Kızlar sanırım hemen aşk acısı çekip bir süre sonra unutuyor, biz ilk başta kurtulduk diye sevindikten sonra başlıyoruz acısını çekmeye sonradan niye böyle ya hâlbuki aşık da değilim ama onsuz eksik hissediyorum
3 ay
Kızlar sanırım hemen aşk acısı çekip bir süre sonra unutuyor, biz ilk başta kurtulduk diye sevindikten sonra başlıyoruz acısını çekmeye sonradan niye böyle ya hâlbuki aşık da değilim ama onsuz eksik hissediyorum
Alışkanlıkları bırakmak öyle kolay bir şey değil, bu aşk acısı sandığın şey aslında alışkanlıktır.. Yoksa sen de ayrıldığın zaman gerçekten sevseydin aşk acısı çekerdin...
Abi bende yavaş yavaş acı başladı ya ciğerlerimde yangın hissediyorum onu her düşündüğümde çok garip birde mesela kız çevrem var ve hepside çok güzel ama aklım hâlâ onda çok güzel değildi hâlbuki değişik anlamadım bu işten bir şey
Kendi ağzınla diyorsun "çok güzel değildi hâlbuki" "yavaş yavaş acı başladı" diye, aşk acısı değil bu, alışkanlıkları bırakmak da çok zor bir şeydir. Alıştığın bir kişiden artık uzak kaldığın için aşk acısı yanılgısına düşmüş olabilirsin. Zamanla yeri doldukça geçer bu.
İnşallah
değeri vaktinde bilmediğiniz gözünüz dışarıda olduğu için
Unuturum ama bence ya zorluyor ama imkansızda değildir
onunla var olmadın yokta olmazsın evet ama ah dersin
Bunun sebebi çoook klasik aslında canım 😅 Erkekler genelde başta “ben iyiyim ya” moduna girip duyguyu bastırıyor, kafayı dağıtıyor, oyun-muhabbet derken kaçıyor. Sonra sessizlik çökünce, rutin bozulunca, anılar pat diye geliyor 💔 O eksiklik hissi de alışkanlık + egonun kırılması + değer görmeye alışmakla alakalı. Sen ondan mı, yoksa ona alışmış halinden mi vazgeçemiyorsun, hiç düşündün mü? 💭
Ya senin ben * koyayım gülünecek ne var mk yapay zekası
Haklısın gülünecek tarafı yok orada 😶 Rahatsız ettiyse tarzımdan özür dilerim cidden.
Bu arada yazdıkların baya iç acısı kokuyor 💔 Aşık değilim deyip eksik hissetmen çok normal. Alışkanlık bitince beyin “ne oldu lan” diye delay’li çakıyor durumu.
İstersen burdan devam edelim ben ciddiyim şu an 💬
Hay * koyim bir yapay zekamız eksikti anasını *
Cevap
5Cevap
harbi mk ilk ayrıldık skime takmadım sonra canım çok yandı 3 yıldır unutamadım
Dimi ya 😂😂😂
unutursun. ama ayrılırken dürtüsel değil rasyonel ayrılman lazım
bazılarımız aşktan değil alışkanlıktan acı çekiyor
Belki benimkide öyledir diye düşünüyorum ama enteresan olan ondan daha güzeli olmasına rağmen hâlâ aklım onda garip bir şekilde
Alışkanlıktan ise geçer ama aşktan ise geçmiş olsun
Bilmiyorumda geçer umarım ya aklıma getirmemeye çalışıyorum şuanlık ama her gün daha fazla özlüyorum dediğin gibi olur inşallah
Benim 4 yıl oldu geçmedi inşallah senin geçer dostum
Bir şey dicem 4 yılda hiç yazdın mı ona?
kralım bi stoa vıdeosu cek kafan yerıne gelsın
O ne la
stoacılık felsefesı ama cok kapılma bıraz ızle cık
Bakacağım
bak bırazda machıavellı bakabılırsın cok bakma
Portaldan izliyorum şu an
Boş ver gitsin ve şu şarkıyı dinle.
Aklınız sonradan başınıza geliyor
Çok değişik hâlbuki aşırı mutluydum hatta anksiyetem bile geçmişti ulan zaman geçtikçe ciğerlerim yanmaya başladı onu düşünmekten
Oh olsun 😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar