- Kişilik & Karakter konusunda 205,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır ben aşk uğruna gururumu asla hiçe saymam.. zaten ortada gurur varsa aşk kalmamış demektir.. mesela sevdiğim kadın beni sevdiği sürece onun için her şeyi yaparım.. yanında olurum korurum.. mutlu ederim ve asla bırakmam. fakat gelip de beni aldatıyorsa.. yalan söylüyorsa ihanet ediyorsa ondan sonra benden af diliyorsa sadece hayatımdan silerim olduğu gibi.. bunun nedeni de ortada sevgi denen duygunun güvenin bitmesi olur.. insan her ne kadar affedici olsa da bir yere kadar o. sırf aşk diye kendine saygısızlık yapmamalı. gurursuzluk yapmamalı. ya da boynuzlandıktan sonra hiç bir şey olmamış gibi devam etmemeli.
13 Yorumla- +1 yıl
🙏☺️
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Günaydın kardom ☺️🙏
- +1 yıl
Günaydın ablasının canısı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapılır yapılmalı da. Karşımda ki insan g. tü başı ayrı oynarsa ya da bile isteye benimle lades olacağını davranışları sergiliyorsa, Her a. tal saptal kavgadan sonra yok ölüyorum aşkımdan ondan böyle diyorsa ya da ne bileyim ilişkiyi zedeleyici veya karakterime ters davranıyorsa ağzıyla kuş tutsa dahi ne geri adım atarım ne yumuşarım nede ona terkrar bir şans veririm. İnsan karşısında ki insanı hangi durumlarda kaybedeceğini biliyorsa ve sana dair bir beklenti umudu varsa, efendi efendi sevip sayıp ilişkisi için çaba sarf ediyor. Geriye kalan her şey bahanedir.
27 Yorumla- +1 yıl
Aman ne zedelenirmiş gururunuz shdjs
Cevap sahibi+1 yılŞimdi birine aşıksın ayrıldınız vs vs 3 5 bişiler oldu araya 3 5 kadın girdi adam piyasa pazar her şeyi yaptı dedi sonra orada bir yerde sarışın bana kör kütük aşık olan bir adet sosi vardı döndü geldi geri sanaa affedip olur aşkım erkeğin elinin belinin kiri diyip kollarını mı açarsın?
- +1 yıl
Gizliden çık cevap verecem 😃
Cevap sahibi+1 yılCevabını vermesen de biliyorum :D
- +1 yıl
Çok biliyon sen
Cevap sahibi+1 yılMaalesef 🤧
- +1 yıl
Ağlama
+1 yılYeter ki onursuz olmasın aşk demiş Sezen Aksu ablamız sonra ölürüm yoluna ölürüm de yine eğilmem yakarım dünyayı uğruna ama sana eğilmem demiş öyle bir şey işte 😃
13 Yorumla- +1 yıl
Vay vay :D
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Ricalar
Gurur önemli aksi halde sünepe gibi görüyor karşındaki seni sbsbs
16 Yorumla- +1 yıl
Ayh o kim köpek shdja
- +1 yıl
Hee doğru, söylemişim zaten sjdjs
- +1 yıl
Rica ederim balım 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı.
u +1 yılAşk varsa gurur olmaz. Aşk uğruna her şey yapılabilir. Fakat gerçek aşk varsa ve karşımdaki bunu hak ediyorsa olur yoksa gurur devreye girer ve aşk meşk kalmaz
30 Yorumla
+1 yılHayır saçılmamalı. Ne aşkı anasını satayım milletin çıkar ilişkilerinin adı olmuş aşk.
15 Yorumla- +1 yıl
Niye milletin aşkına laf atıyorsun :D
- +1 yıl
Canım dayak istiyor belki atarlar diye 😃
- +1 yıl
Ah keşke jsdja
- +1 yıl
Hade laan 😃
- +1 yıl
Hayda :D sen istemişsin ben de keşke diyorum iyilik de yaramıyor
Yeri geldiğinde sayılması da gerekir. Eğer karşının duygularına zarar verecek bir konu ise anlamsız yere ısrar edilip gurur yapılırsa tek taraflı bir hata yüzünden çözülecek olsa bile sorun çıkmaza girer ilişki büyük darbe alır.
20 YorumlaGurur bir köşede hep durmalı ve gerektiği yerde de devreye girmeli. Hiçbir duygu kendi değerlerimden fazlasıyla ödün vereceğim kadar büyük olamaz benim için.
20 Yorumla
+1 yılÖzünde sayılmamalı ama aşk varsa işin içinde o zaman olabilir kendine olan saygını da onun gözündeki saygınlığını da yok etmeyecek şekilde olur, olur da kadın erkek arasında yine her konuda olduğu gibi bunda da fark var bunu yapması gerekenler erkekler genelde kusura bakmasın bana bitti çeken erkeğe mantıklı sebebi varsa anca saygı duyar kabul ederim.
10 Yorumla
+1 yılBu neye benzer biliyor musun? Benim paraya ihtiyacım var ama kolay yoldan para kazanmak için ahlaksızlık yapsam olur mu? Olur bu olursa bazı insanlara göre oda olur. Ama benim için olmaz. Düşünün ki birisi sizi sevdiğini söylüyor ve siz bir insana sevgi emek mutluluk verirken bu insan sizi kırıp hiçe sayıyor, adam insan kul yerine koymuyor, ama sen seviyorum olsun aşığım diyorsun.
Bu aşk değil kendine saygısızlık, o yüzden ben gururum şerefim demeyi seçiyorum.
10 YorumlaKesinlikle hayır, sevgi karşılıklıysa zaten karşılıklı fedakarlık olur ve karşındaki de gururunu incitmez. Tek taraflı fedakarlıkla hiçbir ilişki yürümez. Kişi aşksız sevgilisiz de yaşayabilir ama değersiz gurursuz karaktersiz yaşayamaz gözü açıldığında kaybettiği enerji, zaman ve güzelliklerin pişmanlığı daha büyük olur.
10 Yorumla
+1 yılGurur hiçe sayılarak tekrar tekrar affı mümkün olmayan konularda affeden ve ilişkilerini mutsuz, saygısız, huzursuz, sevgisiz yürütebilmek için kendi karakterinden ve kâlbinden feragat eden insanlar var maalesef. Gerçek aşk, sevgi ve sevilmek kesinlikle bu olamaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk uğrunda olmaz ama değer verdiğin insanlar için olur. Mevzu bir duygu değil karşında ki insandır. Sevdiğimiz insanlar için fedakarlıklar yaparız bazen kendimizden ödün veririz. Guru iyi bir şey değildir. Onur iyi bir şeydirdir
20 YorumlaGururumu ayaklar altına alırsam kendime saygısızlık etmiş olurum, kendisine saygısı olmayanın kimseye saygısı olmaz..
17 Yorumla- +1 yıl
Aşk için değer
- +1 yıl
Öyle herkese aşık olunmuyor ki 🙄 siz kaç kere aşık oldunuz veya olacaksınız?
- +1 yıl
Eh tamam gurur uğruna ziyan mı edelim Aşkı
- +1 yıl
O benim meselem
+1 yılAşk uğruna değilde ona değecek birisi ise hiçe sayılır. Yoksa her küslükten sonra ayrılsak ooo gömlek değiştirir gibi kişi değiştiririz 😂
115 Yorumla- +1 yıl
Aaa tam da günümüz aşk ilişkileri don değiştirir gibi sjfjs
- +1 yıl
Aynen tam günü 🤣. Safların günü 😂
- +1 yıl
Kutlarım gününü :D
- +1 yıl
Kuru Kuru😄
- +1 yıl
Dur ıslatayım :D dereye atıp geleyim
- +1 yıl
Kakaolu süt dök 😂. Islak kek gibi tatlı olsun.
- +1 yıl
Emredersiniz :D
- +1 yıl
Üstüne de hindistan cevizi isteyeyim o zaman bir de 🤣
- +1 yıl
Hayda, doğumgünü kutluyoruz sanki 😃
- +1 yıl
Bugün benim günüm olduysa madem kutlayacağız 😄
- +1 yıl
Kutladım ya :D yeto
- +1 yıl
Islatmadık ama neyse 😂
- +1 yıl
Dereye attım :D git al
- +1 yıl
Tamam sen kazandın 🤣
- +1 yıl
😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer an gurur yapılmamalı, bu suistimal edilirse bir dakika dahi veremem
15 Yorumla- +1 yıl
Gözlerim seni aradı.
- +1 yıl
Yukarıdaki halkayı kaldırmışlar 😒 göremiyorum ki soruları. Yoksa seni mümkün mü es geçmem 😍
- +1 yıl
Kaybolma bir yere 🌸💚
- +1 yıl
Çiçeğim benim ❤
- +1 yıl
💚
Kişilik & Karakter konusunda 386 cevap paylaştı. Her şeyin sınırı bellidir. Aşk ta olsa, sevgi de olsa gurur hiçe sayılmamalıdır bana göre. Dozu aşıldığında, ortada ne aşk, ne sevgi, ne de saygı kalır. Her şeyin dengede tutulmasının önemli olduğunu düşünüyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s +1 yılSayardım ama sayılmamalı ya. Hep "benden gurursuzu uzayda" derdim. Gurur yapan kazanıyor
13 Yorumla- +1 yıl
Yok gurur yapan kaybediyor :D
- +1 yıl
Gerçi kaybedeceksen her türlü kaybediyorsun😂
- +1 yıl
Aha, işte bu 😅
+1 yılGururun sözlük anlamı kibir. Kibirli insanlar saymaz.
16 Yorumla- +1 yıl
Kibir midir :D
- +1 yıl
Tdk öyle diyor. 😂
- +1 yıl
Hatta Rusça sözlüğün birinde de egonun karşılığı kibir yazıyordu. 🤣
- +1 yıl
Oha bilmiyordum dhdjs
- +1 yıl
Öğrenmiş oldun. Zaten çoğu onur ve gururu birbirine karıştırıyor. Onur kişinin kendine duyduğu saygı, gurur kibir demek.
- +1 yıl
Tabii, onurun herkesin bildiği bir de şeref anlamı var. Onu da atlamayayım.
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Zamanında çiğnedik hata ettik. Aşkta gurur olur.
114 Yorumla- +1 yıl
Neymiş hata
- +1 yıl
Her zaman değil ya
- +1 yıl
İşte nice aşklar ziyan oluyor öyle 😏
- +1 yıl
🥹 çemkirme bana
- +1 yıl
☹️ keşke iftira olsaydı hdjd
- +1 yıl
Aaa o moddan çıkmış mıydım 😂
- +1 yıl
Ayh artık çıkmayı aklımdan bile geçirmem djdj
- Kişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılŞaka Maka gerçek hayattan bahsedelim aşk için birini sevdiğin için kendi hayatında kimse vazgeçmemeli yıllar geçer duygular değişir ve başkasına gider sen öylece kalırsın bu yüzden kesinlikle gururundan asla Ödün vermemelisin
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bazen evet sevgi ön plânda olmalı, gurur arkada kalmalı. Fazla gururun olduğu yerde sevgi olmaz, kalmaz.
10 Yorumla
+1 yılGurur yapan sevmiyordur aşkta gurur yoktur ego vardır. Bir tarafları kalktıysa karşı tarafın gurur der. aşk gururu değil çabayı hak eder
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılküçük şeylerde de gurur yapılmasın, komik 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Belki görünen kısmı küçüktür 😅
Aşk uğruna gururumu hiçe saymam.. gururumu kaybettircek bir durum varsa zaten aşk bitmiştir
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 953 cevap paylaştı.
+1 yılAşk insanı gurursuz yapıyor, akıl başta kalmıyor ki gururun hesabını yapabilesin
20 Yorumla Ben 1 defa o boku yedim Allah büyük konustumasin bir daha yapmam yani
10 Yorumla
+1 yılGercekten sevdigim kisiye karsi kendimi koruma ihtiyaci hissetmem
10 Yorumla
+1 yılBuna değecek birisiyse, her şey hiçe sayılabilir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 585 cevap paylaştı. Ya insan seviyorsa uğraşmalı baktı olmuyor o zaman gider gereksiz triplere gerek yok
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılSaydık sevildiğimizi sandık aşk sandık ama olan gururumuza oldu 👍🏻
10 Yorumla
+1 yılBen defalarca kez saydım bir şey kazanamadım bazıları ise kazanıyor kimin için hiçe saydığınız önemli
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle doğru.
+1 yılBi ara konuşmalara karşı sessizleştiğim olmuştu ama gururumu hiçe falan saymadım ya.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben sayarım ama tabi o kişinin benim ile niyeti ciddi ise, bunu her şekilde anlarım algılarım
10 Yorumla
+1 yılAşk gururu unutturuyor ya. Hiç düşünmeden tuhaf şeyler yapıyorsun sebebi sorgulamıyorsun bile.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılGururumu hiçe saymadığım için hâlâ yalnızım
10 Yorumla
+1 yılEh işte sayılmaz dese bile dilim kalbim için bu sorunun cevabı evet sayılır.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılGrura çok önem veririm. Her şeyden önce grurum önemlidir
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılgurur olmadan hiçbir şeyin özelliği yoktur
hele ki aşk10 Yorumla
+1 yılOrtada aldatma yoksa gurur murur kalmaz askta zaten hiçe sayilir tabiki
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılSayılmamalı. Kötü hissiyat var ise hiç hareket etmemek, çekilmek en iyisi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen asla yapmam dediğim şeylerin hepsini yaptım. Aşk gerçekten çok farklıymış büyük konuşmamak gerekiyor. Pişman mıyım? Hayır değilim çünkü içinizdeki aşka karşılık alamayınca elimden gelen her şeyi yaptım deyip koyveriyorsunuz. Bir daha geçmişe dönüp aşık olsaydım yine yapardım ki atlatmam kısa olsun
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Reymen kim yaaa MegaStar Tarkanımız dururken.. çol ayıp ettin seni şikayet etcem piyenşej şekilli huriye senii😈🌬⚜👑🔱🍉🍑🍓🍓🍒🍓🍒canım yaz meyveleri iştiyoo yaaa kimse beni şevmiyoOo...😭😭😭
02 Yorumla- +1 yıl
Reynmene laf yok
Gizli Üye(18-24)+1 yılSaymışlığım olmuştu ama evlenme hayalleri kurduğum bir insandı ama olmadı ne aşk ne gurur hepsi boşa gitti beni terk etti.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonusmaya pek istekli olmayan birine ertesi gün günaydın yazacak kadar gurursuzum😂
12 Yorumla- +1 yıl
Ama orada ortada aşk yok gibi sanki
Cevap sahibi+1 yılOlsun belki aşık olur ilk bulusma güzel geçmişti ya aşk olmasa bile arkadaş olmak istiyorum
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Gurur varsa aşk yoktur
10 Yorumla
+1 yılSayılır sevince çok seviyorum gururumu umursamam.
12 Yorumla- +1 yıl
Doğru olan bu
- +1 yıl
Kesinlikle
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Aşk uğruna mi peki ne konuda 🤔🤔🤔?
13 Yorumla- +1 yıl
Aslında hemen hemen gurur yapılacak her konuşa
- +1 yıl
konuda*
Ona değecek biriyse yaparım.
11 Yorumla- +1 yıl
Vay sarı vay 😂
+1 yılÇok seviyosam evet gururumu kırarım
13 Yorumla- +1 yıl
Aşk varsa, çok seviyorsundur 🙄
- +1 yıl
Tabi ki aşk varsa çok seviyorum demektir
- +1 yıl
Çok seviyorsan aşk var demektir
Ezemem daha kendine saygısı olmayana kim niye saygı duysun
10 Yorumla
+1 yılKendine saygini ve onun sana olan saygısını zedelemedigini dusunuuorsan olabilir
10 Yorumla
+1 yılbence gurur hiçbir şey için hiçe sayılmamalı.
10 YorumlaBen saydım da ne oldu sevdiğim erkeğin sevgilisi vardı üstelik bundan haberim yoktu
10 YorumlaYok zamanin da yeterince yaptiğimiz oldu artik ben yokumm diyorum
10 Yorumla
+1 yılSayılmamalı , ama yenik düşüp yapılıyor işte
40 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41,2b cevap paylaştı. Gururum herşeyden önemlidir benim
13 Yorumla- +1 yıl
Sus be djdjs
- +1 yıl
Konuşmayı öğretemedim 😁
Bazen yapılır öyle şeyler
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
+1 yılSayılmamalı bence insan kendi hakkına da girmemeli
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 16b cevap paylaştı. Öyle tabi ki aşk tevazu ister
20 YorumlaGururumdan vazgeçtigim oldu daha çok
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere yaptım Keşke yapmaz olaydım
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gurur aşkdan daha büyük 😃
10 YorumlaHele bir aşık olalım da sayarız
10 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne