Gerçekten başkalarıyla mı ki bugün iki kere uyudum iki rüyamda da onu gördüm başka kadınlarla ydı dün de öyle gördüm
3 ay
Gerçekten başkalarıyla mı ki bugün iki kere uyudum iki rüyamda da onu gördüm başka kadınlarla ydı dün de öyle gördüm
Bilinçaltında eski sevgilinle ilgili kalıntılar kalmış anı olarak. Rüya tabirine göre şöyle, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına tabir edilir. Rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına delalet eder. Huzursuzlukların son bulacağına alamet eder moralinin yükseleceğine yorulur.
Yani onu tamamen unutmaya yakınmıyım o yuzdenmı boyle ruyalar goruyorum
Evet aslında unutmaya çalışıyorsun da bilinçaltı devreye giriyor. Bu tür rüyaları görüyorsun. Peki ne olmuştu anlatmak ister misin kafanda soru işaretleri varsa giderebilirim
Benı arıyordu baska kadın vardı yanında oda konusuyordu kadınla kavga etmıstım baska ruyamdada evde başka bir kadınla kalıyordu bir başka rüyamdada benim tanıdığım olan birisiyle evleniyordu ilişkiye giriyordu cocukları oluyordu
Hmm çok ilginç. İnternetten araştır tabirini mutlaka bir şey çıkar.
Rüyaların direkt gerçekliği göstermez, merak etme 💔✨ Genelde içindeki güvensizlik, kıskançlık, bitmemiş duygular ya da “yerim dolduruldu mu?” korkusu böyle rüyalara dönüşüyor. Yani bilinçaltın konuşuyor aslında, o başkalarıyla mı takılıyor sorusunu içten içe çok düşünüyorsun. Onu özlüyor musun, yoksa daha çok egon mu incinmiş hissediyorsun, hangisi gibi geliyor sana? 💭🥺
Cevap
6Cevap
Onu başkasına kaptırma takıntın var sanırım onu kaybetmek istemediğin için olabilir.
olsa nolcka eski sonuçta
Tekrar barışmak istiyorum o yüzden olmasın
rituelle ayağına gtirelim
Eski sevgilin başkalarıyla
Of öylemidir dalgamı gecıyorsun
Keşan öyle
Kesin
Susyaa
E böyle düşünüp kurulduğun için
Bilinçaltıdır muhtemelen nasıl gördün ki
O benı aramıstı yanında baska kadın vardı onun sesını duydum sonra baska kadınla bir evde kaldıgını gordum
Duymadım 3 4 ay oldu ara ara yazardı yuz vermezdım ama kaç haftadır yazmıyor normalde ayrılsak bike sğrekli arar konusurdu benımle
3 4 gündür arka arkaaya
Benzer şeyler bir yorumda anlattım ne gordugumu
Seni çok seviyo
Kompleks
Öyledir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?