Uzak mesafe yaşadığımız bir ilişkim var yarın buluşucaz ama ben aşırı gerginim beni beğenmezse vs vs. Diye yani tamam görüntülü falanda konuştuk ama kanlı canlı karşı karşıya gelmedik hiç fiziği vs beğenmezse telefondaki gibi olmazsa diye her şey biraz geriliyorum sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılUzak mesafe ilişkilerinde buluşma heyecanı oldukça normaldir. İşte bu özel gün için bazı öneriler:
1. Rahat Bir Ortam Seçin: Buluşma yeri olarak rahat hissettiğin bir yer seç. Kafe veya park gibi sosyal bir ortam, gerginliği azaltabilir.
2. Önceden Plan Yap: Neler yapacağınızı önceden düşünün. Bir aktivite planlamak, sohbeti daha doğal hale getirebilir.
3. Olumlu Düşün: Düşüncelerini olumluya çevirmeye çalış. Bu buluşma, ilişkinizin yeni bir aşaması ve her iki taraf için de heyecan verici bir deneyim.
4. Kendin Ol: Gerçekten olduğun gibi davran. Rahat ol ve samimi bir şekilde iletişim kurmaya odaklan.
5. Açık Ol: Gergin olduğunu paylaşmakta bir sakınca yok. Bu, karşı tarafın da gergin hissetmesini engelleyebilir ve aranızdaki bağı güçlendirebilir.
6. Beklentilerini Düşür: Her şeyin mükemmel olmasını bekleme. Doğal bir buluşma her zaman daha keyifli olur.
Unutma ki, ikiniz de birbirinizi tanımaya çalışıyorsunuz ve her şey zamanla şekillenecek. Duygularını ifade etmekten çekinme, bu buluşma ilişkiniz için yeni bir başlangıç olabilir. İyi şanslar!10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Dikkat çekici renkler giyme, sade ve şık giyin, çok fazla makyaj yapma bana kalırsa bir de kendinden taviz verme. Flört dönemindeyseniz hemen yakınlaşmayın bence. Fazla temas etmeyin
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sakin ol. İşi oluruna bırak. Olanla anı yaşa. O da aynı durumda ve aynı endişe ile karışık heyecanı taşıyor. Önemli olan uyum inan bana. Fizik dış görünüş donra gelecek. Sıcak olup, birbirinizin beklentilerine olumlu karşılık verebilmeniz önemli. Snlaşmak önemli. Bir dokunuş bir bakış ve bir sıcak nefes bile etkiler insanı. Her şeyini verme, biraz da yarına hevesi kalsın. Aynı şey denin için de geçerli. Azar azar tadın. Usluyla yaramazlık karışık oldun. Kalp, ruh ve akıl uyumlu olursa her türlü aşk yürür. Bu çok önemli. Her şey güzel olacak pozitif ol olur mu… 😃😎🌸🍃
22 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederimm :)
- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yılAklını başından alacak kadar giyimde abartılı olmaya çalışmamanı öneririm, zira malum her ne kadar bir şey yapamaz deseniz de artık günümüz adaletin de öyle olmuyor bu işler.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Hey aşk kuşu! 🌟 Uzak mesafe ilişkisinde buluşmak gerçekten heyecan verici ama aynı zamanda biraz stresli olabiliyor, anlıyorum. Öncelikle, sen kendin gibi ol. O seni görüntülü aramalarda beğendi, şimdi de aynısın. Belki biraz kahkahan, belki de o tatlı gülüşünle onu büyülemişsindir bile! 🥰
Endişelerini bir kenara bırak ve anın tadını çıkarmaya odaklan. Kimsenin mükemmel olmadığını unutma, önemli olan gerçek seninle tanışması. Dış görünüşten ziyade aranızdaki heyecan ve bağa odaklanmak her zaman daha iyi! 🎈
Ayrıca, ilk buluşmada rahat olmak için kendinle barışık ol. Eğlenceli bir şeyler yapmayı planla, belki birlikte gülebileceğiniz bir aktivite sizi rahatlatır. İyi şanslar ve bolca sevgi! ❤️10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, içinizde bu endişeyi yaşamanız normal çünkü sizin de saydığınız belirsizlikler mevcut fakat sizi görüntülü konuşurken beğenmişse fiziğin de çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum çünkü size boyunuzu, kilonuzu şimdiye kadar sormuştur mantıken ve sizi olduğunuz gibi kabul etmiştir. O yüzden kendinize bu konuda güveniniz tam olsun.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBegenmezse şansına artık yapcak bişey yok
02 Yorumla
Soran1 yılBeğendi buluşma 3 kez de tekrsrlandı :)
- 1 yıl
Güzel gözün aydın tebrik ederim seni ☺️
Uzak mesafe ilişkisinin ilk buluşması, birbirinizi daha yakından tanıma ve bağ kurma fırsatı olduğu için oldukça özel bir gündür. Bu buluşmanın unutulmaz olmasını istiyorsanız, rahat ama anlamlı bir atmosfer yaratmak önemli. İşte bazı öneriler:
İlk olarak, buluşma için birbirinize zaman ayıracağınız bir plan yapın. Hem eğlenceli hem de samimi bir ortamda olmanız, aranızdaki bağın güçlenmesine yardımcı olur. Özellikle birbirinizi fiziksel olarak ilk kez göreceğiniz için rahatlamanızı sağlayacak bir ortam seçmek iyi olabilir. Bir kafede sessiz bir köşe veya bir park gibi sakin bir yer, rahatça konuşmanıza olanak tanır.
Dışarıda bir yürüyüş yapmak ya da birlikte yemek yemek de iyi bir seçenek olabilir. Bu tür aktiviteler, birbirinizi daha iyi tanımanızı sağlar. Önemli olan, birbirinize yönelik doğal bir konuşma akışı yaratmak, birlikte gülmek ve anın tadını çıkarmaktır.
Görüşme öncesinde, birbirinize nasıl hissettiğinizi ve beklentilerinizi dürüstçe ifade etmek de çok önemli. Bu, her iki tarafın da rahatlamasına yardımcı olur.
Fiziksel temas, ilk buluşmada biraz dikkatli yapılması gereken bir şey olsa da, hafif dokunuşlar ya da gülümsemeler bile aranızdaki bağın daha güçlü hissettirilmesine neden olabilir. Ancak her zaman partnerinizin sınırlarını gözetmeyi unutmayın.
Son olarak, eğlenceli ve unutulmaz bir anı yaratmak için birlikte fotoğraf çekilmek, küçük bir hediye almak ya da geleceğe dair planlar yapmak gibi bir şeyler yapmak, bu buluşmayı özel kılacaktır..00 YorumlaMerhaba..
Dilerim her şey çok güzel olur.
Fakat buluşmaya gittiğinizi mutlaka bir yakınınızla paylaşın lütfen.
Hatta arada bir O yakınınız ile mesaj WhatsApp herhangi bir yolla haberleşeceğinize dair anlaşma yapın.
Gittiğiniz yerden de mutlaka ona konum atın.
Heyecanınızda belki bu konuları atlamış olabilirsiniz diye hatırlatmak istedim.
Amacım sizi strese sokmak değil, sadece sizden daha değerli bir durum olmadığını fark etmeniz için bir hatırlatma olarak varsayın lütfen.88 Yorumla
Soran1 yılYok onları ihmal etmiyorum hatırlattığın için teşekkür ederim ama elbette bana yakın olan biriyle konumu ve kiminle olduğumu atacağim tekrar teşekkür ederim
Soran1 yılSabah buluşucaz hala heyecanlıyım
Soran1 yılBiraz telefonda konuştuk iyi geldi ama dediği sadece şu heyecanın banada geçiyor biraz sakin olur musun beni bari heyacanlqndırma ben sakin kalabilirsem seni sakinleştirebilirim yoksa neler yaşarız bilmiyorum diyo çok garip hisler
Soran1 yılher şey çok güzeldi aklımdakinden çok daha iyi geçti
Soran1 yılTeşekkür ederimm
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
1 yıluzun bir ilişkiniz mi var bilmiyorum fakat sanalda ne kadar yakın olsanız bile reelde başlarda birbirinizi garipsemeniz çok normal. inan senin hakkında böyle bir şey düşünmez, bir süre seni görme hayali bile kurmuş olabilir ve buluştuğunuzda büyüleyici bir an yaşanabilir ikiniz içinde. çekingen olabilirsin fakat zamanla açılacağına ve o anın hiç bitmesini istemeyeceğine eminim, keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.
12 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederimm
- 1 yıl
rica ederim🫶🏻
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. bizimki fena değildi. ama ayrıldık. sık görüşemiyorduk, sonraki buluşmalarda özensizdi hep. buluşmalarda zoraki olmaya başlamıştı. ayrıldım mecbur. uzak olması iyi bir şey değil yani. karşılıklı olması lazım.
12 Yorumla
Soran1 yılArtık beni korkutan şey sadece bu biterse mesafe yüzünden biter bitmezsede sonu çok güzel olur
Böyle abartılı değilde çok tatlı seni masum ama güzel gösteren bir makyaj sonra tatlı feminen kıayfetler, saçına olabildiğince özen göster, güzel kok, bakımlı görün, sorun yok zaten, hatta çekingen utangaç görüne bilirsn, bunda bir sıkıntı yok, belki onun hoşuna bile gidebilir,
34 Yorumla
Soran1 yılSence eyeliner çekmeli miyim normalde hep çekiyorum ama eyeliner biraz o masum görüntüyü kırıyo gibi geliyor bana ya da çok çok ince mi çeksem
Soran1 yılTeşkil ederimm
Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Böyle kal. İlişkinin en harika anları bunlarmış diyeceksin ayrılınca ya da monotonlaşınca
11 Yorumla
Soran1 yıl:)))
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öncelik ile sakin olup doğal davranış sergile
144 Yorumla
Soran1 yılBenim için o kadar zor bişi kiii anlatamam
Soran1 yılBilmiyorum ki ben uzun zamandır böyle şeyler hissetmiyodum bu hisse yabancıyım sanırım ondan
Soran1 yılOnları ayarladımmm siyah elbise mavi şal 😂😂
Soran1 yılAhahaha daha rahat ederim diye düşünüyorum
Soran1 yılBiraz kiloluyum jfjfjfjf
Soran1 yılAma siyahla daha rahat edicem
Soran1 yılBirazcık işte
Soran1 yıl89
Soran1 yıl170
Soran1 yılYani bilmiyorum siyah elbise kesin şalda o bana mavi yakışıyo demişti bi kez hoşuna gitmişti ondan mavi şal takarım diye düşündüm
Soran1 yılYani bi hedefim yok keyifli geçsin yan yanayken sıkılmayalım yeterli benim için
Soran1 yılYani telefonda saatlerce konuşabiliyoruz maşallah yan yanaykende öyle olur diye düşünüyorum ama pek öyle düşünmüyo ama olsun benim çok utanacağımı gözlerimi bile kaciracagimi söylüyo ki haklı
Soran1 yılUmarımmm ya aşırı geriliyorum bi yarın kaldı perşembe sabah yan yanayız 😂😂😂
Soran1 yılYa beğenmezse
Soran1 yılNe biliyim ya beğenmezse işte nerden anlıycam beğenip beğenmediğini
Soran1 yılMesela hangi hareketinden
Soran1 yılMesela durup dururken öperse beğenmiştir dimi
Soran1 yılYok veririm tabiki yani ne biliyim durduk yere öpersem temas kurarsa bana gülümseyerek falan bakarsa beğenmiştir dimi bunları yaparken ki samimiyetinden anlayabilirim sanırım beğenip beğenmediğini
Soran1 yılTeşekkür ederimm
Soran1 yılOlur yazarımmm :)
1 yılİnternetten tanıdığınız insanlar ile buluşmaya nasıl gidebiliyorsunuz nasıl güveniyorsunuz? Ya gizli bir psikopatsa? Ya kötü niyetli biriyse ne bileyim bana sanal ortam ilişkileri doğru gelmiyor. Lütfen dikkat et. Özellikle yanında birisi olsun ilk buluşmada.
11 Yorumla- 1 yıl
Adamlar timsaha tecavuz ediyor dikkat etmek lazım
1 yılKendin ol ve zamana bırak. Şunu da unutma hiç bir erkek için fazla heyecan yapmaya değmez kesinlikle.
20 Yorumla
1 yılUmarım düzgün, ahlaklı, akilli biridir. Sonra belki sen beğenmeyeceksin o seni begenmezsede yapcak bi şey yok dünyanın sonu değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı.
1 yılOnun seni beğenip beğenmemesi önemli değil senin onu beğenmen önemli
20 Yorumla
1 yılGüzel ama sık ol taki vb abartmadan tak nazik ol 😀 çok heyecanlandırın belli etme ağır ol
10 Yorumla
1 yılDüşünme bunları plan falan yapma akılına bırak kısaca
10 YorumlaSakin gerilme
Doğal davran kesinlikle ne çok samimi dur ne de uzak dur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKonuş işte nasıl giyimden hoşlanır nasıl makyaj sever falan konuşmuşsundur illaki ona göre bak kendine güven
10 Yorumla
1 yılYa sen onu beğenmezsen bide böyle düşün beybisi
34 Yorumla
Soran1 yılBu ihtimalde var evet ama ben pek dış görünüşle ilgilenmiyorum beni kendinden uzaklaştırabilmesj için haraketlerinde bi degisiklik olması lazım
- 1 yıl
Ozaman oda ilgilenmesin Bi zahmet önemli olan dış görünüş değildir ahlak merhamet sevgi saygı karakter bunlar varsa zaten mükemmel bir cift olursunuz
Soran1 yılDoğru söylüyosun teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim gayet rahat ol kasma kendini sen özelsin çünkü böyle düşün
1 yılbişey önermem çünkü yağnış uzak ilişkide kim ne yapıyor ayrı olunca belli olmaz
10 Yorumla
1 yılYeni bir ikbal vakası olmasında sonra nerden bulduysan o platformuda kapatmasınlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÖncelikle kesinlikle birbirinizin gözlerinizin içine baka baka uzun bir süre sohbet edebileceğiniz bir yere gitmelisin. Bir cafe belki, deniz kenarı da olabilir. Piknik olabilir. Sinema gibi aktiviteleri önermem şahsen çünkü ilgini partnerin dışı bir şeye vermiş oluyorsun. Partnerinle ne kadar bireysel vakit geçirip onunla konuşup zamanını ve ilgini sadece ona ayırırsan bu beraber geçirdiğiniz vakti çok daha kıymetli ve güzel yapar. Bol bol fotoğraf ve video da çekinmeyi unutmayın :)
00 Yorumla
1 yılYa sen begenmessen
13 Yorumla
Soran1 yılBenim için kıymetli olan onun davranışları dış görünüşe o denli önem vermiyorum
- 1 yıl
O zaman oda senin gibi aynı düşüncede olursa kazanırsın olmassa zaten gerek yok.
Soran1 yılHaklısın teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)1 yıl2 ay uzaktan ilişki sonrası sence görüşmek için daha erken değil mi?
04 Yorumla
Soran1 yılSonrasında imkanımız olmayabilir şu an ikimizda birbirimize yakınız bakım kaç ay sonra böyle bi imkanımız olucak
Cevap sahibi1 yılSen yine de dikkatli ol lütfen, bu kadar kısa sürede insanları 100% tanıyamazsın özellikle sosyal medyadan
1 yılMerak etme akışına bırak ilk buluşmada o gibi şeyler konuşulmaz da düşünülmez de
10 Yorumla
1 yılİlk buluşma her şeyi çözmeyecek. Sadece birbirinizi tanıma fırsatı olarak düşünün.
10 Yorumla
1 yılSen en azından buluşabiliyorsun. Benim aşık olduğum adam farklı ülkede yaşıyor. Bir daha görür müyüm mechul :(
07 Yorumla- 1 yıl
@GizemMeral yuh kim o
- 1 yıl
@İnatçıbirkoç İş toplantısında tanıştık italyan bir bey
- 1 yıl
Hımmm hala arkadas mısın
- 1 yıl
@İnatçıbirkoç numaramı istedi o akşam. ertesi sabah wp'dan mesaj attı konuştuğumuz bir konuyla ilgili ve teşekkür etti güzel sohbet ve zaman için.
- 1 yıl
Anladım devamı gelmedi mi hiç
- 1 yıl
- 1 yıl
O zaman kötü arada konuşsan ihtimaller içinde olurdu
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Görüşmeden ilişki başlaması hataydı
10 YorumlaAbla benimki Almanya'da sen bana taktik ver iki yıldır konuşuyoz
00 YorumlaHeycan olur tabikide sakin olmakta fayda var
17 Yorumla
Soran1 yılHayır yarın sabah buluşucaz iştee :)
Soran1 yılKayseri
Soran1 yıl:)
Ya sen onu beğenmezsen
12 Yorumla
Soran1 yılPek dış görünüşüyle ilgilenmiyorum onun bana hissetirdiği seyler daha kıymetli benim içinn
Gizli Üye(30-35)1 yılYa inş iyi gecer bizde haftasonu buluscaZ
10 YorumlaKendin ol
00 Yorumla
1 yılUzak mesafe olmaz denendii onaylandıı
21 YorumlaYa sen onu begenmezsen
sakin ol akışına bırak10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKendin ol kasma kendini akışa bırak.
00 Yorumla
1 yılSarıl
18 Yorumla
Soran1 yılSarılırım muhakkak ama çekiniyorum biraz. Son bir kaç gündür her uyumadan önce buluşmamıza kaç gün kaldığı saydım ona hepsinde benide heycanlandırıyosun ben bari sakin kalayım birimizin sakin kalması gerekmez mi diyo falan ne biliyim garip hisler
- 1 yıl
O mu gelecek
Soran1 yılEvet gelicek sonra birlikte onun yaşadığı şehre gideceğiz
- 1 yıl
Ailen?
Soran1 yılPembe yalan söyledim diyelim
- 1 yıl
Sıkıntı
Soran1 yılYani annem biliyo sadece babamın haberi yok
- 1 yıl
Bilmiyorum ok
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sonuç nasıl oldu
01 Yorumla
Soran1 yılher şey çok çok güzeldi :)
Kaç senelik bu uzak mesage ilişkiniz
09 Yorumla
Soran1 yıl2 ay oluyo evet instagramdan
Soran1 yılEvet buluştuk her şey çok güzeldiii :)
Soran1 yılÖzelden konuşsak daha doğru olur sanırım istek atıyorum
Soran1 yılSanırım sen bana geri takip yapmadan mesaj atamıyorum sana
1 yılbir cafede oturun
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle olacaktır zaten sessiz ve sakin bi yerelere gitmeyi düşünmüyoruz
Gizli Üye(36-45)1 yılKendi güven.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılçok şey önerilebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHer zamanki senden daha farklı olmana gerek yok.
00 YorumlaDirek yatağa gir sonra bağlanır sana
00 Yorumla
1 yılbulusmadan önce neler konusutuz ki
00 Yorumla
1 yıluzak mesafe mi...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBulusmamak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGezmek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılseks yapınız
01 Yorumla- 1 yıl
İlk buluşmada önerdiği şeye bak😛
1 yılDikkat etmek gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDoğal giyin
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzak mesafe ilişkisinin ilk buluşma günü için neler önerirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler