Sanırım bu soruları hep duyuyorsunuzur ama sormam gerek. Kızlar ilk buluşmada nelere dikkat ederler? İlk buluşmda kızlar nelerden hoşlanır, nelerden hoşlanmazlar. Onu nasıl bir yere götürmeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİlk Buluşmada Yapılması Gerekenler Nelerdir?
1-Eski ilişkilerinden bahsetme

İlk tanışmada veya ilk buluşmada yapılan en büyük hatalardan bir tanesi eski ilişkilerden bahsetmedir. Bana göre çok gereksiz bir durum sonuçta eski ilişki eskide kalmalı diye düşünüyorum. Sen de elinden geldiğince eski ilişkilerinden bahsetme. Eğer o sorarsa da çok fazla detay vermeden üstünkörü anlat. Tabii ki yalan söyle demiyorum sana yanlış anlaşılmasın sadece fazla abartmadan anlat.
2-Gelecek odaklı ol ama evlilik baskısı kurma

Biz kızlar ilişkimizde ciddiyete önem veririz. Evet sevdiğimizle bir yuva kurmak isteriz ancak direkt olarak ne zaman evleneceğiz, düğünümüz nerede olacak tarzı konuşmalar bizim birazcık gözümüzü korkutuyor ve mantıklı gelmiyor. Tabii ki gelecek odaklı ol, onu gelecekte de hayatında görmek isteyeceğinden bahset ancak direkt olarak evlilik baskısı kurma.
3-Cimrilik yapma ama tutumlu olduğunu göster

Kendi adıma konuşmam gerekirse cimri erkeklerden asla hoşlanmam ve cimri bir erkekle asla beraber olmak istemem ancak beraber olacağım erkeğin savurgan olmasını da istemem yani ikisinin arası olmalı. Sen de ona cimri olmadığını göster ancak tutumlu biri olduğunu da göster aynı zamanda. Bizim paramızı gerekli gereksiz harcamaz, sorumluluk sahibi bir erkek olarak düşünsün seni.
4-Bir anda aşığım modlarına girme

Eğer aylardır konuşuyorsanız tabii ki bunda bir sorun yok ancak daha çok kısa bir sürede konuşup tanıştıysanız hemen aşığım, ölüyorum, bitiyorum modlarına girmemeni tavsiye ediyorum. Biz kızlar her ne kadar sevilmekten hoşlansak da biraz daha gerçekçi ve samimi bir sevgi isteriz. Eğer sen bir anda aşığım lafları söylersen ona samimi gelmezsin.
5-Gözün başka kadınlarda, telefonda olmasın

Bunu kendi buluşmamda çok şükür yaşamadım ancak bazı erkekler var ki gözü hem başka kadınlarda oluyor hem de telefonda oluyor. Maalesef bu durum kadın için fazlasıyla olumsuz bir durum. O yüzden sen de başka kadınlara en azından art niyetli biçimde bakma ve telefonla çok fazla ilgilenme.
6-Olgun, aklı başında bir izlenim bırak

İnsanlar genelde ciddi ilişkilerde olgun aklı başında birini arar ama bana göre takılmalık olsun, ciddi ilişki olsun fark etmez. İnsan ne olursa olsun olgun ve aklı başına biriyle beraber olmalı. Sen de buluştuğun kişiye olgun ve aklı başında biri olduğunu göster. Bu sayede sana daha çok güvenir, inanır senden daha çok emin olur.
7-Tensel temas konusunda acele etme

Biz kadınları kaçıran en önemli konulardan bir tanesi de tensel temas, oyle ki bazen erkekler sadece el ele tutuşmakla öpmekle kalmıyor direkt olarak cinsellik yaşamaya çalışıyor. İlk buluşmada bana göre çok çok gereksiz bir davranış. O yüzden sen de ister el ele tutuşmak olsun ister öpüşmek olsun tensel konularda çok fazla yaklaşma.
8-Çok fazla övünme, kendinden bahsederken abartma

Ben mesela özgüvenli erkeklerden çok hoşlanırım, gerçekten beni etkiler böyle erkekler ama bazı erkekler bunu çok abartıyor ve kendini övdükçe övüyor. Bu da haliyle gözünde çok itici duruyor. Sana da tavsiyem kesinlikle kendini çok fazla övme, tabii ki bu hayattaki başarıların dile getirebilirsin ama çok abartma veya hepsini söyleme.
9-Sadece kendinden konuşma, ona da sorular sor
Eğer sadece kendinden bahsedersen karşı taraftaki kadın onu merak etmediğini veya senin ilgini çekemediğini falan düşünür kendini kötü hisseder haliyle. O yüzden sadece kendinden bahsetme onunla ilgili de konuşmaya çalış tabii ki çok fazla soru sorup üzerine gitme onu bunaltma ama dediğim gibi sadece kendinden değil ondan da bahset.
10-Ne aşırı gül, ne aşırı yüzünü as
Erkeklerde gerçekten bu ikisinin arası çok güzel oluyor. Çok fazla gülen erkeklerden hoşlanmıyorum ve yine çok fazla yüzünü asan erkeklerden de ama ikisinin arası gerçekten güzel duruyor. Bu sayede daha karizmatik bir görünüm elde edersin sana da tavsiye ediyorum ikisinin ortasında güzel ayarlamanı.
11-Eşofman giyme, biraz şık giyin.
Son zamanlarda eşofman modası oldu buluşmalarda. Bunu pek onaylamıyorum özellikle ilk buluşma da. Eğer eşofman giyersen karşı tarafa onu önemsemediğin, onun için dikkat etmediğin izlenimini verirsin. O yüzden yine günlük ama daha şık bir şeyler tercih edebilirsin.
Kızlar ilk buluşmada nelere dikkat ederler 11 maddede anlatmaya çalıştım umarım faydalı olabilmişimdir şimdiden iyi şanslar☘️51 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk Buluşmada Yapılması Gerekenler

Lady & The Tramp (Leydi ve Sokak Köpeği) İlk buluşmada yapılması "gereken"ler olduğunu düşünmüyorum, çünkü gereklilikler bizim isteklerimiz doğrultusunda ortaya çıkar. İlk buluşmaya bağlı olarak bir ilişki elde etme gibi bir isteğimiz yoksa, ilk buluşmada yapmamız "gereken" de olamaz.
İlk buluşmada eşofman giyme ama doğal ol/kendin ol.
Ne yaman çelişki! Kimileri doğal olmayı/kendin olmayı yalnızca kişilikle ilişkilendirebilir. Ancak, 30 yaşına kadar eşofman dışında bi şey giymemiş birinin öyle "gerektiği" için ilk buluşmaya kot pantolon ya da takım elbise giymesi ne kadar doğal ve kendine yakın olabilir ya da incelik göstermenin "anlamsız" olduğunu düşünen birinin eline ilk buluşma için çiçek tutuşturmak ya da cinsiyet eşitliğine "adalet" yönünden değil de gerçekten de "eşitlik" olarak bakan birine ilk buluşma hesabını ödettirmek?
Ben, ilk buluşmaya ya da herhangi bir buluşmaya ortak anlaşma sonucu gerçekleştirilecek herhangi bir eylem olarak bakmaktan yanayım. Bu, ilk buluşmaya yönelik yaygın olarak önerilen "Doğal olun./Kendiniz olun." öğüdünü sözde bırakmayan bir yaklaşım. Nasıl doğal olacağımızı/kendiniz olabileceğimizi bilmiyorsak, yapmamız "gereken" bir şey olmadığını düşünerek başlayabiliriz. Böylece, yalnızca içimizden gelenleri yaparız.İlk buluşmanın "gerektirdiği" hiçbir şey yok, doğasının "getirdikleri" var.
Ne demek şimdi bu? Diyelim ki giyindik-kuşandık, buluşup sinemaya gittik ve film izleyip evlere dağıldık. Ne anladık şimdi bundan? O sinema salonunda -diyelim- 40 kişi daha vardı ve 42 kişi olarak film izledik; buluştuğumuz kişiyle aramızda, öteki 40 kişiyle olandan ne gibi başka bir etkileşim oldu? Yan yana oturuyor olmamız ya da yolu birlikte gelmiş olmamız mı, buluşma öncesinde mesajlaşıyor olmamız ya da okulda/iş yerinde konuşuyor olmamız mı? Öteki 40 kişiyi de tanımıyorduk, birlikte geldiğimiz kişiyi de tanımıyoruz. Tanımak için bir girişimimiz olmadı ki... Bizi tanıyan başkalarının içinde birbirimizi istediğimiz gibi tanıyabildiğimizi düşünsek onlardan uzaklaşıp baş başa buluşma "gereği" duymazdık. İlk buluşmada sinemaya gidilmez, demiyorum da en azından film çıkışı bir yerlerde oturulup filmle ilgili de olsa konuşulabilir. İşte öyle olursa buluşma bir şeye benzer: Odaktan sapmamış, amacına ve doğasına uygun bir buluşma olmuş olur. Örneğin; ilk buluşmada bir atölyeye katılmak çok da işin doğasına uygun olmaz. Böyle etkinlikler, çoğunlukla, ilişkinin gelişmekte olduğu aşamalarda çiftlerin ilişkilerini renklendirmek ve birbirini daha alt katmanlarda tanımak için birlikte yaptıkları etkinlikler. Özellikle kalın yazarak birlikte yapılan etkinlik ile buluşma arasındaki ayrıma değinmek istedim. Örneğin; ilk buluşmada bungee-jumping yaptığımızı düşünelim, buluşmuş sayılır mıyız? Yanıtı göreceli diye düşünüyorum. Çiftin doğasıyla buluşmanın doğasının frekansı böyle tutacaksa ve bu öngörülebiliyorsa bu da işin doğasını izlemek sayılır.
Kızlar ilk buluşmada nelere dikkat ederler?

Kadınlar, güldüren erkeklerden hoşlanır. Kadınlar; güldüren, gizemli, dahası serseri erkeklerden bile hoşlanır. Aslında, kadınlar sıra dışı her şeyden hoşlanır. Anaerkil evlerde yetişmiş kadınların ya da seçimlerinin odak noktasında kendi olan kadınların yaşantısı, bu yargıyı destekler görünüyor. Böyle kadınlar güle oynaya yaşar. Görünüşte bile olsa... Erkekler yaşamı, benimsedikleri alışkanlıklar üzerinden sürdürme eğilimindeyken ve kendilerini böyle iyi hissederken; kadınlar tekdüzelikten uzaklaştıkça kendilerine yakınlaşırlar. Erkekler avcı olarak konumlandırıldıkları toplumda sürekli güçlü kalabilmek adına güven ortamlarına yakın durmaya çalışırken, kadınlar güvenin en uzak olduğu savaş ortamına yakın duran erkekleri güçlü, dolayısıyla çekici bulur. Bu nedenle; gülünç duruma düşme pahasına bir kumar oynayıp espri yapan ve o kumardan kazançlı çıkan erkekleri, geri vitesi olmayıp sürekli atak halindeki erkekleri beğenirler. Kaşında çizik - Göğsünde rambo bıçağı izi olan erkek çekiciliği diye bir şey var! Gizemli erkek çekiciliği de kadın için böyle işte: tehlikeli suların çekiciliği. Kafası çorba olanlara gelsin:
https://www.youtube.com/embed/PIb6AZdTr-AAnlayacağınız, kadınlar yalnızca eğlence ister. Tehlikeli bile olsa... E kız eğlensin diye gidip banka mı soyalım şimdi, diyebilirsiniz haklı olarak. Yapmayalım, tabii de kızların ilk buluşmada dikkat ettiği şeyler bu mantığın içinde gizli olabilir. Öyleyse çözümleyelim bakalım kızlar ilk buluşmada nelere dikkat edermiş:
- O buluşmada ne kadar dinlendiğine ya da yoldan çıktığına dikkat eder. Yıllardır tanışıyormuşcasına bir yuva sıcaklığı ya da o ana dek yaşamamışcasına başka bir evren bulmuş olmak ister.
- Yanında kendini nasıl hissettiğine dikkat eder. Yanındayken kendini vamp, lolita ya da prenses vb. hissedeceği bir erkek ister ve bu hissi yaşat (a) mayan erkeğe yaklaşması çok düşük bir olasılıktır. Tanımlar değişir, ancak her kadın için ilişkide bürünmek istediği bir kadın kimliği vardır ve o kadını olabileceğini düşündüğü ilişkilere adım atar.
- Erkeğin, elindekilerle neler yapabildiğine dikkat eder. Varlıklı bir erkekten gösterişli ya da yine değerli, ancak gösterişten uzak ve ince düşünülmüş şeyler beklerken; gelir durumu ortalama altında olan bir erkekten, gelir durumunu sorun olmaktan çıkaracak çözümler bekler. Bu; romantizm, bol kahkaha ya da suç ortaklığı bile olabilir.
Kadınlar, erkeklerin kendilerine dönük yanıyla ilgilenirken - Erkekler, kadınların dışa dönük yüzleriyle ilgilenir. Örneğin; birlikte olduğu kadına cimri olan bir erkeğin ne kadar varlıklı olduğunun kadın için hiçbir önemi yoktur. Ailesine saygısızlık eden bir kadının onu ne kadar sevdiğiyse, bir erkek için önemini yitirmiştir. İlk buluşmada da, kızların olması "gereken"e değil, kendi "istek"lerine dikkat ettiklerini söyleyebiliriz.
30 Yorumla
ilk başta ilk izlenim denen birsey var. gittiğiniz yere uygun düzgün ve şık giyinmeli iyi kokmalısın. İşin görsel kısmını geçtikten sonra onunla arandaki iletişimi sıcak ama laubaliliğe bağlamadan sürdürmeli onu güldürebilmelisin. eger anlattıklarına gülüyor ve seni dinliyorsa bu iş neredeyse oldu demektir. rendevunun sonlarına yaklaştıgında hesabı ödiyen mutlaka sen olmalısın ve bunu onun gözüne sokmadan yapmalısın. son olarakta kız arkadasını evinin kapısına kadar bırakıp içeri girdikten biraz sonra 'cok güzel bir geceydi hersey için tesekkür ederim ' yazılı bi mesaj atıp o gecelik iletişimi okadarla bitirirsen olay olmuş bitmiştir. bu konularla ilgili bi birikimle yazdım bunları aynen uyguladıgında olmama ihtimali sözkonusu değil. iyi şanslar! :)
1310 Yorumla- +1 yıl
Hesabı ödeyen niye o oluyor anlamış değilim
- +1 yıl
Evlen benle @bosverseneismimimm
- +1 yıl
İnsan kendini bile tavlar böyle😀
- +1 yıl
@BerkaySimsek95 sende dağ keçisi boynuzu çıkartırır o mümin kardeşim
- +1 yıl
Hesabı sen öde sonra kızı evine bırak. Oh başkaa
- +1 yıl
@BerkaySimsek95 olur hahahahahaha
- +1 yıl
Bir de en iyi görüş vermiş soru sahibi :D köle seçmelerine katılıyor sanki
- +1 yıl
Ahahaha başka napalim birde havlayalimi dodkdodmd
- +1 yıl
Hesabı ödemesini erkekten bekleyip, bunu onun ödevi gibi görüp bir de gizli gizli ödemesini istemek nasıl bir samimiyetsizliktir :D Hem içten içe para ödetmeye çalış hem de kendi içindeki soyguncuyla yüzleşmekten kaçın. Ne ala memleket :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılGıyımıne özen göster kıbar ol gulumse heycenlanmana gerek yok.. sohbet te havalar guzel acık bır kır kahvesıne gıdebılırsınız..
İstanbul daysan emırgagana köşklere(sarı köşk)
gotur ne bılıyım şimdi birden orda olma ıstedım ben.. araban yok sa göturemezsın:)
Bır cafeye şık bır yere gotur..ortaköye olur32 Yorumla- +1 yıl
neyse ıste yurueyerek gıtme dedımm..
Aşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı. Takdir edeceğin gibi ilk buluşma çok önemlidir. Bir kere kılık kıyafetin güzel olsun. Öyle eşofman falan giyme bence. Saç baş sonra dağınık olmasın. Gideceğin yere gelince havadar, çok gürültülü olmayan bir yer olmalı çünkü bu ilk buluşma konuşmanız birbiriniz daha iyi tanımanız lazım. Mesela yemek değil de soğuk bir şeyler içilebilecek nezih bir yere gidebilirsiniz. Bir sürü böyle yer var. Örneğin İstiklal'de bir yer ya da Kadıköy'de bir yer olabilir.
40 Yorumla
+1 yılÇok leş olmasın, çok da lüks olmasın. Sen de temiz, düzgün ol ama süslenmeye çalışma. Davranışlarında da ortalama bir ölçü tuttur, aklını kullan. Ağırdan al davranışlarını, yalnız bunu "kendini ağırdan satmak" ile karıştırma. İkisi farklı şeyler.
Fazlasını isteyenin de hesabını kısa kes, faydasını görürsün.20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
50Cevap
Balım öncelikle hayırlı olsun inşallah güzel geçer, bence samimi ol ama seviyeli bir içtenlik bahsettiğim. Eğer tuhaf bir kadın değilse buluştuğun hanımefendi , sıradan bir yere de götürsen sorun olmaz hatta daha iyi olur ki tavrını tartarsın. Giyimin günlük temiz olsun eşofman ile gitme bu kulaklar duydu öyle şeyler neyse , tırnakların temiz ensen tıraş edilmiş olsun bir de parfümü çok boca etme. Bunlar seninle ilgili kişisel olarak dikkat edeceği şeyler her kadın buna dikkat eder gerisi karaktere göre değişir ama bence dürüst ve samimi ol, (ne istediğini de biliyorsan kaparsın bu işi) mesela önceden gittiğin bir kafeye gidersen buranın kahvesi , sütlacı bla bla meşhurdur senin de denemeni istedim tarzında iyi izlenim bırakırsın. İlk görüşme için temas olmamalı elini falan tutma hemen kendini çok anlatma dinle ama sessiz de olma , kız susarsa sen başla herhangi bir şeyden atıyorum bilekliği varsa aa kardeşim de bu bilekliği gösterdi geçen nereden aldın çok hoş duruyor vs. Gibi konu aç ki ortak bir alana sahip ol. bana kalsa ben hesap öderim sonuçta tanışma ama sen yine de bu seferlik yiğitlik yap öde tarzını bilmiyoruz hanımefendinin :) kafe öğlen buluşmaya ideal aslında pilavcı bile olur ya, sakin konuşup sohbet amaç , yine de pilavcı ya gitme fakat çok lüks yerler ilk sefer için itici bence (bak param var ve canım gibi herkese göstermem gerek tarzında anlaşılabilir zengin dahi olsan) orta seviye bir yer iyidir. Önce ona sor ne almak istersin diye garsona sen ikinizin siparişini verirsen hanım kızım içten kalpler yollayabilir o sıra gizliden (karakterini bilmiyorum ama hepimizin az da olsa hoşuna gider) unutma ensen ve tırnakların temiz olsun aşırı parfüm yok ve tamamen samimisin. Yani şöyle yanında abisi varmış gibi rahat edeceği bi samimiyet olsun ama tabiki abisi değilsin anlamışsındır bence demek istediğimi ikinci buluşma istersen eğer hesabı öderken hanım kızım ben öderim ya ne gerek vardı vs. Derse sonrakinde de sen ödersin bu benden olsun de al sana ikinci buluşma ayarlandı... Evlenirseniz de beni haberdar edin altın takarım
170 Yorumla
+1 yılÖncelikle rahat olun stres yapmayin daha sonra maddeler halinde ;
- Giyim tarzınıza dikkat edin bu karşı tarafı etkileyen bir durum.
- Bakım en önemlisi saçınızı tarayın ,. Parfüm kullanın ama abartmayın. Traşınıza mutlaka dikkat etmelisiniz.
- Diksiyon cidden en önemlisi , düzgün bir diksiyon ile çok rahat olabilir karşınızdaki insani direk kendinize baglarsınız.
- Kültürel bilgiler önemli , herşeyden biraz birşeyler bilin. Mesela cafe'ye oturdun kahve hakkında birşeyler bil , Brezilya kahvesinden bahset , kafeinli kahve kafeinsiz , de ki italyanlarin kahvesi çok muthismis 100 e yakın cesidi var falan çok iyi gibi... Sallayın birseyler.
- Gideceğiniz mekan elit bir mekan olsun.
- Partnerle göz temasından kaçmayın
- Sürekli ona dokunmaya çalışın ürkütmeden.
Anlatacaklarim bu kadar teşekkür ederim şimdiden
20 YorumlaBakın şimdi Türk gençliği iyi dinleyin iyiiiii, ilk önce güzel giyinin saçı sakalı bir kesin dışınız iyi olsun, ilk buluşmada kahve için yemek yemeyin kahve içerken sohbet muhabbet daha koyu akıcı ve samimi ve daha hesaplı olur her zaman ucuza kapatın pahalıya herkes yapar, kızın alın ve selamlaşın samimi olun ama ergen gibi de atlamayın hemen şakalar filan yapmayın bir hem olgunluğunuzu hissettirin ama olgun olucam diye diye kös kös susup oturmayın kaşlarınızı çatmayın eğlenceli de olsun şakalar espriler de yapın tabii kızı yokluyarak olsun bu şaka seviyesi kızdan kuzuma değişebilir çünkü kız size bir şey söylüyorsa o konuda izin veriyordur zaten onun üstüne bir ekleyerek şaka yapabilirsiniz konuşabilirsiniz yani kız size bir adım geliyorsa pasif kalma üstüne koya koya git dediğim gibi hem olgun ol hem eğlenceli bu ikisine aşırı tav olurlar ve sürekli iletişim kur ve kahve parasını da sen öde kızı etkiledin şimdi arabayla direk eve gitme tenha bir yere götür ya da evine giderken biraz daha sohbet edelim de artık romantiklik zamanı çünkü kız senden etkilendin arabada başbaşasınız artık o da aynı şeyi düşünüyor ama hemen atlama biraz iltifat et ses tonunu incelt gözlerinin içine bak romantik ol kışsa eğer ellerim üşüdü de ya da bakayım ellerin üşüdü mü de ellerini ellerine al ya da aaağ ellerin senin ne kadar küçükmüş de öyle ellerini al bir bahaneyle yavaş yavaş ortam ısınsın sonra saçlarıylada oynabilirsin bir bahaneyle saçların dokun iyice ortam ısındıktan kıvama geldikten sonra öp gerisi kızın izin verdiği kadar😀
31 Yorumla
+1 yılBence tatlı yemeye gidin. Aşırı tatlı olur hatta yılbaşı teması yapan bir tatlıcıya ya da cafeye gidin. Ve konuştuğun konulara dikkat et. Para, mal mülk konusunu çok itici buluruz. Fazla samimi de olma ters tepebilir. Karşılıklı kendinizden bahsedin hobilerinizi düşünce tarzınızı öğrenin. Ve sakın birbirinizin yüzüne bakarak ya da çevreyi izleyerek sessiz sessiz oturmayın. Yani sürekli bir etkileşimde bulunun yoksa ikinci buluşma olmayabilir. Haricinde kendin ol dikkat çekici olmaya özen göster. Zaten kafalarınız uyarsa kendiliğinden devam edecektir. Olmadı tatlı yerseniz tatlıdan sonra koşa süre etrafta yürüyebilirsiniz. (İstanbuldaysan Kadıköy ya da Beşiktaş çevresinde buluşmanı öneririm. Çok rahat güzel ve sakin bir mekan bulursunuz)
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşma, izlenim buluşmasıdır. Bu ilk adımı atman çok önemli çünkü yolun devamını aşırı etkiler.
Kişisel bakımına özen göstermiş olman ve seçtiğin kıyafet kombinin önemlidir. Sadece bakım ve kıyafet olarak görme bunu. Bakım yapmak ve buluşma için giyinmek " Seninle ilgileniyorum, benim hakkımda olan düşüncelerini önemsiyorum. " Demektir.
Açacağın konular önemlidir. Garip karşılanacak ve "Anlatamadım. Anladın mı? " Gibi tekrar edeceğin şeylere hiç bulaşma kadınlar karışık şeyler sevmez, kitap gibi konuşulmasını sever. Akıcı bir konu olsun sarsın, en önemli şey romantizm. Kelimelerde seçici ol.
İlk buluşmada sakin bir mekan olması önemli kendinizi baş başa hissedeceğiniz ve rahat konuşacağınız bir yer olmalı.
Benim önerim tarihi, herkesin bilmediği "aaa burası var mıydı?" Gibi şaşkınlıkla karşılanacak, belirli müşterileri olan mekandır.40 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada iki tarafta utangaç olabilir ama konuşarak bunlar güvene çevrilebilir mesela yemek yemeyi sever misin veya kahve içmeyi sever misin sorulabilir ilk buluşmada bi yemeğe restorana gidilebilir ve kızlar tatlılara bayılırlar güzel bi yemek sonrası tatlıcıya gitmek güzel ve keyif verici olabilir tabiki yanına çay veya kahvede olucak sonra eğlence alanlarına ilgi alanları müzikse güzel bi enstrüman çalan bi mekana gidilebilir film izlemeyi sevebilir veya sevmezse bi lunaparka gidip pamuk şeker veya elma şekeri alınır korksa bile eminim ki pamuk şeker yemekten keyif alıcaktır daha alternatifler çok tabi 🙏🏻😊
00 Yorumlaİlk buluşma adı üstünde ilk olacağı için karşınızdaki insana güzel gitmelisiniz saat önemli eğer sabah buluşcaksanız ilk önce erkek için diyorum sabahın köründe berberin kapısında bekleyip cilalanmalısınız 😊 en sevdiğin kıyafetleri giy abartılı olmayan hafif koku parfümünü sık tabi ki kızın alerjisi var mı yokmu bir yokla nabzını kıyafetler giyildi parfüm sıkıldı saçlar o biçim nerede buluşcaksanız tabi ki bunun için rahat ve sakin konuşmanız için sakin bir kafe olabilir bu sahilde olabilir ben avm tercih etmem çok gürültülü oluyor ac mı değil mi yoklarsın ona göre sakin olun kasmayın gezme tozma işlerine karşıyım ilk buluşmada çünkü sen onunla gezmeye değil onu tanımaya gidiyorsun.
02 Yorumla- +1 yıl
Parfüm detayını özellikle belirtmeniz iyi olmuş +1
+1 yıl- Neyse bence her şeyden önce kendin olman önemli. Kasıntı durma, tabi hala yaşıyosan.
- Buluşmaya geç kalma ama çok erken de gidip bekleme tam vaktinde gelmek lazım.
- Parfüm seçimi hafif olsun, okyanus esintisi güzel. (benim tercihim)
- Kıyafetin de şık ama rahat bir kombin. Çok marka olması seni karşı taraf gözünde ulaşılmaz yapabilir.
- Yerinde özgüven ✅
Öyle yani.. Aklıma başka bir şey gelmedi.
51 Yorumla- +1 yıl
Kessinlikle tam olarak böyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılVallahi daha önce hiç buluşmaya gitmedim ama bizim de bilgimiz var Öncelikle kendin olacaksın Giyim kuşamına dikkat edeceksin yani güzel gözükeceksin genelde kızların ilk buluşmadaki gözlemleri daim kalır önemlidir
Konuşurken kelimeleri laubali değil yalan da değil özenti de değil biraz daha nazik biraz daha kibar bir hitap şekli kullanarak konuşmak
Bazı konuları direkt ilk buluşmada yapılmamalı bir beklenti içine girilmemeli yani genel olarak Özgün sade ve anlaşılır bir tarzımızı yansıtmamız lazım00 Yorumla
+1 yılİlk önce izlenim ve mimiklerine dikkat ederim, sonra giyinişine, hal ve hareketlerine oturmasına kalkmasına dikkat ederim, yüz güzelliği boş işler önemli olan karakterdir o yüzden bunlara çok dikkat ederim, sahipleniciliğine bağlanmasına dikkat ederim, güven vermesine dikkat ederim. açık ve net bebeği gibi sahiplenen güvene veren insanı çok severim bu kadar 👁️👁️
20 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada tayt ya da üstüne yapışan bişey giyinmemelidir sade makyaj ve sade kıyafetler olmalı mesafeli ve konuşkan olunmalı bı yere oturduğunuz zaman ilk o başlamalı ve küçük lokmalarla yenmeli konuştuğumuza uslubumuza dikkat etmeliyiz çok aşırı makyaj iyi değildir ve yemekden sonra elleri yikamaliyiz pis olduğumuzu düşünmesin yanımızda mutlaka peçete ve ıslak mendil taşımalıyız sakin olmamız gerekir ama somurtmamaliyiz
10 Yorumla
+1 yıltemiz ol ve olduğun gibi görün... tebessüm eksik olmasın... konuşurken düşünerek konuş... kendini göster... ona ilgini göster... araya köprü kurucu kelimeler ya da cümleler kur... gözünün içine bak ama her zaman değil... bi kurnazlık istiyorsan cam masalı bi mekana geç:)
20 Yorumla1- ilk buluşma da sürekli adıyla seslen ona
2- buluşmaya tam vaktinde git ve mekanı önceden ayarlat sen seç (çok beğendim bi yer var seni oraya götüreyim de)
3- kıza kibar davran (argo laflar etme) geldiğinde kibarca güler yüzle karşıla oturması için sandalyesni çek
UNUTMA ilk konuşmalar yapacağın hal hareketleri unutulmaz hafızada katılır ama sen kendini kıza havali veya iyi gozukecem diye SAKIN KASMA rahat ol baktın ki kızda utangaç birkac konu açmaya calis ilgilendiği şeylerden git hobi olarak spor olur00 Yorumla
+1 yılŞahsen ben kokusuna ve giyimine verdiğini özene bakarım ilk gözlem olarak çünkü inan paspal bir halde gelen bile oluyor. Daha sonra seçtiği mekan yani toplum içine benimle çıkıyor mu kuytu köşeye mj çekil istiyor yanımda biri görecek diye çekiniyorum vs daha sonra konuşması ve mimikleri nasıl diye vs uzar
00 YorumlaArkadaşlar bi destek çıkın bana ya profilim de görüş paylaştım da doğru düzgün bişey diyen yok flörtümle bu cuma günü sınamaya gidicez diye anlaştık şimdi bu kızla ilk buluşmam değil ama ilk defa baş başa kalışımız olucak şimdi sınamaya gitmeden önce ne yapmamız lazım veya sinamadan sonra ne yapmamız lazım daha önce hiç ilişkim olmadığı için bilmiyorum bunları
00 YorumlaÖncelikle ilk buluşmaya tabii ki geç gitmeyin.
Kılık kıyafet önemli, temiz olun.
Çok gürültülü yerlerden, sinemadan ve lüks mekanlardan uzak durup daha sevimli yerleri tercih edin.
Kibar davranın, dinleyin ve konuşun. Sadece birisini yaparsanız sıkıntı yaratır.
Memnun kaldıysanız, bir sonraki buluşma için, ayrılırken randevulaşın. Sonra mesajla yapmayın bu işi.00 YorumlaKesinlikle ilk buluşmada hesap falan ödeme kardeşim, kızı zorla mı çağırdın buluşmaya. 🤨
Hesapları beraber ödeyin, eğer ödemiyor ve ödemeyi teklif dahi etmiyorsa, isterse Hz. Meryem olsun, akşam dolmuşa ya da arabasına kadar uğurla daha görüşmeyelim de.
Sakın kızın karşısında heyecan yapma, çünkü senin karşında Galler Prensi, Britanya İmparatoru veya Osmanlı Padişahı yok.
Eğer telefonu çaldığında masadan kalkıp öteye gidiyorsa olmaz, eğer muhabbet esnasında zırt pırt telefonu çalıyor ve arkadaşlarıyla konuşuyorsa olmaz.
İlk buluşmada senle rahat konuşmuyor, konuşamıyor, konu açamıyorsa bu iş olmaz. Eğer böyleyse ya senle buluştuğuna pişmandır, ya da canım ki iki türlüsü de kabul edilemez.
Ve şunu unutma güzel kardeşim; biz Türkiye'de yaşıyoruz. Hemcinslerimiz biraz kaba bir tabir olacak ama "damızlık" gibi dolanıyorlar sokaklarda. Bu sebeple bu ülkede hiçbir kıza öyle hop diye güvenme.40 Yorumlabu tarzda, insanlar sanki tornadan çıkıyormuş gibi hazırlanan içeriklere gülüp geçin. "kızlar şöyledir" "erkekler bunu yapar" diye bir şey yok. genelgeçer sosyal kurallar dışında (karşındakine insan gibi davranmak, bir şey anlatırken dinlemek, temizliğine önem vermek, kokmamak vb.) herkesin beklentisi farklıdır. karşınızdaki insanı tanımaya çalışın ne idüğü belirsiz birinin videosunu izleyeceğinize.
00 YorumlaBence genel olarak nasılsan öyle ol yapmacık olma şayat olursan olduda ayarladın bunu sonsuza kadar sürdüremezsin olurda evliliğe giden yolda senin gerçek halini elbet görür ve sonra benim sevdiğim adam bumu yani onun için hayatında nasılsın öyle davran daha sonra biticek ve demeyen biri için gerçekliginden ödün verme kendin ol
00 YorumlaCafeye götürebilirsin. Kadınlar dış görünüşe erkeklerden daha fazla zaman harcadığından ve önem verdiklerinden elbisesine, makyajına, saç rengine iltifat edebilirsin ama içten ve samimi şekilde olmalı.
İlgi alanlarını öğrenmeye ve ortak noktalarınızı bulmaya çalışacak şekilde sohbet et, iyi dinleyici ol ve daha fazla konuşmasını sağlamaya çalış, konuşmasını bölme.
00 Yorumla
+1 yılmülakata girmiş gibi davranmayın yeter. içten gelen dozunda samimiyet iyidir yoksa da zorlamayın samimi olacağım diye. bu tarz şeyler enerjiyle alakalı, o enerji tutar ya da tutmaz ama şanslıysanız ve tuttuysa sonrası her türlü güzel gidiyor; akışında ve olması gerektiği gibi. bir şey yapmaya gerek bile kalmıyor, bir bakmışsınız her şey umduğunuz şekilde olmuş. güzel şeyler de çabasız olur zaten, zorlamadan.
00 YorumlaSıradan giyinip çıkma özen kıyafetlerine ve en önemliside güzel kok üstün başın temiz ve düzenli olsun paçalarında dahil kibar ve centilmen ol aynı zamanda sempatik onu hoş bi kafe ya da popüler herhangi bi yer bu ona verdiğin değeri temsil edecektir ama mutlaka görünüşüne özen göster gittiğinde
00 Yorumla
+1 yılYani kızlar ilk başta konuştuğu ve iletişim kurduğu erkeğin hareketlerini mimiklerini düşüncelerini ve kadınlar hakkındaki fikirlerini merak ederler, genelde geçmiş ilişkilerini sorgularlar ama kadınların ne isteyeceğini tam olarak bilemezsin yani biraz dengesiz bir varlıklar
10 Yorumlailk buluşma çok önemli.çok kalabalık yada çok sakin ortamlardan çekinmelisin yani insanlarla iç içe ama birbirinizi anlayabileceğiniz bi ortam olmalı.temiz olmasın ellerin tırnakların ve dişlerin..:Den azından bu benim fikrim aşırıda parfüm sıkma şişeye düşmüş gibi iğrenç bi durum olusuyor söyliyim..ilgilen nazik davran ki en öneliside hıyar olduğunu belli etmeden her yerden önden önden yürüme ..:D:D:D
01 Yorumla- +1 yıl
Sen önce dişlerini fırçala diyen teyze geldi aklıma🤣🤣
İlk buluşmada karşında ki kişiyi ciddeye alırcasına bir giyim tarzı göstermek lazım, seviyeki düzgün bir şekilde sohbet etmek, türkçeyi doğru kullanarak konuşmak , el ve tırnak bakımı, vucut kokusuna dikkat edilmeli. Gibi gibi şeyler
00 YorumlaAbi siz kızları kadınları ne sanıyorsunuz ben anlamıyorum. Özgüvenli ol kardeşim. Her yakışıklı her güzel giyinen her ağzı konuşan beğenilmiyor güzel kardeşim. Doğal ol kendini nasıl beğeniyorsan öyle git. Yapmacık olmaktan iyidir
10 YorumlaBen sahsen ilk sevgilimle bulustugumda, onun sakin tavirlari dikkatimi cekmisti, konuskan olmasi, sonucta ikimizde heyecanliydik, bana soru sormasi, ilgili oldugunu belli etmesi. Bunlar hosuma gitmisti.
11 YorumlaSaysam bitmez en iyisi kendin ol, rahat iletişim kurabileceğiniz yere götür..Özgüvenin olsun, çok konuşma ama mum gibi de olma hep benzer şeyler..
Kılık kıyafete girmiyorum o kadar bilirsin..20 YorumlaKendin ol ve yapmacık davranma
Tırnakların, dişlerin ve traşın temiz olsun
Nazik olman ilk tercih sebebi olur sandalyesini çekmen vs.
Telefonunla oynama
Kendini hemen 15 dakikada anlatma biraz gizemli olsun seni tanımak istesin
Ve konuşkan ol susma
Mekan olarak da çok gürültülü seçme bence00 Yorumlagidiş yolunda almayı, dönüş yolunda da bırakmayı teklif et araban olsa da olmasa da. Ama çok ısrarcı olma. Güvenlik sebebiyle yaşadığı yeri ya da semti öğrenmeni istemeyebilir. Sonuçta ilk buluşma.
Söz hakkı ver, sadece kendinden bahsetme. Arada anlattığı şeylerle ilgili detay sorular sor.00 YorumlaKendin olmalısın o kişinin yanında rahat olduğunu hissettirmelisin ileride bu daha rahat ettirebilir ilişkiyi ama doğallığı da abartmamak lazım, her şeyi ben yaparım ben ederim demek gereksiz kendini fazla egolu göstermemen lazım, olabildiğince konu açmaya çalış ki karşıdaki kişi konuşmak istediğini hissetsin, sempatik davran kibar olmaya çalış ve ilk buluşmada kızların gösterdiği özenin en azından yarısını göster dış görünüşüne önem ver.
00 YorumlaSıkılmayacağı, çekinmeden rahatça hareket edebileceği çok özel bir yer olmalı. Kaliteli ve unutamayacağı nir ortam olsun ki devamı da gelebilsin. 😎
00 Yorumla
+1 yılGiyiminize özen gösterinDakik olunTelefonunuzu bırakınEski sevgilinizden bahsetmeyinGizemli olunParfümü abartmayınNazik olunHazırlıklı olunDoğru iletişim önemlidirHesabı ödemeyi teklif edin
01 Yorumla- +1 yıl
Giyiminize özen gösterin, dakik olun, telefonunuzu bırakın, eski sevgilinizden bahsetmeyin, gizemli olun, parfümü abartmayın, nazik olun, hazırlıklı olun, doğru iletişim kurmaya çalışın ve hesabı ödemeyi teklif edin.
Bir anda cok karıştı yazı 😂😂
- Kıyafetine önem ver
- Tüm kişisel bakımlarını yaptığından emin ol
- Maddi durumuna bak ona göre kendini ayarla
- Çok geç kalma ya da çok erken gitme
- Buluşmada telefonuna bakma
- Karşı tarafla konşurken gözlerinin rengini anlamaya çalış bu davranış karşı tarafı kendine çeker.
00 Yorumla
+1 yılYani ilk buluşma aslında çok tehlikeli bir şey dir. Ne çok meraklı nede ilgisiz gözükmek gerek normal herşeyi dengede tutmalısın. Bundan ziyade tabikide giyim konusunda dikkat etmelisin doğal bir halde abartmadan özellikle kızlar genelde çünkü karşındaki bir insanı konuşmasından daha çok benim düşüncem kıyafeti tarzı doğallığı kişiliğini yansıtır. Muhabbet konusunda sıkmadan özel hayata girmeden konuşulmalı ilk başta da üzel hayatına burun sokmak olmaz bence 🤷
00 YorumlaSakin olun
Yanında kankası ile gelen kızdan uzak durun
Dobra olun
Niyetini açık et
Kendini anlat
Onu tanımaya çalış
Asla bir kıza cinsellik niyeti ile bakma
Edeple yaklaş00 Yorumla
+1 yılÖncelikle karşı tarafı da heyecanlandırmamak için heyecanlı olduğunu çok dile getirmemek
Giyim ne abartılı ne salaş olmalı kararında
Evlenme muhabbeti hemen açılmamalı
Kendinden bahsetmeli ama herşeyi de en ince detayına kadar anlatılmamalı
Hesap olayında ödemek için para çıkar eğer o ödemek için israr ediyorsa üsteleme
En önemlisi de cinsellik bence hemen konuşulmamalı00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu iş kişiden kişiye değişmekle birlikte, ben kendi tecrübelerimi aktarayım.
1. Kendine güven.
2. Temiz, demode olmayan (çok flaş, gösterişli olması gerekmese de) kıyafet.
3. temiz tırnaklar
4. temiz eller
5. temiz ve güzel bir ayakkabı
6. temiz dişler ve kokmayan bir ağız.
7. abartı olmayan bir parfüm.
en azından bunlar bir olsun. gerisi sana kalmış.00 YorumlaNeysen o ol 2 ci görüşmede bu aynı kişi değil demesin sonra evlere dağılın fazla kalırsan o iş keyfe gider hemen uzaklaş ortamdan :)
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşma her zaman bi insanın aklında kalacağımız şekli belirliyor. bu yüzden karşımızdaki kişinin anlaması ve ortak ynler olması çok önemli
00 YorumlaDüzgün giyinsin güzel koksun temiz olsun ne çok rahat ne de çok utangaç olsun yani ben nasıl ozeniyorsam karsimdakinden de beklerim
00 YorumlaKişisel temizlik, temiz düzgün kıyafetler, nereye gidileceği konusunda plan program, gerisi buluşunca hallolur zaten
00 Yorumla
+1 yılKadınlar ilgiyi çok sever kibar nazik birde ağır olduğun zaman mükemmel olur aynı zamanda dürüst ve temizde olursan 10 numara olur yer mekan para insan gibi insan için ikinci üçüncü planda kalır para biter saygı sevgi karakter hiç bitmez iyi şanslar
30 YorumlaErkek güçtür. Karakterin, fiziğin, paran ne kadar güçlü ona bakar.
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşma ilk izlenimdir ben karşımdakinin saçına başına bakarık
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlduğun gibi davran başta beyefendi gibi olup alıştıktan sonra gene öküz olmaya gerek yok. Sen nasılsın sevecekse öyle sevsin. İlişkide kişiler kendini olduğundan farklı göstermemeli
00 Yorumla
+1 yılCıvık cıvık hareketleri hiç sevmem. Eli başı kolu gtu farklı oynayan insanlar mesela?
00 Yorumla
+1 yılDoğal davran bana kalırsa, küfür etme falan ne bilim haha
00 Yorumla
+1 yılgiyime dikkat edilmeli ve temiz olunmalı.. Bide parasız gidilmemeli :D
00 Yorumla
+1 yılKızlar kokuya çok onem verir güzel kokman gerekli özenli giyin
00 YorumlaKanka kendin ol baskasi olma gerisi gelir kasma cok fazla
00 Yorumla
+1 yılSamimi görünmek yeterli olur bence. Olursa olur olmazsa olmaz. Sağlıklı olan bu.
00 Yorumla
+1 yılÇok konuşma çok detay verme. Yakınlaşma 2 saatten fazla durma.
00 YorumlaGüzel bir parfüm.. ve sıcacık nefesle koyulan yarı masum yarı mesaj içerikli bir buse 😂
00 Yorumla
+1 yılgiyimine özen göster, kibar ve centilmen ol. olduğun gibi davran. iltifat et. o ne kadar ısrar ederse etsin hesabı sen öde mutlaka.
10 YorumlaÇok yakın temasta bulunma ve bir kadın olarak fiyorum erkeklerde en çok dikkat ettiğim kokusu ve giyimi temizliğidir bakımlı bir erkeği her kadın sever ve ister bakımlı git güzel kok kızla buluştuğunda zatif davran centilmen ol
00 Yorumlazamanında buluşmak önemli birde samimi olmak gerekli çok konuşmak önemlimidir derseniz bana göre önemli değil bazen bakışlardaki utangaçlık insanın kimliği oluyor o yuzden konuşurken hep gözlerine bakmak gerekli gözler yalan söylemez..
01 Yorumla- 1 yıl
Gözlerde yanlan söylüyor 💔
+1 yılNeysen o olarak git kardeşim 2 gün sonra sen şöyle deyildin böyleydin dedirtme kendine bok ile yapılan sidikle yıkılır. Neysen o ol herkes koluna göre bilezik istemiş aslan gibi delikanlı karşısına çıkmış onu düşünen yok hiç
00 YorumlaHal ve hareketlerine oturup kalkmasına nerede nasıl konuşacağına şahsen ilk görüşmede duruşuna dikkat ederim sahiplenici tavırları var mı yok mu ne bilim karizma ve ne istediğini bilen erkekler idolümdür her zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla telefona bakma
Baska birseye odaklanma ilk basta iyi bir dinleyici ol Sonra konus
sozunu kesme00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlk buluşmada yapılması gerekenler nelerdir? Kızlar ilk buluşmada nelere dikkat ederler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Öncelikle zamanın da buluşma yerinde olun. Zaman herkes için kıymetli ve kimsenin vaktini çalmaya hakkınız yok. Görüşme esnasında saygısızlık kabalıktan kaçının. Kendinizi uzun uzun anlatıp karşı tarafı sıkmayın. Biraz gizem merak iyidir. Çok samimi olmaktan kaçının. Maddi kazanç varlık konularını açmayın. Geçmiş eski sevgili konularından da mutlaka uzun durun. Herkesin bir geçmişi var ve kimse geçmişinden dolayı yargılanamaz. Çok abartılı kıyafetlerden, aşırı makyajdan uzak durun. Buluştuğunuz yerin konuşacağınızı düşünerek sakin bir yer olmasından kaynaklı günlük sade şık olmaya özen gösterin. Sizi beğenmesi için kendinizi olmadığınız biri gibi gösterme çabasından sakının çünkü karşı taraf er ya da geç gerçek kişiliğinizi görecektir. Unutmayın yapay olan her şey ileride sağlıklı kuracağınız ilişkiye zarar verecektir. Kendiniz olun ve sizi bu halinizle sevecek kişiyle olmayı tercih edin. Ömür boyu rol yapamazsınız.