3 ay
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
196Cevap
Geç kalmadım şans verirsen bulursun mutlaka
Bence evcil hayvan edin ve ömür boyu sürecek yanlızlığa alış. Daha fazla üzülmemek için
Bundan sonra aşk değil anı ve hayatı yaşamaya bakarsan daha mutlu olursun
Nice bayramlara. Tercih senin bu durumlarda.
arkadasımn acıgı konusımmı enerjım negatıf dondu hayat dolydum dengımı bulamadım gemcıste buldugumus andı adam bıldıgın canavar cıktı
kımse bır sey yapmam artık bıktım kımseye guvenım kalmadı gelen cunku srefsz duygularıma kulandı
Herkesi kötü düşünme yine de sorunlarını anlatabilirsin
Eskı neşeme ne tadım var ne tuzum var
Eskı den hayat doluyum neswliydim bıtkın enejım çok dustu
Paylaş bence iyi birileriyle
Aşk diye bir şey yok. Aşk hormonsal bir dengesizlikten ibaret
ilk defa benim gibi düşünen birine rastladım
@Enish öyle yani sadece hormonların etkisiyle olan bir şey o duyguuçyu aşkı hormonlarla birlikte kiminle yaşadıysan onunla bir ilişkin oluyor hele ilkse daha etkili aşk zannediyorsun ama değil gerçi bunu bir kere yaşadıktan sonra başka kimseyle yaşayamıyorsun
Hıc bıraey için geç değil sadce şans bızı bulmadı. ciddiysenız tanısmak isterim. ve ben gayet cıddıyım adam gibi seveceksek csnım feda
Bence bekar kalmak daha iyi bu devirde ne yapsan karşındaki insana yaranamiyorsun en iyisi tek başına ozgurce gezip dolasip hayatın tadını cikarmak senede 3 sefer yurt dışına gidip ozgurlugunu kutlamalisin
Yerinizde olsam öyle nagatif düşünmezdim ben bunca yıll geçmesine rağmen geç değil sizin gibi hatunn için hiç bişey geç değil bence genç ve güzel bir yaştasınız
Sağol asıl enerjım bıtık
Sizin gibi asıl bır kadının heranında enerji üreten bir partneri olması şart
Bu arada tesetürlü müsünüz
Yok acık eskı insan dengım degıldı
Çok yaraladı allahım enerjıöden eser yok negatıfe dondu
Hayat doluyum o şeytan gözümün giferını bıle söndürdü
Hımm eski insan benimde tercihim olamaz benim daha çok patnerim olacak kadının hakları kısıtlanmaması lazım özgür ve ona destek olup yanında karalarına saygı duymak gerek
Tam olarak bu ben, bende 46 ysşımda ve tam 13 yıldır yalnızım
Allah yatdımcınolsun hayat bazen herkese esıt davranmiyor
Eminim snde ıyısın belli acı cekmısın
Başka nedenler de var
allah yardmcın olsun nedımykı hayatherkese adıl davramiyor basından hersey ıyı olsun ıstek kaldı ne heves kendımı cok yorgun hısedıyorum enerejimi somurdu eskı partner yılarımı yedı
bırde maddı kayıplarım
Sanada geçmiş olsun, bundan sonra gel geç ilişkiler yaşamayı düşünüyorum artık, kimseye bağlanmadan
Ben bıktım hayattan burada yazdıgıma hevesım kıeuldı
Bazen toprağa yatsamustuu örtse ler dıyorum ne heves be istek ne umudu var herseyım yarım kaldı
Kadar yçyorumdumku
Okadar yoruldumkı enerjım sıfır.
İlla evlilik olarak bakma olaya, bu saatten sonra birlikte güzel vakit geçirebileceğin birini hedefle, gez toz ye iç seviş keyfine bak, ben öyle yapıcam bundan sonra kafa dengi birini bulunca
Sizinde bayramınız mübarek olsun Allah gönlünüze göre versin
amin inş hepmızın
Hayatta hiçbir şey için geç değildir önemli olan elinde sonunda mutluluğu yakalamak
İnş belkide sevılmeyo haketmedım
Öyle düşünmemek lazım belki de sizin sevginizin değerinizi bilecek bir insan karşınıza çıkmamıştır. Belki de o insanlar sizi hak etmemiştir
Eskı sevgılm lıymetımı bılmedı uzu yaraladı bıyun insanlardan kaçtım odonem
13 yıl
Hepimizin dönem dönem öyle insanlardan kaçtığı zamanlar oluyor. Bir şekilde hayattan yara alıyoruz ama önemli olan bu durumlarda hayata tekrar dönebilmek tekrar sevebilmek tekrar sevilmeyi hak ettiğini düşünmek
İstemeden bazen en büyük kötülüğü kendimiz kendimize yaparım yani 13 sene insanlardan kaçmak gerçekten senin kendine yaptığın kötülük değil mi sence?
Evet çok sevmiştim
Yszık oldu omrume
Ve artık yazık etme zamanı değil mutlu olma zamanı. Mutlu olmak sizin de hakkınızı sevmek sevilmek sizin de hakkınız. Bazı şeyleri geride bırakmak zamanı değil mi 🙂
Aynen ölede toplumda ne yasadıgını bılmezlrr geç kalmıs gözüyle bakarlar
İnan toplumu ne dediği umrumda değil önemli olan burada seninle düşünme senin mutluluğu hak edip hak etmediğini düşündüm. Tek soru sence mutluluğu hak eden bir insan mısın?
Olsaydım sımdı bunlar olmszdı çok karamsar dusunmuyorum
Çok karımsa düşünmemek lazım bazen mutluluk geç gelebilir ama öyle güzel gelir ki bunca yılın gundi yalnızlığın acısını bir anda siler
Umarım
Rahmetli babam mutluluğu goremedı😒bıraz bayramda bıraz büyüğüm çok ıyı bır insandı hayata degıl 5 yıl oldu
Mayıs'ta kısmetse krdesım nısanolucak bakalım onuda goremedı
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın Eğer rahmetli baban seni bu şekilde görmek isterdi diyebiliyorsan Sen de o şekilde olmalısın bence. Dediğim gibi mutluluk çok uzakta değil Yeter ki artık hayata odaklan. Her zaman şunu düşün babam beni nasıl görmek isterdi o şekilde olmalıyım de. Anladım kadarıyla gerçekten çok duygusal bir insansın duygusallık kötü bir şey değil ama mutluluğu yakalamak için de bazen mantıkla hareket etmek gerekiyor değil mi
Evet
Nur içinde yatsın emin ol sen de kardeşin de ailen de mutlu olduğunuz zaman baban da bir yerlerde eminim çok mutlu oluyordur. Dediğim gibi baban hayatta olsa nasıl mutlu olacaksa o şekilde yaşa 🙏💐
Benim de çok uzun süreli ilişkim oldu ben de hayata küstüm ama çok şükür şu anda iyiyim ve bazı şeyleri atlattım artık. Çünkü ömrümüzden gidiyor çünkü gerçekten mutluluğu hak eden insanlariz
Evet ayben
O yüzden dediğim gibi artık karamsarlık olma zamanı değil Evet 12 yıl yalnız kalmışsın bazı şeyler seni üzmüş kırmış Ama artık mutlu olma zamanı. Bugünden itibaren kendini bir söz ver artık mutlu olmak için uğraşacağım de çabalayacağım de
Peki aynen doğru ıste
Bundan sonra her şey güzel olacak inanıyorum karamsarlığı dediğim gibi bugünden itibaren bir kenarı bırakıyoruz 🙂
Ne zaman canın sıkılsa kendini kötü hissedersen buradan yazabilirsin 🙏
Teskler allah razı olsun iyi bayramlar
Rabbim sizden de razı olsun gönlünüze göre versin inşallah. İyi bayramlar size de..
Sağol senınde
Teşekkür ederim
Rica ederım
Gerçekten artık yarın yeni bir gün olacak değil mi sizin için 🙏
ıns umarım hepmız ıcın yanlız okişi cok mutsuzmus haberklerı geliyor 3kişide bana teruch ettıgı kısde kendıden 10 yas kucuk 90liymıs kadın seytanı benım gibi masum degıldı
Hayat bu kimine cenneti yaşatır kimine cehennemi eğer birini bulmak istiyorsan bence de bul çünkü ileriki yaşlarda tek kalma yanında duran sana bakan biri olsun
aynen hayat bana maalesef cehhenmi yasatmıstı
gecmıste narsııttıydı karsı traf
Ya doğru biri insani bulursan yaş önemli değil ama bu devirde zor
evets ertap
Geç kaldın. Evlenme evlenirsin ama dikkat et hayal kırıklığına uğrayabilirsin
Geç değil ama insanlara güven zor artık, acele etme yani
Böyle hatunla konuşup yakın olmayı isterdim genç olarak 🫣
Kafa dengi bulamazsan sıkıntı. Zıt karakterli biri sıkıntı yaratıyor mu?
Abla aşka kuşkoyu dinleme 46 yaş ne Allahın aşkına daha yakın olma yaşlarına yakınsın diyeyim ben sana inanmıyorsanız yapma etme elinde bir meslek yoksa o yaşlarda seni alan yıpratır.
Evlenip ayrıldın mı Hiç evlenmedin mi Çocuk var mı durumun nedir Bunları bilmek lazım
Tam yerine yazmışsın 13 yıllık yanlışlığı duyan yapışır yoruma
Bence 80 yaşında bile olsan evlen sevmek suç değil
Özgürlüğünü yaşa kafana uyan biri olursa hayatını birleştir iyi bayramlar
Bende 10 yaş küçüğüm ve bende senin gibi olma yolunda gibiyim bilmiyorum 13 yıl sürermi benim yanlız kalmam …
Yaşın bence bir farkı yokta kendine göre uygun birini bulmak imkansıza yakın sorun bence sadece bu
Evet istemiyorum ne heves yasana zevıncım nede eskı neşem var
Hayat umarım senın ısıgını hep prlatır güzel krdesım
Teşekkürler bilmükabele
Bu yaştan sonra zor, hayatın tadını çıkarmaya bak dost hayatı yaşa
Yok yorgunum zaten bu soruu öyle sordum
geç kalmadın daha çok aşk değilde seks aşk nedir bir güzel laz bir çiçek arada mesaj senin aradın güzel bir yaprak
Hayır ama acele etmem gerekir. En romantik yaşlarını boş geçirirsen sonra yapamadıklarına ağlarsın
Hayırlı bayramlar guzel insan hiç birdey için gec kalmadın
Teskler yakısıklı güzel krdesım
Rica ederim tatlı kız
Kuruyup gitmeden hem kendine hem kukuna şans tanı
Bence evlenince. Yalnızlık zor. Yoldaş lazım
Altının iyisini kuyumcu anlar, bence ehline denk gelmemişsin, sabır güze sonuca aşıktır.
evlılık sans ısıde arkadaslık dostluk ıcın tanımak tanısmak ısterım
Hiç Bir şey için geç değil yeterki doğru kişiye denk gel acele etme
Asla seni zevkle silkeleyip kendine getirecek biri illaki seven biri çıkar karşına
Oluyor böyle şeyler bazen ama 13 sene çok uzunmuş.
Çok geç değil de 50 yaşından sonraki erkek nasıl olur bilemedim
Gec kalinmis sozlerin tesellisi aglamaktan ibarettir
Abla yaş yanıltmalıdır. Önemli olan senin hislerin 🩷
Hic bir zaman gec kalmiş değilsin aşki yaşayacağın en güzel yaslardasın
Evlenme sadece zevkini yaşa
Kesinlikle
Zormuş dertleşelim istersen
kısmet olmadı sevılmeyı haketmedım dıyorum
Neden hak etmeyesin ki
Profilim açık
allah naısp etmedı cok genckende olamdı gerek zaten 33yasına kadar hıc fudunmedım bır gun bu ugursuz cıktı karsıma ezberlerımı bozdu sonu cok buyuk bır hayel kırklıgı oldu gezen
13senem cop oldu yazık genbclıgıme omrume sorgulamıyorum belkıde haketmedım mutllugu
Anladım hayırlısı hayat dediğin o kadar da uzun değil
evet dedgıl hataymıs cok sevdım sonucu cok agır bedl oldu
Sevmesen evlensen bu kadar ağır olmazdı sonuçta sevmemistin bunu anlayan zor
aynen
Hayirlisi ne yapacan insanlar oyuncu olmuş sokaklar sahne
evet oldu cok emek verdım genbclıgımı serdım y gozrmezden egldı basksına tercuh edıldım
aılsının basklarının sozune bakıp bırakmıstı eskı sevgıslıyle evlendı
Normal ya ben hayattan herşeyi bekliyorum olumsuz anlamda
ayneıyız gulmedı bahtım t bazen olsun dıyorum bazen olmasın hıc bır sey genclıktekı ge--heves heyan gıbı olmuyor gozumde bıarktı serefsız herseyı
Tren kaçmış artık dul mutsuzluk tecrübesi biriyle evlen mutlu olabilirisn
dogru draltılar geliyor bzen kalbım sıkısıyotr yasadıklarım aklıma gelınce
Yasamissin kotuyude iyiyide sevgiyide ihanetide hayatta kötü bir şey yoktur olumsuz bir durum oldu ise bu tecrübedir ve bu iyi bir olaydir
dorgru buda kuzenımde ayrıldı onada uzuldum evlşyken o adam buraktı gıttı yzık daha 34 yasında kızgagız
ıyulerın kaderı olmuyor
her şey hayatın içinde meslef alacak verecek bittimi insan yüzündeki maskeyi çıkarır burada önemli olan tek maske takan birey bulma kabullenip aldığın da sorun olmaz toplumjn çoğu malsef birden çok maske tskoyor
neyapalım yapıcak bırsey yok allaha bıraktım onu
beni artık hı ılgedırmıyor
Artık unut bence bir lac aya aloisirsin
dogru unuttum onu urumda degıldebana yaptıklarını hafızımdan bırturlu sılmedım
Yeniden asık olackasin
9lur keyfine bak
Teskler hadı
Senin yaşındakiler beni çağırıyor ablam :)
Yıhhh
Nerde yaşıyorsun?
Adana
Onlar ahlak yıksunu
Ayıp etık degıl
Sen evlilik dışı olmadı mı hiç
Bır tane oldu narsısttı çok kırdı
13 sene kalbımı kapattım
Bırtane bırı cıkto oda benden emin olmadıgı ıcın oda gıttı
Ona dıygularım ypk sandı kalbım çok fena kıruldıgı insanlara guvenım kalmamıstı
Sana ben lazımmışım aslında seni ne mutlu ederdim
Hiç bir şey icin geç degil
Aslında ilgilenen bırı vardı bu adamdan sonra onada ben guvenemedım soğuk durdum oda gıtto böyle yapınca
Senin ilgi duyman onemli. Hoslansan ilgisine cevap veriridin
Güven duygum
Geçmişte sarsıldıgım ıcın adam ılgım vardı fakat korktum aynı seylerı bırdaha yasamantan
Bu duygu zamanla olusur. koru korune guven olmaz
Gecmise takilu yasarsan mutluluğu bulamazsin
Adamı kacordım şmdi biraz pişmanım 1 yışdır ses yok ondanda plotonıktık bırbımıze
Ben nerde hata yapıyorumda bır türlü mutlugıhakeymiyorum belkide
Korkma flort et sana olumsuz gelirse ayrıl.
Keşke o adam yaşa ama sırt döndü 1 yıldır sesıcıkmıyor
Acaba odabanamı ınnanmıyor ondan hoslanmadıgımı
Eskı sevgışimn yasatrıgı travmaları bılıyordu
Ankatmıstım ona
Anlatman iyi senin acundan
Evet
Hayır her yarın yeni bir başlangıç
Hayati doya doya yasa
fiziğin iyiyse yapıstır,
Değil. Benzeri bi. durumda bende
Evlenmek seninde hakkın
Hayır hiç birzmn geç değil