Ya şöyle Ben ilkokuldayken Tayfun diye biri vardı çok hoşlanırdım çok yakışıklıydı eeeee sonra bir gün bana vuracaktı neden diye soracak olursanız bakışlarım onu çok rahatsız etmiş olsa gerek ki dayanamamış artık canına tak etmiş geldi bana el kaldırdı vurmadı ama vuracaktı yani Burak önünden geçmese vuracaktı bana Hoca dedi Oğlum Bakıyor alt tarafı ne var bunda? O dedi Bakmasın, İstemiyorum. Öyle oldu Orta okuldada Ardadan hoşlanırdım ama o benden hoşlanmazdı böyle devamlı ona dik dik bakardım. Ortaokul 8. Sınıfta yani orta sonda Muhammed'ten hoşlandığımı fark ettim ki zaten bunu 7. Sınıfta fark etmiştim Ama kısmet 8. Sınıfa düştü özel bir sebepten dolayı. Neyse işte 8. Sınıfta ona dik dik bakardım ama o bakış normal bir bakış değil oda gözlerini kaçırmadan bana bakardı ama o bakış normal bir bakış değildi yani şöyle ben ona Uzun süre baktığı için (Hastalığımmı var bilmiyorum) gülesim geliyor ama hoşlandığım için değil tamam oda var ama gülmemin sebebi ondan hoşlanıyor olmam değildi ben ona gülesim geldiği için gülüyordum. Neyse sonra o da hoşlandığımı sandı ve ne yapabilirimde ondan kendimi soğutabilirim diye uzun bir süre düşündü bir kaç hafta (veya ay) sonra bana Ne bakıyon lan Özürlü? Demeye başladı ve evet Yeni bir kelime açıldı "Özürlü" kelimesi açıldı evet. Neyse sonra o özürlü kelimesini ilk duyduğumda çok kırılmıştım sonra Okul sonlarında yani 8. Sınıfımın sonlarına doğru Bana şizofren demeyede başlamıştı o şe ref siz anneme şikayet etmesem daha hala daha devam edecekti annemede Ağlayarak anlattım zaten. Neyse 9. Sınıfta yani Lise 1'de Caner diye birinden hoşlandım Grup kuracaktı ya şimdi bunu isteksiz yazıyorum ama adam öyle bir kokuyor ki (Ağız kokusu değil hani kuş kokusu gibi. değil ama ona benzer hatırladığım kadarıyla) yani görseniz cidden "Sen parfümsüz böyle mi kokuyorsun gerçekten?" Dersiniz o derece yani. Kokusunu nerden aldığımı soracak olursanız o zamanlar 9. Sınıftım grup kuracaktı diğerlerinin numarasını aldı sıra bana gelince tabi biraz da bana yakın olduğu için kokusu geldi neyse konu o değil konu benim kalbimi kırması 😡 Ya bana "Mal, Sen zaten millet seninle alay etsin diye dünyaya gelmişsin" dedi ya ben her üzgün olduğum vakitler o aklıma gelip ağlıyorum ama bu onların hiçbirini bilmiyor. En son 29 Kasım 2022'de o aklıma geldi de ağladım bir de muhammed'in bana yazdığı o " Melis ben seni önceden de sevmiyordum şimdi nefret ediyorum ben senden nefret ediyorum ama sen bana aşıksın Allah Be la nı ve r si n Senden nefret ediyorum ve ölene kadarda sevmeyeceğim" diye bir Kağıt vermişti o geldi aklıma o gün ondan ağlamıştım. Ama Caner'in şu lafı çok hoşuma gitti ona "Tahmin edeyim çingene olduğun için mahalleden arkadaşların seni dışladı dimi?" Demiştim oda çingene mi? Ne çingenesi be? Ben Değil misin?, o yooo. Ben çok benziyorsun. Onun işte bu lafı çok hoşuma gitti. bana dedi ki "Bende diyorum bu kız bana neden kötü bakıyor diyorum. Neden tiksinerek bakıyor diyorum" dedi bana ama o an bakışımın onunla hiçbir alakası yoktu gerçekten bunun bununla bir alakası yok ama o öyle anlamış kıyamam tamam hiçbir şekilde ağlamıyor olabilir ama yüreğindede zerre fesatlık yok Meleğimin ya Yani fesatlıktan kastım Bana "Bakışlarınla beni taciz ediyorsun?" Da diyebilirdi demedi. Ama bence hoşlandığımıda düşünmüştür çünkü benim öyle bir bakışlarım vardır ki Ta mesela 100 kişinin içinde bir tek benim bakışım dikkat çeker. Kesin demiştir içindende "Bu kız kesin benden hoşlanıyor" diye yalan değil demiştir şimdik içini bilemem ama kesin demiştir yani 😂üniversiteyide boş ver artık dkgvossovjpvspvjspvhsohvspj
Soruna cevap olarak ise ben yakışıklı bulduğum herkesten hoşlanırım. Birde çok güzel anlatırım tamam konuşma olarak pek yeteneğim olmayabilir ama yazıda olağanüstü bir yeteneğim var bu çok hoşuma gidiyor insanlara derdimi anlatmak felan
Yıllar yıllar önce bir kız sevmiş beni ama hiç tipim değil yani. Ben sadece arkadaş olarak konuşuyorum meğer o seviyormuş, sonradan haberim oldu, benden dönüş bekliyormuş "Bana ne ya sevmeseymiş yani ben ona kur yapmadım, umut vermedim, yanlış anlayacağı bir davranışta da bulunmadım. Hatta bak sevgilim de yok hazır bundan faydalanıp ben de seviyormuş gibi yapıp ondan faydalanabilirdim ancak yapmadım, o kadar da iyi bir insanım yani" aşağı yukarı bu şekilde düşündüm. Ve o kişiden uzaklaştım. Aradan yıllar yıllar geçti... Bir kadına aşık oldum ama onun umurunda bile değilim. Haa aynı şekilde arkadaşız samimiyiz, dostuz fakat aşk konusunda aklının ucundan geçmiyorum yani o derece. 1 yıl geçti, ona olan aşkım geçmedi, 3 yıl geçti aynı, 5 yıl geçti aynı, 10 yıl geçti aynı hatta artarak devam etti. Bu arada sürekli görüşüyoruz ama sürekli, halen sıkı arkadaşız, dostuz ama aşk konusunda tık yok onda bense sürekli onu düşünüyorum. Hiç aklıma gelmemişti, belki de alakası yok ama şimdi bu soruyu görünce birden aklıma böyle geldi, acaba karma mı bu yaşadığım x10 katlanarak 15 yıl önce 1 yıl yaşattığım duyguyu 10 yıldır ben mi yaşıyorum..! 😑😕😏
Karşılıksız aşk yaşadım sanırım 2 yıldan beri hep o istedi bende ona uydum çocuklar gibi oda sonunda yarı yolda bıraktı hatırlıyorum gecelerce ne derdi var diye sabahlara kadar bütün hesapları yakıp ettip boş boş şeylere girdim birileri onu kötü birseylere zorluyormudur diye acaba kötü kötü sitelere giriyormu konuştuğu kişiler kim iyi insanlar mı kötü insanlarmı diye hiç unutmam aylarca sangi benim kurban olduğum Allah tarafından görevlendirilmış gibi hissettim sahiplendim ona bir sürü boş feek hesapları vardı acaba niye bunları kullanıyor niye ne için bu kadar hesap kullanıyor hep takip ettim başına başına kötü birsey gelememesi için sonrasında onunda bana böyle söylemesi beni aldatiyormusun kimlerle konuşuyorsun sabahlara kadar sabahlara kadar ne yapıyorsun niye uyumuyorsun diye diye güvenini yetirdi bana karşı bilmezki onun başına birsey gelmemesi için yanlış kişilerle arkadaşlık kurmaması için birileri onu kandırmaması içindi ama o bunu bilmez anlamaz olsun canı sagolsun diliyorum ona birseyler kata bildiysem veya koruya bildiysem 🙁
Evet Karşılığı Olmadan Tek Taraflı Sevdim Hem de Çok sevdim Seviyorum Kalbimden Gönlümden Yüreğimden Ama ne yazık ki imkansız olanı Sevdim ben 😥 nedeni yılların uyumsuzluğu of of keşke zaman makinesi olsa da geçmişe gidip sevdiğime aşık olduğumu itiraf etsem açılsam sevdiğime
Karşılıksız aşk bana göre değil. Bir şeyi istiyorsam alırım, aldıktan sonra da sıkılırım. Benimde aşk konusundaki lanetim bu maalesef. Çok isteyerek sahip ol ama sonra sıkıl.
Allah kimseyi bu dipsiz kuyulara düşürmesin inşallah.
Ama şu varki er tada geç Nasibin sana gelecektir. Sen gitmesen de o senin ayağına gelecektir. Allah murad etmiş ise, Kûn yani " Ol " der ise Cihan durur da Allah' ın Kelâmı, İkramı, İhsanı, Lûtfu yerine gelir.
En İyi Görüş