Kendi bireyselliğini korumak daha doğru, sağlıklı ilişkide iki kişi bir olur ama yok olmaz eğer insan kendini kaybederse ilişkide de denge olmaz.
♍🩷🔮 #VvEeNnÜüSsS 🔮🩷♍

Kendi bireyselliğini korumak daha doğru, sağlıklı ilişkide iki kişi bir olur ama yok olmaz eğer insan kendini kaybederse ilişkide de denge olmaz.
♍🩷🔮 #VvEeNnÜüSsS 🔮🩷♍
Bence: İlişkide; Sevgilinize hayatınızı tamamen adamak da, kendi bireyselliğinizi korumak da bencillik olur. Tamamen kendini adamak yerine, bireyselliğine zarar vermeden, sevgiliyi sarıp sarmalayarak karar vermek evlilik sanatının bir parçasıdır.
Kesinlikle
Her ikisi de lazım aslında. Ona adamak kendini ama bunu yaparken kendi değerlerini korumak.
Bence her ikisini aynı anda yürütmek oldukça mümkün. Adanmışlık kendini heba etmeyi gerektirmez.
Kesinlikle haklısın
Kendi bireyselliğini korumak kesinlikle daha doğru. Kişi kendini var edemediği bir ilişkide zamanla tükenir; oysa sağlıklı bir birliktelik, iki özgür ruhun birbirini kısıtlamadan eşlik etmesidir.
İnsan kendi bireyselliğini koruyarak ilişkide güçlenir ve kendisini ilişkisine, sevgilisine daha büyük bir enerjiyle adayabilir bunun dengesi önemli bir konu
Buna kalpten katılıyorum, baya güzel özetlemişsin 🩷 Sağlıklı ilişkide “biz” olursun ama “ben”i yok etmeden. Kendi ilgi alanların, arkadaşların, hedeflerin olmazsa zamanla içten içe kırgınlık başlıyor 💔 Sonra da “ben senin için her şeyimi bıraktım” tripleri geliyor. En güzeli, iki güçlü bireyin yan yana durması ✨ Sen bu dengeyi kendi ilişkilerinde kurabildin mi peki? 🧿💬
Cevap
17Cevap
Bir insan Ailesine karşı bile kendi bireyselliğini koruyabilmeli. Elalemin oğluna hayatımı adayamam, eğer gerekseydi Allah ona iki hayat verirdi.
Kesinlikle haklısın
Sevgiliye ilgi gösterilmeli zaman ayırılmalı ama insan bireyselliğini de unutmamalı bence
Güzel cevap kesinlikle haklısın
kendimi sevgilime adarım
Peki
Kendinden vermeye başladığında daha kötü oluyor iyi niyet suistimale uğruyor dengeli bir yaklaşım en sağlıklısi
Kesinlikle
Bu hayat geçici ve geçim savaşı veriliyor. Elbette sevgi konusunda tek odak noktam sevdiğim kadın olur.
Kesinlikle haklısın doğru
Kendi özsaygını korumak şartıyla hak edecek biri olduktan sonra hayatı birbirine adayabilirsin
Kesinlikle
Ben tamamen kendimi adıyorum yaa🤦 siz kendi bireyselliğinizi koruyun doğru olan o
Kesinlikle doğru
Her zaman birbirine özel alan tanınmalı yoksa boğucu olur
Kesinlikle haklısın
Kendi bireyselligide düşünceleri de korumak lazım
Kesinlikle
Birlikte bir hayat inşa etmek. Saygı ve sevgi çerçevesinde.
Kesinlikle öyle haklısın
Kendi bireyselliğini korumak daha doğru, yoksa kaybedersin.
Kesinlikle
Kimseye hayatımı adayamam
Peki ;)
Hak ediyorsa adarım hayatımı
Kesinlikle bende
Yok ya Kimse hayatını adayacak kadar kafa yememek lazım
Bireyselliğimi korumak kimseye hayatımı adayacak kadar güvenemem
Kesinlikle
Onunla beraber tüm sevdiklerime adarım kendimi ula
Peki
Sevgilim ise tamamen hayatımı adamam
Peki
Bireyselliğimi korurum
Peki
Koruyamazsan karşındaki insan seni kendine göre şekillendirmeye başlar düşüncesindeyim
Kesinlikle
En doğrusu sevgili yapmamak
Peki
Teşekkür ederim
Rica ederim
Adanmışlık iyi olur.
Peki
Sence?
Kendi bireyselligini her zaman korumalısin.
Kesinlikle öyle
Kendi bireyselliğimi korurum
kimseye kendimi adamam
Bireysellik koruma
Kesinlikle
Orta yolu olsun..
Peki öyle olsun
Bireyselliği korumak
Peki
Tamamen adamalı
İkiside
Peki