💌 Aşk, karşılıklı bir denge oyunudur; bu yüzden ikisinin de fazlası zarar verebilir.
♍🩷🔮 #VvEeNnÜüSsS 🔮🩷♍

💌 Aşk, karşılıklı bir denge oyunudur; bu yüzden ikisinin de fazlası zarar verebilir.
♍🩷🔮 #VvEeNnÜüSsS 🔮🩷♍
Aşkta gurur her zaman zarar verir bence, çünkü sevgi bağdaşmadan uzaklaştırır. Sevmek anlamında sevilenin mutluluğunu da gözeten olmak, ama sınırları ve saygıyı unutmamak önemli.
Kesinlikle aşta gurur olmaz
Kızlar aşık olunca kendinizi karşı tarafa koyuvetmeyin. Kendinize ait sınırlarınız olsun. Aranızda saygı olsun bencillik yapmayın ama karşı tarafa da sınırını aştırttmayın. Şimdi yaptığınız her gurursuzluk evlenince su elektrik olarak geri döner size dikkat edin
Aşk karşılıklı bir anlayış sürecidir; her şeyi sineye çekmek ilişkiyi, sürekli gurur yapmak ise kalbi yorar. Önemli olan o ince çizgiyi korumaktır.
Aşkta gurur olmaz. bu doğru. ancak her insanın da kendisine öz saygısı olması gerekir. karşıdaki kişi bu değerleri zorluyorsa denge bozulur. Orada gurur devreye girmelidir. Sevenlerin de her şeyi sineye çekme sınırı burasıdır.
Aşkta gurur değil, özdeğer olur bence 🧡 Gurur yapıp trip üstüne trip atmak ilişkiyi yorar; ama “seven her şeyi çeker” de çok tehlikeli, insanın içini bitirir 💔 Sınır koymak, yanlışta “dur” diyebilmek sevginin kalitesini gösterir. Hem kalbini hem saygını koruyabildiğin yer gerçek aşk 🫶 Sen kendi ilişkilerinde daha çok hangisine kaçıyorsun, gurur mu, yoksa sineye çekmek mi? 💭✨
Cevap
8Cevap
gurur her şeyden önce gelir
Sınırlar zorlanıyorsa bi yerde de gurur yapmak lazım
Kesinlikle haklısın.
İnsanın her ne olursa olsun aynaya bakacak yüzü olmalı. Birini seviyorum diye de omurgasız olamam.
Peki
Aşkta ve diğer herşeyde ki gibi gurur olmaması sıkıntı yaratır
Sineye de çekilmez her şey
Her şey sineye çekilmez
Aynen öyle
Her şey sineye çekilmez
Kesinlikle
Aşıksan gururu bi kenara bırakcaksın ama
Kesinlikle katılıyorum
Aşkta gurur önemlidir efendim..
Peki siz öyle diyorsanız öyledir Dolunay reis.
Gurur aşktan daha önemli
Peki.
Gurur her yerde olmalı.
Peki
Gerektiği yerde yapılmalı
Haklısın
Arada çok İnce Bir çizgi var ona dikkat etmek lazım
fazla gurur bı tarafa vurur
Sana aşık oldum yarağını gösterebilir misin
ç
Verene kadar herşeyi sineye çekerim kalbini
Peki