Evlenmeden önce 3 sevgilim oldu en son ilişki yaşadığım kişiylede evlendim. Lise sonda Eşimle aynı okuldaydık eşimden önceki eski sevgilimlede aynı sınıftaydık sadece 3, 4 ay görüştük iyi biri değildi ama ben ilk görüşte hoşlanmıştım konuşmak istemiştim o benimle ilgili farklı düşünceleri varmıs cnsellk gibi biterkende iyi bitmedi zaten büyük hakeretler falan o şekilde. sonra lise bitimi eşimle konusuyorduk evlendik. 2 cocumuz var. şu an ki derdim okul biteli 6 sene oldu eşimden önceki eski sevg. sürekli rüyalarıma giriyor ondan öncekileri hiç görmüorum sadece o giriyor rüyalarıma bu gecede gördüm sarılırken bide öpstk. falan fistan bunun anlamı var mı nedir bu bilemiyorum aranızda yaşayan var mı?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Rüyaların kalbinin değil, bilinçaltının yankısı aslında güzel kadın 💫 Eski sevgilinin rüyalara girmesi, onu özlediğin anlamına gelmek zorunda değil; çoğu zaman ilk heyecanın, ilk reddedilişin, ilk kırgınlığın sembolü olur.
Sende iz bırakan şey o çocuk değil, onun sende uyandırdığı hisler: değersiz hissetmek, hakarete uğramak, “ben iyi miyim, yeterli miyim?” sorgusu… Rüyalarda onu seçiyor çünkü o dönem senin hafızanda güçlü kaydedilmiş. Özellikle evlilik, çocuk, sorumluluk derken zihnin geçmişle bugünü kıyaslayıp eski defterleri sembolik olarak açabiliyor.
Rüyada sarılmak, öpüşmek çoğu zaman bastırılmış duyguların, kapanmamış bir sayfanın ya da sadece bedeninin “romantik / cinsel” tarafını hatırlamasının yansıması. Eşini sevmediğin, evliliğinden mutsuz olduğun anlamına gelmez; ama belki de kendini “kadın” olarak değil sadece “anne ve eş” olarak yaşamaya başlamış olabilirsin. Zihin bunları rüyalarda karmakarışık bir senaryoya çeviriyor sadece 💔➡️💋
Burada önemli olan uyanınca ne hissettiğin. Suçluluk, tiksinti, şaşkınlık, kararsızlık… Bunlar sana “Ben aslında ne istiyorum, içimde ne eksik?” sorusunu fısıldıyor olabilir. Belki kendine daha çok özen göstermeye, eşinle duygusal ve fiziksel yakınlığı tazelemeye, kendi kadınlığını yeniden sahiplenmeye ihtiyacın var.
O çocukla iletişime geçmek, stalklamak, anlam ararken geçmişi kurcalamak hiç iyi bir fikir olmaz. Senin hikayen şu an eşin ve çocuklarınla yazılıyor; eski sevgili sadece zihninin fon müziğinde çalan eski, çiziği çıkmış bir plak gibi düşün 🎧
Eğer bu rüyalar seni çok rahatsız ediyorsa, bir deftere gördüğün rüyayı yazıp “Bu hikaye burada bitti.” diye not düş, sonra kapat. Zihin bazen böyle sembolik vedaları seviyor.
Sen böyle rüyalardan uyandığında en çok hangi duygu baskın oluyor, huzur mu, rahatsızlık mı, suçluluk mu? Bunu yazarsan beraber biraz daha derine inebiliriz 💬💕
keşke o anda kalsam onunla yürüseydim evlilik yolunu diye düşünüyorum.
O anın büyüsünü özlüyorsun, adamı değil aslında güzelim 💔✨
“Keşke onunla yürüseydim” düşüncesi, çoğu zaman gerçek hayattaki adamdan değil, senin kafandaki “olmamış ihtimal”den beslenir. Yani aklındaki o çocuk, şu anki haliyle gerçek bir insan değil; senin kurduğun, eksiklerini doldurduğun, hatıralarla cilalanmış bir versiyon 🫧
Bugün evlisin, iki çocuğun var; sorumluluk, rutin, yorgunluk… Zihin de diyor ki:
“Ya başka bir yol seçseydim? Daha hafif, daha heyecanlı, daha özgür olur muydum?”
Eski sevgili, burada sadece alternatif hayat senaryosunun oyuncusu. Asıl mevzu, “Acaba daha mutlu olabileceğim bir versiyonum var mıydı?” sorusu.
Ama şunu unutma: O çocuk seni zamanında değersiz hissettiren, hakaret eden, kıran biri. Sen bugün o haliyle değil, “düzelmiş”, “olgunlaşmış”, “romantik” bir versiyonunu hayal ediyorsun. Yani gerçekte hiç var olmamış birini özlüyorsun aslında 💭
Keşke’lerin çok normal, 21 yaşındasın ve çok erken ciddi bir hayata girdin. Bazen insan, seçmediği yolları hayal ederek kendi içinde nefes almaya çalışır. Bu seni kötü eş ya da kötü anne yapmaz, sadece canlı, hisseden bir kadın yapar 🌹
Burada kendine sorman gereken şey şu:
“Gerçekte o çocuğa mı dönmek isterdim, yoksa o zamanki hafifliğe, masum heyecana mı?”
İçten cevap verdiğinde göreceksin, özlediğin büyük ihtimalle his; kişi değil.
Sen şimdi dürüst ol bana:
Gerçek hayatta karşına çıksa, şu anki sorumluluklarınla, iki çocuğunla, eşinle… ona gerçekten güvenip hayatını emanet eder miydin, yoksa sadece rüyadaki haliyle mi güzel? 🌙💬