İkinci kez ciddi dediğim ilişki bitti. ikisi de bahane olarak sen daha iyilerine layıksın ben seni üzmekten korkuyorum bla bla diyerek bitti. Hem hayatıma girip umut veriyorlar güzelsin çok tatlısın masumsun sonra gidiyorlar
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İlk merak ettiğim şey yanlış anlamazsan yaş aralığın doğru mu? Gitme sebepleri de klasik olacak ama onlara istediğini vermemendir
Ciddi misin.. bunu elde etmek için gerçekten uzunca vakit geçirip güzel sözler söyleyip hiç bağlanmamış gibi gidebiliyor musunuz gerçekten
Ben bakir bir erkek olarak bakire kız isterim fakat her erkeğin düşüncesi bir olmaz. Seninle haftalar, aylar, yıllar geçirir ilk başta öpüşmek ister zamanla öpüşürsün sonra sexting ister onu da yaparsın en sonunda cinsel birliktelik ister onu versen de vermesende her türlü giderler. O saydığım şeylerin hiçbirini verme benimle öpüşmedin bile biz sevgili miyiz yoksa arkadaş mıyız der yine ayrılmak ister
O zaman beni hiç sevmedi öyle varsayıyorum
İlişkiniz ne kadar sürdü vs vs genel olarak ilişkinizle ilgili bilgim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim
Teşekkür ederim
Konuşmak istesen uyumaz konuşurdum lakin konuşmak istemiyorsan iyi geceler, hayırlı sahurlar diliyorum
Kanka
bakıyor
bakiresin. adam anlayınca uzaklaşıyor. Üzmek istemeediği konu onlar
Nasıl yani anlatır mısın lütfen siz erkekleri anlayamıyorum.. istediğiniz bakire kız değil mi zaten
Evet ama adam gününü gün etmek istiyor. Anladın. Bakıyor ki sen temizsin. Senle eylenemicek. Seni bırakıyor
Sen bakma bu pisliklere, kalbi pis bunların, dinleme bile, okuyan gözlerine yazık.
@Ahmetcnd kalbi pismiş. Olum piyasadaki çoğu erkek bu kafada. Kime ne anlatıyorsun. Temiz kız bulupta ciddi ilişki düşünen erkekler genel de 25 inden sonra oluyor. Genç yaşta çoğu erkeğin aklı şeyinde
25 üstüydü zaten
Bir erkek olarak midemi bulandırıyorlar, bizde 25 altı olduk hiç böyle olmadık, karakter meselesi.
O zaman halen evlenme derdinde olmayan tiplere denk gelmişsin
Başka bir sebep olamaz mı
Çok zor. Ya da sen beklediği gibi bir bayan değildin? Yani hoşuna gitmeyen huyların çıktı. Bundan da olabilir. Seni kırmamak adına söylemeyip ayrılmışda olabilşr
Öyle olsa söylemez miydi şu hareketin hoşuma gitmedi vs. Hemen kesip atmak ne kadar doğru.
İşte buna erkek denir
Dünyamıza hoş geldin
Neden neden çıldırıcam. Şu an pişman olmaktan iyi midir kestirip atmak. Beni sevenle birlikte olucam da diyemiyorum nalet olası çünkü sevmeye ihtiyacım var onda da düzgün adam yok
Muhtemelen siz cinselliğe kapalı birisiniz bunu fark edip terk ediyor olabilirler
E tamamda evlenince olacak illa
Sorun niyetinin evlenmek olmaması evlilik dışı istemesi
Evliliği niye istemiyor. Yaşı gelmişti işi de var bırakmaya değer mi yani bir daha nasıl birini bulacak benim gibi
Yamuk insanlar için doğru insanlar pek önem arz etmez
Vaktime yazık piskolojim duygularım ah hayat
İlişkide tam olarak nasıl davranıyorsun karşı tarafa ve cinselliğe karşı tutumun nasıl
Cinsellik evlenmeden istemiyorum bunu biliyorlar zaten. Benim anlamadığım en son ki beyaz eşya bile aldı kendisi de evlilik düşünen birisiydi ama gitti yani
Çok garip bi durum yaşamışsın anlam veremedim umarım istediğin gibi biri denk gelir karşına
Kötü insanlarla karşılaşman senin suçun değil, belki de senlik bir durum yoktur?
Haklısın belki bilmiyorum böyle düşünmedim hiç
Suçu kendi üstüne alma hemen 😂
Yaşa takılmadan emekliliğini iste bence. 😅
Ne alaka
3-4-5 devam etme diye dedim.
Vermediysen demekki
Abazaları seçme sen de
Ben istemedikten sonra konusunu dahi açmıyorlar saygı duyuyorlardı her şey iyi giderken sebepsiz en canımı sıkan da sebepsiz gitmeleri
sence neden gidiyorlar
Sevmediler ya da özgüven eksikliği
İlgisiz misin
Genel olarak ilişkide ilgi eksikliği vardı evet
Sen mi karşı taraf mı
O ilgisizdi doğal olarak benim de hevesim yoktu çoğu zaman. Ama iyi olduğumuz zamanlar da vardı
Ne kadar sürdü
7 ay falan
Sevdin mi hiç
Sevdim
Konu hakkında bir şey sorabilir miyim peki
Evet
Ama özelden
Nasıl bir karaktere sahipsin?
Uyumlu duygusal sınırlarını çizen aynı zamanda bir de maddi beklentim de yoktu çok daha ne istiyor anlamadım
Değişik belki sen iyi biri olduğun için senden soğuyorlardır. Uzun boylu biri misin?
İyi olunca niye soğuyorlar
Fazla iyi olursan basit olursun heyecan kalmaz bu şerefsizler senden soğur başkasına gider sonra başka biri derken bu devam eder sonunda karaktersiz birini bulurlar.
Senin ilişkilerin ne kadar sürdü
Ortalama 7 ay.
Bu insanları nasıl tanıcam bir daha üzülmek istemiyorum kimse için hiç kimse için
Özele gelsene