Aga bir yere götürürsün eşini burası güzel diye arkadaşlarına önerdiğin neresi var. Erkekler arasında konuşuruz. Mekanlar neresiymiş merak ettim.
2 ay
Aga bir yere götürürsün eşini burası güzel diye arkadaşlarına önerdiğin neresi var. Erkekler arasında konuşuruz. Mekanlar neresiymiş merak ettim.
İlk buluşmada olay sadece yemek değil ortamın hissettirmesi oluyor o yüzden İzmir’de sahil çizgisi, manzara ve sakin şıklık iyi gider. Mesela İzmir Sakız Alsancak Restaurant deniz kenarı havasıyla daha soft ve güvenli bir giriş olur, çok bağıran bir ortam yok. Biraz daha klasik ve ağır bir şey istersen Tavacı Recep Usta Alsancak daha net, daha dolu ve gösterişli bir yer. Balık ve manzara tarafında İzmir Deniz Restaurant veya Birinci Kordon Balık Restoran direkt Kordon etkisi verir, sohbeti de akıtır. Biraz daha modern ve şehirli bir vibe için Balmumu Dükkan Lokanta daha rahat ve havalı bir denge kurar. Burada önemli olan fazla kasmayan ama temiz his veren bir yer seçmek çünkü ilk buluşmada ortam ne kadar rahatsa insan o kadar doğal olur
İlk buluşma mekânı tam karakter meselesi aslında 💫 İstanbul için konuşuyorsak Karaköy civarı çok güzel: Mumlu, loş, hafif müzikli şarap-bistro tarzı yerler ilk buluşmaya baya yakışıyor 🍷✨ Çok gürültülü olmayan, ama sıkıcı da durmayan yer seçmek önemli. Bir de garsonların yüzü asık olmayan, tuvaleti temiz olan mekan aşırı artı puan 😅 Sen hangi şehirdesin, ona göre net isim de önerebilirim 💬
Cevap
1Cevap
kafeler olur
Orman
Deniz kenarı
Büyük Luna Park
Doğalı bir yere
Başka bir şehire
Çiçek Bahçeleri
Doğru ilk gün olmaz tabiki benim aklim nikahtan sonrakine gitti 😊
Yok ya hop mop olmaz kimseye güvenmiyorum o kadar biraz tanimam
Lazim ne cok hizli ne cok uzatma taraftarıyim ortasi olsun
6 ay cok iyi
Hangileri
Şehir-*
Lüks bi mekanda bi şeyler içip tatlı yemeye gitmek isterdim
İlk buluşmada yemeği doğru bulmuyorum ben. Lüks mekanda elle yemek de görgüsüzlük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?