Eski sevgilim bakıp bakıp yokmuşum gibi davranıyor, ego mu tatmin ediyor yoksa hâlâ seviyor mu?

Kızın peşinden koşup ayrıldık o istemedi sen tecrübesizsin dedi şunu dedi bunu dedi bahane uydurdu neyse

Sonra benle konuşmadan gidip arkadaşa ölen annesi için onla buluştum onu abi kardeş olarak görüyorum ben ona umut mu verdim demiş

Neyse sonrada aynı yerde çalışıyoruz giriş yapmak için geldim o da yemekhaneden dönüyordu

Karşı karşıya geldiğimizden dolayı mecburen göz göze geldik ister istemez

Sonra ben arkama baktım o geçtikten sonra bakıyordu bana sonra kız köşeyi döndü cafeteryaya girecek tam girmedi bekledi bende arkasından gittim ama tam yanına yaklaşmadan geri döndüm

Sonra dayanamadım sinirle çalıştığı yere gittim yanına kulağına doğru eğildim normalde benim yanına geldiğimi gördü aklım çıktı dedi güzelce konuştu bende sinirliydim neden sabah baktın arkamdan dedim

Oda dedi ben ilk karşıma gelince baktım dedi tamam orada öyle oldu sonra ben arkamı dönünce de baktın dedim bakmadım ne sana bakayım diye o an yanımda gözüme baktı konuşurken bende sinir oldum gittim aradan iki üç saat geçti

Geldim yine yanına Antalya'ya gidelim buluşalım konuşalım dedim o her Zamanki gibi niye geldin git dedi

Beni herkese yaymış diline düşünmüşsün dedi bende seni kimseye söylemedim dedim

Görüştüğüm var dedi isim vererek şu mu bu mu dedim hayır her konuştuğumla olur mu arkadaşım onlar dedi

Ben madem bakmadın bana nereye baktın dedim? Sustu bu süre cevap yok dedim

İlla bağırayim mi dedi git dedi bende gittim en son bişey demeden

iki üç tane erkeğe kuyruk sallıyordu önümde konuşuyor koluna vuruyor acıyor mu diye soruyordu nasıl oluyorsa arkadaşlarıymış bir tanesinin yanında bana mesaj verebilmek için ona arkasını dönmüştü bir tanesiyle de benim önümde oğlanın içine girecek şekilde hoplayıp ziplamisti

Benim gurur yerlerde farkındayım ama sıkıldım artık yeter bakmasın abi o zaman ne istiyor benden ego mu tatmin ediyor seviyor sevmiyor diye deniyor mu ne emmeye geliyor ne gömmeye deli mıdır nedir

Eski sevgilim bakıp bakıp yokmuşum gibi davranıyor, ego mu tatmin ediyor yoksa hâlâ seviyor mu?