Bu olaydan nefret ediyorum ben severek evlendim
ancak bazen ara sıra rüyama eski erkek arkadaşım giriyor ve uyandığımda sanki onu özlemiş gibi uyanıyorum ve aşırı kötü hissediyorum eşime karşı
bu neden olabilir
Bu olaydan nefret ediyorum ben severek evlendim
ancak bazen ara sıra rüyama eski erkek arkadaşım giriyor ve uyandığımda sanki onu özlemiş gibi uyanıyorum ve aşırı kötü hissediyorum eşime karşı
bu neden olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Cinsel sorunlarınız mi var? Bir tatminsizlik felan
Benim libidom fazla yüksek eşim bana göre biraz daha sakin ben fazla istekliyim
O sebeple rüyan böyle oluyor doymuyorsun istediğin gibi istediğin şekilde belkide ıslak şekilde bile uyaniyorsun... istediğin şekilde bir seks hayatın olmazsa bunlar normal
Olabilir çok sık mastürbasyon yapıyordum bıraktım
Ciddimisin o kadar mı kötü? Mastürbasyon yaptıkça daha çok isteklendirir seni ama bu.. çok detaylı yazamıyorum da anla.
Evet maalesef o kadar kötü , kocam sürekli yorgunum diyor belki o da beni sevmiyor ya da ben fazla istekli olduğum için kendini yetersiz hissediyor bilmiyorum
Ya varya yorgunluk nedir seks yorgun hissettirmez aksine o sevişmeler öpüşmeler yalamalar sert sert girip çıkmalar bosalirken çıkan o sesler insanı enerji ile doldurur eşin baya baya isteksiz seni mastürbasyon yaparken görüp üstüne atlaması gerek altından çıkarmayacak
Bu arada konusup içini dökmek istersen yazabilirsin
Evet ondan gizli yapıyorum mastürbasyonu , ilişkiye girsekte zaten erken boşalıyor ben yine tatmin olmuyorum
Vay arkadaş böyle istekli istekli eşim olacak sabah akşam kesin ikişer posta altımdan cikarmam adam yorgunum diyor üstüne erken boşalıyor üstüne isteksiz
:) çok hoşsunuz
bunu sen cok duymussundur elbette de sen cidden neler yaşatılması gereken bir kadınsın
inanır mısınız biilmem ama çevremde çok beğenilen bir kadınım , ancak eşim beni icnsel anlamda o kadar yetersiz hissettirdi ki ben kendimden soğuduğum hallere kadar geldim. ancak bir karar verdim kendime eskisi gibi özen göstereceğim süslenmekten utanmayacağım
Kim ne derse desin kadına yatakta kadınlığını hissettirse erkek kadın daha da güzel oluyor mutlu oluyor... yani nasıl desem ya bi tpkeleselim mi konuşalım biraz
bilinç altında demek bir özlem var. kontrol edemediğin.
Belki de
Bende uzun süredir o şekilde, hatta gerçekten uygulamada bile onu düşünebiliyorum.
cinsellik yaşarken onu düşünmüyorum sadece rüyama giriyor
Benim hoşuma gidiyor, sizin bilmiyorum memnun değilmisiniz bu şekilde olmasından.
nasıl memnun olabikirim ki yanımdan evli olduğum adam aklımda eski sevgilimle gördüğüm rüya
Ben sizin gibi düşünerek ilişki yaşıyorum, çokta iyi oluyor.
Neden ayrıldın ondan
Aldatıldım
Salla ya o zaman niye aklında yer ediyor ki
bilinçaltında tam olarak onu unutmamışsın demekki
şeytan dürtüyodur dua edin efendim
Hala aklında.
cinsel dürtü olabilir
olabilir onla güzel anılarımız olmuştu
ne tarz anı mesela
Merhaba
Büyük sorun var sende unutmadın mı
unutmusum diyordum hep