Garip olan o ayrıldı ancak arada görüyorum üzgün dalmış oluyor. Yanına gidip soramıyorum haliyle neden üzgün olabilir?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sanane ki eski sevgilinden
Banane evet ama aklıma takıldı
Senden sonra başkasını bulamamıştır o yüzden
Sorunları olabilir
Benimle iken üzgün değildi diye hatırlıyorum ya da yanımda öyle olmamaya çalışıyordu
Yani çeşit çeşit teori üretebiliriz şimdi 🙄
Ailevi, kişisel, seninle ilgili, sosyal çevre, eğitim, iş.. vb ile ilgili sorunlar yaşıyor olabilir
Benimle ilgili olması garip olurdu ayrılan o :))
Böyle olup pişman olan çok 🙄
belki zorunda kalmıştır. ne için ayrıldı bu arada?
Yapamıyorum falan dedi işte
ne yani sevemiyorum mu dedi ya da sevmeye çalıştım ama olmuyor filan mı
Sadece ben yapamıyorum anlarsın umarım dedi. Seninle olamam ben sana zarar verir bu dedi
kız depresyonda mı acaba ona nedenini filan sormuşsundur muhtemelen ya da ne biliyim belki de bahane üretmiştir dicm ama ben sana zarar veririm demesi of bilemiyorum bir çok nedeni var
Ben üstelemedim o nasıl isterse öyle olsun benden sıkılmıştır herhalde deyip senden sıkıldım demesi ağır olucağı için böyle dedi diye düşündüm
peki sen üzgün müsün?
Ayrıldığı için üzgün değilim eğer biri benden giderse haketmişimdir diye kendimi avutuyorum. Üzgün gördükçe nedeni ni bilmediğin için üzülüyorum
Bilmediğim*
fazla duygusalsın kendini de böyle saçma sapan şeylerle avutma lütfen değersizleştirme kendini o sana değer vermeyip böyle deyip gitmişse sen niye onu önemsiyorsun ki? ama yok o öyle biri diye bende öyle biri olmak istemiyorum diyorsan git konuş bence bu hayatta hiç bir şeyi içinde bırakma git konuş eğer terslerse boşver için rahat olur sonuçta sen elinden gelenini yaptın değil mi? terslerse boş ver gitsin dicem ama ya kız zorundaysa alsdfjafkjd of bilmiyorumm...
Gidip sormayım da yazayım
aynen yaz cevap vermese de boş ver kendi bilir
Ne yazayım?
bunu en iyi sen bilirsin kızı zaten tanıyorsun ve artık nerede üzgün görmüşsün ya da ne bileyim bunları en iyi sen bildiğin için bir şey diyemiyeceğim
Anladım teşekkürler gelişmelerden haberdar ederim
olur merakla beklerim
Yazdım. Sanane yazdı başta sonra tamam yazdım şey sert çıktım özür dilerim yazdı. Önemli bir olay yok merak etme. Beni düşündüğün için teşekkür ederim bitiren bendim benden nefret etmemen garip :)). Böyle yazdı
Kanma o hallerine kanmaaa
Numara mı yapıyor? Neden böyle bir şeye ihtiyacı olsun ki
Yapmiyordur belki pişman olmuştur ya da başka bi derdi vardır. Ama geri bir araya gelirseniz çok karmaşa olur alışırsınız ayrılıp barışmalara, sağlıksız olur sizin için aranızdaki sevgi mi yoksa alışkanlık mı em olduğunu bilemezsiniz yıpranırsınız sonra
Sor bence gitde