Gurur yapmadan yazanlar arayanlar kazanır mı kaybeder mi? Genelde kazanır... İlk o atsın o yazsın o arasın diye diye bu işler yürümez.. Biraz yüzsüzlük iyidir 😃
İkiside eşit olmalı dengede tutmayı bilmek lazım bir erkek için kadın azda olsa öyle hemen erkek görünce kendini kaybetmemeli gurutlu olmalı herkesin karşısında eğilip bükülmemeli kolaylıkla erkeklere kolay yanaşan sırnaşan kızları çoğu erkek sevmez bundan bana sura gelmez diyen bile çıkar karşınıza kolag kolay erkeklere yüzvermemek gerekir onun sizi çözmesi gerekir eğer siz başdan çözülmeye hazırsanız işler şöyle ilerler kolay kadın şeklinde hemen bir sohbetle olay nerelere geldi demekki gönlü var ister istemez erkekler böyle düşünür kolaylıkla ilk erkek arkadaşı olcağınız birine sosyal medya hesaplarınızı vermeyin hemen derim o aradın bulsun sizi ve hesaplarınızda kaliteli resimler olsun orda olmaya değsin biri ca hem yeteneklerinizi görsün hemde güzelliğinizi aşırı makyajda kaçının füğüne gider gibi yapılan aşırı makyajlar trafik ısıkları gibi sizin herkese karşı parlamaya müsait olduğunuzu gösterir bu da dediğim gibi kolay lokma kısımına girersiniz bakışlar erkekler için önemlidir buyüzden gözler dudaklardan her zaman önde olmalı bence dudaklar bir tık daha geride çünkü ilk tanışdığınız kişiyi etkilemenin basit yolları sohbet sırasında içten gülün ama abartmayın sade naif kibar olun yeri geldiğindede tepkinizi gösterin abartmamak koşuluyla bırakın sizin isminizi aratıp ohesabınızdan nasıl bir kişi olduğunuzu bulup şdırsın buna fırsat tanıyın daha yeni tanışdığınız birine hesaplarınızı söylemek aptallık olur yeteneklerinizden okul hayatınızdan bahsedin konuya böyle girin ilişki konusundan uzaklaşın siz ne kadar uzaklaşırsanız o size şki konusunda daha çok adım atmak isticek ailenizle gili hayatınızla ilgili herşeyi anlatmayın ki sizi merak edebisin burda gurur devreye girebilir biraz o öğrensin ortak arkadaşınız varsa ona sorabilir buyüzden olfukça her konuda tartışmaya açık olsanızda fazla ipucu vermeyin sevebilirsiniz aaa sır küpü olmak ilişkiyi herzaman biradım öteye taşır telefonla aradığında anında telefonu açmayın bir süre çalmasın bazen kapandıkktan belli süresınra siz arayın ki öerak etsin nerde olupnaptığınızı emin olun öğrenmek isticekdir sözleriniz anlaşılmaz karmaşıkolmasın net olsun aklında şüpheye yer bırakmasın nedemek istediğinizi anlasın aksi takdirde erkekler biraz düz mantık olfuğundan ortaya atılanı anlar ne söylemek istediğinizdir dolaylı yollardan fazla girip kurcalayamazaslında böyle demek istedişöylemi demek istedi düşündürtmeyin biraz şüphecilik iyidir hetzaman buluşmayınne kadar çok buluşursanız okadar erken sizi daha tanımadan bıkar bazen şu işim vardı bazen aksilikleri öne sürün dikkatiniçekin biryere gittinizoturdunuzbir süre a ben unuttum şu işim vardı diye bazrn kullanabilirsiniz bunlar ı ama çokdayapmayın yaparsanız bu sefer erkek ler şöyle anlaracaba hayatındabaşka biri mi var beni mi kandırıyor amacı ne zaman zaman yapmak enmantıklı olanıdır çok sık mesajlasmayın aksı halde daha yenı tanısır tanısmaz gece gunduz mesajlasmak ınsanı bogar unutmayın sizinde bir hayatınız var yatma saatınız aksam yemek saatınız bunları soyleyın sonra görüsürüzdemeyıbılın ve bazen aradada olsa hayır demeyı bılın eğer basdan herseyeevet sunu yapalım bunu yapalım dersenızolmaz çunku kolay lokma olursunuz erkek dusunut bu zaten avumda savasmaya gerek yok o sırada belkı baskasınjn kalbını bıle calabılır unutmayınsizleuğrasırsa baskasına ayıracak vakdı olmaz gelelim yüzsüzlük çok ise yaramaz yerindekullanılmalı ozaman işe yarar mesela ilişkiniz ilerledi arkadaslıkdan gerçek bir sevgili olmaya dönüscekbuarada pat dıye kımseyle sevgılı olmayın iyi bır arkadaslık sevgili olmanın ilk asamasıdır hnutmayın aradan en az bır bucuk ay ıkı ay gecsın oyle sevgili olun amacınızın onu tanımak güvenebilrceginizi bilmek olmalı buda onu bilip sizin zor lokma oldugunuzu anlamalı arkadasligiuzatabilirsiniz ama asla kısaltmayınhem bu sizin onutanıma asamanızolucak o da sunu düşünücek ne beklıyor gercekden inanılmaz bırıhıc daha önce boyle bırıylekarsılasmadım gıbı buyuzden akıllı adım atın aşkakıllıca oynan biroyundur unutmayın sakın👍
Aşkta gurur olmamalı her şey net olmalı bir küslük mu var bir taraf alttan almalı. Fazla gurur popoya vurur diye bir laf vardı o yüzden yüzsüz demiyim de kaybetmek istemeyen kazansın
Kazanmaz. Aksine kaybeder. Sen aradıkça sordukça yazdıkça. Onun gözünde değerin kalmaz Kendini bir halt sanmaya başlar Seni onemseyecegi varsada peşinden gidip aradigin için önemsemez Sadece hatalı taraf isek aramalıyız. Eğer bir hatanız yoksa aramayın efendim Onsuzda hayatınızı devam ettirebileceginiz güçlü bir insan olduğunu ona bagimli olmadığınızı Kendinize ait bir hayatınız olduğunu anlamasını sağlarsanız zaten kendisi sizi arayacaktır
En İyi Cevaplar