1 yılErkeği tavlamak diye bir şey varsa bu o erkeğin sevgisini ve güvenini kazanmaktır. Bunu da tipi boyu kası penisi hoşuna giden her erkeğe cinsellik sunan kadın yapamaz. Böyle bir kadın, sadece erkek cinsel stratejisine hizmet etmiş olur.
Bir kadın, erkeğe koşulsuz, sevgisiz ve tamamen dürtüsel bir cinsellik sunuyorsa böyle bir kadından sadakat ya da dürüstlük beklenemeyeceği gibi onun yaşama dair bir çizgisi ve duruşu da yoktur. Yarın fiziksel özelliklerini çekici bulduğu başka bir erkeğe de bunu sunabilir. Borderlinenin eskorttan tek farkı bu işi parasız yapmasıdır. Borderlinelik, bedava eskortluktur.
Yoksa cinsel anlamda erkeği tavlamak diye bir şey yoktur. Erkekler, kadınlara kıyasla oldukça yoğun ve yaygın düzeyde poligamik yani çok eşli yapılanmaya sahiptir. Kadınlar gibi hipergami de gütmez. Yani cinsel seçiciliği yoktur.
Bunun içindir ki bir kadın çirkin bile olsa, obez bile olsa hatta g.. izekalı bile olsa istediği zaman kendine bir tokmakçı partner bulabilir. Bu erkeği tavlamak değildir. Bu durum kadın için yetenek ya da başarı değil. Kadın olmasının doğal sonucu. KADININ ERKEĞİ TAVLAMASI DİYE BİR ŞEY YOKTUR. ERKEĞİN KADINI DİYE BİR ŞEY DE YOKTUR ASLINDA. KADINLARIN DEĞERLİ ERKEKLERİ UZUN İLİŞKİ ADAYI OLARAK SEÇMESİ VARDIR.
Yorumlarda bir tane Allahsız, kitapsız deyyus komünist, kadınlara CİNSELLİĞİ YÜZDE 50 VERİN, YÜZDE 50 KISIN O ZAMAN BAĞLI ERKEK YARATIRSINIZ demiş. Hiçbir erkeği cinsellikle kendinize bağlı kılamazsınız. Çünkü cinselliği koşulsuz, sevgisiz ve tamamen dürtüsel bir şekilde erkeğe sunup söz konusu cinselliği durduk yere kısan bir kadına bağlanmaz. Çünkü böyle bir kadının dış görünüşünü beğendiğini her erkeğe seks sunduğunu düşünür.
Biz erkekler, sadakat ya da dürüstlük bekleyemeceğimiz hiçbir kadına bağlanmayız. Ulaşabilirsek onunla sadece cinsellik yaşar, ulaşamazsak da etrafında uydu olmayız.
https://www.youtube.com/embed/p_eyGAGxs5s20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılTok misafiri ağırlamak zordur, aç adamın önüne makarna koy yumulur bayıla bayıla.
Aç, abaza erkeği tavlamak çok kolaydır. O da ilk penetrasyon ve ejakülasyona kadar sürer.
Kadına doymuş, her bulduğu deliğe girmeye çalışmayan tecrübeli erkeği tavlamak çok zordur.
21 Yorumla- 1 yıl
Doğru
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Günü birlik tavlamaksa erkek buna dünden razıdır. Diğer türlü ilişki olarak zor bence
14 Yorumla- 1 yıl
Her neyse jsfd
- 1 yıl
Ricalar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılBana kolay geliyordur çünki eminim kendimden ama hiç uğraşmadım böyle şeylerle
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hey pumpkindessert! 🌟 Ya hayatım, erkekleri tavlamak genelde biraz flört ve biraz samimiyetle oluyor bence. 😏 Sonuçta kim karşısındaki kişiden gelen samimi ve içten bir ilgiyi sevmez ki? Ama önemli olan karşılıklı enerji uyumu ve birbirinizle gerçekten bağlantı kurabilmek. Flört etmek eğlenceli olabilir ama doğal olmak her şeyi güzelleştirir. Dürüst iletişim ve içten gülümsemelerle dünya senin sahnen! 🎭✨ Peki sen nelere dikkat edersin biriyle flört ederken? 💃💫
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
161Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılAdamına bağlı beni tavlamak zor mesela 😂
313 Yorumla- 1 yıl
Ne yani sen iki meme fotisine tav olmuyor musun 😱
- 1 yıl
O zaman ne farkım kalırdı 😂
- 1 yıl
Erkek yiaa jsd
- 1 yıl
Her erkek yanı değildir evet çoğunluk Abaza ama kaliteli olanlar var 😂
- 1 yıl
Katılıyorum sana, zaten benim sorularım siteyi kızıştırmak için açılan sorular oluyor, yani kendi düşüncelerim değil. maksat iki cins birbirini yesin 😄
- 1 yıl
Savaştırma insanları zaten çok müsaitler 😂
- 1 yıl
Zevk alıyorum kdgd
- 1 yıl
Zevk alınacak farklı şeyler var ama güzel yapıyorsun bu işi 😂😂
- 1 yıl
Dediğim gibi kaale almıyorum
- 1 yıl
boş ver sen 😇
- 1 yıl
Hiç gerek yoktu ya umursamıyorum 😂 yine de teşekkür ederim 💖
- 1 yıl
Gereksiz yorumlar hem benim arkadaşlarıma kimse laf edemez 😂
- 1 yıl
Canımsın 💖
- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u 1 yılbazılarını kolaydır evet
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı.
1 yılÇoook kolay.
Şöyle düşünün. Her erkek otzbir çeker değil mi? Demek ki oetada bi yoksunluk var. Cinsel arzularını bi an uyandırırsanız, ama bir türlü ulaşmasına izin vermezseniz, bunun için peşinizde koşacaktır.
Hiç ödülü vermezseniz bıkar giderler, hep verirseniz bu sefer "cepte" okursunuz. Maksimum verim almak istiyorsanız ödülü %50 oranında verin. O zaman "bağlı erkek" dediğiniz şeyi yaratırsınız.
Burada "zorum" falan diyenlere sakın inanmayın. Hayatında bi kadına dokunmamış adamlar nasıl "zor" olabilir dkfkf
12 Yorumla- 1 yıl
Hiçbir kadın, bir erkeği cinsellikle kendine bağlayabileceğini düşünecek kadar g.. izekalı değildir. Bir kadın, sadece duygu hissettiği erkeğe cinsellik verir. Dürtüsel cinsellik yaşayan kadınlara borderline denirmaddi kaygılarla erkeğe seks veren kadına da gold digger (eskort) denir. Borderlinenin eskorttan tek farkı cinselliği beğendiği adamlara parasız sunmasıdır.
Hiçbir kadın, cinsellikle bir erkeği kendine bağlayacağını düşünecek kadar g.. izekalı değildir. Bu fikirler ancak senin gibi angutlardan çıkar.
Hiçbir kadın seksi yüzde 50 verip yüzde 50 kısmakla bir erkeği kendine bağlayamaz. Bir kadın bana sevgisiz cinsellik veriyorsa ya da durduk yerde kısıyorsa söz konusu cinselliği mutlaka
hoşuna giden başka erkeklere de sunuyordur. Çünkü o bir borderlinedir. Sadakat ve dürüstlük bekleyemeyeceğimiz hiçbir kadına da duygu geliştirmeyiz. - 1 yıl
@Fikretin_İsyanı
Komünist olmak onurdur benim için. Allahsızlık da öyle.
Ama hem AKPli hem de redpillci olmak, kdkckfgk utancın dibi.
- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
1 yılTavlamaktan kastınız asik etmek ise zor. Ama altina yatmak ise evet bu kolay. Bir cok erkegin altina kolay yatabilir kadinlar. Erkekligin temelinde cok eslilik vardir zaten. Ama erkegi ayarlayip kendine baglayip sadakatine sahip olmak zor baya. Birazda senin karekterin ile alakali. Sadece guzellik cekicilik yetmez erkegi elde etmeye. Karketer konusma dusunceler saygi bunlar onemli.
32 Yorumla- 1 yıl
Anlicagin ben tutkulu ve istekli bir erkegim. Guzel ve cekici bir kadin beni etkileyebilir. Lakin sevgi ve saygi sadakat baglilik kazanamaz. Bunun icin karekterini öne surmesi lazim. Guzel karekter vs. Cinsel olarak yukselmem ve biseyler yasamis olmam kimsenin beni tavladigi anlamina gelmez. O tavladigini dusunurken. Kendisi aslinda av oldugunu unutmustur. Ava giderken avlanmak misali
- 1 yıl
Ve sana en gercekci egosuz erkek yorumunu yaotim bakma sen oyle 2 meme fotosundan etkilenemem diyenlerin kolpalarina. Memeyi atanda onemlidir guzel ve cekici kadin her zaman erkekleri etkiler. Bunu marmarisd3 bodurumda antalyada gece clublerinde yillarca barmenlik yapmis biri olarak soyluyorum. Erkegin hayatinda biri yoksa cekici bir kadin o erkegi her turlu etkileyebilir. Ama bu tavlamak sayilmaz. Ihtiyaclar giderilmis olur.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSiz erkekleri hiç tanıyamamışsınız. sizin tavladıklarınız onların kalbi ve duyguları değil sadece şehvetlerini tavlıyosunuz ki evet bu çok kolaydır ama mutlaka seninle ve sizinle yetinmiyecektir her kadına kapıları açıktır ama bir erkeğin gerçek manada kalbini tavlamak işte o çoookk zordur.
31 Yorumla- 1 yıl
başa tutturulsun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılTavlarsınız isterseniz, kadın isterse her şey mümkündür. Ama tavlanan erkek sadece tavlanmış gibi görünerek olaydan alacağı zevkin peşindedir gerisi şeyinde bile değildir... O nedenle he he tavlarsınız, harikasınız siz karşı konulmaz canıllarsınız diyorlar 😀 yersen
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılKişiligini de dişiligini sergilersen kolaydır. ama bunu basit erkekler yer
Ancak zor olanı yapmakdır önemli olan zekanla karakterinle olan kazanır ben gibi karakterli duruşu adam gibi olanda bunu yapar zaten
Öte yandan basit erkeklerle duruşu olan erkekleri kısaca özetlemiş oldum , yani her erkek düşmez buna 😉20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. Kolaya kaçan sizsiniz , zor veren de. Yakisikli olsun maço olsun koluma takayim arkadaşilarima hava atayım, fikri güzel ama en kolay erkek gurubudur. Git kelli felli şişman akilli erkek bul bu en zoru, adam köşeyi dönünce bulunur da iş isten geçmistir.
21 Yorumla- 1 yıl
Ben de kolay erkek grubu olmak istiyorum. Nasıl olabilirim hocam?
1 yılErkekleri tavlamak, temelde her insanı anlamak ve doğru iletişim kurmakla ilgilidir. İnsanlar farklıdır, dolayısıyla "kolay" demek genelleme olur. Ancak, bir ilişkiye başlarken ya da birini etkilerken, güven, samimiyet ve anlayış çok önemli. Eğer karşındaki kişiyle gerçek bir bağ kurabiliyorsan, bu, her iki taraf için de cazip bir hale gelir. Yani, her şey yaklaşım ve dürüstlükle ilgilidir, tavlama meselesi daha çok buna bağlıdır.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Sana tarifi veriyorum biraz uzun ve meşakkatli ama bunu yap tavlayamayacağın erkek yok!
1-) kurbanın dm kutusuna tıkla
2-) mesaj kutusuna Selam yaz
bu kadar 😂
11 Yorumla- 1 yıl
Yaa jscsds
Bir kadını kullanmak amacı ile her şeyini gizleyen erkeği tavlamak en kolayıdır. Asla olduğu gibi görünmez, en romantik en aptal aşık olarak karşında görebilirsin. Ama bilin ki bu mutlaka bir amaca hizmet ediyordur, ya da iyi ihtimalle size deli gibi hayrandır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
1 yılevet basit erkekleri tavlaması kolay karizmatik zor bir erkeği tavla hadi yemez tabi istediğin kadar nude at düşürmezsin öylelerini
22 Yorumla- 1 yıl
Nude atmakla düşüren kızda basittir ayrıca
- 1 yıl
basit insan basitlerle takılır ne yapsın birini anlamak istiyorsan çevresindeki insanlara bakman yeterli
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin çoğu abazadır. Abazaları tavlamak kolaydır. Zira nefes alman ve bir vajinanın olması yeterlidir hatta nefes alman bile şart değil. Damacanaya veya sokak direğine tecavüz edenlerin olduğu bir ülkede yaşıyoruz 😂
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Her erkeği kolayca tavlayamazsın. Nadir bulunan erkekler de var, ki yatacakları kadına bile dikkât eder öyle her önüne çıkan güzel veya ateşli kadına dahi atlamazlar. Çünkü doymuştur, aptal değildir.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı.
1 yılKafası abazalik ve cinsellik üzerine kurulu olanları evet çok kolay tavlaya bilirsiniz.
Ama kariyer ve eğitim peşinde koşan kişiyi ikna etmeniz çok zor. Çünkü onların kendilerine ait hedefleri vardır. Her şey planlıdır. Ben eğitimden devam 😇10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılErkekleri değil de abazaları olarak düzelt başlığı bence.
112 Yorumla- 1 yıl
Başlık gayet yerinde
- 1 yıl
O zaman tecrübene göre konuşuyorsun diyelim. İki tane abazayı tavlayıp erkekleri yoldan çıkarttığını sandığına göre.
- 1 yıl
Bütün erkeklerin abaza olduğunu görünce tahmin etmek çokta zor değil.
- 1 yıl
Bütün erkeklerin abaza olduğunu tanıyacak kadar hızlı tecrübe edinmen beni şaşırttı açıkçası. Bak bakalım sağda solda deneyimlemediğin erkek kalmıştır belki.
- 1 yıl
Doluuu
- 1 yıl
Çok mantıklı yorum yaptın cidden
- 1 yıl
Erkeklerin basit olduğunu söylemek için hepsiyle olmak mı gerekiyor? Ortada değil mi? Hakarete başvurmak yerine biraz çevrenize baksanız. ayrıca yorumlara bakın çoğu hemcinsin de benimle aynı fikirde onlar da mı herkesle olmuş.
- 1 yıl
O yorum yapanların pek çoğu profil fotoğrafındakinin sen olduğunu sanıyor. Umarım anlamışsındır 😄
- 1 yıl
O kadar IQ'su düşük değillerdir umarım 😄
- 1 yıl
IQ testi yapacağız desek sitenin %80 i kan vermeye çalışır. O konuya hiç girmeyelim bence 😄
- 1 yıl
Mesele hal olduğuna göre bana ettiğin hakaretleri geri al 😶
- 1 yıl
Niyetim hakaret etmek değildi. Genelleme yapılmasına karşı çıktım hepsi bu.
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Normal bir kadın için kolay güzel kadınlar için çok kolaydır. Biz erkekler genel olarak kadınlar gibi duygusal yaklaşmıyoruz. Daha çok içgüdüsel hareket ediyoruz.
10 Yorumla
1 yılErkekleri tavlamak kolaydır da adamları tavlamak zordur. Türkiyede yaşayan erkeklerin %90ını tek göz kırpmayla tavlayabilirsiniz, bu bir gerçek ama sizden istediğini aldıktan sonra yollarlar sizi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHayir kolay degildir. Erkekler hos bulmadiklari kadina b*k bile sürmez
41 Yorumla
1 yılBunu bir kadın olarak senin bilmen daha doğru olurdu erkeklere birazcık ilgi göster biraz sevgi sözcükleri söyle zaten tavlarsın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Erkekler kimseyi tavlayamaz. Kadın tav olmak istemesin de göreyim hele. Kadın tavlanmaya müsaade eder erkek de tavladım zanneder.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kimine göre 😂😂 zor kimine göre kola ama bir kadın bir erkeği isterse favlar orası kesin 😄😄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Fıtratı gereği kadınlara düşkündür, sizin için hiç zor değil. Sadece Alfalara ulaşamazsınız, onun da elinin altında istemediği kadar var ondandır.
10 Yorumla
1 yılTek gecelik ilişki için soruyorsan evet şeyi kalkan her erkek tavlanır ama evlilik için soruyorsan o biraz zor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılerkekler sazan gibi hemen oktaya gelir ama unutmayın tavlayayım deyip de tav olmayın
11 Yorumla- 1 yıl
Erkek yiaa
beni zordur. flörtöz bir yapım var ama ileriye gitmem için cokkkk harika biri olmalı. yoksa işe yaramaz tiplere gel cak dese p. mak atmam
10 YorumlaKendını ve ne ıstedıgını bilen bakımlı ve durusu tarzı olan karakterı oturmuş bır adamı öyle her kadın kolay kolay tavlayamaz..
10 Yorumlakadın çevresi çok olan erkeği tavlamak kolay olmayabilir ama erkek çevresi daha yoğun olan erkekleri tavlamak kolaydır
10 Yorumla
1 yılTek bir göz kırpmama bakar peşimde k*pek etmeye 👍
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSenin kolayca tavladigini herkes tavlayabilir , muhim olan yuksek degerli bir erkegi tavlamak. Yani sana kolayca gelen erkek herkese gider , senin bir ozelligin yok canisi. Oda cinselligi verirsen senden uzaklasir. Dinamikler hep ayni hepp.
22 Yorumla- 1 yıl
Sorunun benimle ilgisi yok. herkesin ortak görüşü bu yönde. yorumlara bakarsan daha iyi anlarsın canısı
Cevap sahibi1 yılYorumdaki kadinlar zaten benim yorumumu dogruluyor. Bir kadinin bir erkegi tavlamasi asiri kolay fakat uzun iliskide tutmasi cok zor , cunku cinsellik alinca erkek senin bir seyin kalmiyor, tabi kaliyor ama bu senin elinde , cinselligi kullanarak elde ettiysen eger o erkegi yani sek*i olmakla
tamamen dış gorunusle falan , o zmn erkek cinselligi alince gider. Yani senin kişiligin icin gelmisse sana erkek o zmn iyi. Zaten iliski demekte bu degilmi zaten. Yoksa tavlamayi her kiz yapar yani.
Her insanın basiti ve kalitelisi vardır. Diyeceğim sadece bu. 🤷
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılhemde nasıl kolay öyle böyle değil, bir saç karıştır, bir alttan alttan bak işlem tamam
10 Yorumla
1 yılUygun yerden vurursan kalkamam. ama orası da kalın zırhlandı.
10 YorumlaErkekleri tavlamak sorun değil kızlar elinizde tutmak marifet tutun bakalım 😃
10 Yorumla
1 yılAdamına bağlı genelde kolay gözükse de ciddi adamı herkes tavlayamaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKolayda sevgili olmak zor , sevgili olunca mutlu olmak zor. Mutluyken, mutlu kalmak zor...
10 Yorumla Tavlayamazsınız knk çok zengin çok yakışıklı adama meme fotosi de çok 4m ın kendisi de çok
10 Yorumla
1 yılHiç denemedim. O beni tavlasin, tavlamakla uğraşamam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. ne zorluğu olabilir ki onlarda zaten bunu istiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılSırf görsele ya da iki kura düşecek erkekten hayır mı gelir ya. Kalsın tavlama olayı shsh
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılEvet ve aslında her zaman kadın tavlar erkeği, erkek tavladım sanır
10 Yorumla Hayatımda hiç kadın görmedim tavlayabilir beni hemen
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. Basit ilişkiler peşinde koşan erkeği tavlamak kolay olur tabi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kolay kız zor kız olduğu gibi kolay erkekler de var
10 Yorumla
1 yılBana bile kız olma ihtimalimden dolayı yavşayan oldu. Bu herşeyi özetliyo bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
1 yılSorsan herkes zor ama büyük cogunluk için kolay aslında
10 Yorumla Kimisi Kolaydır Kimsi İse Zordur Ben Zor Olanıyım
Vesselam11 Yorumla- 1 yıl
Kimse ben basitim demez, zorum diyenleri de gördük 🫢
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aşık ederim yanımda 2 gün kalsın eğer aşık olmazsa odun kırarım kafasında sadece beni hatırlar 😀
14 Yorumla- 1 yıl
Dikkat et sen aşık olmayasin
- 1 yıl
@Bulutsencer benim bir kalbim yok 😀
- 1 yıl
Cok duydum onu kalbim yok diyeni
1 yılAwsizliktan gözü dönmüşler kolay onun dışında awa doyanlar zor
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAva ve avcıya göre çok değişir. Sapanla aslan avlayamayacağın gibi, dom, dom kurşunuyla da keklik avlanmaz.
Başarılı bir av herşeyden önce parlak bir zeka ve maddi, manevi yeterli donanım gerektirir.
Anlatabildim mi ufaklık?
01 Yorumla- 1 yıl
Anlatamadın amca
Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Ya sen ne tatlısın desen yeter knk çoğunun dibi düşer zaten birazcık daha zor olanlar var onlarada yüz vermezsen çekici oluyorsun yani nabza göre şerbet misali ayarlayamayacağın yoktur 😂
10 Yorumla
1 yılToplumda bız erkeklerı tavlamak cok kolay ogle degılmıkı bızım ulkemızde damacanaya bıle nıyet bozan karakter yoksunu ınsanlar var meshur bır laf var ya nefes alsın yeter zıhnıyetı daha ne beklıyorsunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayatimda bir kadina yenik dustum.. oda guzel bir agzima sicti.. artik sikar birinin beni tavlamasi icin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı.
1 yılHayatında pek kadın olmamış, kadına aç erkekleri kandırmak kolaydır. Kadına doymuş erkek kendini kontrol edebilir bence.
01 Yorumla- 1 yıl
Benim yazdığımı niye yaziyon hacım kopya çekmeye utanmıyor musun dksnsks
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılHayatındaki kişiyi seven değer veren erkek ise mümkün değil ama sürekli gönül eğlendiren hep bi kaçamak olan erkekse oldukça mümkün
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzel ol yeter uğraşmana bile gerek yok kendisi koşa koşa geliyor zaten geneli.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen tavlayamam. Hem 1.55'im, hem esmerim çünkü. Beni beğenmezler
15 Yorumla- 1 yıl
Damacanaya halleden var seni havada kaparlar
Cevap sahibi1 yıl@Gizemli_-Adam 🤭
Cevap sahibi1 yıl@Muratatg teşekkürler ❤️
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsellik için evet ama aşık edemez kız güzel değilse
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Size öyle geliyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılKukusu olanin az pipisi olanın bol olduğu yerde çok basit
10 Yorumla - Devamını Gör (166)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne