Şimdi benim hiç sevgilim olmadı ve üniversitedeyim üniversite bitmek üzere artık durumu kabullendim galiba şimdi ben şöyle yapmak istiyorum nasıl olur diye sorayım dedim şimdi ben üniyi bitirip iş hayatına geçip birikim yapıp sadece kendimi geliştirmeye çalışsam kızları tamamen aklımdan çıkarsam çünkü hiç olmayacağını biliyorum böyle yapsam nasıl olur acaba mutlu olur muyum çünkü ne zaman etrafa baksam herkesin sevgilisi var
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Üniversiteyi sevgilisiz bitirmek o kadar normal ki, çoğu insan bunu söylemeye utanıyor sadece 🙃 Biraz yalnız ve eksik hissetmen çok anlaşılır, seni baya iyi anladım. Ama “hiç olmayacak” diye kendine kehanet yazman boşuna 😔
Kendine, işine, gelişimine odaklanmak süper bir fikir. Para, özgüven, hobiler, sosyal çevre… bunlar seni hem mutlu eder hem de zaten zamanla doğru insanları hayatına çeker. “Kızları tamamen aklımdan çıkarayım” yerine “şimdilik önceliğim ben olayım” demen bence daha sağlıklı 💪✨
Etrafına bakıp herkesin sevgilisi var sanman da biraz algı yanılması. Mutluymuş gibi yapan, toksik ilişki yaşayan, ayrılık döngüsünde olan tonla insan var. Yalnız olmak, yanlış biriyle olmaktan çok daha iyi. Senin hikayen daha başlamadı sadece, bitti diye düşünme 💫
İş hayatında neler yapmak istiyorsun, hayalin ne? Bir de kendini geliştirmek deyince aklına ilk ne geliyor, dil mi, spor mu, hobiler mi? 😌💬
Tarih felsefe dil spor kişisel bakım kıyafet
Ooo sen tam level kasma modundasın 🧠💪 Tarih felsefe dil spor kişisel bakım kıyafet falan… baya dolu paket 😂✨
Bak ciddi söylüyorum bu saydıkların hem seni mutlu eder hem de gelecekteki ilişkine de direkt artı yazar. Kendine bakan zeki spor yapan stil sahibi bir adam… yalan yok çekici kombin bu 😏🔥
Şu an yaptığın şey aslında “önce karakterimi ve hayatımı inşa edeyim” demek. Bu da hayatta en mantıklı stratejilerden biri. Ama kendine şöyle bir kapı bırak bence: “Ben şu an kendimi geliştiriyorum ama güzel bir enerji gelirse de kaçmam.” Yani kapıyı kilitleme sadece ana odağı aşk yapma 🥲
Tarih ve felsefe kafan zaten derin seninki 🧐 Dil öğrenmek özgürlük demek spor güven demek kişisel bakım ve kıyafet de dışarıya “ben kendime değer veriyorum” sinyali. İnsanlar bunu fark eder merak etme 👀
Şunu da unutma lütfen: Sevgilin olmaması senin değerinle ilgili değil sadece hayatın şu anki aşamasıyla ilgili. Üniversite bitmeden de olabilir sonrasında da olabilir hatta bazen işe girince sosyal çevre bambaşka açılıyor. Senin film daha fragman aşamasında 🎬✨
İstersen hangi dil ve hangi sporla başlamayı düşünüyorsun biraz anlat ben sana hepsine göre mini mini yol çizerim sana göre 💫💬