Karşımdaki insanlar neden belli bir süreden sonra bozuluyor anlamıyorum nerede hata yapıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Karşına bu saygıyı hak edecek ağırlıkta insanlar gelmediği için olabilir. Ciddi iş hayatı olmayan, Zorlanmamış, daldan dala atlayan vb insanlar çok fazla. Bakin düzgün insanlar sabırla bekliyor. Orada burada herkese yazmıyor. Deli gibi kim olursa olsun yazanlar ise bir şey olsa hemen bırakıyor, sabır göstermiyor. Tecrübesiz hareket ediyor. Yani bence çok karamsar olmayın daha gençsiniz; karşınıza mutlaka iyi bir insan çıkacaktır
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun inşallah 🤲
En İyi Cevaplar
Kime göre neye göre güzelsin güzellik göreceli bir kavram öncesinde bunu kabullenmelisin ilişkilerinde karşı taraf kadar kendindede hata aramalısın dediğin gibi saygılı iyi bir insan isen hayatına yanlış kişileri almak yine senin hatan oluyor lakin şunu bilmelisin biz insanların yüzündeki birer maskedir karşındaki sana kendini nasıl tanıtmak isterse öyle anlatır gerçek karakterini o istemediği sürece asla çözemezsin yalnız gerçek bir insan sarrafı isen karşındakinin beden dilinden konuşmalarından mimiklerinden onun dürüst olup olmadığını çözersin onun dışında 10 yıl aynı yastığa baş koysanda onu asla çözemezsin bugüne kadar yanlış kişileri seçmenin nedeninin ne olduğunu çözmüş olman lazım hatalarından ders çıkarman lazım iş sende bitiyor
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Yaşın çok genç kimisi sana ulaşamadığı için, kimisi ailesini iknaya zorlanacagi icin kimiside korktuğu için kaçar siz kızlar tek biriyle yetinirken erkekler niyaz maymun iştahlı oluyor başkalarıyla biraz fingirdesip evlilik yoluna giriyor gün gelir bunlara doyan istemeyen aşkına koşan hale gelince sakın bir limana yanaşır bol sanslar
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence kafa denginiz gibi olabilecek bir insana denk gelememişsiniz. Daha henüz çok gençsiniz yani günün birinde olur mutlaka. O vakte kadar umudunuzu kaybetmeden sabırla beklemenizi öneririm. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun sagolun..
- +1 yıl
Sağ olun sizden de.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKafanıza ve ruhunuza uygun da olması gerekli
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki sağlam temeller üstüne kurulmuyor
00 Yorumla
+1 yılkonudan bağımsız eğer ilişkide dediğim dedik olursanız ben buyum vs triplerine girerseniz cok büyük canım yaparsınız her iki cins için bu lafım.
ilişkilerin sürmüyorsa doğru kişi karşına çıkmamış demektir bulmaya da uğraşma sürekli birileriyle sevgili olma arayışında olma
zaten çıkınca anlayacaksın o seni bulur01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Seninle alakalı bir durum değil. Insanların kalitesizliği den maalesef. Doğru insan çıkmaması. Ilişki yaşamak odaklı değil. Menfaat, beklenti olur ise olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef.
+1 yılYanı takintilimisin pimpiriklimisin pire için yorgan mi yakarsın yoksa pireyi devemi yaparsın nasıl di o tam bilmiyorum da sürekli benlemi uğraşsın mı diyorsun vs vs
08 Yorumla
Soran+1 yılBiraz takıntılıyım, içimde dert olan şeyi sormak ve cevap almak istiyorum
- +1 yıl
tamam işte karşıda es geçiyorsa sende illa söyle deyip tutturuyorsan onlar diyorlardir bu şimdi böyleyse yarın ne olur Allah bilir deyip yavaş yavaş uzaklasiyorlar
Soran+1 yılYa sence ne yapmam lazim
- +1 yıl
Bence takilmaman lazım
Herseyi oluruna bırakman lazım irdeleme fazla Herseyi düşme herseyin pesine - +1 yıl
Herseyin peşine düşme rahat ol
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
Sende sağ ol ne yaptikki
- +1 yıl
Sözlü daha iyi izah edebilirdim
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılEmpati yapamıyorsundur, soğuk durursun, soru sormaz, ilgilenmezsin adam da bu benimle ilgilenmiyor, böyle ilişki mi olur der uzaklaşır.
02 Yorumla
Soran+1 yılEmpati yapıyorum, soğuk durmuyorum sadece kırılınca soğuk dururum o kadar
- +1 yıl
Sıkıntı ne olabilir o zaman, genelde nasıl tiplerden hoşlanırsın?
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Çok yüzeysel bilgi var elimizde. İnan bir şey söylemek çok zor ve sadece sana özel bir durum olduğunu düşünmüyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılAma kalbim acıyor artık
Soran+1 yılNe bileyim ya
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSorunun sende oldugunu nerd3n cikardin sonuc olmamasindan kaynakli olmasindansa yanlis bi teori de bulunursun
023 Yorumla
Soran+1 yılAma yoruldum artık hep aynı döngü
- +1 yıl
Dongù aynidir da meselenin Sen oldugunu nerden bilecem Sen mi terk ediosun ki hep
Soran+1 yılÇünkü zaman kaybı gibi görüyorum
- +1 yıl
O zaman Sen terk eden tarafsin ya da muhabbet evlilik uzerine degil
- +1 yıl
Iliskilerim surmuyor dedigine gore terk edilen tarafsin bunun sebebi de zaman kaybi olarak ciddi birliktelikten mùzdarip olmalarindan bitiyor olmasi midir
Soran+1 yılYanı son ilişkilerimi ben bitirdim çünkü mutsuzdum ilgi tam istediğim gibi değildi ben ciddi net olsun isterim her seyi
- +1 yıl
Herkes ister diyemem 5 parmagin 5i bir degil sonucta
Soran+1 yılTabii ki saygı duyuyorum ama bende ciddiyet bekliyorum
- +1 yıl
Iliskiler de ben de bekliyorum bos yere zaman harcamanin bi anlami yok tanismasi guvenmesi vakit gecirmesi iyidir hostur ama sonucunda biseyler olmayacaksa bağ gibi kùreksiz sandalla acilmaya benzer
Soran+1 yılEvet ne yazık ki öyle umarım hayırlısı olur
- +1 yıl
Umarim
- +1 yıl
Hatta umalim oyle olanlarla konussalim 😂
- +1 yıl
Bos yapan tenekeler uzak olsun
- +1 yıl
sonucunda biseyler olmayacaksa bağ gibi kùreksiz sandalla acilmaya benzer
o kadar zaman geçirip tanıyoruz ediyoruz bağlanıyoruz sonra elde var hiç sonu böyleyse hiç başlanılmasın - +1 yıl
Benim yazdigimi Bana mi yazdin
- +1 yıl
Her insan tanidigi zaman gecirdigi insanla nikah masasina gidecek diye bi kural yok Sen yillarini verirsin bi kiz 3 gun icinde nikah bastirir sevgililik bi adim evlilik kismettir
- +1 yıl
bağlanıyoruz sonra elde var hiç sonu böyleyse hiç başlanılmasın
- +1 yıl
Böyle düşünüyorum
- +1 yıl
Size soyluyorum Ùzmeyin tenekeler gùzel Ses cıkarıp sonra da bos kalplerinizle beklentileri olanlari incitmeyin
Siz bos tenekeler sixler de ettiginizizle kalmaz Incinirsiniz umarim - +1 yıl
Bize söylüyorsun?
Eden bulur herkes ciddi yaklaşsın birbirine - +1 yıl
Boş tenekecilere diyorum Gònùl beklentilerini ùzenlere
- +1 yıl
Evet çok haklısın
- +1 yıl
Eyvallah
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik bir yere kadar... size uyacak, ortak düşünce ve yapinizda biri olması lazım. Diğer türlü çok zor..
00 Yorumla
+1 yılAbe sizin kısmetiniz kapalı be yaaa ablaciiim.😂😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
- +1 yıl
Tanışsak mı acaba😂
- +1 yıl
Profiliniz gizli, yazamafım o nedenle
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Güzel olunca iş bitiyor sandıkça dahaaa çok çekersin
07 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun öyle bir şey sandığım yoo
Soran+1 yılBenim öyle bir beklentim yok ki, tanımadığınız icin herkes hakkında aynı gözle bakmayın bu ön yargı olue
Soran+1 yılErkekler de de var bu cinsiyet meselesi değil karakter meselesi, siz yinede on yargılı olmağın
Soran+1 yılOlmayin
Gizli Üye(36-45)+1 yılZeki insanlar kendilerini ciddi ilişkilere kapıyor sanırım ya da baya uzun bir süre sevgililik süresi olması lazım ki fikirleri değişsin aksi taktirde geneli hep kısa ilişki istiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen uzun süreli ciddi istiyorum
Cevap sahibi+1 yılYani zor ihtimal denk gelmesi lazım ciddi görünümlü uzun ilişkiler de olabiliyor :/ Ciddi ilişki istiyorum diye ciddi olmuyor insanlar çok iyi rol yapıyor.
+1 yılSorun sizde bence. İliskilerini bilmedende nerde hata yaptıgını söyleyemem
07 Yorumla
Soran+1 yılBen hatasızım demedim ama kimseye yanlış yapmıyorum sorun neden bende
- +1 yıl
Anlatın ozaman dinlim sizi neymis öğrenelim
Soran+1 yılHer şey güzel başlıyor sonra ben değer verdikçe onemsedikce karşımdaki bozuluyor
- +1 yıl
hata orada ve yanlıs insan seçimi
Soran+1 yılAma nasıl anlarım ki doğru insan oldugunu
- +1 yıl
Bana burdan yazın konusalım anlatım sıze bır erkek olarak
Soran+1 yılEkledim
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılAcele etmemek lazım bu konularda ince eleyip sık dokumak gerekiyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Ayrıntı bilmeden olmaz. Ama cinsel ilişki oluyor ve sonrasında bitiyorsa kullanılıyorsun demektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGarip bir durum. Sanırım karşılaştığınız kişiler sürekli değişiklik isteyen kişiler. Bence onlara sorun kendinizi terk etmemesi için ne yapmanız gerektiğini.
00 Yorumlabozulduğunu düşündüğün konular ne onları bilmek lazım..
00 Yorumla
+1 yılSiz nasıl sevgili oluyorsunuz aşamalarınıza sürece baktınız mı
00 Yorumlaİlişkilerde önemli olan o kadar çok şey varken senin saydığın iki şeyden birinin dış güzelliğinin olması nelere değer verdiğini gösteriyor. Çok şaşırmamalı bu duruma. Biraz da kendini bi sorgula bakayım
02 Yorumla
Soran+1 yılBen onu kendimi övmek icin asla söylemedim sadece bütün özelliklerimi belirtmek istedim yoksa tabii ki iç güzellik kalp bunlara değer veririm
Aynı sey bende de oluyor nerde hata yapıyorum bende bilmiyorum ki doğru insan bir türlü beni bulmadı sanırım sabır gerekiyor. Ve sanırım sizde de çabuk bağlanma var sonra ayrılması zor oluyor. anlayabiliyorum çözüm bulursan benimle de paylaş 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılHaha sorma canım ya inşallah mutlu oluruz
Güncelleme kısmına bu bozuluyor sözcüğünü 4 maddede açarsan sorduğun soru daha anlaşılır olabilir
00 Yorumla
+1 yılKalitesiz bi ilişkide olduğunu fark ediyorsundur düzelsin ayak uydursun istiyorsundur ama mayada olmayınca fazla sürmüyordur. Sorunun sende olduğunu sanmıyorum herkes dengiyle huzur bulur
13 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun canım inşallah
- +1 yıl
Amin sendende
Soran+1 yılAmin
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer istersen tanışmak isterim kendimle ilgili hoşuna gideceğini tahmin ettiğim özel bir sürprizim olacak hem sana tanışmak istersen 🙃👌
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı bende yaşıyorum düzgün olunca kızlara yanasilmiyor
010 Yorumla
Soran+1 yılBen düzgün olmak istiyorum hep ama neden ilişki yürümüyor anlamiyorum
Cevap sahibi+1 yılNerede yaşıyorsun
Soran+1 yılİstanbul sen
Cevap sahibi+1 yılBiraz uzak sen gibi birisini tanımak isterdim amaa çünkü yoruldum düzgün birisi bulup sevmek istiyorum artık
Soran+1 yılBir yuva kurmak istiyorum artık ya
Cevap sahibi+1 yılBende aynı sen gibi düşünüyorum sevmek sevdiğim kadına sadık kalmak değer vermek değer görmek istiyorum çok şeymi istiyorum sence
Soran+1 yılHakkımız olanı istiyoruz
Cevap sahibi+1 yılYaş kaçdi
Soran+1 yıl23
Cevap sahibi+1 yılBende 26 yaşındayım Şeni tanımak istiyorum
bazen yanlıs kisilerde arıyabiliyoruz düzgün insan seni hic bırakmıcaktir seni oldugu gibi sevecektir emin ol🙏🖤
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun canım inşallah hepimizi🙏
Gizli Üye(18-24)+1 yılSanırım insanlar bozuk sende sorun yok ama şöyle bir durumda olabilir karşı yaraf bir şeylerden sıkılıyor olabilir acaba kadınlığını mı tam kullanamıyorsun yani hareket olarak falan başka yönden bahsetmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılYok o yönden dolayı değil sadece biraz takintiliyim
Cevap sahibi+1 yılBende böyleydim geçmişte toksik bir ilişkimi yaşadın acaba benimki bundan kaynaklıydı ama atlattım neyseki
+1 yılİlişkilerin hepsi özeldir. Hiç biri birbiri ile aynı olmaz. Bu kadar az bilgi ile kimsenin yardım edebileceğini sanmam.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen inan ki kalbimde kötü bir şey bulundurmuyorum, saygılı da biriyim ama karşımdaki ilk başta iyi davranıyor sonra bozuluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTabi böyle olunca kalp acısıda meydana geliyo bunu bir tek sen yaşamıyosun en azından
00 Yorumla
+1 yılTercihlerinle ilgili olabilir, biraz daha olgun karakterli insanları tercih et bence
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk başta olgun geliyor sonra degisiyor
- +1 yıl
Zaman yaşadikların tecrübe katacak ve daha doğru bir tercih yapacaksin merak etme
+1 yılBunu karçılıklı olarak düşünmək gerekli. Yaşananlara geniş baxış lazım. Bendedi eyni sorun var erkek olaraq
00 Yorumla
+1 yılBöyle insanların ilişkileri sürmez kendimden biliyorum gvjjcu
10 Yorumla
25 güGerçekten niyeti ciddi olmayan birine denk geldiğiniz için olabilir. Nerede yaşıyorsunuz peki?
00 Yorumla
+1 yılBende öyleyim 25 yaşındayım hiç düzenli ilişkim olmadı maalesef
00 YorumlaSıkılıyor insanlar aynı heyecanı bulamadığı için
01 Yorumla
Soran+1 yılHeyecanı dengede tutabilmek icin ne yapmak lazım sence
+1 yılHer şey güzellik değil bakımlılık değil
01 Yorumla
Soran+1 yılTabii ki değil sadece kendimi tanittim
+1 yılIstekler ve tarz uyumu olmuyor demekki
04 Yorumla
Soran+1 yılBiraz inatçıyim
- +1 yıl
İnat ilişkide kazandirmaz
Soran+1 yılYanı gereksiz inat yapmam ama tutunca tutuyor
- +1 yıl
Yapi boyle ise yapacak birsey yok
Kendine yükleme hatayı bence
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden olmuyor peki
+1 yılIliski de ne aradığınada bağli biraz bu..
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyet
- +1 yıl
Ayni ben
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılkafa dengi denk gelmiyordur
04 Yorumla
Soran+1 yılBelli bir şeyden sonra soguklasiyor
- +1 yıl
haklisin guven azaliyor ozellikle nasip kader iste olmayinca olmuyor
Soran+1 yılDoğru
- +1 yıl
seni gorsemmi özelden
+1 yılDüzgün insan seni asla birakmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün insan olup sonra niye soğuma oluyor
- +1 yıl
Yanlış kisilerlesiniz ilk önce arkadaş olabiliyor musun onu sorgula
Soran+1 yılOluyorum tek sıkıntım, inatçı ve takıntılı olmam
- +1 yıl
Bende öyleyim doğru kişiyle çözeceğiz bunu eminim zamana birak ne istediğinden emin ol ilişkilerinde ileri dönük kişiyi bul sevgililik bir yere kadar ruh eşini bul piyasadan cekil
Soran+1 yılAmacım o inan ki
- +1 yıl
Biraz kendine zaman ver 3 ay mesela sonra bir çevreme bak
Kendini nasıl sunuyorsun karşı tarafa?
07 Yorumla
Soran+1 yılOldugum gibi, ben soyleyim
Kibarım, takıntılıyım, saygılıyım, inatçıyım ama anlayisliyik
Soran+1 yılAnlayışliyim
Soran+1 yılSon ilişkilerimi ben bitirdim
Soran+1 yılÇünkü yalan hissettim
- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılBu sorunun cevabı kendinde
05 Yorumla
Soran+1 yılBulamıyorum nedenini
- +1 yıl
Bulmak istemiyorsun
Soran+1 yılİnan istiyorum bende biraz inat var ama yanlış yapmadim kimseye
- +1 yıl
Anlatabilirsin dinlerim
- +1 yıl
Dmden beklerim
+1 yılİçinde bir şüphe var onu bul ve ortadan kaldır
04 Yorumla
Soran+1 yılBende biraz inat var ama o şüpheyi bulamıyorum
- +1 yıl
Bende bulamıyorum. Sanırım bi tokat yicez öyle buluruz
Soran+1 yılAllah korusun
- +1 yıl
Korusun tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBirinle anlaşmak çok zor
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok zor
+1 yılVefalı birini bulunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlayacağım
- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılBi iş olcaksa olur nasiptir
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabii ki
+1 yılBozuluyor Derken içeriğini bilmeden yorum yapamam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Çok katı kuralların vardır
00 Yorumla
+1 yılBebeğim her zaman olacak diil
00 Yorumla
+1 yılkısmet işi bunlar ama
00 Yorumla
+1 yılkaliteli insanlar yalnizdir
00 Yorumla
+1 yılBu bilsem bende aynı durumdayım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de hata bizde değildir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıltercihlerin ve çevren kötü demek ki
00 Yorumla
+1 yılBelki onlar bozuktur nerden biliyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFazla iyi niyetli ve çabuk bağlanma sorunun var
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet nasıl anladın
Cevap sahibi+1 yılSevgi eksikliği
Soran+1 yıl😔😔😔
Cevap sahibi+1 yılİlgi bekliyorsun sevilmek istiyorsun
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBende aynıyım sırf ciddi ilişki istiyorum diyede terk edildiğim oldu
Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Senin değerini bilememişler utansınlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılneden bittiğine bagli.
05 Yorumla
Soran+1 yılBen saygısızlık yapmıyorum ama karşımdaki insana rahatlık geliyor
- +1 yıl
bazen yaratıcı istedigini degilde ihtiyacın olanı verir.
Soran+1 yılAllah en iyisini versin bizlere
- +1 yıl
amin bekliyorum bakalım gelsede kurtulsam :D
Soran+1 yılAmin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSende bir sorun vardır, tanımadan belli olmaz ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboyle oluyor genelde senlik bi durum yok aşkum
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 23 yaşındayım, güzel bir kadınım, saygılıyım, ama ilişkilerim neden sürmüyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler