- Aşk İlişkileri konusunda 945 cevap paylaştı.
1 yılEskiden savaş vardı erkek az olduğu için değerliydi gün geçtikçe savaşlar bitti erkekler çoğaldı kadın değerlendi şimdi altın çağında siniz hiç bir kadın sizin kadar değer göremeyecek ta ki teknoloji geliştiğinde kadın robotlar ya da savaş çıkana kadar vaktiniz az değerlendirin bu günlerinizi☺️
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Görsel çok güzel ve anlamlıymış ama sen kelime hatası yapmışsın jdjsk
Erkekleri tavlamak kolay değil, o dediğin abazanları tavlamak. Mesela görseldeki gibi bir şekilde kesinlikle tavlanır.
Erkek tanımını hak edecek birisini tavlaman hiç de o kadar kolay değildir. Hatta bunu kadınlar arasındaki rekabetten de anlayabilirsin. Kadınların arasındaki bu kıskanma, yarış ve rekabetin sebeolerinden bir tanesini o erkeğe kendini beğendirebilmektir.
Erkeğe ama bak abazana değil jdksks İstediği erkeği elde edemeyen kadınların hayal kırıklıkları ile dolu bu ülke.
00 Yorumla
1 yılTabi ki yanlışsın. Sen istediklerini elde etmişsindir belki, ne mutlu, ama belki de elde edebileceklerinin peşinde koşuyorsundur, yani çıtan fazla düşük olabilir mi?
Ben kendi adıma bir hayli kadın geri çevirdim, kendim de reddedildim bol bol, hayatın bir gerçeği bu.
İddialı olman güzel de maalesef genellemen yanlış.. Madem her kadın her istediğini tavlamış, bunca erkekleri merak eden soru neden var?
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u 1 yılGörsel çok iyi.
Bir erkeği cinsellikle tavlamak kolay. Mühim olan başka şeylerle de tavlayabiliyor musun? Ben mesela o değişik yönümü herkese açmak istemiyorum. Bir kişiye açmak, bir kişiye göstermek istiyorum maharetlerimi. Burada cahil, boş geldiğimiz insanlara bilerek öyle davranıyoruz ama arka plânda istediğimiz anda zekâmızı ortaya koymak inanılmaz bir haz veriyor. İşte o yön ile etkileyici olmak güzel. Her erkeği de tavlayamayız, geçelim onu.
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hey pumpkindessert! 😊 Kesinlikle her zaman bu kadar basit değil aslında. İlişkiler kadınlar için olduğu kadar erkekler için de oldukça karmaşık olabilir. Flört etmek, iki tarafın da birbirini anlaması ve uyumunu yakalamasına bağlı. Evet, bazen bazıları kendi tarzıyla diğerleri üzerinde daha etkili olabilir. Ama unutma, önemli olan sadece yüzeydeki çekim değil; derinlerde bir uyum ve bağ kurmak. Gerçek bir bağlantı kurmak her zaman en değerlisi. 😉❤️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılHayır her kadın sadece bir anlık şekilde her kadına yürüyen abazan canlıları elde ediyor bir erkeği değil
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Yanlış, nice kadın oldu ama edemedi! 😅
Hepsinin canı cehenneme! 😅135 Yorumla- 1 yıl
Sevdiğin kadın hadi cehenneme gidelim dese gitmeyecek misin 😹?
- 1 yıl
Giderim valla canım aşkım benim, köprüden atlayalım dese atlamazsam şerefsizim ben aşkımla her şeye varım da 😅ama o benim aşkım 😅
Görseldeki gibi kadın tavlayamaz beni 😅 - 1 yıl
Tabiî tabiî tavlayamaz 😹. Evli olduğun vakit aklını alır 😹.
- 1 yıl
Canım aşkım benim alsın beni aklımı her şeyimi zaten aklım fikrim şimdiden onda anasını satiym 😅ona varım ben bende alırım aklını ayak üstü hoş ederim şak diye bayılır düşmeden tutarım kuş tüyüne bırakırım aşkımı 😅
- 1 yıl
Manyak 😹. Aklının tapusunu aşkına mı yapacaksın 😹? Ay böyle bir soru mu sorsan acaba "Aklınızın tapusunu eşinize/sevgilinize yapar kıydınız?". Absürd ve saçma sorular bulurken ben 😹.
- 1 yıl
Bence güzel soru hoş soru oldu 😅öyleyim manyağım ben çılgın deli benim hoşuma gitti valla 😅 severim ben böyle şeyleri 😅aşk olunca asklı olunca seviyorum dizi filmleri bile içinde aşk var mı diye bakıyorum 😅aşk aşk aşk ille de aşk sjdjd
- 1 yıl
Ay oğlağın bu kadar aşk manyağı olması beni çok şaşırttı 😹.
- 1 yıl
Aşka bu kadar aşıkken nasıl olduğumu tahmin edebiliyor musun 😅 sonradan olmadım ben aşka aşık küçüklükten beri kendimi bildim bileli 😅
Aşk için çalıştım çabaladım hep gelecekteki eşim için birikim yaptım hayal biriktirdim ama hayallere son verdim dizileri not etmiyorum artık bir sürü oldu yeter artık 😅geri kalanı da aşkım ile bulalım yapalım edelim - 1 yıl
Aşkın ile izlemek için mi not aldın 😸?
- 1 yıl
Bir sürü hemde 😅
İzleyipte sadece sevdiklerimi yazdım ya
The Legend of the Blue Sea
The King: Eternal Monarch
You Are My Hero
Cute Bodyguard
Love is Deep
Descendants of the Sun
The Uncanny Counter
İtaewon class
Tale of the Nine Tailed
Weak Hero Class
He is psychometric
While You Were Sleeping
Big mouth
İki dünya bir aşk Kore
Train Kore
Life on mars Kore
Signal
Voice
My secret terrius
Ghost Kore
Faith
Crash Landing on You
Vangabond Kore supper
A korean odyssey
The king 2 hearts
My girlfriend is a gumiho
You are all surrounded
Lawless lawyer
Time between dog and wolf
Again My Life
Two weeks
Scholar Who Walks the Night
Flower Of Evil
Briliant Legacy
İ'm not robot
My Love From The Star
Sen benim kaderimsin Kore tr dublaj
İnanılmaz erkek arkadaşım
My Id is Gangnam Beauty
The Wolf Çin
Secret Garden
Mause
Healer
City hunter şehir avcısı
Myprinces
İris
Player
Black
You ara my destiniy fated to love you
Moving
Remember War of the son
Taxi driver - 1 yıl
Hayran kaldım 😸.
- 1 yıl
Teşekkür ederim aşkımda kalır inşaAllah 🌸😅dizi seven istiyorum 😅 aşklı şeyleri seven insan istiyorum 😅
- 1 yıl
Özellikle Kore dizi izleyen 😸. Benimki de izler umarım.
- 1 yıl
He valla Kore aşkı seven daha çok severim ben 😅Japon çin 😅en çok Kore ama 😅Amin amin inşaAllah 😅
- 1 yıl
Seninle yeni diziyi konuşmak çok eğlenceli olacak 😹. Bu sitede dizi konuşan yok 😑.
- 1 yıl
Olar 😅
Ben çok severim canim you are my hero çin dizisi çekti çok güzel aşk komedi romantizim her şey vardı gerilim aksiyon filan 😅
Böyle yüzü maskeli adam doktoru kurtarıyordu sonra denk geliyorlar adam söylemiyor ben oyum diye seni kurtaran benim diye kendini sevdirmeye çalışıyor beni ben olduğum için sev diyor hayatıni kurtardığım için sevme
Çok hoş çok tatlı müthiş aşk 😅
Yan oyuncular da çok saf biri vardi o da aşık oluyor iki aşk çifti var diyeyim 😅 - 1 yıl
Ben seri katilli bir Çin dizisini çok beğenmiştim 😹. Love Me If You Dare.
- 1 yıl
İçinde aşk var mı 😅 Aşklı mı 😅Aşk için öldürüyorsa aşkı için ben varım ama içinde hiç aşk yoksa izlemeyi sevmiyorum fakat bakacağım bakıyorum hatta aşk var gibi duruyor 😅
https://youtu.be/7ETz_vTn78Q?si=B5qy1YsQPoofI0HD - 1 yıl
İzlediğim en müthiş dizilerden birisiydi. Farklı cinayet teknikleri kullanılıyordu. İzlediğine pişman olmazsın.
- 1 yıl
Başlarız başlarım ama şu an annem var farklı dizi izliyoruz. 😅Anama kıyamıyorum 😅Türk dizisi var şu an 😅 sürekli Kore sevmiyor bu ne be diyor kocinge moçinge diyor çıkanga mıkanga 😂😂😂
İnanıyorum olamayacağıma 😅hemen listeme ekleyim izle diye not düşeyim 😅 - 1 yıl
Hangi dizi 😹?
- 1 yıl
şu an şey eski serseri dizisi Kanal D de vardı içinde aşk var komedi var
Dur sahne atayım sana
Aha bu
m.youtube.com/watch - 1 yıl
Çocukken bakmıştım buna 😹. (27 yaşındayım. Modlar yüzünden yaş belirtmece).
- 1 yıl
Bende çocukken bakmıştım 😅peki sever miydin acaba😅
He valla sıkıntı aman aman dikkat sjssjsj - 1 yıl
Sevdiğimi hatırlıyorum. Birde bunun çapkın diye dizisi vardı sanki 😹.
- 1 yıl
Evet ama onu sevmezdim 😅çapkın ve tarzı şeyleri sevmiyorum 😅
İş grubunda tartışma çıktı şansını satiym 😅
Aşka laf ettiler ağzının payını verdim sustu yazdıklarını sildi 😂aşka laff söz ettirmem 😂
Güt laleleri şirrefsiz küpekler - 1 yıl
Grupta aşk mı konuşuyorsunuz 😹?,
- 1 yıl
İş grubu aile ortamı hatta benim için kurdular şu an 628 kişi önceki 700 kişi idi Türkiye genelinde kurye grubu
Haksızlık yaptılar çıktım gruptan herkes çıktı benim için grup açtılar benden sonra kavgalar filan oldu grupta ekran attılar 😅çok mutlu oldum 😅
Her şey konuşuruz 😅aşk'ı her yerde dile getiririm ben çünkü aşk her şeyim 😅 - 1 yıl
Öyle insanlar kaldı mı ya 😸? Dizi gibi.
- 1 yıl
Var var profile koyduğum çoğu video Türkiye geneline attığım şeyler 😅
350 mesaj cevaplayip sildim en son durum attım artık yeter dedim sormayın halimi hatrımı onlar da biliyor her şeyi zaten her şeyi anlatırdım aşkım düşmezdi dilimden onlar da üzüldü onlar istiyor diye video arıyorum sürekli anlat bir şeyler diyorlar 😅yemek yeme videosu çok attım 😂
Aç değiliz ama acıktık diyorlar 😂o nasıl yiyis 😅samimi ortam 😅kendi bölge grubumdan çok Türkiye grubunda aktifim orada daha güzel insanlar var - 1 yıl
youtube.com/shorts/legMOcA3DJg?si=IR8VDXmxoWTVfqbK
Video buldum 😅olay patladığında herkes yazmıştı 😅 - 1 yıl
Sen nasıl bir şeysin ya 😹? Herkes etrafında.
- 1 yıl
Ama ben sadece aşkımı istiyorum onun tarafından sevilmek 😅 sevenim çok çok şükür mahallenin 5 yaşında çocukları koşar bana 😅10 yaşında çocuk abur cubur kola almış gel abi dertleşelim diyor 😅geçen megafon ile seslendirme yaptım overlokc makinesi ayağınıza geldi polis megsfonu ile bir de içerdekiler etrafınız sarıldı teslim olun diye bağırdım camdan 😅polise şikayet etmişler 9 yaşında çocuk wpden yazdı abi kaç polisler geldi binannin bodrumuna saklandım 😅
Ekran
https://hizliresim.com/nd9jlhf
Ekran
https://hizliresim.com/tkamn2r - 1 yıl
Aşk adamı.
- 1 yıl
Buyrun Benim 🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u 1 yılAkılları bel altı olunca duruyor. Onun için her şeyi yaparlar.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılIstedıgımız her erkegı elde edemeyız, ekde edılecek erkek daha dogrusu her ısteyenın elde edecegı erkek gun sonunda kımsenın ıstemeyecegı erkektır aynı sey kadın ıcın de gecerlı. Yanı kanıyomus gıbı yapmaları bızım zaferımız degıl ıstısnalr harıc dıyelım
10 Yorumla
1 yılKsdeki erkolardan bahsediyorsan bence sebebini biliyorsun çoğu kişinin kafasi gidip geliyor ancak Kafaları seksten başka bir şey düşünmüyorlar
Reeldan bahsediyorsan illaki vardir efendili Adam gibi Adam olan20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır yanlış ha fakir bir erkek olursa neden olmasın basit düşer basit erkekler ama zengin biri olur kesinlikle düşmez bir tanıdığım var günlük 2 milyon kazanıyor bu kişi hiç bir zaman kadınlarla ilginmedi kadınlar onunla ilgilendi ama 2 saaten fazla konuşmaya ileri gidemediler bir cok ünlü de aynı şekilde
18 Yorumla- 1 yıl
Çünkü ona giden birçok kadının parası için gittiğinin farkında adam
Cevap sahibi1 yılOlabir evlenmiyorda hep evlendirmek istedik yok memleketten olsun İngilizcesi olsun iyi bir aile kızı olsun ev hanımı olsun diyor. bakakim talih kuşu kime konacak
- 1 yıl
Böyle birini tanıyorum 😂😂 saka bi yana inşallah gerçekten iyi temiz bi kızı alır öyle kızlar hak ediyorrr mutlu olmayı
Cevap sahibi1 yılÇocuğun baş harfini söylesene
- 1 yıl
Ha yok ben öyle kriterlerde birini tanıyorum demek istedim hdkshf
Cevap sahibi1 yılHm zanettim çocuğu tanıyorsun öyle düşündüm zaten Kendi memleketinden olmasa olmaz
- 1 yıl
Nasip kısmet
Cevap sahibi1 yılYani nasip
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. basit erkekleri tavlamak kolaydır aynı kadınlarda olduğu gibi
22 Yorumla
Soran1 yılDoğru aslında, karakter meselesi biraz da
1 yılKaliteli bir erkeği tavlamak her kadının harcı değildir. Cinsel ilişkiye sadece haz olarak bakanı ancak kolay tavlarsın. Bunu duygusal bağlam olarak gören bir erkeği tavlaman o kadar kolay değildir. Sende bir ışık olmalıdır.
10 YorumlaKendini keşfedemeyen erkekleri desek yerinde olmaz mı?
11 Yorumla
Soran1 yılOlabilir 🤷🏼♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılKişiye göre değişir.(Kısa bir süreliğine belki dediğiniz doğru olabilir.)
ya da zannediyor da olabilme ihtimalini unutmayalım.
Yoksa boşanmalar oranı , evlilik oranını bu kadar geçmezdi.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAkılları fikirleri başka yerde çünkü. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin💜🥰
15 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler gizli
Cevap sahibi1 yılRica ederim hatta kendimi gösterecektim de utandım sjshshs
Soran1 yılSen bilirsin jskshs
Cevap sahibi1 yılProfiline uçtum o zaman shshs
Soran1 yılPeki jsjsgss
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Çokta kolay değil aslında dili dışarda olanlar kolay bence onlara taştanda olsa fark etmiyor çünkü 😅
10 Yorumla
1 yılErkekleri tavlamak kolay yanında tutmak zor , kadınları tavlamak zor yanında tutmak kolay
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
1 yılyanlışsın. resimdeki gibi tavlamak diyorsan bedenle sadece erkeği gecici yatak için tavlarsın
12 Yorumla
Soran1 yılKendim için sormadım genel soruyorum. Bir erkeği en basitinden iki memeyle tavlanır demek istedim
- 1 yıl
bende senin için demedim resim için dedim. 2 memeyle sadece yatağa atmak için tavlanır erkek
Erkeklerin kadınlara karşı eşi düşük
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılYanlışsın her erkeği değil. Erkellerde ne oluyorsa, kadınlar da aynısı oluyor.
10 Yorumla
1 yılBazı erkekler kolay bazı kadınlar da kolay. Basit insanlar diyelim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Herkes dengi dengine
Abuk subuk bir insanı herkes tavlayabilir10 Yorumla
1 yılancak böyle tavlayabilirsin ama basit erkekleri.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılErkek yanlış bir kadını seçerse pek bir şey kaybetmiyor çünkü.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılNefsine sahip olamama ve kişinin iradesinin zayıf oluşuyla alakalı bir durum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani? Bu hem kadinin hem de erkeğin ucuzluğunu gösterir sadece.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
1 yılHer kadın istediği erkeği elde edemez. Bunu bazı kadınlar başatabilir.
10 Yorumla
1 yılYok bence senin biyerlerin kalkmış knk özgüven patlaması
14 Yorumla
Soran1 yılBu soruyu genel sordum ne kadar basit olduğunuzu ifade ettim sorun ben ya da sen değil erkeklerin kadınlara neden bu kadar çabuk düşmesi
- 1 yıl
Genel olarak kadınlar da aynı şekilde erkeklere çok düşebiliyor ama evet boş beleş nefes alsın yeter diyen erkek çok var yazık ne diyelim
Soran1 yılOnları kastediyorum ben de iki memeye tav olacak kadar basiter
- 1 yıl
Hee ben kişisel odaklı anladım özür dilerim
1 yılÇünkü yüksek kesimin iradesi zayıf aşağıdakinin kafasına göre hareket ediorlar hayvani duygularını bastıramıyorlar hata çoğu kişi bu yüzden candan oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAynen beyler hepsi de aynı hikayeyi anlatıyor aynen çok zorsunuz JjHdhdhshsn
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok haklısın çünkü nefes almanız bile onları tahrik ediyor 🤣🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAşırı seksi çekici değilse cinsel yönden uçurmuyorsa beni Allah olda tavlayamaz beni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYanlışsın
Çoook büyük yüzdelil için öyle
Ama biz de varız yüzde iki de olsak00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Mesele elde etmek değil elde tutmak
12 Yorumla
Soran1 yılÖnemli olan o zaten
Bizler basit canlılarızda ondan😅
10 YorumlaCinsellik zaafları olduğu için
10 YorumlaHahah sadece kendini kullandırtır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılÇünki kadın yokluğu yaşıyorlar sanki
126 Yorumla- 1 yıl
Evet bir kadın yoktu yaşıyoruz doğru ya düşünüyorum da 35 sene geçmiş kadın yokluğu yaşıyorsun Düşünsene 40 yaşına merdiven dayayacağım. Yani ben bazen duygularımı bastırdım hormon kullandım yani işte o yok dediğiniz kadın eti yani kadının ruhsuz olması dediğin gibi haklısın ve bana göre bana sormayın belki kesinlikle yani yaşamaz doğru değil
- 1 yıl
Anladım sfsd
- 1 yıl
Eyvallah abla bir gün sizin de düşersiniz diye düşünüyorum. Haklısınız
- 1 yıl
Biz niye düşelim?
- 1 yıl
Düşersin abla düşersiniz. Hatay'daki depremi gördük demi. Bir gün acılar sona erer. Biter bir kalemde...
- 1 yıl
Yaw ne alaka sfdfsfs neyse
- 1 yıl
Eyvallah usta sen haklısın
- 1 yıl
Öyle deme mahcup hiss etdim ahshs
- 1 yıl
Fark etmez ben ezilmeye alıştım.
- 1 yıl
Öyle deme demee
- 1 yıl
Ne deyim ki? Bazen antidepresan. bazen hormon. Kıza ulaşamadım. Taptım adeta. Para Hayat sorunları... bazen acılar insanı iyileştirmek... intihar ile bitirmek lazımdı ondan bile eziklik vardı. Korkağın tekiyim
- 1 yıl
Ay deme öyle deme öyle niye ezdiriyon kendini sennn ha ne var yani yapma böyle ben üzülüyorum hemende
- 1 yıl
Sanki bizim sıkıntımız yok bi tek sende var relax birazzzz rahat ol az kendine güven
- 1 yıl
Yıllardır güvendiğim ve yaşadım OT gibi anlamsız otta büyüdü ben de...
- 1 yıl
Ot ne alaka 😅, ümidini kesme kardeşim kendini geliştir devamlı
- 1 yıl
Üstat geliştirmek istediği nedir senin? Onu da üniversite bitti Daha ne bitecek Yani artık benim son dönemim son Baharım gibi yaşlı
- 1 yıl
Tövbe tövbe sus sus sen adamı depresyona sokarsın biraz enerciiiii 🥳
- 1 yıl
Düşün 10 tane üniversite bitir. Bazen Anadolu Üniversitede giderken gelirken acaglar ile konuşurdum. Herkesin birisi vardı bir sıcak tene dokunurken ben ona tanıyordum. Düşünsene bu mücadele... annem para gönderirken ben erkekliğim kalkmasın diye hormon kullanıyordum. Şimdi anne baba da öldü.
- 1 yıl
Dediklerin çok garip, Allah rahmet eylesin
- 1 yıl
Amin sağol bende garibim
- 1 yıl
Öff içimi karaltdın içimi sdfsd dobarlannnnn çocukk
- 1 yıl
Ben bunlarla yaşıyorum her gün acılar ve yalnızlık ve bitiş arayışı
- 1 yıl
Yalnızlıksa arkadaş edin sen bir bk yapmıyorsun ama mutluk seni bulucak sanıyorsun çok yazık
- 1 yıl
Mutluluk değil işte ölüm beni bulacak.
- 1 yıl
Bulsun ne diyim
- 1 yıl
Eyvallah üstat
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
1 yılher kadın değil
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 968 cevap paylaştı. Yanlışsın illa bişey çıkar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. Değil de size öyle yansıtılıyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılO konuda iyi değilim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılNasıl kolay oluyor
11 Yorumla
Soran1 yılGüzel bir kadının iki güzel bir kahkasına okeyler yanlış mıyım sence?
1 yılKime göre kolay? Neye göre kolay acaba?
14 Yorumla
Soran1 yılVallahi kolay çok çabuk düşüyorsunuz 😄
- 1 yıl
maalesef üzgünüm cok kolay düşenleri biliyoruz hobileri olmayan kendi gelistirmeyen belli standartlara sahip olmayan erkekler bu duruma bakip ele alirsam kızlarda aşırı basit düşüyor
Soran1 yılAyn
- 1 yıl
Aynen efendim :)
1 yılBabandan öyle gördüysen ne diyeyim
07 Yorumla
Soran1 yılBabamı tavlamaya çalışmadım.
- 1 yıl
Babanı tavladın mı demedim zaten öyle görmüşsün dedim
Soran1 yılYani şimdi çekici bir kadın sana yürüse geri mi gidersin?
- 1 yıl
Her kadın çekici mi?
Soran1 yılDeğil ama her kadın bence istediği erkeği tavlar kadınları red edemiyorsunuz kabuk edin
Soran1 yılKabul*
- 1 yıl
Tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
1 yılKısmen haklısın malum konu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bir gün o sihrini kaybedince ağlama :D
03 Yorumla
Soran1 yılBattaniyenin altında ağlarım
Soran1 yılKıyamam
Gizli Üye(30-35)1 yılFazla hafife alıyorsun erkekleri.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHer erkeği her elde edemezsin
00 Yorumla
1 yılSeks amaçlı mı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Kolay olunca numarasıda kalmıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılŞu 250 gr her şeye yetiyor
10 Yorumla
1 yılBasit canlılar
20 YorumlaYanlışsın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Ahaha kadın haklı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılzayıfız
10 Yorumla
1 yılElde tutamıyor ama
10 Yorumla
1 yılNiye hepsini bir tutuyorsunuz
10 Yorumla
1 yılBeni kim tablayacak he 🫠🙈
10 Yorumla
1 yılSana oyle geliyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bu devirde sanmam
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHayır olmuyor her zaman