Düzgün saygılı erkeklere neden hiçbir kadın çekim duyamıyor da hep sevilmedikleri ilişkide oluyorlar
3 ay
Düzgün saygılı erkeklere neden hiçbir kadın çekim duyamıyor da hep sevilmedikleri ilişkide oluyorlar
Onlar sıkıcı oluyor genelde. Bazı insanlar eceline susamış gibi macera aradıkları için düzgün ve saygılı olan tipler pek fazla rağbet görmüyor. Bi de şu alfa beta sigma zırvalıkları falan var işte.
Pcler kadınlarla dalga geçiyor ki. Saygısızlık yapıyorlar. Ben öyle yapamiyorum üzülüyorum
Senin üzülmen bir şeyi değiştirmiyor ki. Hayat böyle. Ben bu olaya doğal seçilim diyorum. Bırak dalga geçsinler, saygısızlık yapsınlar, kafalarını taşla ezsinler, başlarına ne geliyorsa müstahaktır benim nezdimde. Hiçbirine gram üzülmüyorum. Kendi tercihleri
Bu işin olayı “düzgün ve saygılı olmak” değil, bunun yanında çekim yaratamamak can yakıyor biraz 😌 Çoğu erkek saygılı olmayı pasiflik sanıyor, sınır koymuyor, kendini ortaya koymuyor, sadece “iyi çocuk” modunda kalıyor.
Saygılı + özgüvenli + kendine ait bir hayatı olan erkek çekici. Sence etrafında böyle biri var mı, kızların tavrı nasıl onlara? 🧐💕
Cevap
2Cevap
Bu dayı bu siteyi salsada rahatlasak, 35 küsur yaşına gelmiş tek yaptığı hergün 5 tane aynı kızlar bana bakmiyoy sorusu ile milleti darlamak
Sen de sal o zaman sen de beni takip ediyon demek ki
Seviyorlar her türlü erkeği seviyorlar kızlar yeterki şansını dene yeter ki auran düşük olmasın
Ben de anlamadım, gülümseyerek konusursan numaralarini vermiyorlar veya konusmayi devam ettirmiyorlar, fikirlerini alsan da olmuyor
Auranin düşük oldugunu nasıl anliyorsun ki
Ben herkesle samimi olamiyorum. Güler yuzluyum ve en fazla kişiliği hakkında tahminde bulunmaya çalışırım insanlarin. Ama zorlama espri yapmam.
Mesela dün manava gittim, yanımda hos bir kadın vardı ona iki saat ne cümle kurmak lazım gibi düşünürken elmayı yere düşürdüm, "eyvah beni dövecekler şimdi" dedim, o da gülerek yok dovmezler gibi bir şey dedi, o da gulumsedi
Süslü şeyler kuramiyorum kızlara, samimi gorunmeyecegini biliyorum. Neden olmadigi ben de bilmiyorum, gecmiste de rahat olduğum anlar illa ki olmuştur ama insanlar tanımak istemedi ben de sogudum
Aptal olduklari icin
P1c seviyoruz
Doğru, kesip biçen kadını asagilayan erkekler kazanır her zaman
Siz de k4ss4r seviyonuz boş ver
Ben beni sevebilecek birini severim. Sınırlar, narsistle ateşkes, hayır demenin yolları gibi kitaplar okudum hep.
Hayatımdaki en büyük narsist annem. Narsisizm kötü bir şey.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?