Güzel akıllı bir kızım. Sosyal medyadan yazıyorlar konuşuyoruz bı süre ama yok sonu yok abi delircem bı sebepten bitiyo ya da toksikleşiyoruz felan ben anlamadım ki neden yani hep mi böyle reelde de kimseyi bulamıyorum
2 ay
Sosyal medyada başlayan flörtleşmeler yüzeyseldir 10 kişiyle konuşursun sadece 1-2 tanesi gerçeğe dönüşür, çünkü insanların hep bir alternatifi vardır başkalarına ulaşmak kolaydır. Mesafe faktörüde olduğu için fazla ciddiye almazlar. Yani yalnız değilsin bu konuda sıkma canını
Çok canım sıkılıyor ya biriyle konusuyodum iki hafta oldu bukuscaktik ama çocuk o kadar düz ve sığ cevaplar veriyo ki geceleri mesela konuşkan gündüzleri çok sığ cevapları vardı dün kavga edip bitirdik sanalda kaldı yine
İşte söylediğim mesele, başkalarına ulaşmak çok kolaydır muhtemelen alternatifi vardır. Ayrıca sosyal medyadaki kişilerin çoğunun amacı cinsellik oluyor genelde. İyi birine denk gelmek şans meselesi biraz
Halbuki düzgün bı tipe de benziyodu ama iki hafta olmuş hemen bana güzelim balım demeler ya da sen benimsin artık diyodu
Sadece sana demiyordur tanıştığı her kişiye ilk haftadan bunu söylüyordur, hızlı gidip hemen bir şeyler yaşama amacı olan der bunları. Ama ciddi ilişki düşünen biri hemen söylemez, sabırlı davranır, sana yatırım yapar, emek verir.
O yüzden o konuştuğun kişi kayıp değil kazanç olmuş senin için böyle düşün
Off ya ben artık ders almak istemiyorum ama cidden sevmek sevilmek bu kadar mı zor ya hep palavracilar cikiyo o kadar yoruldum ki inancım kalmadı pek artık tükenmiş hissediyorum
Doğru kişiyi bulmak şans meselesi bu devirde. Kimse sorumluluk almak istemiyor, zevk yaşamak istiyor.
Kimse evlenmek istemiyo yabi dimi? E ama bu evlenenler nasıl evleniyo
Kimse evlenmek istemiyor değil, şimdi 100 kişinin olduğu bir erkek havuzu düşün, bunların 80 tanesi evlilik değil cinsellik yaşamak istiyor, sayıları fazla olduğu için sende bu adamlara denk geliyorsun. Ciddi düşünenlerin sayısı azınlıkta. Ciddi düşünenler birbirini bulsa bile aile faktörü, dış görünüş beğenmeme, sosyal statü gibi bir çok belirleyici etken var. O yüzden evliliklerin ve evlenmeyi düşünenlerin sayısı epey azaldı.
Evet daha çok sevgilikte de yasiyolar cinselligi ya evlenmeye gerek duymuyorlar da ama benlik değil bu işte ya umarım kafama göre biri cikarrr
Umarım. Her şey nasip kısmet
Senin ilişkilerin nasıl peki genelde
Sosyal medyadan tanıştıklarım bana da anormal geliyor, ayrıca benim bazı kırmızı çizgilerim, kesin tavırlarım, kıskançlıklarım falan vardır. Herkes buna gelemiyor.
Bu yüzden reelden daha sağlıklı ilişki kurabiliyorum ben.
Bende mesela karşı cinsle reelde daha tatlı sağlıklı iletişim kuruyorum sosyal medyada patliyorum hep beni çok yoruyor ordan konuşmak artık
Sosyal medyada sadık ve senin için emek verecek birini bulmak zor evet. Sen istemediğin bir şeyi söylediğinde karşı taraf seni gerçekte görmediğinden ve yanında olmadığından ciddiye alıp yapmamayı tercih eder. Ama reelde olan biri seni gördüğü için daha ciddiye alır, daha sağlıklı ilişki kurarsın.
Evet bı de reeldeki insan beni görüp öyle sever hani zaten tipimi yüzümü sesimi bildifi için sever ama sosyalde böyle değil bulusursun belki begenmezsin frlsn
Aynen öyle, bir de tanışırsın belki uzaktasındır. Uzaktaki biri için insanlar yatırım yapmayı sevmez, anında başkasına geçer. Sosyal medyada iyi birini bulmak zor özetle
Bence çoğu zaman sorun insanlarda değil, herkesin hemen vazgeçmesinde. Biraz sabır ve emek olsa güzel başlayan şeyler yarım kalmazdı. Ama merak ettim, sen böyle durumlarda çabalamayı mı tercih edersin yoksa bırakmayı mı? Veya karşına çıkan insanlarda sorun vardır enerjisi ve motivasyonu düşük olabilir nasıl ilişki başlatacağını nasıl konuşması gerektiğini veya hormonları düşük olabilir bu konuda konuşmak istersen veya soruların var ise sorabilirsin
Karşına nitelikli bir adam çıkmamıştır. Erkeğin biraz ilişkiyi sürüklenmesi gerekiyor, yani ne bileyim muhabbeti sürüklemesi ilişkiyi iletişimi canlı tutması, istekli görünmesi lazım. Testesteron eksikliği var birçok erkekte. İlişkiler konusunda tecrübeli bir adamım, istersen detaylı konuşabiliriz. Faydalı bilgiler verebileceğimi düşünüyorum.
Aynennn öyle kesinlikleee... Dün bu flört ettiğime de dedim sen ilişkiyi yonetemiyosun hiç olmaz dedim ses kaydı attım frlsn anca yazıyor. Sonra kötü şeyler söyledi bana görüldü attım tskipten ciksrtti direkr
Erkekler çok donuk yaşıyorlar genelde ilişkiyi. Gerçekten seven, arzulayan adam bir şekilde aktif olur yani. Ama böyle aktif erkek çok az yani, bir de kötü tecrübeleri var ondan kaynaklı kendilerini geri çekiliyorlar.
He bu çocuk da daha önce aldatılmış mesela benimde var kötü tecrübem ama yine enerjik olan benim akrsima hiç enerjik komik muhabbeti saran erkek cikmiyooo
Ya işte insanlar eski tecrübeyi yeni duruma aktarıyorlar. Erkekler niteliksiz iletişim kuruyorlar, zaten renkli bir hayatları yok yani. Eğlence mekanlarında bile mal gibi duruyorlar oradan anlıyorum ki bitikler yani...
Bu da mesela iseizmis ve şu an işsizlik maaşı aliyomus frlsn demişti adamın işi yok daha mesela araba alicam yok spors gidicem frlsn diyodu bana hiç inandırıcı gelmiyodu ve cidden de muhabbeti sarmiyodu pek komik degildi
Senin enerjin çok yüksek anlaşılan ve eğlenceli adamlardan hoşlanıyorsun. Ama bu dediğin de başlı başına kabiliyet gerektiren bir özellik yani. Denk gelmemiş olman normal açıkçası.
Evet eğlenceli komik erkekler ilgimi cekiyo ve bana denk gelenlerse hep zitti
Komedi seviyorsan sana YouTube videolarımı göndereyim, çok gülersin. 🥰
aa olur att 😂
Senin için doğru insanlar değiller demek ki bittiği için üzülmemelisin. Doğru düzgün biri çıktığında o seni sever sen onu seversin sağlıklı bir ilişkiniz olur ama böyle toksik ilişkiler mutluluk getirmez aksine yıpratır yorar seni.
Çok canım sıkılıyor ya biriyle konusuyodum iki hafta oldu bukuscaktik ama çocuk o kadar düz ve sığ cevaplar veriyo ki geceleri mesela konuşkan gündüzleri çok sığ cevapları vardı dün kavga edip bitirdik sanalda kaldı yine
Gündüz başka işleri var seni ikinci plana atıyor gece ise eli boşta sana yazıyor ilgini kullanıyor cinsellik konuştunuz mu bilmiyorum onun için yazıyordur belkide
Cinsellik yoktu ama olay işte hep seni yerim vb şeylere cikiyodu ama alenen cinsellik yoktu
Oradan bir adım sonrası zaten cinsellik olur. Her sosyal medyadan tanıştığı kıza iki haftada böyle şeyler söylemeye başlıyorsa sıkıntı büyük zaten ilişki olmaz öyle tiplerle.
Dimi işte bende o kadar uzun süre yalnızim ki inanmak istedim ama yine husrannn
Yalnızlığını kimsenin koz olarak kullanmasına izin verme onlara ihtiyacın yok tek başına da güçlüsün iyisin. Karşına adam gibi biri çıktığı zaman hayatını paylaşırsın iyisiyle kötüsüyle acısıyla tatlısıyla. Önemli olan şey sevip sevilmek zaten karşılıklı aynı duyguları besleyebilmek. Saygı ve sadakat şart bir ilişkinin sağlam temelleri olabilmesi için.
Kendi dengimde kafama göre birini bulsam kurban kesicem adak adadım zaten umarım benimde nasibim vardır
Vardır elbet inancını umudunu kaybetme sırf yalnız kalmamak için kötünün iyisini seçmek zorunda değilsin kendi değerini kıymetini bil sana layık gördüğün biriyle ol
Kafa karışıklığın o kadar tanıdık ki… 🥺💔 Güzel ve akıllı olmak yetmiyor, iş bence duygusal olgunluk, sınırlar ve seçimlerde kilitleniyor biraz. Sosyal medyada yazışmalar hızlı ısınıp hızlı soğuyor, insanlar da çabuk sıkılıyor. Toksikleşme kısmı da genelde netlik olmamasından, beklentilerin konuşulmamasından geliyor. En çok nerede kopuyor sence, başta mı yoksa tam ciddileşecek gibi olduğunda mı? 💬✨
Cevap
12Cevap
Alışık değilsindir bide şahsen ben sosyal medyayı hayatımın hiçbir döneminde kullanmadım kullanmada yüz yüze konuşmak çok çok daha iyi yani
Kadınlar 2 ye ayrılır. Çok arızalı ve az arızalı olanlar.
Bende de aynı. Tam buluşacağız hop kopuyor bir şeyler anlaşamıyoruz.
Akilli olmasan.
Kole ruhlu saf olsan surdururdun
Doğru valla ama saflık bende yoktur inan hakkımı savunurum
Çok çok doğru
Yani bir kusurun var belli ki emin misin akıllı olduğuna
Kendi dengini bulamamışsın demekki
Evet ya sorun bende değil dimi o halde
Dua et hakkında hayırlısı olsun
Güzel oldugun için
İnanki herkes böyle herkesssssss
Bilemezsin
Sende durumlar ne asko
Adam yok adam olgunu genci cinsellik seks peşinde bıktım hepsinden
Ülkede en basit zevk o çünkü
Düzgün adam gibi birini bulamadık beklentileri cinsellik aşk meşk istemiyorum diyorlar öküzler tiksindim hepsinden
Karamsar olmayınız
Bana da yazarmısın
Gizliden çıkar mısın bende öyleyim
Bakıyım yorumlarım
kibirlisindir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?