirsin…
10 Yorumla
+1 yılZor artık...
Daha çok beklentimiz var dene dene olmuyor10 YorumlaAile & Toplum konusunda 490 cevap paylaştı. Valla buradan bir tane bul derim çok canına tak ettiyse😊😊
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 572 cevap paylaştı.
+1 yılBende istiyorum ama bu enflasyon oranlarıyla çok zor😔
01 Yorumla- +1 yıl
Nasipse bir şekilde buluyor yaşamın içerisinde
- Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta istediğim şeydir anlaşabileceğim bir eşimin olması. Beni sevenler uzaktan oldu fakat benim isteğim aynı şehirden birisinin olması.
00 Yorumla
+1 yılSeverek yaptiginiz evlilik bile bazen cozum olmuyor, husranla bitebiliyor.
00 Yorumla
+1 yılArmudun sapı üzümün çöpü diye beğenmedin zamanın da kesin şimdi böyle oldu
00 Yorumla
+1 yılEvde kaldığını niye bu kadar dert ettin ya 😂
00 YorumlaCevap veriyorum var öyle bir arkadaşım benim istiyor yuva kurmak
018 Yorumla- +1 yıl
arkadaşın var istiyor yuva kurmak? sen var kız vermemek?
- +1 yıl
evet sen var biraz Türkçe çalışmak :)
- +1 yıl
Çok güzelsin @sakura06
- +1 yıl
Ben var estatfirulla demek. Acaba bu nasıl yazılmak. There is no problem my friend. I liked your sentence and wanted to hang out for a while. My intention was not to make fun of you
- +1 yıl
@Buraklegollas teşekkür ederim
- +1 yıl
Sorun yok dedim. Msjınızı görünce cidden güldüm. Hoş bir cümleydi. Kemal Sunalın filmindeki sahneyi hatırlattı :)) Arap zengine laf anlatamayınca diyorki; sende bar bir evlat verirsen bana olcak avrat.. izleyin sahneyi :))
- +1 yıl
Sende var bir evlat verirsen bana olacak avrat :)
- +1 yıl
olur böyle şeyler. bazen insan farkında olmadan komik şeyler ortaya çıkabiliyor 🙃
- +1 yıl
Konuşurken öyle olmayan mı var 😀. Ancak yılların sunucusu olacaksın ve hep kasacaksınki o tür hatalara düşmeyesin.
- +1 yıl
Hay Allah. 😀
- +1 yıl
Peki sen istiyor musun yuva kurmayı?
Aile & Toplum konusunda 826 cevap paylaştı. Valla ahmet şafagında dedigi gibi Ankara'ya deniz gelirde sen bana gelmessin... 😜
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen varım
27 yaşındayım
Bende evlilik istiyorum
Seninle tanışmak istiyorum
Ciddi ilişki istiyorum
Bana Bir şans verir misin.01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende senin gibi aklı başında bir kız la tanışmak istiyorum
Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kariyer okulla çok vakit kaybeden aile olmayı aşkı kaçırıyor sende ondan sıkıntı yaşamışsın zor işin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPekş nerede yaşıyorsun buradan tanışmak şehir dışında yaşamak ister misin?
00 Yorumla
+1 yılSen birini seviyorsan ve o seni sevmiyor ise onu Instagram dan falan engelle sonrada senden hoşlanmasını sağla, bi halt olmazsa orası beni ilgilendirmez.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bunun burası şöyle şunun şurası şöyle atı yok yatı yok derken yaş gelmiş geçmiş nasip kısmet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllaha dua et duygu. Bizlerinde sınavı bu şekilde bende baba olmak istiyorum ama eşim yok sabrediyorum sende sabret
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHakkımızda hayırlısı nasip olana kadar
+1 yılBende 32 yaşındaym halen daha bakirim doğru zaman da doğru insanla olsun istedim için yapmadım hiç
00 Yorumla25 yaşındayım inan hiç daha bu zaman kadar hiç aşk işleriyle uğraşmadım onu geçtim seks olayım bile olmadı senin ettiğin derde bak 🙂
00 Yorumla+1 bende 25 yaşındayım bir tane düzgün adam olmaz mı
10 Yorumla- Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Yaşım 32, ciddi ciddi artık evlenip yuva kurmak istiyorum. Evlenenler nasıl evleniyor, ben ne yapmalıyım🥲?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler