+1 yıletkilesen ne olacak güzel kız söylesene. güldün değil mi? ya da bir oğlanın aklını başından aldın bunun günahını nasıl katlanacaksın. Nur suresini okusana.Bana din konusunda birşey deme ben artık kendime inanmıyorum anlıyor musun? cinsel hayat yaşasanız ne olur yaşamassanız ne olur? ama bilmiyorsunuz ki? sizin bir saçınızın teli için günah ne kadar? siz gülmekten bahsediyorsunuz. bak ben buna inanmıyorum ama siz inançlı olarak ne düşünüyorsunuz___? onu merak ediyorum cidden. kuran.gen.tr/? kid=1&sid=24&x=s_main&y=s_middle mesela. Bana güldün farz et. Acı çekmeme sebep olduysan ömür billah seni affetmem.
13 Yorumla
Soran+1 yılsıktın okuyamadım
- +1 yıl
özetle diyorum ki? ben bir müslüman olarak yaşayamıyorum ama sen bunun vebalini bir erkeğe gülerek nasıl verceksin ahirette sakın yanlış anlama sorgulamıyorum
- +1 yıl
yani bir erkek bayanı gördü mü kanar değil mi? mesela öptün mü tamamdır yüreği küt küt çarpar ya onunla eğlendiğin veya şaka yaptığına nasıl vebalini vereceksin. ben bu durumda hç biir kı za hakkımı helal etmem.
En İyi Cevaplar
+1 yılKolaysa beni etkile.İnsanın kriterleri ne kadar düşük olursa örneğin: "Nefes alsın yeter" diyenler gibi işte o gibiler kolay etkilenir. İnsanın karşısındaki aradığı özelliklere bağlı bişey.Özelliklerini karşılamıyorsa eğlence amaçlı takılır ya da bacak arasına girebilmek için.Sende kolay etkilendiğini sanırsın erkeğin. ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılevet ortamım öyle değil allahtan :)
- +1 yıl
Ortamda önemli senin iradende önemli. :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılkezban olduğunu düşünüyorum, birilerine kuyruk sallamışsın yokluktan bakmışlar diye kendini herkesi elde edebilirmi sanıyorsun.o elde ettiğini sandığın kişiler seni ilk fırsatta s.iker bırakırlar.Sonra yüzüne bile bakmazlar.Elde etmek o demek değil.Para, kontörde attırırsın.Gerçekten zor bir şey iste bakalım yaptırabiliyor musun? elde edilmeye çalışan sensin kuyruk sallayınca oruspuluk yapınca hedef oluyorsun o kadar
64 Yorumla
Soran+1 yılcanım çevrelerimizin farklı olduğunu düşünüyorum muhtemelen bu lafları ordan duydun.. s.kip bırakmak nedir ya çok gülüyorum böylelerine biraz kadınlığınızı bilin lütfen kendinizi bu kar ezmeyin. bir kadını bir ilişki dahilinde cinsel hayatı olmalı yoksa bir erkeğide cinsellik için kullanıp terk edebilirim anlatmaya çalıştığım o değil zaten benim tanıdıklarım senin tanıdıklarınada benzemiyor o ayrı. hepsinin zaten cinsel hayatı var hangi kızla çıksalar olacak bahsettiğim şey etkileyebilimek. yanlış anlamışsın cahilliğine ortamına veriyorum aşığılamıyorum değmezsin iyi günler.
Cevap sahibi+1 yılBen bir kadının ilişkisi olmamalımı dedim? Senin durumunun bununla alakası yok.Sen erkeklere kuyruk sallarsan seni kolay lokma görürler "Altlarına almak için" konuşurlar.Bunu demek istiyorum.Yani çok çok mükemmel biri olduğun için yapmazlar bunu.Bunun ayrımını yapamıyorsun.Sorun orda.Cahil olan kim acaba.Götün kalkmış bir iki keko peşinden koştu diye.
Cevap sahibi+1 yılBende evli olmadığım halde cinsel ilişki yaşıyorum benim çevremdede ilişki yaşayanlar var bu bir ihtiyaç
Senin ayrımını yapamadığın şey şu.Bu durumu kendine özel sanıyorsun.
Vajinaya sahip her kız bunu başarabilir.Köpek s.iken insan var ülkede.
Bu durumdan kendine pay çıkartman komik.
Kadın, görünce beyinleri nakavt oluyor. Bu yüzden.
618 Yorumla
Soran+1 yılarkandayım şurda en mantıklı konuşan kişi sensin.
- +1 yıl
Ömrümü yedin ömrümü. Al buraya bir bak;
https://www.youtube.com/watch?v=9ACcBR24vR8#t=27
zamanlama da hata varmış onda kodu girmeyi unutmuşum.
Soran+1 yılhahaha aynen çok haklısın
- +1 yıl
Kavga ederken bile gülerim ki karşı taraf senin gibi avelleşsin. Bu hayatta insanlara vurulabilecek en büyük tokat onların gözlerinin içine bakarak atacağın ağız dolusu bir kahkahadır.
O iki vatandaşı bulursan haber ver birlikte dalalım onlara. Bu soru sıktı başka bir soru bulalım kendimize daha heyecanlı bir tartışma konusu olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. biz erkekler toplumda öyle saçma bir yere getirilmişizki ilgi alaka yok dışlanmışlık hat safhada kadınların çoğu sadece üstüne basılacak bir basamak olarak görüyor bizi bu kadar hor görülmüşlük arasında en ufak bir ilgi alaka bakış ümit verebiliyor bazen sonunu düşünmeden , elinde olmadan o ilgi açlığıyla saldırıyor o küçücük umuda o yüzden işte;)
20 Yorumla
+1 yılNeden çoğul kullanıyorsun ki? tavladığın erkeklerin %90 ı muhtemelen seks düşkünüdür de ondan ;) kendimide katmak sartıyla ilk önce seks yapmayı düşünürüzde tavlandık hikayesine yatarız halbu ki seni yatağa attıgında kımın tavladıgını o zaman anlarsın ;)
10 Yorumla
+1 yılkusura bakma da güzelim öyle zengin , yakışıklı, kadına doymuş hayatta her istediğini elde etmiş bir erkeği etkileyemezsin ha nerde abaza var ağzından salya akan onlar da herkes etkiler Adriana lima bile aldatıldı be sen kimsinnn :)))
25 Yorumla
Soran+1 yıladriana limadan daha güzelim demek
- +1 yıl
git başvurunu yap o zaman vs ye şansını bir dene derim :)
Soran+1 yılmodellik yapıyorum zaten
- +1 yıl
tamam o zaman buralarda sürünme açıl yurtdışına birde ordakileri tavla bakalım :)
Soran+1 yılhay hay
Gizli Üye(30-35)+1 yılCunkh erkeklerin tamami sana seks objesi olarak bakiyor. Muhtemelen fizigin iyi yani cekicisin ve yuzun de tatli. Haliyle yuzune guldugun herkesi tahrik ediyorsn ve bunu marifet sayma cunku her kizda aynisi olmaz. Kimi kizlar gulumseyip asik eder, kimi kizlar da senin gibi gulumseyip erkegin onundeki seyi kaldirir :)
14 Yorumla- +1 yıl
önemli olan asık suratın altında güzelliği görmek :)
Cevap sahibi+1 yılGuzelligine lafim yok ki zaten :) sadece sen erkeklere seksi yojunu gosteriyor olmalisin cunku bir kizi gorup sadece kalbi carpan erkekler de var, onlardan birine denk gelirsen genellemen icin utanirsin :)
Soran+1 yılaşık etmediğimi de nerden çıkardın hahahaha
Cevap sahibi+1 yılVay arkadas bu nasil bir kiz ya adami kendine kole yaparsin yeminle :)
1. Erkek ilk bakışta kızın ne mal olduğunu anlar.
2. Çıkardığı anlama göre kuralına göre oynar.
3. Her şeyi hazırladığında çakar geçer.
4. Kendini senden soğutur çünkü önemin yoktur.
5. Sende ayrılırsın ve tekmeyi kendinin attığını düşünürsün.
6. Olay aslında basittir.
Not: Senin etkilemek dediğin olay bundan ibaret sayın KEZBAN.54 Yorumla- +1 yıl
Hard yaptın dostum:D
Soran+1 yılkeşke erkeler akıllı olduklarını zannetmeseler :(
ayrıca çakmak nedir arkadaş hangi ortamda takılıyosun sen ya kusura bakma ezmek istemiyorum ama kelimelerinize yansıyor seviye. senin deyiminle bir ilişkide birbirimize çakmayacaksak o ilişkinin anlamı ne?
+1 yılelde ettiğini sanıyorsun bence. erkeklerin belli istekleri vardır onlar için gelirler. ihtiyaç yani başka bir şey değil. gerçekten etkilemek ve elde etmek için onu kendine aşık etmiş olman lazım.
33 Yorumla
Soran+1 yılaşık etmediğimi nerden çıkardın hahahaha
- +1 yıl
ya senin istediğin tarzda bir cevap vermedim diye niye böyle kendini yüksek gösterip bir de hahah yapıyorsun. amma egoistsin ya. aşk iki gülmeyle oluyosa vay halimize valla. tamam canım herkes sana aşık. cevap yazma seninle uğraşamam.
Soran+1 yılilk hörüşte aşk diye bir gerçek var. cevap yazma seninle uğraşamam
erkekleri etkilemek kolay peki neden bayanları etkilemek zor... düşündürücü bir soru çelişkilerde kaldım erkekler sığınacak liman ararlar sen aşık olmak istemiyorsun anlaşılan peşinden yüzüne gülerek koşturduğun onca erkek varken...
03 Yorumla
Soran+1 yılyoo aşık olabileceğim çıkmadı daha çıktığım ve aşık olduğum biri vardı ama bitti.
Soran+1 yılişte onu diyorum ama anlamamışsın
Dünyada sadece türkiye için geçerli bir durum bu başka ülkelerde öyle kolay değil türk erkeğinden başka hiç bir ülkede erkekler kadının ağzının içine düşmez bu kadar hatta hatunlar erkeklerin peşinde artık
04 Yorumla
Soran+1 yılhahaha buda erkekler arasında bir mit
Soran+1 yılçıplaklık kriter değil
- +1 yıl
kriter ya da değil sonuçta türkiyede ne kadar çok açılırsan ve de güzelsen seksiysen erkeklerin o kadar çok ağzının suyu akar o kadar çok yavşarlar..türk erkeği doğuştan aç çünkü kadın avlamanın bir meziyet ya da bir kabiliyet olduğu mantığıyla yetiştiriyor bizi toplum halbuki aslında kadınlar erkeklerden çok daha azgındır normalde. ama bizde tam tersi gibi görünüyor..
+1 yılElde ettiğini sanıyorsun sadece.Elde ettiklerinde olur ama herkes için böyle değildir bu.İki gülümsemeye tav olan erkeğin tek amacı cinselliktir zaten.Her erkeği elde edemezsin.
16 Yorumla
Soran+1 yılherkes böyle valla
- +1 yıl
ben yüzüme güldü iki gün konuştu diye kimsenin peşinden koştuğumu hatırlamıyorum?
Soran+1 yılbenimle karşılaşmadığın içindir
Soran+1 yıletkileyiciyim güzellikten öte
Soran+1 yılsanmam
Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı. Daha çok yaş grubu ve karşındakinin seviyesi ile alakalı. 18-25 arası öğrenci ve sonrası erkekler için olağan çünkü hayatlarında çok fazla boşluk var. İmkanlar kısıtlı, zamanları çok tpolumun kültür yapısı vs...
03 Yorumla
Soran+1 yılevet ama ilişkilerde zaten cinsellik var çevremdeki
Soran+1 yılevet sağol :)
yoo beni etkilemek o kadar kolay değil her erkek için konusma kiminin beyni pipisidr o yüzden cinsel dürtüleri egoları yüksek oldugu için mevlananın sözü gibi kim olursan ol gel der. ama ben böyle değilim. basit şeylerle etkilenmem ben yok öpücükmüş yok sevişmekmiş. yok omus bunus böyle seyler abes bana.
00 Yorumla
+1 yılkadınlar erkeği daha kolay tavlar çünkü erkek peşinden koşar genel olarak ama durum ilişki tam kurulduğunda tam tersine döner bu iş böyledir nasıl gezegenler güneşin etrafında dönüyorsa bunun raconuda budur :) kız pas atar erkek koşar :D
10 Yorumlahaha saçmalıga bak.Ya dostum o iki yüzüne gülüp ayarladgn erkekler seni nasıl düşünüyor biliyormsun? Onların yatak fantazilerini süslemekten başka birşey olmazsın onlar için bu şekilde gidersende olamassında :D Bir de marifetmiş gibi anlatıyorsn :f
07 Yorumla
Soran+1 yılhepsi böyle erkeklerin canım
- +1 yıl
Yav düşünki 100 kişi toplanmış.Hepsine elma gösteriyorlar hepside onun elma oldugunu söyler başka bişey söylemez.Seninde yaptgn kb ama erkeklerin kafasında ahh yataga atılacak kız modundan başka birşey değil hepside aynısını söyler güzellik çirkinlkle alakası yok bunun yataga atsalar ytr.Ama hanımhanmck olucaksn oturup kalkmasını bileceksn yüzüne hemen gülüp tatlı tatlı konuşmucaksn o zmn etkiledign erkekler seni organıyla değil kalbiyle sever.
- +1 yıl
kuzey haklı beyler dağılın a.q
Soran+1 yılvalla ben öyle sünepe kızlara çok gülüyorum hanım hanımcıkmış ilişkide cinsellik olmalı bence. ama bu demek değil ki oramı buramı açıyorum. bende iki gülmseyip tatlı tatlı konuşuyorum yani yanlış anlamışsın güzelim :(
- +1 yıl
Valla ben yanlış anlamadım sen kendini ifade edemedin bence.Oluyorsa olsun ama evlendiğin kişi için problem olmucaksa burası türkiye canım kimse yatakta iyi olanla evlenmiyor.Namusuyla mutfakta melemen yapan kızla evlenilir.Orasını burasını açp cinsellk önemli diğenlerle eğlenilir.En sonunda sünepe bir erkekle evlenir artık o da sonra cinsellik yok diye aldatır onu sonuç ailesi dağılmıs problemli çoçuklar :d
Soran+1 yılhaha ne güzel genelleme yaptın ama benim çevrem farklı güzelim kimse bakire bağnaz kızlara yanaşmıyor o ne köylü kızı gibi * diyorlar yani tam tersi bakire biriyle evleniceksin sonra monoton diye aldatıcaksın sonuç dağılmış bir aile :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılO etkilenen erkekler büyük olasılıkla sevgili bulamadığındandır.
Bazı erkeklerde şu felsefe var o da kız bulamayanlar için geçerli.
Nefes alsın yeter. Güzelliğe aldanmayıp yeter ki kız olsun derler.06 Yorumla
Soran+1 yılyok benim çevrem öyle değil bahsettiğim hoş erkekler seviglileri olanda var içlerinde
Cevap sahibi+1 yılErkekler güzel rol yapar anlayamazsın.
Bu da yedek manitam olur diye bakıyorlardır sana.
Belli ihtiyaçlarını yani cinsellik seks ihtiyaçlarını görmek istiyorlardır.
Soran+1 yılyedke sevgiliyle karşılaşmadım hiç
Cevap sahibi+1 yılOrası hiç belli olmaz ya varsa sevgilisi? Mesela aydan aya görüşen arkadaşlarımı tanıyorum ben. Bazı arkadaşlarımın haberi bile yokmuş sevgilisi olduğundan. Anlayamazsın yani.
Soran+1 yılaynı yurtta kalıyorum bir çoğuyla mutlaka anlarım
Cevap sahibi+1 yılAnlayamazsın ben 7 senelik sınıf arkadaşımın sevgilisi oldu aylar sonra öğrendim. Hiç çaktırmıyor bile. Bende çaktırmamıştım çevreme ama 2. kız aramamıştım ama çevremde arkadaşlarımın hiç birisi benim sevgilim olduğunu bilmiyordu. 2 arkadaşım sonradan öğrendi onda da ben telefonu onlara vermiştim kendi arkadaşlarına mesaj atarken kızın mesajını gördüler.
o erkeklerin kaçtanesi seni koluna takmak ister kaç tanesi yatağa atmak ister birde bunun sağlamasını yap bakalım.
22 Yorumla
Soran+1 yılvalla asıl ben çıktığım erkeği yatağa atmak isterim kusura bakma senin deyiminle söyleyince kaba oldu ama
+1 yıl:D bacım bn sana deyim nahhh senn gzlligin için peşinden gelirler sırf sen diş gösterdin yavşak yavşak davrandın die geliyorlar
42 Yorumla
Soran+1 yılyavşaklıktan kasıt?
- +1 yıl
kız haklı :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılelde ettiğini mi sanıyorsun? asıl erkek elde edince kolayca terkedebiliyor aklını başına al.
13 Yorumla
Soran+1 yılsanmıyorum
Soran+1 yılyani bir erkeğin beni terk edebilme cesaretie sahip oluğunu sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılyerim ben senin kibrini.. :)
Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. valla senin gördüğün erkeklerden farklıyım ben.
çoğu öyle küçük bir gülümsemeden neler çıkarıyorlar.benim kafamda kesinleşen bir kız tipi var onlarda bana bakmıyorlar. ah baksalar bi. yüz vermiyorlar04 Yorumla
Soran+1 yılolabilir :)
Soran+1 yılgizlideyim canım
:):):) Bir erkek 2 şekilde düşünür evleneceği kız eğleneceği kız hangi erkeğe sorarsan sor bu böyledir.
00 Yorumla
+1 yılBence bu erkeklerle alakalı değil senin şeytanlığınla alakalı gizliş ^^
06 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha sağol
- +1 yıl
lan Emre kapak yapmak istememiştim ben :/
- +1 yıl
Canım sağ olsun.P andlmf
Soran+1 yılvalla kapak gibi gelmedi banada emre yanlış anlamış :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani erkeklerin yedek sevgilisi olabilirsin, ve siz uyanıksanız bizimde çeşitliliğimiz var ben hiç görmedim bir kızın erkeği birlikte olabilmek için ayarlamak istediğini :)
12 Yorumla
Soran+1 yılben gördüm
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum, ama bir erkek sahiplenmeyi sever, kalben, ruhen, ve cinsellik konusunda
+1 yılSiz de iki çiçeğe iki tatlı söze kanıyorsunuz biz söylüyor muyuz?
14 Yorumla
Soran+1 yılsöyleyin kanalım valla
- +1 yıl
Çok güzel kızsın çok harikasın oldu mu kandın mı?
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
Töbe est ya neyse hadi hoşça kal.
Seni gerçekten sevdiğini mi zannediyorsun o erkeklerin. Seninle neler hayal ettiklerini bir bilsen, seni kullanmak için peşine düşüyor onlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılzihniyetlerimiz farklı ben bir kadının cinsel hayatının olmasında sakınca görmüyorum sense buna bir hataymış erkekler sadece bunu düşünürmüş gibi bakıyorsun
Soran+1 yılanlıyorum seni ama bütününe öyle diyemezsin
+1 yılYazık sizin şu halinize böyle şeylerle avunuyorsunuz galiba. Bir kaç barzoya cilve yaptığınızda size biraz asılınca erkekleri etkilemek ne kadar kolay oluyor değil mi?
00 YorumlaAlla alla öyle hemen etkileniyormuymuşuz, hiç haberim yok valla :D
00 Yorumla
+1 yılbiz erkekler zayıf noktasıdır şu kızlar. iki gülümsedin diye onlara karşı yanlış anlamış olabilirler seni.
00 YorumlaCevaplari okudum yorumlari da okudum cogu arkadasima hak verdim
Ucuz mala ilgi coktur diyip konuyu kapatmali bence45 Yorumla- +1 yıl
ahahahha çin malı diyorsun yani ahaha
Soran+1 yılcinselliğinizi sizde yaşayabilirsiniz kızlar bu kadar baskıya katlanıp kutsal bakire kezban falan olmak zorunda dğilsiniz valla
NAsıl bazı kızlara ilgi gösterince hoşlanıyorlar bazı erkeklerde öyle yani her iki cinste aynı tabi herkes aynı değiş :)
00 Yorumlabunu yapmaktan zevk aldığına göre sonu mutlu bıtıyordur erkek için:)
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır sevgilim olanla mutlu biter
Soran+1 yılevet
sen öyle davranınca sen değil, onlar seni elde etmeye çalışıyor. birde böyle bak açıya :D
02 Yorumla
Soran+1 yıldemek ki çok hoşum sağol :)
+1 yılher erkek böyle değil be gülüm sadece sen kendini açıp saçtığın yer farklı o kadar ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılbenim karşılaştığım her erkek güzelim
- +1 yıl
diyorum ya güzelim sen yanlış ortamlara giriyorsun ;)
Soran+1 yılokul ortamım valla
- +1 yıl
okuldaki erkeklere bakarsan ohoo milletin işi gücü eğlence kızlarda öyle
Buldun açığımızı sömür bizi
22 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :)
Sen simdi etkiliyorum saniyosun ya..yataga kadar surer o etki..dikkatli etkile bence
10 Yorumlasenin için fesat olunca karşı tarafa yansıtıyorsun
onların içide fesat buna emin ol06 Yorumla
Soran+1 yılseks mi fesatlıktan kasıt
Soran+1 yılilişkide olması gereken bir şey cinsellik fesatlık demem ben ona
Soran+1 yılsen farklı onlar farklı insan..
+1 yılo zaman neden burada onu nasıl etkilerim diye onlarca soru var peşinden ne için koşar onada bağlı
010 Yorumla
Soran+1 yılbilemiyorum etkilemenin yolunu bilmiyolar belkide
- +1 yıl
ama onlar sevdiği adamı etkilemek istiyolar senin etkilediklerin senin vucudunun peşinden gelenler yoksa seni tandıktan sonra belkide bu kızla bişey olmaz dicek
Soran+1 yılnerden çıkardın vücudumun peşinde olduklarını hepsininde aşık olmadığını hahahahah bir alemsin
- +1 yıl
herkes sana aşıkmı oluyor:)
Soran+1 yılbelki
- +1 yıl
o anlık hoslanma sadece
Soran+1 yıletkileyicilik
- +1 yıl
önemli olan süreklilik dediğim gibi belki senden hoslandı ama muhabbet ettikçe baktı bu kız abusuk seyler istiyo konusuyo birden sgur gider
Soran+1 yılever süreklilik var
- +1 yıl
vay be o zaman sende bişeyler var :)
Ülkemizdeki cinsellik yönünden erkekler daha fazla abaza olduğundan dolayı bu gayet normal :D
06 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Soran+1 yılaa daha fazla mı kadınlar daha fazla diye biliyodum ben
Soran+1 yılhepsi abaza değil ama :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen daha bana denk gelmemişsin ondan böyle zannediyon
15 Yorumla
Soran+1 yılortamlarımız farklıysa sen bana denk gelmemişsin asıl
Cevap sahibi+1 yılBen her ortama girerim sen gözüne kestirememişsindir
Soran+1 yılhahahaah olabilir tabii ki ilgimi çekenlerle konuşurum
Cevap sahibi+1 yılKedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş
Soran+1 yılaynen yapma böyle hahahaha
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. erkekle bir alakası yok
02 Yorumla
Soran+1 yılhahahahaahah aynen benim güzelliğimle alakalı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeklerin çoğu abaza bu devirde ben başka ülkede böyle olduğunu zannetmiyorum buraya has bir olay bu :D:D
01 Yorumla
Soran+1 yılabazalık olduğunu sanmıyorum çünkü cinsel hayatları var zaten çevremdekilerin
Bende niye olmuyor la? Yoksa ben erkek... :(
12 Yorumla- +1 yıl
yoksaaaaaaa pollux :(((
Gizli Üye(36-45)+1 yılpeki senn bir resmin var mı belki çok fazla güzelsindir ve bu sayede etkiliyorsundur
02 Yorumla
Soran+1 yılyoo güzellik değil işte etkileyicilik diyorum :)
Cevap sahibi+1 yılama her insan etkileyici değildir güzellik yok ise nekadar etkiliyeblirsinki hani muhabbet ortamınız felan oluyor ise konuşmaların felan etkiliyordur kesinlikle sende artı olan birşey vardır buna emin ol
hacı onlar yani bizler sanki sizin belirli bölgelerinize programlanmış gibiyiz ondan :)
00 Yorumlatek başarınız bumu çok sıkıcısınız lan..
02 Yorumla
Soran+1 yılyoo başka başarılarım olmadığını nerden çıkarttın
+1 yılbeyinle yönetilmediği için..
11 Yorumla
Soran+1 yılbazısı
kızlarda çabuk tavlanıyor özellikle ergenler : )
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir bak
+1 yılO yüzden kaçanları kovalarsınız ya zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılhepsi böyle ama
Kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyoruz.
017 Yorumla
Soran+1 yılhepsi böyle hepsi
Soran+1 yılanladım merak etme ama benim tanıdığım insanların hayat merkesi seks değil. tabii ki bir ilişki cinsellik içerir ama önce ilişki olmalı
Soran+1 yıltabii ki inanlara oturup laf atmıyorum ki normal halim benim tatlı tatlı konuşmak..
her erkek bir değildir
00 Yorumla
+1 yılkaybedecekleri birşey olmadığından
12 Yorumla
Soran+1 yılohoo benimde yok
- +1 yıl
buhahah :D işte o yüzden :D insanın önü açık olunca yol alması kolay oluyor :D
+1 yılGenelleme yapma beni okdar kolay etkileyemzsin.d
02 Yorumla
Soran+1 yılhaha karşılaşmadık demek ki
- +1 yıl
Sanirim.d
köprü ayı dayı meselesi bu bence :)
21 Yorumlakızlıgını kullanırsan tav olurlar
04 Yorumla
Soran+1 yılişte ben o tiplerden hoşlanmıyorum
Soran+1 yılkızlık değil kadınlık kullanılmalı
Çinki nifis ilsin yitir ^_^
02 Yorumla
Soran+1 yılhahaha yok be canım tama ilişkide cinsellik olmalı ama önce ilişki olsun yani benim cevremde zaten ilişkilerde seks var saldırıcak pozisyoda değiller ki
beni etkileyemezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılkarşılaşmadıysak demek :)
+1 yılÖyle bir şey yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. yokluk çekiyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılçevrelerinde kızlar var
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği