Kızlar ilk buluşma için kombin önerisi?

Hafta sonu önemli bir ilk buluşma olucak gündüz buluşacağız ve ne giyeceğime karar veremiyorum bu diğer buluşmalarımdan en farklısı hepsine kombinimi kendim yaptım ama bunda aklım durdu herkesten farklı ama sade ve şık mı , sportif mi , klasik mi , elbise mi…vs arkadaşım sportif giyin tayt üstüne ceket altına spor ayakkabı dedi ama ilk buluşma için de tayt sweat veya ceket basit gibi geldi ama bilemedim siz ne önerirsiniz?
Güncellemeler
1 yıl
kızılayda buluşucaz kahve içmeye davet etti genelde herkes tarzımı beğenir tatlı ve şık kombinler yaparım ama gerçekten karar veremiyorum
Güncellemeler
1 yıl
Bir hafta şakasız ne giyeceğimi düşünmüştüm ve siyah hafif dar kot bir tulum ve topuklu bot giydim buluştuğumuz gün yağmur yağdı ve kahve içmek için mekanları gezerken ayağım kaydı düşeceğim sıra beni belimden tuttu ve yardım etti mesleği gereği refleksleri çok iyi 🙈başlangıç için hem romantik hem rezil anlar yaşadık biraz , her kızın başına gelmesinden korktuğu şey benim başıma geldi 😂 ama sonrasında çok güldük şu an konuşuyoruz umarım her şey güzel olur teşekkürler ☺️
Kızlar ilk buluşma için kombin önerisi?