Ya neden ayıp olsun ki insan evinde rahat edemiycekse nerde edebilirki ben bile eve girer girmez üstümü atıyorum bir şortlu takım giyiyorum birde makyajimi siliyorum ohhh bee dünya varmış diyorum
Tutup sütyensiz gezerek ya da tangan açığa cıkacak frikiklerle babana ya da abine gözükmek sanki biraz tuhaf diil mi? ( eger öyleysen tabi bilemiyorum ) :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Evlendikten sonra istediğim kadar rahat olabilirsin ama aile evinde az saygıdan da olsa o kadar rahat olunmamalı
Tek başına yaşıyorsan ya da evliysen istediğin gibi rahat olabilirsin. Ama ailenle beraber yaşıyorsan rahatlığın bir sınırı olmalı.
Çok abartmıyorum zaten
Abartmamış olsan ailen baskı yapmazdı.
Ne giysem eleştiri alıyorum
Ne giyiyorsun ki
Tayt şortr vs
Tayta bir şey diyemem ama baba ve abi yanında dizin üzerinde şort giyinmek pek uygun değil.
Aile evindeysen bir sınırı olmalı. Ama evlendikten sonra problem yok bence.
Evli değilim ama sürekli baskı yapılıyor
Tamam kendi evine de çıkabilirsin özgür olmak için unutmuşum yazmayı, illa evlenmek zorunda değilsin.
Kazancim olsa hiç beklemem
Bir an önce ekonomik özgürlüğünü eline al o halde.
Ya neden ayıp olsun ki insan evinde rahat edemiycekse nerde edebilirki ben bile eve girer girmez üstümü atıyorum bir şortlu takım giyiyorum birde makyajimi siliyorum ohhh bee dünya varmış diyorum
Ben kendi evimde rahatim antalyada sicak dustan cikinca hic kurulanmam bornozla dolanirim evimde onu acik bi sekilde. Nasilsa yalniz yasiyorum
Evde seni cinsel obje olarak gören biri varsa sıkıntı olabilir belki, haricinde neden ayıp olsun ki?
Tutup sütyensiz gezerek ya da tangan açığa cıkacak frikiklerle babana ya da abine gözükmek sanki biraz tuhaf diil mi? ( eger öyleysen tabi bilemiyorum ) :)
Ben kendi evimde rahatım zaten dediğin gibi nerde rahat olcaz başka o zaman gider orada yaşardık
Misafir yoksa ayıp değil ama külotla falan da balkona-pencereye çıkılmamalı.
Yalnız yaşıyorsan olursun yoksa nasıl olucaksın
Değil tabikide ne ayibi
Birde bizimkiler anlasa
Evet ya
Cok abartmadıgıb surece sıkıntı olmaz bnce
Rahattan kastın nedır
Aile evinde iç çamaşırı ile dolasilmiyor maalesef
kimlerle yaşadığına bağlı
kim tepki gösteriyor
Neden ayıp olsun evinde de rahat olmayacaksa insan
Kim diyor ya ayıp diye ne saçma şey
Niye ayıp olsun özel alanın o senin