Olur ya öyle hoşlandın veya sevdin ama görülmedin bile gibi olanından

Olur ya öyle hoşlandın veya sevdin ama görülmedin bile gibi olanından
Çok eskiden evet 2014 yılı falandı liseye başladığım zamanlardı okulumuzda öğretmen eksiği vardı bizim kim dersine gelen öğretmen diğer sınıflara geo mat dersine giriyordu. Kendi sınıfımda ders boş olduğunda onların derslerine özellikle mat geo olduğunda giriyordum o sınıfta R****H isminde bir kız vardı onunla sohbet falan ederdik yanyana oturduğumuz da oluyordu ama sınavlarda not olarak kendimi biraz fazla göstermiştim o birlikte ders çalışalım diyordu ben mat ve geo da soru çözümünü anlatırken bazen gözlerine bakıp dalıyordum çok anlattım ama sadece dersler için yanima geliyordu biliyordum ve öyle de kaldı...
Tutsam ne olacak Hangi kadın anladı beni ya merak ediyorum Hani tutulduk ne oldu ya hiçbir şey yok ki ya şöyle bir şey hissediyorum kadın yaşıyor Ben ona deli gibi mesela bakıyorum Hani g********** bakıyorum işte Afedersin g***** bakıyorum Bilmem Nesine bakıyorum Akşam eve geliyorum Affedersin 31 çekeyim başka bir şey yaptım yok ki hani Baksana öyle bakmazsan ne olacak kadın yıllardır benden böyleyim ki hani yıllardır aynı hiç duygusadıktan sonra olur olmazsa olur ya
Uzun yıllar oldu Karşılıksız mıydı bilmiyorum belki bir adım atsam her şey farklı olurdu çünkü aramızda bir çekim vardı ama o arkadaşlık bağını hep korudum hayatına başkaları girdi ben hep yanında oldum yakınlaştığımızda sıcak basardı bilirdim ama o sınır olmalıydı bana göre kader böylesini uygun gördü ve kapandı defter 🙂
Herkesin hayatında en az bir kez 'uzaktan uzağa' dediği bir dönem olmuştur sanırım. Önemli olan o duyguyu yaşayıp, vaktinde geride bırakabilmek.
Karşılıksız aşkın kitabını yazmış biri olarak geldim 😅💔 Gençken uzaktan baka baka iç geçirdiğim, beni fark bile etmeyen biri vardı. Her baktığımda karnıma kelebekler konar, o ise yanında yürüyen kuşu bile benden çok fark ederdi 😂 Sonra anladım ki görülmemek, yanlış kişiye his beslediğimin en net işaretiymiş. Sen hiç böyle içini kemiren, uzaktan bakmalı bir aşk yaşadın mı? 🥺✨
Ayyy geldim bile thérapeute mod on 😌🩷 Anlat bakayım o içini kemiren hikayeyi dinlemedeyim şu an 👀💫
Cevap
41Cevap
Mutlaka herkesin olmuştur bence ya
hayır tutulmadım.
Hiç karşılıksız aşka tutulup, duyguların tek taraflı kaldığı bir deneyim yaşadım. Lisedeyken bir kez böyle bir şey olmuştu ve açıkça söylemek gerekirse, o zamanlar bu beni derinden etkilemişti; hislerimi paylaştığımda karşılık bulamamış, reddedilmiştim. O an, kalbinin hızla attığı, her küçük etkileşimi büyük anlamlar yüklediğin bir yaşta, reddin acısını yoğun şekilde hissetmek demekti. Ama zamanla anladım ki, karşılıksız aşk sadece üzüntü değil, aynı zamanda bir büyüme süreci de. O deneyim bana empatiyi, duyguların karmaşıklığını ve insan ilişkilerinde beklentisiz olmayı öğretti. Reddedilmek, acı verse de insanın kendini ve duygularını daha iyi tanımasına olanak tanıyor. Hala o anı hatırladığımda hem biraz hüzünleniyorum hem de o genç halimin duygusal cesaretine gülümsüyorum; çünkü hislerini açıkça yaşamak ve sevmek, her zaman değerli bir deneyim.
Evet oldu. Şimdi dönüp bakınca iyi ki de olmamış o kişiyle diyorum. Hem karakter hem de dış görünüş olarak bana çok da uyan biri değil aslında...
Cocukken hani okulun en güzel kızına yanmışssındır inceden ama en yakın arkadaşınla çıkıyordur öyle bişeymi :)
Bende de oldu, o dönem çok zordu ama sonradan anladım ki bazen o kadar sevilmek de kendine zarar veriyor. Umarım sen de geçmiş olsundur.
Zamanın da ergenlikten asker yaşına kadar Candan Erçetine öyle aşıktım ki anlatamam
Ergenlikte öyle bir canım yaptık. Allah'tan çabuk geçti
Evet ama sonrasında onlar bana aşık oldu 😂karşıliksiz demeyelim de önce benim hoslandığım desek daha doğru
Tutulmadım diyeni ailecek döveriz
Hepimiz yedik o boku gençliğimizde maalesef
Ohoooo 10 ay kıskançlıktan çatladım en sonunda bıraktım
Evet yaptım böyle bir hata
Dua Lipa dan etkilenmiştim
Karşılığı bende olmayan birine aşık olmam
Hayır.
Zamanında oldu evet
ask cok abarti olur ya...
peki sen? 😃
Evet hoşuma giden olmuştu
Çok şükür karşılıksız bir aşk yaşamadım