Gizli Üye(25-29)+1 yılYa şöyle Ben ilkokuldayken Tayfun diye biri vardı çok hoşlanırdım çok yakışıklıydı eeeee sonra bir gün bana vuracaktı neden diye soracak olursanız bakışlarım onu çok rahatsız etmiş olsa gerek ki dayanamamış artık canına tak etmiş geldi bana el kaldırdı vurmadı ama vuracaktı yani Burak önünden geçmese vuracaktı bana Hoca dedi Oğlum Bakıyor alt tarafı ne var bunda? O dedi Bakmasın, İstemiyorum. Öyle oldu Orta okuldada Ardadan hoşlanırdım ama o benden hoşlanmazdı böyle devamlı ona dik dik bakardım. Ortaokul 8. Sınıfta yani orta sonda Muhammed'ten hoşlandığımı fark ettim ki zaten bunu 7. Sınıfta fark etmiştim Ama kısmet 8. Sınıfa düştü özel bir sebepten dolayı. Neyse işte 8. Sınıfta ona dik dik bakardım ama o bakış normal bir bakış değil oda gözlerini kaçırmadan bana bakardı ama o bakış normal bir bakış değildi yani şöyle ben ona Uzun süre baktığı için (Hastalığımmı var bilmiyorum) gülesim geliyor ama hoşlandığım için değil tamam oda var ama gülmemin sebebi ondan hoşlanıyor olmam değildi ben ona gülesim geldiği için gülüyordum. Neyse sonra o da hoşlandığımı sandı ve ne yapabilirimde ondan kendimi soğutabilirim diye uzun bir süre düşündü bir kaç hafta (veya ay) sonra bana Ne bakıyon lan Özürlü? Demeye başladı ve evet Yeni bir kelime açıldı "Özürlü" kelimesi açıldı evet. Neyse sonra o özürlü kelimesini ilk duyduğumda çok kırılmıştım sonra Okul sonlarında yani 8. Sınıfımın sonlarına doğru Bana şizofren demeyede başlamıştı o şe ref siz anneme şikayet etmesem daha hala daha devam edecekti annemede Ağlayarak anlattım zaten. Neyse 9. Sınıfta yani Lise 1'de Caner diye birinden hoşlandım Grup kuracaktı ya şimdi bunu isteksiz yazıyorum ama adam öyle bir kokuyor ki (Ağız kokusu değil hani kuş kokusu gibi. değil ama ona benzer hatırladığım kadarıyla) yani görseniz cidden "Sen parfümsüz böyle mi kokuyorsun gerçekten?" Dersiniz o derece yani. Kokusunu nerden aldığımı soracak olursanız o zamanlar 9. Sınıftım grup kuracaktı diğerlerinin numarasını aldı sıra bana gelince tabi biraz da bana yakın olduğu için kokusu geldi neyse konu o değil konu benim kalbimi kırması 😡 Ya bana "Mal, Sen zaten millet seninle alay etsin diye dünyaya gelmişsin" dedi ya ben her üzgün olduğum vakitler o aklıma gelip ağlıyorum ama bu onların hiçbirini bilmiyor. En son 29 Kasım 2022'de o aklıma geldi de ağladım bir de muhammed'in bana yazdığı o " Melis ben seni önceden de sevmiyordum şimdi nefret ediyorum ben senden nefret ediyorum ama sen bana aşıksın Allah Be la nı ve r si n Senden nefret ediyorum ve ölene kadarda sevmeyeceğim" diye bir Kağıt vermişti o geldi aklıma o gün ondan ağlamıştım. Ama Caner'in şu lafı çok hoşuma gitti ona "Tahmin edeyim çingene olduğun için mahalleden arkadaşların seni dışladı dimi?" Demiştim oda çingene mi? Ne çingenesi be? Ben Değil misin?, o yooo. Ben çok benziyorsun. Onun işte bu lafı çok hoşuma gitti. bana dedi ki "Bende diyorum bu kız bana neden kötü bakıyor diyorum. Neden tiksinerek bakıyor diyorum" dedi bana ama o an bakışımın onunla hiçbir alakası yoktu gerçekten bunun bununla bir alakası yok ama o öyle anlamış kıyamam tamam hiçbir şekilde ağlamıyor olabilir ama yüreğindede zerre fesatlık yok Meleğimin ya Yani fesatlıktan kastım Bana "Bakışlarınla beni taciz ediyorsun?" Da diyebilirdi demedi. Ama bence hoşlandığımıda düşünmüştür çünkü benim öyle bir bakışlarım vardır ki Ta mesela 100 kişinin içinde bir tek benim bakışım dikkat çeker. Kesin demiştir içindende "Bu kız kesin benden hoşlanıyor" diye yalan değil demiştir şimdik içini bilemem ama kesin demiştir yani 😂üniversiteyide boş ver artık dkgvossovjpvspvjspvhsohvspj
05 Yorumla- +1 yıl
Sen niye herkese aşık oluyon
Cevap sahibi+1 yılBuna takılcağına neden uzun uzadıya destan gibi yazdım sen ona takıl 😂
Cevap sahibi+1 yılSoruna cevap olarak ise ben yakışıklı bulduğum herkesten hoşlanırım. Birde çok güzel anlatırım tamam konuşma olarak pek yeteneğim olmayabilir ama yazıda olağanüstü bir yeteneğim var bu çok hoşuma gidiyor insanlara derdimi anlatmak felan
- +1 yıl
Hiç sevgilin olmadı mı
- +1 yıl
Yu artık hvmdjcm
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılYıllar yıllar önce bir kız sevmiş beni ama hiç tipim değil yani. Ben sadece arkadaş olarak konuşuyorum meğer o seviyormuş, sonradan haberim oldu, benden dönüş bekliyormuş "Bana ne ya sevmeseymiş yani ben ona kur yapmadım, umut vermedim, yanlış anlayacağı bir davranışta da bulunmadım. Hatta bak sevgilim de yok hazır bundan faydalanıp ben de seviyormuş gibi yapıp ondan faydalanabilirdim ancak yapmadım, o kadar da iyi bir insanım yani" aşağı yukarı bu şekilde düşündüm. Ve o kişiden uzaklaştım. Aradan yıllar yıllar geçti... Bir kadına aşık oldum ama onun umurunda bile değilim. Haa aynı şekilde arkadaşız samimiyiz, dostuz fakat aşk konusunda aklının ucundan geçmiyorum yani o derece. 1 yıl geçti, ona olan aşkım geçmedi, 3 yıl geçti aynı, 5 yıl geçti aynı, 10 yıl geçti aynı hatta artarak devam etti. Bu arada sürekli görüşüyoruz ama sürekli, halen sıkı arkadaşız, dostuz ama aşk konusunda tık yok onda bense sürekli onu düşünüyorum. Hiç aklıma gelmemişti, belki de alakası yok ama şimdi bu soruyu görünce birden aklıma böyle geldi, acaba karma mı bu yaşadığım x10 katlanarak 15 yıl önce 1 yıl yaşattığım duyguyu 10 yıldır ben mi yaşıyorum..! 😑😕😏
00 Yorumla
+1 yılKarşılıksız aşk yaşadım sanırım 2 yıldan beri hep o istedi bende ona uydum çocuklar gibi oda sonunda yarı yolda bıraktı hatırlıyorum gecelerce ne derdi var diye sabahlara kadar bütün hesapları yakıp ettip boş boş şeylere girdim birileri onu kötü birseylere zorluyormudur diye acaba kötü kötü sitelere giriyormu konuştuğu kişiler kim iyi insanlar mı kötü insanlarmı diye hiç unutmam aylarca sangi benim kurban olduğum Allah tarafından görevlendirilmış gibi hissettim sahiplendim ona bir sürü boş feek hesapları vardı acaba niye bunları kullanıyor niye ne için bu kadar hesap kullanıyor hep takip ettim başına başına kötü birsey gelememesi için sonrasında onunda bana böyle söylemesi beni aldatiyormusun kimlerle konuşuyorsun sabahlara kadar sabahlara kadar ne yapıyorsun niye uyumuyorsun diye diye güvenini yetirdi bana karşı bilmezki onun başına birsey gelmemesi için yanlış kişilerle arkadaşlık kurmaması için birileri onu kandırmaması içindi ama o bunu bilmez anlamaz olsun canı sagolsun diliyorum ona birseyler kata bildiysem veya koruya bildiysem 🙁
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet Karşılığı Olmadan Tek Taraflı Sevdim Hem de Çok sevdim Seviyorum Kalbimden Gönlümden Yüreğimden Ama ne yazık ki imkansız olanı Sevdim ben 😥 nedeni yılların uyumsuzluğu of of keşke zaman makinesi olsa da geçmişe gidip sevdiğime aşık olduğumu itiraf etsem açılsam sevdiğime
12 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğin bu mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılık yaşarım karşılıksız aşk rüzgarın peşinden koşmaktır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bana ilgi göstermeyen birine aşık olmamın imkanı yok.
01 Yorumla- +1 yıl
Bana da anlatsana nasıl yapıyorsun mesela bana ilgi göstermeyen birinin köpeği olasım geliyor ama ilgi gösterenleri de ben görmüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır aşka inanmıyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Allah kimseyi bu dipsiz kuyulara düşürmesin inşallah.
Ama şu varki er tada geç Nasibin sana gelecektir. Sen gitmesen de o senin ayağına gelecektir. Allah murad etmiş ise, Kûn yani " Ol " der ise Cihan durur da Allah' ın Kelâmı, İkramı, İhsanı, Lûtfu yerine gelir.
00 YorumlaKarşılıksız aşk bana göre değil. Bir şeyi istiyorsam alırım, aldıktan sonra da sıkılırım. Benimde aşk konusundaki lanetim bu maalesef. Çok isteyerek sahip ol ama sonra sıkıl.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yaşadım zamanıda çocuktum neşet Ertaş'ın dediği gibi cahildim dünyanın rengine kandım.
00 YorumlaAşk karşılıksızdır
Karşılıklı aşk olmaz
Sevgi karşılıklı olmaz
Sevgi karşılıksızdır
Menfaat üzerine olanlar aşk değil karşılık bekler vb00 YorumlaPilatonik aşıktım çocukluk arkadaşıma hala da denk geldikçe aklıma gelir eski anılarımız açılsaydım ne olurdu ki diye ara ara düşünürüm
04 Yorumlaİlk başta karşılıklı olduğunu sandım sonradan hayal kırıklığına uğradım şu an fazla konuşmasak da hâlâ içimde sevgi var belki bir gün oluruz diye umut ediyorum
00 Yorumla
+1 yılKarşılıksız aşk İyidir Üzülmek yok terk edilmek yok ihanet yok kıskançlık Yok tek başına seviyorsun olduğu gibi mükemmel
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılAsk zaten karsiliksiz olur karsilik beklersen ticarete doner... karsiliksiz sevemiyorsan ask degildir o
00 Yorumla
+1 yılYok hiç.
Ama garip bir şekilde ‘ karşılıklı aşkımın ‘ karşılıksıza dönüştüğü oldu yıllar içinde00 Yorumla
+1 yılİçimde yaşanması mümkünken, yaşayamadığım mutluluklar var... Elbet birgün karşılarız, dünya küçük.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKaslı, uzun boylu ve zengin olmayan bütün erkeklerin aşkı karşılıksızdır. Onlardan biri olduğum için karşılıksız kalmamak için aşık olmuyorum.
00 Yorumla
+1 yılBirlikte olupta sonradan yaşadım sağolsunlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBana şuana kadar hiç bir erkek hayır demedi 😂 ama evet te demedi 😂🤣
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılO kadar yipratici bir sey ki... dusmanima bile beddua diye soylemem...
00 Yorumla
+1 yılBen insanüstü severim. İnsanüstü unuturum. Aşk bu mu bilmiyorum 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılBen sadece mesleğime sevdalandım ama karşılıksız aşk gibi oldu.
00 Yorumla
+1 yılBir kez evet. Karşılıksız olduğunu sonradan anladım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı. Karşılıksız aşk yaşamadım düşman başına bir de öyle dertlerle uğraşamam aman aman
00 Yorumla
+1 yılÇok yaşadım. Artık sadece 1 kadını sevmiyorum senelerce
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılçoğu kişinin hayatında böyle anısı vardır bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır genelde bana aşık oluyorlar ama karşılık vermiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yok ya ben tavlarım bir şekilde
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl10 senedir birini seviyorum ama o bunu bilmiyor evlendi, ona karşı sevgim de hiç bir eksilme olmadı.
00 Yorumla
+1 yılEvet sonra kız kardeşimle sevgili oldu ne kız kardeşim ne o kişi bilmiyordu bende hiç belli etmedim uzaklastim
00 Yorumla
+1 yılBir çocukluk arkadaşım var bana ilgi göstermedi 10 senedir ne zaman görsem elim ayağıma dolaşır ilgi gösterse unuturdum çocukken
00 Yorumla
+1 yılevet bir keresinde babaanneme karşı birtakım duygular besliyordum zor zamanlardı geçen sene bahsürden kaybettik 😔
00 Yorumla
+1 yılAşık olucak kadar ileri gitmedim hiç bir zaman, hoslantida kaldı ve genellikle karsilikliydi
11 Yorumla- +1 yıl
Gerçek aşkı tatmadım sanırım hiç
+1 yılBen mesela şu an sevmedğim bir adamla evliyim daha ne olsun canım
121 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun neden ayrılmıyosun
- +1 yıl
Hayattt diyelimmmm
- +1 yıl
Çok mu zengin
- +1 yıl
Ne alaka zenginle?
- +1 yıl
Sebep ne peki
- +1 yıl
Bu sizi ilgilendiriyormu?
- +1 yıl
Sordum cevaplamak zorunda değilsin
- +1 yıl
Cevaplarım ama bunun zenginle fakirle bir alakası yok
- +1 yıl
Nedir sebebi peki
- +1 yıl
Allhım yaa abicim bunu senin bilmeye hakkın yok okey iyi akşamlarrrr
- +1 yıl
İyi akşamlar dengesiz
- +1 yıl
Konuşmalarına dikkat et karşında bayan var ve sana kimse mecbur değil anlatmaya ve dengesiz senin gibi mal erkeklere denir beyinsiz ukala bana özelden yazma sildim
- +1 yıl
:) zengin lik mi sadece mutsuzluk turkiyedeki insanların bukadar paraya bagli oluslari hayatin baska alanlarida var zenginlik sadece alma gucudur, tatma gucu değildir
- +1 yıl
Değil
- +1 yıl
Iste benim Şu an param var ama ben mutlu oldugumu hissetmiyorum aksine mutsuzum
- +1 yıl
Eee yani
- +1 yıl
Napim bbanane sizin paranızdan
- +1 yıl
Yani para esittir mutluluk degil
- +1 yıl
Hani arkadas demis ya zengin degil mi diye ondan dolayi dedim
- +1 yıl
Neyse iyi aksamlar
- +1 yıl
Para hiçbi zaman mutluluk değildir, anladım szi iyi günler
Matematik hocama aşıktım 😂
00 Yorumla
+1 yılUmut veren oldu. Pat diye kaldım ortada.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılDenk gelmedi öyle biri maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet şu an yaşıyorum ve sürünüyorum kimseye tahammülüm yok ama onu saatlerce izleyebilirim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlk askım karsılıksızdı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılyaşadım yaşıyorum maalesef :/
00 Yorumla
+1 yılİlk ve son oldu bi kişi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, yaşamadım.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılEmin olun onu herkes yaşamış tir.
00 Yorumla
+1 yılHayır sadece karşılıksız hoşlanma yaşadım
00 Yorumla
+1 yılHayır 26 yaşına gireceğim ama hiç yaşamadım😃
00 Yorumla
+1 yılKarşılıklı yaşamadım ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılAh tabii ki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeni sevmeyeni değer vermeyeni ben ne sevicem.
00 Yorumla
+1 yılTabiki, kim yaşamaz ki o anlamsız duyguları
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeverim platonik aşkları...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, benim için kırılma noktası oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet ilk aşkımdı ortaokulda :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır yaşamak da istemem ugrasamam üzülemem ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2. kez oldu yakin zamanda
00 Yorumla
+1 yılHiç aşık olmadım
00 Yorumla
+1 yılYaşadım ve ilişkilere karşı bakışım şekillendi
04 Yorumla- +1 yıl
İnsan ilişkiler bir alışveriş gibidir her iki taraf da bir şeyler alır ve verir. Eğer karşı taraftaki kişden bir şey alamıyorsanız bırakın mücadele etmeyi ya da almak istiyorsanız onun ihtiyaçlarını karşılayacak bir şekle bürünün
- +1 yıl
Umarım işinize yarar
+1 yılYaşamadım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Maalesef ki evet
10 YorumlaMaalesef yaşamıştım.
11 Yorumla- +1 yıl
Neden karşılıksız oldu
+1 yılEvet
10 Yorumla
+1 yılBiri dışında hayır.
00 Yorumla
+1 yılHayir..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yaşamadım.
00 Yorumla - Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat