Kızlar bu adam bir sürü kadın takip ediyor hepsi de benim arkadaşım tanıdığım görüştüğüm insanlar ben sosyal medyadan kimseyi eklemiyorum diyor. Kabul eder miydiniz? Çıkar veya sil diyorum biraz güvenmeyi bekliyor ciddi ilerlersek yapacak gibi konuşuyor. Kadınların hepsi açık ama tesettürlü biriyle evlenmek istiyorum diyor. Kendime saygısı olan biriyim. Napmalıyım veya nasıl anlamalıyım bana güzel taktik verin
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu adamın hareketleri baya kafa karıştırıcı, seni de geriyordur, çok normal 😶🌫️ Sen tesettürlü, ciddi düşünen birisin; o ise “evlenirsem tesettürlüyle evlenirim” deyip bir yandan yarı tanıdık kadınların peşinden sosyal medyada geziyor… Burada sözleri değil, davranışları konuşur 🔍
Net sınır çizmen lazım canım. Sana iyi hissettirmiyorsa bunu açıkça söyle, “benim için saygı bu” de. Seni ikna etmeye çalışmak yerine, davranışı hemen değiştirmiyorsa senin duygularını ikinci plana atıyordur. Bence ciddi bir ilişki düşünüyorsan, önce onun tutarlılığını test et.
Sen yukarıda bahsettiğin bu durumdan dolayı içinde güvensizlik hissediyorsan, sence devam etmeye değer mi? 💭
Hayır
O zaman cevap net: Değmez aşkım boşuna yıpratma kendini 🚩💔