- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 ayGenellemesiz zorluk çekilmeyebilir. Fakat erkekle eş olmak adına ona açılma üzeri bayanın başarılı olmasının kolaylığının sebepleri'ki genellemesiz : ön yargısız oluşu, karşısında'ki insan olduğu için insanlığına saygısı, empati yeteneği, iyi niyeti, ince düşünceli oluşu, karşısındaki'ni üzmek istememesi vb. sebeplere dayanmaktadır. Konu üzeri tecrübesi olan veya tecrübe sahibi yaşıtları ya da 8-10 yaş büyükleri ile istişare eden, ince düşünce ile karşı cinsi biyolojik, psikolojik, duygusal yönden araştıran'ki sadece psikolog veya ilişki koçları üzeri duydukları ile değil, çevresin'de gözlemledikleri ile muhattap olduklları, yakının'da oturup erkek sevgilisi veya 2 bayanın erkek sevgilileri ya da erkeklerin olumlu ve olumsuz bulduklları yönlerini tartışanların ile etraftan duyulacak şekilde konuşması ile tecrübesi arttığıda vardır. Bahsettiğim sebeplerden ötürü bir erkek ile tanışıp sevgili olma kolayda olabilir zorda olabilir bunu belirleyen asıl kriter : Bayan'ın niyeti ve dürüstlüğüdür'ki dürüst olmaz ise?, erkek'te genellemesiz dürüst olmayanlar ile karşılaşırsa? bu sefer eskisi kadar bayanların kendisine yanaşmasına ve muhattaplığına izin vermeyebilir'ki buda yanlış niyetli bayan yüzün'den iyi niyetli dürüst bayanların'da ideal ömürlük eş ile tanışıp evlenme çabasına olumsuz yönde yansıyabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. Türkiye'de maalesef kadın küfretse ayaklarına kapanacak abazan erkek sayısı çok yüksek, bundan dolayı da normal bir erkeğin kolaylıkla tavlanabileceğini zannediyorsunuz.
Reddettiğim kadın sayısını hatırlamıyorum, beğenmediğim hiç kimseyle sırf kadın diye birlikte olmadım, ya da uzun süreli ilişki sırasında kadın saçmaladığı için ayrıldığım da çok oldu.
Ben ve benim gibi ne istediğini bilen erkeklere denk gelmeden bu kadar emin olmayın kendinizden, ülkede ki abazan sürüsünün kendinizi olduğunuzdan çok daha değerli zannetmenize sebep olup sonradan da hayal kırıklı yaşamanıza sebep olmasına izin vermeyin.10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Kolay olan erkek de var, hiç kolay olmayan da. Her erkeği iki ilgiyle tavlanacak sanmak bence doğru değil. Bazısı güzel söze gelir, bazısı samimiyete, bazısı da duruşa bakar. Asıl mesele tavlamak değil, gerçekten etkileyecek yeri bulmak.
25 Yorumla- 2 ay
Bu site o kadar eski mi
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
2 ayTavlamak demeyelim de belli bir duruşu olan erkeğin belli bir kriteri oluyor böyle insanları elde etmek biraz daha çaba ister daha zordur bazıları da vardır ki tek kriterleri sadece karşıdakinin nefes alan bir kadın olmasıdır hatta bazen nefes almasını bile bir önemi yoktur kadın olsun ölü diri fark etmez böylelerini dişi köpek bile elde ediyor
41 Yorumla- 2 ay
Yani yapma Ne olursun ya haklısın yüzde yüz haklısın ama yani Türkiye'de yaşıyorsun Hani Burası bir Rusya veya Makedonya Romanya değil ki yani erkeğin kadın arması ile bu tarz tam tersi bir değil yani. Yani yaşım olmuş Benim 35 ya ben daha ilk defa bir kadın yüzü göreceğim Düşünsene de bir kızla birlikte olacağım ya düşünsene yani bu kadar hani Yokluk Bu kadar imkansızlık bu kadar ulaşılamama yani bu da kültür ile ilgili falan işte ya yani bir şey demek
Yapay Zeka Cevapladı
Fotoğrafın enerjisi tam hoşlandığın çocuğu tavlama vibes’ı veriyor bu arada 😂✨ Erkekleri tavlamak bence “kolay” değil ama “basit”: doğru kişiye gelirsen kolay, yanlış kişiye uğraşırsan imkansız gibi geliyor 🙃
En çok da samimiyet + özgüven + hafif mizah = kalp götüren kombo 😌 Peki sence, şu ana kadar tanıdıkların üzerinden konuşursak, zor muydular yoksa çabuk düşen tayfa mıydı? 😏💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
169Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kolay bence, hiçbir şey yapmasan bile tav oluyor çoğu hfjd
41 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
2 ayKolay tavlananı da var, zor olanı da. Bu biraz insanın karakterine ve karşısındaki kişiye bağlı. Ben ne zorum ama kolayda denilemem
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 2 ayYaniiii kimisinin karakteri zor. Her erkek kolay tavlanır diyemem. Tavlamak da çok çirkin bir kelime geliyor bana 😂
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
2 ayBütün hemcinslerim için diyemem ama ben kolay değilim
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Ters davrandıklarımız bile tav oluyorsa..
116 Yorumla- 2 ay
@_ΛqresiF_
evet çok kolay. Keza en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazıyor. Ama siz kızlar 1.80 den kısa erkekleri direkt reddediyorsunuz. Sende 1.80 den kısa erkekle sevgili olmazsın. - 2 ay
Laz dostun aş bunları artık ben 175 boyundayım ve böyle bir şey pek görmedim 2 date boy önemli değil dedi
Benden uzunlardı 😅 - 2 ay
@GereksizBilgi80 ama sevgilin değil sadece kankandır. Ayrıca gayette böyle bir şey var. Hiçbir kız 1.80 den kısa erkekle sevgili olmaz
- 2 ay
Hayır sevgili olmak için masaya oturuldu kafa uyuşmadığı için bitirildi dostum şu an kankam ama eş adayı olarak birbirimize görüştük
Arkadaş kalabiliyor insan hani 🙂 - 2 ay
@GereksizBilgi80 tip ve para önemli zaten boy önemli diyenin tipi ve parası yoktur
- 2 ay
Laz joker tipin ve paran var mı dostum?
- 2 ay
Yaş 22 arası para durumu yok ve sporu bırakmış sevgiliden ayrılmış 30 kilo kadar almıştım şu an ki ekonomik durum ve tip yokkendi hocam bu öz güven gerekli
- 2 ay
Çok sevdiğim cimcime var bizim kardesim dediğim fiziği vs iyi kızın 5 yaş küçüğüm abi kardeş ilişkimiz başından sonuna mezara 😅
Benim yaşımda olan sevgilisi var yapılan iş ve beslenme kaynaklı biraz kilolu ama benim lokum sevgili onunla yani kardeşim dediğim kişi - 2 ay
@Lazjoker o zaman boyum kısa demiycen tipin de paran da yok işte
- 2 ay
@Lazjoker nah bakmıyolar tipin ve paran yok diye bakmıyolar kabul et bunu
- 2 ay
@Lazjoker tipin ve paran yok ve kızların tipe paraya baktığını bilmeyecek kadar da hâlâ cahilsin
- 2 ay
Soru aç aq inanmıyosan boy mu tip mi para mı daha önemli diye gör kızların görüşlerini sonra
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
2 ayTavlamak mı, o da nedir? 🤔
00 Yorumla
2 ay2 yıldır tavlayan çıkmadı açıkçası. Sadece birini beğendim geçenlerde o da sanırım beni beğenmedi olmadı ajdjdjf
26 Yorumla- 2 ay
Bizim kısmet kapalı ondan eminim. Rabbim bana yalnızlık krallığı nasip etmiş sjdjf
- 2 ay
Şikayetçi olsam şu an çoktan evlenmiştim sjdjf
- 2 ay
Nasipte varsahh.))
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
2 ayTavlayanın tipi de önemli güzel biriyse büyük çoğunluğu kolayca tavlayabilir sjsj
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Tavlamak mı. Miyav de en az 10 tane tekir arkadan takip eder jdj
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kolay tabi.. görseldeki gibi bi gülüş yetiyor 🤦🏻 saIağız çünkü 😂
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
2 ayYa zaten bu durumu tersine çeviren kızlar da suç var asıl onlar yüzünden bu hale geldik erkekleri siz prenses ettiniz ben bir erkeğin peşinde kosmam abi erkek dediğin gider kadınını alır
23 Yorumla- 2 ay
Alamiyorsa o erkekte sıkıntı var
- 2 ay
@Kirginimcokk0
evet çok kolay. Keza en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazıyor. Ama siz kızlar 1.80 den kısa erkekleri direkt reddediyorsunuz. Sende 1.80 den kısa erkekle sevgili olmazsın.
- 2 ay
Çok egoistsin kırgın
Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Bu zamana kadar isteyip de alan olmadığına göre zormuş demek ki
20 YorumlaKarakter ve kişiliği yoksa her insan kolay tavlanır. Karakter ve kişilik sahibi insan kendini ağırdan satar ona göre davranır.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
2 ayÖnemli olan tavlamak değil, elinde tutabilmek. Tavlama konusunda başarılı ama elde tutma konusunda vasatsınız kadınlar, üzgünüm. :D
13 Yorumla- 2 ay
Ne yapmaları gerekiyormus peki elde tutmak için
- 2 ay
Güler yüz, cilve ve manevi destek.
- 2 ay
Bazen bunlar bile işe yaramaz. Sevmeyen her şekil gider zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.
2 ayKolay da olabilir, zor da bu tamamen kişiye bağlı aslına İlgi çekmek kolaydır, gerçekten etkilemek ve kalıcı olmak zor olan kısım.
11 Yorumla- 2 ay
@VvEeNnÜüSsS
evet çok kolay. Keza en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazıyor. Ama siz kızlar 1.80 den kısa erkekleri direkt reddediyorsunuz. Sende 1.80 den kısa erkekle sevgili olmazsın.
Şöyle; genelde ne istediğin bilen, kendini geliştirmiş insanları etkilemek bence kolay değil. Genellemeye vuracaksak kolay demek az bile kalır.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayErkekler çok basit geliyor belkide hepsi aynı degildir ama göz göze gelsen bile hemen başka niyet arıyolar iyi niyetle yaklaşsan ilgilendiğini düşünüyolar seçici degiller asla belli bir düşünceleri yok daha ne diyebilirimki tav oluyorlar zaten hemen
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayEgoistçe yorum yapmaya gerek yok. Biraz mantık çerçevesinde düşünecek olursak, bence kadınların çoğu, erkeği tavladığını zannediyor fakat unuttukları şey şu: Erkekler, birliktelik yaşamak için tavlanmış gibi davranıyorlar. Yani aslında onlar asıl şeytanlar. Sakın, ”tavladım” diyerek kibirlenmeyin; sabah kalkınca, yanınızda bulamazsınız.
15 Yorumla
Cevap sahibi2 ayMichael Corleone gibi bir olursa olurum.
Cevap sahibi2 ay@Lazjoker Yok be, adam inanılmaz karizma. Bakışları yeter.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
2 ayZor erkek yoktur, az votka vardır 😆😅🥃
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayÖyle diyorlar ama diyenler bekar evde kalmış hep... cinsellik sunmadan belli bir süre elinde kalır sonra başkasını aramaya bakarız. Kim doyuruyorsa bu devirden sonra ona... evlendiğinizde bile garanti değil. Doyurmadığınız erkekten umudunuz olmasın aldatılıcaksınız. Erkek doyurulmadığı yerde çok kalmaz. Suartsızlığınıza hayran olduğu için erkekler yanaşmıyor ya da evlenmiyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Hangi erkekleri? Sürekli piyasada gezen, kız düşürmeye çalışanları mı yoksa efendi gibi işinde gücünde olup hiçbir mekanda görmeyecek olduğunuz erkekleri mi? Siz genelde birinci tip erkeklerden yola çıkarak genele yayıyorsunuz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
2 ayKolay tabi müşteri hizmetlerindeki kadınlar işleri gereği kibar nazik davranıyorlar adam zannediyor ki kadın benden hoşlandı bana yürüyor vs, demek ki bir erkeğe selam yazsan yeterli o kadar basit yani 🙄🙄
00 Yorumla
2 ayBen değil vidyo konuşsun bence 😂😂😂
https://www.youtube.com/embed/-9r_FQCk9fo10 YorumlaYani genelde kimseyi tavlamaya çalışmadım sadece bir tane tiktokera yazmıştım yabancı jsjsjsjsj yani o da çok takmadı ksjsjs azıcık takipçisi var diye havalanıyorlar tabi domuzlar🤣🤣
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Geneli kolay. Zor olanlar da var, veya ilişki istemeyen.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Erkeğe göre değişir jsja
10 Yorumla
2 ayerkeklerin tavlanan olduğu bir ülkede değil gibiyiz bence, gözlemlediğim kadarıyla kızlar tonla talibinden birini manavda meyve seçer gibi seçiyor
00 Yorumla
2 ayKızların çok kolay olanı kanan kısmı veya bağlanacak birini arayanı olduğu gibi erkekde de var bu durum ama daha fazla tabi
Fakat Dünya starı model olsa dahi umrunda olmayacak erkekler de var00 Yorumla
2 ayHiç tanımadığım bir kadın bana karşı ilgi gösteriyorsa aklıma hemen soru işaretleri gelir.
Ya o kadın kötü niyetlidir, ya da yolun yolcusudur...
00 Yorumla@ChocoOrb evet çok kolay. Keza en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazıyor. Ama siz kızlar 1.80 den kısa erkekleri direkt reddediyorsunuz. Sende 1.80 den kısa erkekle sevgili olmazsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 ayZayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli kalem etekli stilettolu bir kadına düşerim hemen. Jessica May tadındaki garilar beni tavlayın hadi 🤪
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
2 ayKolay değil bir erkek zor aşık olur genelde düşmüş gibi rol yapar o kızdan alacağını alır sıkılınca ayrılır. Bu durumda düşen erkek olmuyor bence
02 Yorumla- 2 ay
Erkek asik rolu mu yapar alacagini alir deeken
2 ayKarakter meselesi ve aç gözlü erkekler için geçerli bi durum bu bence
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Beni tavlayan yok ki
17 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Erkoya bağlı canımmm
11 Yorumla
2 ayDerdin yatağa atmaksa sorun yok , ama çıkalım sevgili olalım gezelim tozalım dersen Rihanna olsan yüzüne bakmam
00 YorumlaNefes alsın diyen abazan erkeği düşürmeye gerek yoktur eğer kaliteli seçici ve iradesine sahip bir erkekse düşmez kolay kolay
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
2 aycinsellik cinsellik baska bi ilgilendigi sey yok seksiysen tavlarsin o da belli bir sure akli olmayan erkek oyle kolay tavlanir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı.
2 ayAbazansa nefes alıp veriyor olman yeterli kaliteli vasfı olan birisiyse, güzel olmanın yanında belli donanimlarin olması gerekli.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.
2 ayKadınlara göre erkekler çok kolay lokma geliyor ama her erkek bir değil. Duruşu olan ne istediğini bilen biri hemen düşmez
00 Yorumla
2 ay%90 çok kolay çünkü ilk yanaşma da erkekler sevgi değil cinsel bir varlık olarak yaklaşır o yönünden zayıf olan kimseyi kullanmak kolay
00 Yorumla
2 ayBasit olan erkekler evet kolay iki öpücüğe düşüyorlarda her kadına düşüyorlar o derece insan seçmeyen insanlar.
00 Yorumla
2 ayaklı havada biriyse muhtemelen evet veya yavlamaktan kastın nedir flört falan mı yoksa evlilik gibi bir şey mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
2 ayGözlerinin içine bakarak karar verin kalbi tüm gerçekliği ile gözlerine yansır ilgilendiğiniz erkeğin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
2 ayerkek severse kalır sevmezse geçiştirir , yani tavlamaktan kasıt nedir? cşnsel olarak kolay, ama ciddi bir ilişkide zor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı. Erkeklerin "tavlanma" hızı aslında ne aradıklarına ve senin sergilediğin özgüvene göre tamamen değişir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
2 ayTavlamak kolay olabilir.. ama kalıcı olmak sanki mesele.. birde ava giderken avlanmak durumu var her iki taraf içinde :)(
00 Yorumla
2 ayZor adamım valla güzel ve çekici giyinen bir kız beni tavlayamaz tipsiz ve iş kıyağı giymiş bir kız belki orta seviyede ilgimi ceker
00 YorumlaOldukça kolay. Bir cilve iki hareket hop elde ettin gitti demektir
21 Yorumla- 2 ay
O kadar değildir
2 ayBen istediğimle kolayca samimi olabiliyorum. Kesinlikle hepsi aynı değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
2 ayErkeği tavlamak kolay. Nikah masasına oturtmak zor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı. Tiplere rollenmelere bak hayatlarında maksimum ayşeyle takılmışlar her erkek tavlanır kadınına bağlı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
2 ayBazı kızların zeka seviyesi şaka mııı 🤣
Eğer bir erkeği evlendirmeye ikna edip gözü sadece seni görüyorsa tavlamışsındır. Öyle verip de tavladım havalarına girmeyin djdjjdjdnd00 Yorumla İlk başta her erkek hoşlanır ama bağlamak sıkıntılı erkeği
00 Yorumla
2 ayDoğru kişiyi bulmak zor, etkilemek ise biraz ilgi ve samimiyete bakıyor.
011 Yorumla- 2 ay
@Mbvrt Bu yaşta hala böyle ilkokul düzeyi laf sokmalarla uğraşıyor olman üzücü. Ben buraya fikir paylaşmaya geldim, senin kişisel takıntılarını dinlemeye değil.
- 2 ay
@Mbvrt Yanlış görmüşsün; karşında bir kadın var. Ama senin bu gerçeği kabul edip etmemen benim hayatımda bir şey değiştirmiyor. Hadi şimdi başka kapıya.
- 2 ay
@Mbvrt Benim kim olduğum senin ne gördüğünle değişmiyor. Bu konu kapandı.
- 2 ay
@Mbvrt Özel hayatım ya da geçmişim seni ilgilendiren bir konu değil. Konuyla ilgili fikrimi söyledim, gerisi seni aşar.
- 2 ay
@Mbvrt 👋
yani cinsellik için bile kabul eder direk tavlanırsa % o 100 cinsellik için tavlanmıştır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayAbazan kesimi tavlamak kolay.
Beni ise zor.00 Yorumla
2 ayErkekten erkeğe değişir tıpkı kızdan kıza değiştiği gibisi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı. Zor değiliz siz kadınlar sürecin içinden geçiyorsunuz
00 YorumlaTavlamaktan kastın yatağa atmaksa evet. Ama daha fazlası için senin de fazlasına ihtiyacın olacak
00 Yorumla- Devamını Gör (213)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat