Arkadaşlar eski sevgilim ile ayrılık acısı?

Ben bu kızla birkaç yıl önce gizli bir şekilde ilişki yaşadım o benden yaşça küçük masum ve güzel kızdı ama bir gün aramıza mesafeler girdi ve ona hiçbir şekilde ve onun da bana hiçbir şekilde ulaşması imkan dışıydı geçenlerde yazdım ona onu görmek istediğimi söyledim onu isterse görebileceğimi söyledim ama o sen beni hiçbir zaman sevmedin ve sana psikopat derlerdi inanmazdım dedi sonrasında ise başkaları kendisine sadece onu kullandığımı söyledi ama ben bu kızı gerçekten de seviyorum ama sürekli bana sakın bana yaklaşma diyor nedenini sorduğumda eskisi gibi olmamızdan korktuğunu söyledi işin kısası onu kandırdılar benim hakkımda yalan yanlış şeyler çıkardılar ve şu anda bir ilişkimizin olması neredeyse imkansız gibi en son birbirimizi gördüğünde beni gördü ona yaklaştım bana sakın yaklaşma dedi sen beni yine kullanmak için geldin dedi onu tuttum seviyorum dedim ama bir türlü inanmadı ona sarıldım o da bana sarıldı ve beni sıktı hadi git dedi işin kısası bu kızla evlenme hayallerim suya düştü çevre faktörü yüzünden nasıl bir yol izlesem bilemiyorum? Her yolu denedim ama olmuyor ne yapmam lazım? Tecrübeli kızlardan yorum bekliyorum

Arkadaşlar eski sevgilim ile ayrılık acısı?