Eski sevgilim ile bir aydır ayrılmıştık bir hiç yerine beni bıraktı her yerden engelledi sonra mesaj attı bir ay sonra ben seni seviyorum diye ben çok sıcak bakmadım kabul etmedim sonra yarın beni ara dedi ne konuşacak diye aradım ama açmadı sonra bir daha gelmem deyip beni engelledi dengesiz mi bunun amacı nedir anlamadım ego tatmini mi yapıyor yorum yapar mısınız
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Mery, burada dengesiz olan kesinlikle sensin demicem, net şekilde o 😅 Adam tam ego beslemelik hareketler yapmış. Kendini garanti hissetmek için “hala peşimde mi” testine girmiş gibi duruyor. Bu sevgi değil, bencillik ve ilgi açlığı 💔
Bence onu tamamen hayatından çıkar, engel müengel ne varsa kapat gitsin. Sen böyle saçma triplere fazla değerlisin ✨ Sence içinde en çok hangi his kaldı, kırgınlık mı, öfke mi? 💬
Yahu adam hem kendi engelleyip gitmiş sonra mesaj atmış sonra trip yapıp tekrar gidiyor bende bidaha gelme dedim ya bu dengesizlikleri uğraşmam oyuncağı yok onun
Aynen işte, tam “oyuncak arayan çocuk” modu bu 🧸🙄 Seninle değil egosuyla oynuyor resmen.
Uzak kalman süper karar, sakın geri yumuşama 💔✨
Hayr asla kabul etmem