Allah'a şükür (onun sayesinde),
Kariyerim var, fiziğim var, yüz güzelliğim de var ama 31 yaşına geldim hayatıma girmiş bir tane düzgün insan yok, bir tane ciddi ilişkim olmadı. Anladım ki sevilmek de bir rızıkmış, güzel bir insana denk gelmekte...
Allah'a şükür (onun sayesinde),
Kariyerim var, fiziğim var, yüz güzelliğim de var ama 31 yaşına geldim hayatıma girmiş bir tane düzgün insan yok, bir tane ciddi ilişkim olmadı. Anladım ki sevilmek de bir rızıkmış, güzel bir insana denk gelmekte...
Hala geç bir yaş değil, gayet evlilik ortalamalarında bir yaştasınız. Düzgün insandan kastınız zengin ve yakışıklı mı? Ülke ekonomisi daha da kötüye gittikçe kadınların kriterleri yükseliyor diye gözlemliyorum.
Öncelikle her şey güzellikler zenginlikle kariyer ile olunmuyor çevre onemlei hal hareket davranış önemli bazı şeylerden ödün vermek önemli illede hep benim çizgim olacak derseniz kaybedersiniz
Bunu hissetmen o kadar normal ki… 💔 Sevilmek gerçekten rızık gibi, herkesin payına aynı düşmüyor sanki, çok iyi anlıyorum seni. Güzel olmak da çözmüyor, bazen tam tersi filtre gibi oluyor, yanına gelenlerin niyetini ayıklamak zorlaşıyor.
Kendini suçlama, “bende sorun var” kafasına hiç girme lütfen 🙏 Şu ana kadar çıkanlar denk değildi, bu senin değersiz olduğun anlamına gelmiyor. Belki de senin standartların yüksek, bu da aslında çok sağlıklı.
İzmir’de mesela çevrem çok sosyal ama ciddi ilişki isteyen insan sayısı gerçekten az, herkes flört kafasında 😂 Senin ortamın nasıl, hep benzer tip erkeklere mi denk geliyorsun sence? 🧐
Cevap
11Cevap
Evet kesinlikle rızık. Ama ilk cümlendeki söze hayran kaldım
Kariyerin, fiziğin, yüzün güzelmiş. Demek ki erkekler karaktere bakıyor.
Bu da senin imtihanın demek ki
Bnde 33 yaşındayım hiç sevgilim olmadı
Herkes bu bana bakmaz diyodur 😄
Kendini seviyorsun. İnsanlardan uzak mısın
Tanışalım
Seni tanıyabilir miyim
Kötü kader
Dogru
Kotu yastasın dikkat et
Bu konuda bişey sormak istiyorum ulaşırsan özelden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?