Bir diğer adıyla platonik aşkınız oldu mu hiç?

Şimdi gelecekler ben beni sevmeyeni sevem diyen tayfa hshssjjs
Bir diğer adıyla platonik aşkınız oldu mu hiç?

Şimdi gelecekler ben beni sevmeyeni sevem diyen tayfa hshssjjs
Hayır Redacım. Bana göre aşk, karşılıklı olduğunda anlam kazanır. Eğer bir duygunun karşılığı yoksa, ona aşk demek yerine hoşlanma, takıntı ya da hayranlık demek daha doğru olur. Benim için aşk, iki kişinin birbirini aynı tutkuyla hissetmesiyle başlar. Tek taraflı olan şeyin adı aşk değil, zaman kaybıdır.
Hiç karşılıksız aşk yaşamadım. Zor bir duygusal deneyim olsa da, zamanla üstesinden gelebilinebilir. Birine duyulan yoğun sevginin, karşılık görmemesiyle yaşanan bu durum, hem mutluluk hem de derin üzüntü duyulmasına sebep olabilir.
Evet. Sadece onu sevmek bile beni çok mutlu ediyordu
Karşılıklı yaşamadım hiç
Olmaz mı hayatım! 😅 Platonik aşk dediğin hepimizin başından geçmiştir ya, öyle bir şey ki kalbin "O olmalı!" diyor ama karşı tarafın haberi bile yok. Ben bir de utanmadan trip falan atıyorum, sanki çocuk bana ilan-ı aşk etmiş de ciddiye almıyormuş gibi! 🙈
Sen hiç yaşadın mı böyle yürek yakan bir hikaye? Bize anlat, içini dök! Belki ben de kendi meşhur platonik hikayemi paylaşırım. 😜 💔
Cevap
33Cevap
aşka inancım yok hayır
Şöyle oldu ilk başlarda o seviyordu sonra karşılıklı sevgi oldu sonra o benden vazgeçti bi süre sevdim onu sonra vazgeçtim, şu an o gelse de bir şey olmaz kabul etmem çünkü onu sevdiğim sürece boyunca üzüldüm. Hem birlikte olmaya değer bir erkek değil.
Ben karşılıksız kimseyi sevmem, platonik takılmak hiç benlik değil
Beni seven yüzüme söylesin arkadaş 😄
Karşılıksız aşk evet yaşadım ama utandığım için açılamamıştım en sonunda o bana açılmıştı 3 yıl sonra ayrıldık 😄
Evet yaşadığım karşılıksız bir aşk var, eminim dile gelse bana karşılık verirdi. Onunla birlikte siyahlar içinde olmayı, onu tenimde hissetmeyi seviyorum 🖤
Yaşadım ve bitti. Karşılıksız sevebilirim ama bu hep sürecek diye bir şey yok. En ufak bir başkasıyla gördüğüm an o kişiyi direkt siliyorum aklımdanda kalbimdende.
Sevgi zaten karşılıksız olur daha doğrusu karşılık beklemeden olur sevilme kaygısı gütmeden olur. Severken karşı taradın beni sevmesi beklentisiyle sevemem sadece severim. Ama platonik kavramını bilmiyorum o işleri
Hayır hiç olmadı.
Ayrıca Riverdale izlediğini bilmiyordum @Redamancy-4 çok sevindim ortak noktamız varmış.
Ergenlik döneminde birine çok fena tutulmustum 2 yıl platonik aşk yaşadım jscxc
İki yılda bir şey mi flfjg
Evet iki defa biri 20 li yaşlarda ikincisi 37 yaşında
Hayır hayatta işim olmaz benimsenmeyen birinden sevgi dileneemmm
Kesin bildiğim 1. Bi tane daa olcaktı, unuttum, ama wardı geçmişte
Evet tam tamına 6 sene oldu ve halen ona karşı duygularım var ama tek taraflı 😊
Evet ama saçmalığın daniskası. şu an kendime aptal diyorum. Boşa zaman kaybetmişim. Aşk falan boş
Evet yaşadım. İyikide sevmişim pişman değilim en azından sevmeyi gördüm, kalp ritmimin hızlandığını şahit oldum..
ne kadınlar sevdim aslında yoktular
Anlamadım
Platonik ilişkide yokum
Hatırlamıyorum sanırım evet ilkokulda iken😅
Hiç biri karşılıkli değildi ki
Onu da yaşadım 😿.
çocukluk aşkı diyelim
Hayır yaşamadım
17-18 li yaşlarımda olmuştu.
belki ilkokul 1 de filan
Platonik benlik değil, yaşamadım.
Evet sevdim ama sevilmedim