Son kez soruyorum..
Heyecanlı heyecanlı hareketler yapıp gerilir yanımda, yutkunarak konuşur. yumuşak alçak sesle konuşur, hep yüzüme bakar, inceler..
sonra bi zaman sonra bi sinirleri yükselir bi anda. Soğuk yapar. Hatta benim sinirlendiğimi görünce hoşuna gider enerjisi yükselir? Umursamaz.
Sonra ben telefonuma bakıp gülünce gene heyecan yapar. Neden?
Deli mi ne ya?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya işte aşık olmuş kıçında kurt varmış gibi yanında duramıyor işte adam aşık olmuş kapılmış etkilenmiş senden.
İyide niye ters yapıyoooo onu soruyom :((( of
Acaba terazi burcu olabilir mi bu kişi
Bilemiyorum. Neden?
Önemliydi. Huyunu bilmek için. Ama sana fena aşık bu çocuk.
Hımmm.
Hadi ya... Allah Allah. İyiymiş ya :D
Senin burcun ne koç aslan yay mısın yoksa
Ben başakım :) neden öyle dedin
Biraz ilgisini sevmişsin gibi geldi koç aslan yaylarda da ilgiye açlar o yüzden dikkatimi çekti.
Haa anladım. Yok ya yükselenim de yengeç ay burcum boğa. :))) =)
Ya bazen de telefonumu açıp bi şeylere gülüyorum, o sırada bana bakıyo sanki heyecan yapar gibi. Niye yapıyoki ://
Bide bazen dediklerimi anlamıyo. He? diyo geçiyo dinlemiyor bile zmksjdnd
Hmm en azından kalbin var kalpsiz değilsin, genelde aşık olan kişi karşı cinsle doğru düzgün iletişim kuramaz saçma sapan hareketler yapabilir. Bazı durumlarda da asosyal olan kişiler hiçbir kızla iletişim kuramaz hepsinden utanır. Kişilik bozukluğundan da kaynaklı olabilir veya pısırık yetişmişte olabilir. Açılması lazım.
Cidden mi? Uf ya bunu okuduğum çok iyi oldu ya. Gel alnından öpücem♥️😸ehehe
Moralimi düzelttin!
Pısırık değil ama dediğin gibi aşık sanırım. :) ayyy hadi bakalım.
Diğer insanlarla çok rahat ama benim yanımda. Habire konuşuyo. Bana gelince ne dediğimi anlamıyor arhhgj
Aşık.
Aaaah bu çok güzel. 😍 Teşekkür ederim iyi ki varsın. 🌺
Eline dokunsan çocuğu yakarsın orada sigortası atar sakin yapma bak bilirim öyle insanları kafayı yer direk zaten sırılsıklam aşık olmuş yakma bebeyi
Peki napiyim? :))
O gülüşleri iyi bilirim ben başakk. Yakacan çocuğu yakacannn.
Yaa nerden de biliyo hemen gülüş dedi :))) 💕 bende ondan çok hoşlanmaya başladım aslında
Başaklar siz çok fenasınız bak çocuğu yakacan sigortası atacak orada domates gibi kızartcan sonra eve gidecek yemekte yiyemeyecek garibim açlıktan ölecek ailesi diye diyecek oğlum sana noldu diye aşık olduğunu anlayacaklar. Nerden biliyorum biliyor musun? Yaşadım çünkü. Zamanında birine çok aşık oldum senin konuda yazdığın o saçma sapan hareketleri yapıyordum utandığımdan gözlerinin içine bile bakamıyordum. Gün geldi çattı sosyalleştik konuştukça ona karşı artık açılmıştım sohbet edebiliyordum. Onca kişinin arasından beni seçmişti çok şanslıydım. El ele ilk tutuşmamızda ben domates gibi kızarmıştım çok utanıyordum çünkü ellerim çok terliyodu. Eve gidince de yemek yiyemiyordum sabah akşam onu düşünüyordum. Tabi bunlar 15-16 sene önceydi gençken. Geçti gitti işte. Bidaha aşık olur muyum bilmiyorum. Bu aşk çok kötü bir hastalık.
O kadar genç değil bu.. 34 yaşında.. :))
Napim yaa bende onu istiyorummmmmmm
Hmm aşkın yaşı yok. Sizin iş zaman gösterir zamana bırak bakalım.
Tamamdır :))))