💌 Gerçekten seven biri de gidebilir, gitmek her zaman sevginin bittiği anlamına gelmez bazen "artık yapacak bir şey kalmadığının" kabulüdür ve gitmek zorunda kalır insan.
♍🩷🔮 #VvEeNnÜüSsS 🔮🩷♍

💌 Gerçekten seven biri de gidebilir, gitmek her zaman sevginin bittiği anlamına gelmez bazen "artık yapacak bir şey kalmadığının" kabulüdür ve gitmek zorunda kalır insan.
♍🩷🔮 #VvEeNnÜüSsS 🔮🩷♍
Bazen sevenler de gider sevilmediğini gördüğünde değmediğini gördüğünde ya da gitmenin her iki taraf içinde daha sağlıklı olduğunu gördüğü zaman seven insan da gider..
Kesinlikle öyle
Gitmez onlar hep oradalar
Bir kaç ay önce eski sevgilimle (10 sene önce) şöyle bir konuşma geçti aramızda. Ben ona, onun yokluğunda arabanın torpido gözündeki parfümünü alıp alıp kokladığımı söylemiştim eskiden. Oda “madem bukadar seviyordun, niye ayrıldın benden” demişti. Yanlış soru olduğunu söyleyememiştim. Doğrusu şöyle olacaktı “Madem bukadar seviyordun, nasıl ayrıldın/ ayrılabildin benden?”
Insan bazen sevdiği için de gider. Sadece kendini düşünmüyorsa bilhassa, ilişkide gelecek görmüyorsa yasını tutar gider. Çünkü gerçekçi olmak gerek. Hayat romantik komedi değil, bütün yolların ona çıktığı. Ya da romantik bir aşk filmi de değil, uğruna gözünü karartıp bütün köprüleri yaktığın adam tarafından bir ömür değer gördüğün. Bazen kapıları çalarsın, defalarca. Sonra da arkanı dönüp gidersin. Zorla güzellik olduğunu ben hiç görmedim.
Bence bu tam doğru değil. Gerçekten seven biri de bazen gider, ama keyfinden değil; yorulduğu için, değersiz hissettiği için ya da elinden geleni yaptığı halde karşılığını alamadığı için. Sevgi tek başına her şeyi tutmaya yetmiyor bazen. Kalmak kadar gitmek de insanın canını yakabiliyor, ama sevenin gidişi bile sessizce bir şey anlatıyor.
Merhaba! Detay kısmına katılıyorum girmek her zaman sevmediğinin anlamına gelmez insan bazen gider ki bazı şeyler daha iyi olsun basen gitmek acı verir hem gidene hem kalan ve herkes gideni suçlar gidenin penceresinden bakmadan.
Merhaba teşekkür ederim
Bence de haklısın, gerçekten seven de gider… 😔 Çünkü bazen sevgi yetmiyor; saygı, güven, huzur, emek eksik olunca insan kalmaya devam ederse kendine ihanet ediyor gibi hissediyor. Gitmek çoğu zaman “seni sevmiyorum” değil, “kendimi de sevmek zorundayım” demek aslında 💔 Peki sence bir ilişkide hangi noktadan sonra gitmek daha sağlıklı oluyor? 🙃✨
Cevap
49Cevap
Karşılığı varsa gitmez. Sevgisinin karşılığı yoksa neyi bekleyecek tabii ki gidecek hayatını kurtaracak.
Seven insan gitmez karşısında ki kişi uzaklaşır
Kesinlikle öyle
🙂😇
Sevmiyorsam giderim durmam
Doğru olan da bu
Seven gitmez evet
Evet
Kendimden biliyorum evet yani şöyle evet normalde sevmediğin biri seni seviyor diye şans verirsin en ufak kusuru gözüne batar sevdiğin kişi olunca sen bu benim kırmızı çizgim yapma dediğinde o yapsa bile onu sineye çekersin. Sürekli çoğu hatasını kabul edersin gitmek istemezsin sevdiğinden gerçekten seni çok kırıp soğutana kadar yanında durursun ama seven kolay vazgeçemiyor evet aldatılsa bile maalesef
gerçekten seven asla gitmez sözü biraz romantize edilmiş… İnsan bazen çok sevse de, o sevginin içinde kalacak gücü kalmadığında gitmek zorunda bırakılır. Yani gitmek her zaman sevgisizlik değil; bazen değersizlik hissinin, yorgunluğun ve artık olmuyor gerçeğinin kabulüdür. Seven de gider… ama genelde keyfinden değil, mecbur kaldığı için.
"Gerçekten seven biri de gidebilir, gitmek her zaman sevginin bittiği anlamına gelmez bazen "artık yapacak bir şey kalmadığının" kabulüdür ve gitmek zorunda kalır insan."
Bu ifadeyi şekilde yaşamış biri olarak katılıyorum.3 yıla yakın bir zaman geçti ve hergün özlüyorum.
Gerçekten seven biri de gidebilir, gitmek her zaman sevginin bittiği anlamına gelmez bazen "artık yapacak bir şey kalmadığının" kabulüdür ve gitmek zorunda kalır insan...
Kesinlikle öyle
Değil. Sevilmediği, değer görmediği yerden gider insan.
Aynen öyle
Çok doğru Seven insan gitmeyi düşünmez ki egerki düşünüyorsa ayrılalım diyorsa
Hiç sevmemiştir zatennnn
Haklısın düşününce
Hayır gitmez
https://voca.ro/1j5xMxylesjH
Evet haklısın teşekkür ederim sesli müzikli yorumun için
Rica ederim ne demek ☺🙏🏼
Başka çare yoktu demek korkaklarin uydurduğu bir bahanedir iki kisi birbirini sevdikten sonra asla bırakmaz.
Kesinlikle öyle
Bazende gitmek gerekir... sevende gider yani
Kesinlikle öyle
Sevildiğimi hissetmediğim bir yerde neden kalayım ki kendime saygımı da alır giderim
Kesinlikle gitmek gerekir
bence doğru değil. seven biri gitmeyebilir de , gitmek zorunda kalabilir de. kaldı ki gitmek her zaman olumsuz bir şey ifade etmez. bazen uzaklaşmak , yeni şeyler görmek , deneyimlemek de gerekebilir.
Bu tarz şeyler kalıplara sokulamayacak kadar derin konular...
Haklısın
Bazen sevdiğin için de gitmek zorunda kalabilirsin. Koruma içgüdüsü vs durumlar.
Kesinlikle öyle haklısın
Şiddet aldatma ya da ihanet yoksa seven biri gitmez gitmemeli bence
Bencede haklısın
Gerçekten seven biri bazen sevmediği için değil, artık elinden gelen bir şey kalmadığı için gider. Gitmek her zaman vazgeçmek değildir; bazen kendini ve sevgini korumanın tek yoludur.
Bazen gitmen gereken anı iyi bilmen gerekir. Gitmediğin zaman kötü sonuçlar olabilir. İlişki bitti sevmiyor anlamına gelmez. ilişkiyi kurtarma adına bazen gitmek gerekir.
İlişkide öyle zamanlar olur ki kalmak değil gitmek gerekir. Kaldığın takdirde kendine olan saygın yok olacaksa gitmelisin. Bir diğer konu da tutumlar. İlişkiyi sorunlar değil tutumlar bitirir.
Gider. Sevgi sadece gitmesine izin vermemek değil, bazenleri sevenler sırf onu kırmamak, zor durumda bırakmamak için acı içinde gitmelerini izlerler.
Bazen sevginin bile çözemediği şeyler karşısında mecburen de olsa gidebilir insan gerçekten sevse bile mecburiyetler karşında hayırlısı demek gerekir
İlla öyle olması gerekmiyor. Bazı insanlar var ki pok böcükleri bile yanlarında bir saniye durmaz 😂
Sevmek her şey demek değil. Saygı yoksa onur yoksa yıpranmak varsa sevgi bir seyleri kurtarmaz
Bazen sırf sevdiğin için de gidersin değerli bir şeyler paylaşılmıştır en azindan o güzel anlara halel gelmesin ister gidersin
Gerçekten seven sevilmediğini anlayana kadar gitmez.
Çünkü gerçek insan sevgiden anlamayana vakit harcamaz.
Doğru burada gitmekten sebep fizki anlamda değil bir şairin dediği gibi seven kalpte eldava olmaz eldava olmayan yerde gitmekte olmaz.
Sevmediğini de bırakmıyor bazı erkekler alışkanlıkla alakası var
Kesinlikle
Gerçekten seven gitmez olana kadar devam eder. Olmadığını anladığında kendi kabuğuna çekilir. Kendi içinde yaşar hislerini.
Gidemez
Gitse hep bi parçasını bırakır
Bi parçanı götürür
Aynen öyle...
Benden 540 gram altın istediler, ve " ALMIYORUM" dedim, gittim
Gidemez. Döner dolaşır yine bir şekilde orada durur belki tamamen değil ama varlığını bilirsin bir şekilde dokunur hayatına sadece eskisi kadar yoktur. Yarımdır. Arada kalırsın bir gün tamamen gittiyse bitmiştir.
Hayır değil. Herkes gidebilir. Bazıları çok sevildiği için bile gider
Bence biraz doğru değil. Çünkü seven biri ne oldu da gidecek duruma geldi bide böyle düşünmek lazım.
Peki
Külliyen yalan ya da ben seven birine denk gelmedim varsa da bilmiyorum
Peki
Bir ters düş Allah vermesin bir hata yap gidiyor mu gitmiyor mu o zaman görürsün. İnsanı bir tek Rabbi yarı yolda bırakmaz. Beşer olan her canlı er ya da geç yapayalnız bırakır.
Vazgecmez daha net olurdu ama oyle birine denk gelemedim daha surekli ben seni uzerim serefsizim diye suratima konustular madem
Uzecektin ne diye sevdiriyosun boyle b.. tan
Karakterliydin
Sevgi de aşk ta bir yere kadar saygı ve edep yoksa gerisi boş
Yani duygusu biten herkes gider.
Nolcakti sen bana Allah'ın emanetisin seni sevmiyorum ama gitmem mi dicekti?
Öyle sevdiğim kimse olmadı
Şimden sonra olur
Evet doğrudur onaylıyorum ✍🏼
Teşekkür ediyorum
Seviyorsa niye gitsin 😂
Peki
Bazen gitmek zorunda da kalabilir
Evet bazen
Gitmek isteyeni durduramazsın
Aynen öyle gitsin zorlamaya gerek yok
Hepsi boş ver, aşk kendi içinde değişir.
Evet
Gerektiğinde gitmesinide bilmeli.
Evet doğru
Bence haklısın seven gitmez
Kalması daha iyi evet
Seven neden gitsin ki
Bazen şartlae öyle gösterebiliyor
Seven gitmez kardeş giden sevmiyordur
Peki
Gerçekten sevme diye bir şey yok.
Hiç sevmemişsin demek ki.
Anlayamamışsın sevgiyi.
Hayır bazen insan zor durumda kalır başka çaresi yoktur
evett doğru. istediğin birisi ise gerçekten neden bırakasın ki
Gerçekten sevdiğimde yapışıyorum ben bir yere gidemiyor 😂😂
Giden mi zor yoksa kalan mı daha zor bilemedim
Çıkar ve başka sebeplerden de kaliyo olabilir. Her kalanı seviyor sanmak yanıltabilir
Öyle bişey yok bi yerde öyle bir giderki kendi bile anlayamaz
Bazen ne kadar çok sevsende gitmek gerekiyor.
Kesinlikle
Yalan bak gibide gider
Kesinlikle gider
Gidebilir yanlış yerdeyse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?