Flört ve sevgililerim bana hep önyargılı davranıyor. Asla ileriye gitmiyorlar. Sırf kapalıyım diye mi beni yadırgıyorlar?
3 ay
Flört ve sevgililerim bana hep önyargılı davranıyor. Asla ileriye gitmiyorlar. Sırf kapalıyım diye mi beni yadırgıyorlar?
Kapalı olduğun için erkek arkadaş bile yakınlaşma konusunda adım atmıyor. Sen partnerinin adım atmasını ve yakınlaşmak istiyorsun. Her normal bayan gibi isteğinde aşırı fazla 😊😊 yakınlaşmayı çok istiyorsun ama bir türlü bu ihtiyacını karşılamıyor 😊😊
Çok istiyorsun ama blr türlü senle yakınlaşmıyor. Sende çok istekli görünmemek için başlatmak istemiyorsun değil mi?
Kapalı olman tek başına sorun değil ama maalesef bazı erkekler kafasında “kapalı kız = mesafeli, ilişki ciddiye döner, sınırlar daha katı” gibi kalıplar taşıyor 🙃 O yüzden sana yaklaşırken çekinip, ileri gidemeyebiliyorlar.
Burada mesele sensin, tarzın, çizdiğin sınırlar ve karşı tarafın zihniyetinin uyuşmaması aslında. Seni gerçekten isteyen biri, başörtünü değil, seni görür 💗 Peki sen bu durumu yaşayınca ne yapıyorsun, geri mi çekiliyorsun yoksa konuşup açıyor musun konuyu?
Cevap
22Cevap
alakası yok.
Hayır abaza erkeklere seni gelmişsin kardeş namazında niyazında adam bulsana rahatsizmisin
Öyle bir erkek kalmadı maalesef
Konuştuğum kişi var benim gibi Türkiye'de cokninsan var Allah yolunda olan eşine ve çocuklarına bakacak çok erkek var yok diyen kafa yapinda kimler var çok merak ediyorum üstelik Antalya gibi dinsiz bir sehideyim sen düşün
Kapalı olmandan çekinmekerş çoğumuzda sizin cinsellik tsrzı olayalara bakışınızın zor veya olmamssı gibi
İleri gitmiyorlar mı? Kanka öpüşmek falan diyorsan olur da daha ötesini istiyorlar mı ki kapalılar
Gizliden çıkar mısın
Okey
Cesaret edip yaklaşamıyorlardır.
Ama benim düşünceme göre kapalı kadınlar çok güzel ve çok etkileyici oluyor.
Allah Allah alakasi yok aslinda ama doğru bir kizla bulusmustum kapalıydı baya icerlemis bu durumu ne garip
e daha ne istiyorsun ziksinler mi seni hey yarabbim
Onu istiyor sanki 😂
Bence tam tersi kapalı kadınları daha çekici, buluyor erkekler
alakası yok kapalı bir suru tanıdıgımın sevgilisi var
Kapalı kızları neden arka plana atarlar ki çok saçma
Ben özelliklile kapalı olanlarla flörtleşşyordum bir zamanlar 😂
nasıl yanı neden uzaklarkı?
Altının değerini sarraf bilir de ondan senin sarrafa ihtiyacın var
Halbuki içinde neler var bilseler öyle de
Çoğu yanıyor 😂
hoppalaaa mı istiyorsun
İçindeki güzelliği görmemişlerdir jajajah
Ama ilacın bende emin ol devamı ilerisi olurdu
Ben kapalı bulamıyorum millet uzak duruyor
Sırf kapalısın diye tanışmak isterim.
Ne dersin?
Tamam ben ileri giderim, hangi şehir aslanım
alakası yok
Hayır alakası var. Açık biri olunca gayet her şeyi yapıyorlar. Ama ben kapalıyım diye bana ön yargıyla yaklaşıyorlar
açıklarla sevişmek için herşeyi yapıyorlar. kendin kuruntu yapıyorsun. milyonlarca kapalı var evlenen
Versen bak bakalım nasır ilgilenirler senle
Hic tutarlılıgi yok dediklerinin
Zikilmek mi istiyorsn
Sence güzel
Nasıl bir kapalisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?