+1 yılÇok zor bir soru inanki ben şöyle cevaplamak istiyorum. Insallah geliyordur ve ilkiyim diyorsun ama artık kimse kimsenin umrunda değil insan oğlu geçmişe değil geleceğe bakıyor üzme kendini özel birsey anlatmak isterdim sana daha iyi anlar ve uzulmezdin ama olsun önüne bak güzel insanlarla devam et seni sevip sayıp kıyamayip sen agladigin zaman sebebini bilmese dahi senden daha çok ağlayacak insanlarla devam et
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCiddiydik ama yaşım 18den küçüktü, beni ilkimsin diye yedi şimdi başkasını seviyor. Gençlik gitmiş gördün mü gördün mü gördün mü güzel şarkıydı bu ya :D
06 Yorumla- +1 yıl
Ciddi olduğun kadar saf' sın da
- +1 yıl
Öyle öyle eminol. Olmuş bitmiş bundan sonra hem kendi değerini hem de vücudunun değerini anlar ve kavrarsın umarım. Boşu boşuna düşünme aklına geliyor mudur falan diye. Bir süre illaki gelir ama sonra yenisi yenisi derken sıradan bir kadındı mantığı oluşur altımdan geçen. Net...
- +1 yıl
Öyle ama ya, Hayata ve sahte sevdalara hoşgeldin kardeşim :)
+1 yılÇok güvenme. Belkide senden önce biriyke çıktı gezdi. bilemezsin. benm de eski sevgilim bana ilkimsin demişti. Sonra öğrendim. 3 kız la daha çıkmış. Senle her şey özel olsun diye dedim demişti. Boşver sen onları yoluna bak. yasin daha küçük kimler gelir. Oku önce
08 Yorumla- +1 yıl
Her şey unutulur. Boşver ta
- +1 yıl
Takma kafana
- +1 yıl
Bak bir gün kapına gelicek. Barismak istediğini söyleyecek. Tek amacı hayla seviyor musun onu yokluycak. ki inanma dönse bile... o zaman sen tekmeyi koy unutamaz.
- +1 yıl
Seni zaten isteseydi. birakmazdi. Bosver istemezsin. O su an belki sevgilisiyle konuşyr. Mutlu yani... hayatı bu kadar drama bağlama. Dönse yani kabul edeceksin.
Tabi aklına geliyordur ama başka biri olduğu içinde fazla umursamaz çünkü onunla daha da özel şeyler yapa bilir ve zamanla unutur
08 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bence bunlara takılma geçmişte yaşamaya mahkum olma karşına öyle biri çıkıyor kiiiii sen ne seviyosan oda onu seviyor gezmek eğlenmek sanki hiç bulamadığın huzuru ilk tanışmanda onda buluyosun hani derler ya ruh ikizi işte o gerçekmiş :D demem şu geçmişe takılma
01 Yorumlaen yakın arkadaşım bir kızın ilkini yaşattı ve arkasından ayrıldı hemen. asla desteklemediğim bir eylemdir öncelikle onu netleştireyim. lakin çocuk ahını mı aldı bilemem her gün aklına geliyor ve gözleri doluyor. yani bir kızın ilkini yaşatan erkek onu asla unutamaz. sevgilisi olsa bile gölgen hep üstlerine düşer rahat ol
01 Yorumla
+1 yıleski sevgilin ben olsaydım şu an rakı sofrasında olurdum muhtemelen :D
01 Yorumla
+1 yılözel şeyler insanın aklından çıkmaz kesinlikle aklına geliyordur, ne yaşadığınızı bilmiyoruz tabi
010 Yorumla- +1 yıl
evet tabiki o seni unutamaz bence eğer gerçekten senden tat almışsa o tadı unutamaz
- +1 yıl
tahmin edebiliyorum sevmek sevilmek sevişmek iyidir
- +1 yıl
o zaman tekrar barışman lazım ki başkasını yapmasın yoksa alışmış kudurmuştan beterdir derler ya sen vermezsen o tadı başkasında arar
- +1 yıl
yazık etmiş sana bence ama artık bundan sonra sen ona yüz verme umarım o seni özler
- +1 yıl
detaylı konuşmak dertleşmek istermisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok kişiyle birlikte olduysa unutur özel biriysen ayrılmazdı
11 Yorumla
+1 yılBende sevgilimle özel seyler yaşadım ve illa ki aklına geliyosun ve en son dayanamayıp sana dönüyolar sen adım atma ama
013 Yorumla- +1 yıl
Yani araya biri girdiyse bir fikrim yok ama cidden seni seviyosa seni kışkırtmak içinde o kızla birlikte olabilir sen sadece sakince bekle biliyorum zor ama düzeliyo her sey
- +1 yıl
Sana söyle söyleyim 1yıllık bir ilişkim var ama bunun 7 ayı falan benim direnmem sayesinde ilerledi ve benden boktan sebeplerle ayrılıyodu en sonunda ayrıldığında barışmak için adım atmadım 15 gün falan ayrı kaldık ve beni kaybedince değerimi anladığını söyledi şimdi allaha şükür iyiyiz yani bırak özlesin seni değerini anlasın gerçekten seviyosa o kız onu tamamlayamaz onda seni arar cidden sabır bazen iyi bir şey
- +1 yıl
Ve elinden geleni yaptıysan vicdanın rahatsa bekle
- +1 yıl
Bende istiyodum ama sen ne zaman bundan vazgeçersen o ozaman acı cekmeye başlar hayatını haşa ya da öyle yap mutlu güzük karşılatığınızda yüzüne bile bakma
- +1 yıl
Bunları yaparsan dönmez diye bir şey yok
- +1 yıl
Zaman lazım onun için
+1 yılSeviyorsa yıllar gecsede unutmaz
17 Yorumla- +1 yıl
Sevmemiş ki sevgili var
- +1 yıl
@Derman-ist34 sevdiği için yakmissa
- +1 yıl
Kacmissa onun icin
- +1 yıl
@Kimimmmbennn büşra sen yaz yaz sonra ban diyorsun yalan sylemyorm bir de diyorusn hastenedeyim falan
Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı. Gelir ve asla unutmaz bence
012 YorumlaUnutulmuyor unutulmuyor hep ozel ve kutsal kaliyor
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeçmiş geçmişte kalır hatırlamaz
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsenden daha iyileri olucaktır arkadaşlarına anlatıcak muhabbetten başka birşey olmazsın. kusura bakma ağır laflar ama öyle yani
Sevgilisiyle de yaşamıştır
08 Yorumla
+1 yılSenle yaşadıkları sadece sana özel olur 😉
016 Yorumla- +1 yıl
Yaşamaz
- +1 yıl
Seven insan başkalarıyla ilgilenmez
- +1 yıl
O zamn senin tek yapacağın bir şey var unutmak
- +1 yıl
O ihtimal yüksek ama o zamn sen kabul eder misin onu
- +1 yıl
Başta seni terk ederek yanlışi yapmış 😉
- +1 yıl
Anladım ama bnce. En büyük yanlış o
- +1 yıl
O yüzden o gelse bile kabul etme 😉
- +1 yıl
Aynen
+1 yılNe kadar beraberdiniz
015 Yorumla- +1 yıl
Yaslar kac
- +1 yıl
Yani simdi dogruyu soylemek gerekirse baya kucuk baslamissiniz erkeklerin 18 19 dan sonra sevgi arayışı bitiyor masum kalmiyorlar ki oyle olmus disariya acilmis. Tamam seninle birseyler yasamis ancak gidip bir baskasiylada bunlari yasarsa onu affetmemen tavsiyemdir
- +1 yıl
Ah kuzum ahh gidiyorlar iste guvenmeyeceksin körü körüne kimseye
- +1 yıl
Ne kadar oldu biteli
- +1 yıl
Demek ki seninleykende onunla konuşuyordu
- +1 yıl
Hemen nasil buldu peki?
- +1 yıl
Bos birakmaya gelmiyorlar iste
+1 yılUnutmaz
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Gelir bence
04 Yorumla
+1 yılSevmisse unutmaz
017 Yorumla- +1 yıl
Emin ol ki seven insan sevdiğinin yanında değilse her saniye ızdırap
- +1 yıl
Sen sevmissin o umursamamis ve emin ol yenisini de sevmiyor sadece boşluk dolduruyor
- +1 yıl
Yaşanan hiç bir şey unutulmaz ancak yeni anılar biriktirerek eskileri golgeleyebilirsin
- +1 yıl
Silemessin ki sadece onu geride tozlu raflara birakip onune bakmalisin
- +1 yıl
Yaşadığın hiç bir anıyı unutamazssin aci ve guzelliklerdir bizi hayatta tutan onun içindir ki eskiyi üstüne yeni anılar koyarak kaybederiz
- +1 yıl
Eline fener alıp dipsiz karanliklarda ararsan çıkmaz böyle somurtkan küsmüş olursan çıkmaz bu gecenin sabahı gülerek uyan sonrada gül hep gül çok kısa sürede herşeyin nasıl değiştiğine sen bile sasiracaksin
- +1 yıl
Öyle yapmıyorsun kendine gel silkelen ve sabah yeni bir güne uyanır gibi yeni hayatına başla öyle mutlu ol ki mutluluğunu yeri geldiğinde onun gözüne sok
- +1 yıl
Zorundasın
Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı. Unutmaz tabiki
010 Yorumla
+1 yılGelir tabii
03 Yorumla- +1 yıl
Mutlaka gelir
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılIlkimi o
010 Yorumla- +1 yıl
O zaman unutmaz omur boyu
- +1 yıl
Unutamazsin sen hic
- +1 yıl
Hiç unutmaz
- +1 yıl
Himm mesaj at bana
- +1 yıl
yazdım
Özel derken