“Bazen ‘sil gitsin’ diyoruz ama kalp öyle kolay unutmuyor. Sizce hangisi daha yıpratıcı: Tamamen kopmak mı, yoksa hâlâ hayatındayken duygularını gizlemek mi? Kendi deneyiminiz ne yönde?”

“Bazen ‘sil gitsin’ diyoruz ama kalp öyle kolay unutmuyor. Sizce hangisi daha yıpratıcı: Tamamen kopmak mı, yoksa hâlâ hayatındayken duygularını gizlemek mi? Kendi deneyiminiz ne yönde?”
Bence hâlâ görüşüp duygularını saklamak daha zor. Birini tamamen silmek can yakar ama zamanla kabuk bağlar. Görüşmeye devam edince insan ne tam uzaklaşabiliyor ne de içindekini rahatça yaşayabiliyor. Sürekli yarım kalmış bir şeyin içinde dönüp durmak insanı daha çok yoruyor.
Kalp unutmaz. Ama bazen sonuçları zorlasa dahi yüklerden kurtulmak gerekir.
Kalmak, beklemek acının süresini uzatır
Maruz kaldıkça acı uzar
Şüphesiz..
Hayatından tamamen silmek kolay olanı ama kendi özsaygın ve psikolojin açısından bunun daha doğru olduğunu düşünüyorum. Bazı insanlarla ne kadar çabalarsan çabala aynı frekansı tutturamazsın kim neyse odur zorlamam
Cevap
26Cevap
Bu iki duyguyuda yaşadım hayatından silmek daha zor
Hâlâ görüşüp "Özledim" diyenler..
Vays..
😌✨
Hayatının bir yerlerindeyken duygularını saklamak daha zor.
Duygularımı saklamak daha zor olurdu
Hâlâ görüşüp duygularını saklamak daha zor
Görmezden gelmeye çalışmak daha zor gadası
Duyguları saklayarak görüşmek, her buluşmada yarayı tazelemek gibidir; silip atmak ise bir kez can yakar ama iyileşmeye kapı açar.
Çok güzel özetlediniz:)
Maalesef hayat bazen bizi bu özetleri yapmaya zorluyor :)
Farkındalık iyidir olumlu tarafından bakmak lazım:))
Doğru, bazen o 'farkındalık' dediğimiz şey, insanın kendine verdiği en acı ama en gerekli hediye oluyor. Olumlu bakmak zor olsa da iyileşmenin ilk adımı bu galiba.
🪁✌🏻👍🏻🥳
🎈 🌈 ✨
Bir seyler hissettigin halde bunları sakliyorsan en zoru budur heralde hiç yapmadığım bir olay gerçi red yeme pahasına konuşurum ötekisi daha kolay gemileri kolay yakarım tersi bir duruma maruz kalırsam onun için ikincisi daha kolay geliyor
İkiside berbat sevdiğim birinden duygumu saklayıp onun biriyle sevgili olmasını görmek istemem ama sevdiğim kişiyi silip başkasıyla olma ihtimaline de katlanamam
Genelde hala görüşüp duyguları saklamak daha zor çünkü sürekli hatırlatmalar ve bastırılmış duygular zihinsel ve duygusal anlamda insanı hem yorar hem üzer.
Hayatından sildiğin insanla görüşmenin bir anlamı yok Melis neticede hepimiz insanız duygularımız var kimsenin oyuncağı olmaya da gerek yok silinmiş silinmiştir
Duygularını saklayan insan pek rahat edemez...
Saklamak ben saklamıyorum artık ama o saklıyor çok seviyor biliyorum ama itiraf edemiyor o.
Birinin hayatımın neresinde olduğunu bilmiyorsak, olmasının da bir anlamı yok siler atarım.
Hayatından çıkarıp aklından ve kalbinden çıkaramamak.
Hayatından çıkarmak biraz zor sanki çünkü hemen silinmiyor
Hatıralar silinmiyor. Duyguları saklamaya gerek yok.
İnsan aşılıyor silmeye de sildirmeye de
Sen yazım yanlışlarına iyi alıştın 🤣
Ben değilimdir yoo 😅😅
Her şey ortadayken bu kadar inkar etmeyin 🤣
Ben fesat anladım ama inşallah doğru anladım 😅😅😅😅
gorusup duyguları saklamak👍
Belirsizlik kötü
İki durumu da yaşadım. Durması saklamak daha zor duramıyorum ben
İkiside kolay benim için
Tamamen silmek daha zor
Hayatından silmek daha zor
Duygularını saklamak daha zor
Silmek daha kolay geliyor bana
İkisi de zor acılar kıyaslanamaz
Ikiside zor bence silme
Yapmam ama hala görüşmek bozar
Duygularını saklamak çok zordur
İkisi de kolay sayılmaz
Her ikisi de zor kanka, boş ver.
Sileceksin bitireceksin artıkla ugrasılmaz 😉
Hâlâ görüşüp duyguları saklamak zor
Hâlâ hayatında iken uzak durmak
Her ikidide zor yaşayan bilir ancak
Silmek
Silmek en doğrusu ve sagliklisi
Her ikisi de kolay benim için
Duyguları gizlemek. Durumu daha da büyütür.
Tamamen silmek daha zor
görüşüp duygularını saklamak
Hiç uğraşmayın
İkincisi.
İkiside
Saklamak
Hala görüşüp duygularını saklamak
Silmek daha zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?