Evde oturmayı sevmek suç mu?

Arkadaşlar ben evine bağlı bir kızım yani şöyle ev işleri yaparım yemek yaparım anneme yardım ederim evde oturmayı severim ama aynı zamanda yenilikçide bir insanımdır hep kendimi geliştirmeye çalışırım kendi işimi kurdum mesela yani asosyal biri değilim sadece evi daha çok seviyorum ve temizlik yapmak yemek yapmak vs bana zorunluluk gibi gelmiyo temiz bir insanımdır. Ama yakın kız arkadaşım hep gezelim diyo bize gel diyo hep evdesin diyo annemler pek izin vermez öyle biyere gitmeme ama çokta sıkmazlar yani ben genelde sözlerinden çıkmam evdekini üzmek için dışardakini mutlu etmek istemem ama yakın arkadaşım hep eleştiriyor yok niye evi sen temizliyosum niyw sen yemek yapıyosun niye uğraşıyosun hep evde duruyosun millet geziyor başkalarının arkadaşı hep geziyor sen oturuyosun. Yani ben tek başımada gezebilen bir insanım ama o birini istiyo illa yanına tek bişey yapamıyor diye hep beni istiyor benim önceliklerim var yani aileme sırt dönmek istemiyorum ben gençliğimi yaşicam diye halimden memnunuö her şeyi kararında yapmaya çalışıyoruö arkadalım anca gezelim istiyor başka bildiği yok nasıl bi tepki vericemde artık bu konuda üstüme gelmicek yardıö edin nolur
Evde oturmayı sevmek suç mu?