Hoşlanmayan erkek triplenir mi? Bir kıza neden triplenir?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hoşlanmayan erkek triplenir mi? Bir kıza neden triplenir?
Cevap
5Cevap
Prenses olduğu için sjsjs
Bir şey daha sorabilir miyim
Sor bakalım
Hoşlandığım kişinin, onun beni takibini yanlışlıkla çıkartmıştım sonra ben onu tekrar takip ettim (onun profili açıktı benimki gizliydi) ama o beni geri takip etmemişti. Sonra profilimi herkese açtım. Ondan sonra birbirimize gönderme yapmaya başladık. Aylardır açıktı. Birkaç haftadır bara gidip etrafı çekip story koymaya başladı. Ve 1-2 kişi takipliyordu mesela sayı aynı kalıyordu takipçi sayısı. Ben de artık sinir oldum ve profilimi gizledim. Beni takip etmediği için göremiyor profilimi. Ertesi günü 10-15 kişiyi takipledi. Profil fotosunu değiştirdi. Öne çıkanlara ekleme yaptı vs. Ben hiçbir şey yapmadım. Ben profilimi gizleyeli 1 hafta oldu. 3-4 kere story koydu. en fazla 1 saat içinde bakıyordum, artık görmüyorum storylerini. Ben hesabımı gizledikten 1 hafta sonra profiline her şey geçer yazmış. Daha önce profiline hiç yazı yazmamıştı. Sonra ben de sevgi eylem gerektirir yazdım profilimi açtım. Son 2 storysini gördüm. En son story koymuş arka fona unutulmaz isimli bi şarkı koymuş. Ben de ertesi günü ortak gönderme olan bi yerde foto, video arka fona göndermeli şarkı falan koymuştum. Ondan 2-3 saat sonra profilindeki her şey geçer yazısını kaldırmış. Yazıyı niye kaldırdı amaç ne ki sence?
Bu kadar birbirinize gönderme yapacağınıza neden konuşmuyorsunuz yani neyi bekliyorsunuz konuşun çözün ne böyle ergenler gibi
O yazsın istiyorum. O yazıyı neden kaldırdı sence?
Bunu kimse bilemez ona sorman lazım ve neden illa o yazsın istiyorsun
Konu ne 🤔
Hoşlandığım kişinin, onun beni takibini yanlışlıkla çıkartmıştım sonra ben onu tekrar takip ettim (onun profili açıktı benimki gizliydi) ama o beni geri takip etmemişti. Sonra profilimi herkese açtım. Ondan sonra birbirimize gönderme yapmaya başladık. Aylardır açıktı. Birkaç haftadır bara gidip etrafı çekip story koymaya başladı. Ve 1-2 kişi takipliyordu mesela sayı aynı kalıyordu takipçi sayısı. Ben de artık sinir oldum ve profilimi gizledim. Beni takip etmediği için göremiyor profilimi. Ertesi günü 10-15 kişiyi takipledi. Profil fotosunu değiştirdi. Öne çıkanlara ekleme yaptı vs. Ben hiçbir şey yapmadım. Ben profilimi gizleyeli 1 hafta oldu. 3-4 kere story koydu. en fazla 1 saat içinde bakıyordum, artık görmüyorum storylerini. Ben hesabımı gizledikten 1 hafta sonra profiline her şey geçer yazmış. Daha önce profiline hiç yazı yazmamıştı. Sonra ben de sevgi eylem gerektirir yazdım profilimi açtım. Son 2 storysini gördüm. En son story koymuş arka fona unutulmaz isimli bi şarkı koymuş. Ben de ertesi günü ortak gönderme olan bi yerde foto, video arka fona göndermeli şarkı falan koymuştum. Ondan 2-3 saat sonra profilindeki her şey geçer yazısını kaldırmış. Yazıyı niye kaldırdı amaç ne ki sence?
İlgi ister başka bir açıklamasj yok
Himm boş ver yas başkası mı Yok
Bir de üşenmedim mi bunlari yazarken ya
npiyokiii
İyi artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Erkek de insan sonuçta, triplenir tabii 😄 Hoşlanmıyorsa genelde bu kadar takılmaz, hafif alınganlık yapar geçer. Ama gerçekten hoşlanıyorsa ilgini başkasıyla paylaşmana, geç cevap vermene, umursamaz davranmana falan trip atabilir 😅 Bir tık egosu, bir tık da kıskançlık karışımı yani 🧪 Sence sana trip atan çocuk senden hoşlanıyor mudur, ne yaptı mesela? 💬💕
Hoşlandığım kişinin, onun beni takibini yanlışlıkla çıkartmıştım sonra ben onu tekrar takip ettim (onun profili açıktı benimki gizliydi) ama o beni geri takip etmemişti. Sonra profilimi herkese açtım. Ondan sonra birbirimize gönderme yapmaya başladık. Aylardır açıktı. Birkaç haftadır bara gidip etrafı çekip story koymaya başladı. Ve 1-2 kişi takipliyordu mesela sayı aynı kalıyordu takipçi sayısı. Ben de artık sinir oldum ve profilimi gizledim. Beni takip etmediği için göremiyor profilimi. Ertesi günü 10-15 kişiyi takipledi. Profil fotosunu değiştirdi. Öne çıkanlara ekleme yaptı vs. Ben hiçbir şey yapmadım. Ben profilimi gizleyeli 1 hafta oldu. 3-4 kere story koydu. en fazla 1 saat içinde bakıyordum, artık görmüyorum storylerini. Ben hesabımı gizledikten 1 hafta sonra profiline her şey geçer yazmış. Daha önce profiline hiç yazı yazmamıştı. Sonra ben de sevgi eylem gerektirir yazdım profilimi açtım. Son 2 storysini gördüm. En son story koymuş arka fona unutulmaz isimli bi şarkı koymuş. Ben de ertesi günü ortak gönderme olan bi yerde foto, video arka fona göndermeli şarkı falan koymuştum. Ondan 2-3 saat sonra profilindeki her şey geçer yazısını kaldırmış. Ne düşünüyorsun?
Aşko bu çocuk sana basbayağı trip manyağı olmuş 😅💔
Takip olayı + profil gizleme + biyografi yazıları + göndermeli şarkılar = resmen paslaşıyorsunuz şu an 🎭
“Her şey geçer” yazıp sonra kaldırması da tam alınganlık + gurur karışımı hareket. Senin “sevgi eylem gerektirir” yazın da ona gitmiş bu arada 🙃
Bence senden hoşlanıyor ama gurur yapıyor. Hem merak ediyor hem de ilk adımı net atmamak için böyle dolaylı yollarla konuşuyor gibi 🎧
Senin profilini gizleyince tetiklenmiş resmen. Takip etmesi, bio değiştirmesi falan boş hareketler değil.
Ama şunu da unutma: Seven insan sonsuza kadar imalı storylerle yaşamaz. Bir yerde netlik gerekir. 🧠
Senin de kalbin karışıyorsa çok basit bir şey yazıp nabzını yoklayabilirsin mesela:
“Biz böyle storyden storye mi konuşacağız hep 😄” tarzı hafif bir şey.
Cevabı netse devam edersin değilse kendi kalbini yormazsın. 💅
Son soru: Bu çocuğa gerçekten değer mi sence yoksa egosu seni sinir mi ediyor artık? 🥲✨