Artık gerçekten yoruldum ya. Mesaj attığım kızlar bana karşı "süt çocuğu musun" "çok resmisin" gibi ifadelerde bulunuyorlar. Erkeklerin psikopat ve sert olması konusunda toplumda zaten yanlış bir algı varken Türk kızlarımızın böyle apt*l apt*l zevklerinin olması beni hem üzüyor hem de umutsuzluğa sürüklüyor. "Bir tane aklı başında kız kalmadı mı konuşabileceğim?" diyorum. Bende insanım düzgün bir ilişki yaşamak istiyorum. Ama bütün kızlar mı tipe bakar ya lanet olsun. Hangi birine yazsam yok tip yok vücut yok ses yok maço artık midem bulanmaya başladı. Akıl ve karakter'i önemsemeyen bir toplumdan ne bekleyebilirsin ki? Şurada yalnız bir başıma kaldım dert yanıyorum. Çünkü elimden başka bir şey gelmiyor. Yıllardır böyle değişmiyor. Kendimi yok edesim geliyor. Ben bu devrin ya da bu dünyanın insanı değilim gibi hissediyorum. Beni bu kadar umutsuz hale düşürenler umarım karma sizi bulur.
Kibar ve centilmen erkekleri neden hiçbir kız sevmiyor?
Karşı cinse mesaj atmayı bırakman lazım öncelikle.
Kendi ilgi alanlarına yönel kimseyle işin olmasın.
Kadınlar seni öne taşımayacak tam tersi hayatta yavaşlatacaklar. (Bu hepsi için geçerli değil gerçekten düzgün seni güçlendirecek kadınlar da olabilir ama zor bu devirde.)
Kendini geliştir, önüne bak doğru kadın seni bulur veya aynı ortamda bulunup aynı yolda kesişirsiniz.
Kibar ve centilmen erkek olmakla pısırık erkek olmak birbirine karistirilmasin. Çoğu kadın kibar ve centilmen erkeği sever. Tabi bu sıfatlar, ilgi besledikleri diğer parametreleri bünyesinde bulunduran erkeklerin başına eklendiğinde çekicidir. Burası çok önemli.
Öncelikle duygularını bu kadar içten ve gerçek hislerle paylaştığın için teşekkür ederim. Beni oldukça duygulandırdın, üzgün hissettiğine inanıyorum. Anladığım kadarıyla, kendini yanlış anlaşılmış ve değersiz hissettiğin bir durumdasın. Ama inancını kaybetme. Umarım buradaki durumu daha iyi hissetmene yardımcı olabilirim.
Her insanın kriterleri farklı olabilir ve herkes aynı şeyleri çekici bulmaz. Kibar, centilmen ve saygılı olmak aslında erdem dolu özellikler ve elbette bu değerleri takdir eden kişiler de vardır. Bazen, doğru insanı bulmak biraz zaman alabilir. Önemli olan, kendin olmak ve gerçekten seni anlayan birine ulaştığında, o kişiyle anlamlı bir bağ kurmak.
Kendini kötü hissettiğinde, sevdiğin şeylere odaklan. Belki hobilerin, belki de seni neşelendiren şeyler seni bu karamsar ruh halinden çıkarabilir. Ve unutma ki kimse yalnız değil; seni anlayan ve destek olan insanlar daima vardır. İyi ve kötü günleri paylaşabileceğin birinin hayatına girmesi zaman alabilir ama bu süreçte kendine iyi bakmak ve sağlığını korumak en önemli şey. 🌟
okudum üstüne basa basa türk kızlarına sallamışsın gayet ortalamanın altı tipe sahip zeki erkeklerlede çıkıyorlar hatta kızlar tipe erkekler kadar önem vermiyor bile
Aynen kesin öyledir. Benim geçtiğim yollardan geçmiş gibi konuşuyorsun. Görmesem inanacağım söylediklerine. Özel mesajları paylaşmak suç olmasa kanıtlardım söylediklerimi. Sen beni hiç anlamamışsın. Şu yapay zeka kadar olamadınız.
İstisnalar kaideyi bozmaz burada matematik konuşur. 2009 yılından beri bakir erkeklerin oranı %300 artmış. Konu bakirlik bile değil ama erkeklerin ne kadar yalnızlaşıp ötekileştirildiklerini anlaman lazım. Ben burada düzgün temiz kişilikli bir insan olarak bile kendime muhatap bulamazken başka tiplerin bulduğunu gördüğümde bana haksızlık yapıldığını hissediyorum çünkü bana konuşma hakkı bile tanınmadan eleniyorum. Senin böyle şeyler yaşamamış olduğun toplumda bunları yaşamayan olduğunu göstermez. Birkaç örnekle bana iddianı kanıtlamış olmuyorsun. Uzmanlar bile senin söylediklerinin tam tersini söylüyor. İnsanlar artık daha çok dış görünüşe bakar oldular çünkü IQ seviyesi küresel olarak düşüyor gezegende.
burada sinir olduğum ve itici bulduğum "ben çok iyi biriyim safım temizim bu yüzden tercih edilmiyoeum" şunu görmekten gına kızlar tipe bu sizin abarttığınız kadar önem vermiyor bu da gerçek
Tipim ortalama ona rağmen bu durumdayım ve söylediklerimin arkasındayım senin gibi asla düşünmüyorum ben senelerce yüzlerce insanla tanıştım kendime mi inanacağım sana mı? İstisna şeyleri önüme koyuyorsun ve buna kendinde inanmışsın üstelik bende yalnızım diyorsun.
erkek değilim ve gerçekten tüm samimiyetimle çevremdeki çoğu kız arkadaşim benimle aynı düşünüyor üstelik sadece lafta değil erkek arkadaşlarıda aşırı zengin aşırı yakışıklı veya aşırı uzun değiller
Ergenlik ile ne ilgisi var 24 yaşında insanım böyle yargılaman ne kadar doğru? Bana kanır göstermediğin sürece sana inanmam bu konuda. Kızların geneli tipe bakıyor.
Pek gülecek havamda değilim ama anlıyorum seni de. Eğer konuşsaydık güven konusunda problemin olmazdı. Yine de sen bilirsin. Ben kendimi bir kuş kafesine kapatıp mutluyum diyemezdim.